Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
nicu71 #29930 üzenetére
A kép minősége több tényező együttese. Amennyiben a szolgáltató megfelelően küldi tovább a jelet, akkor nincs nagy különbség. Volt alkalmam több szolgáltatónál és több készüléken is látni a közvetítéseket, Digin nagyon sz@r az M4Sport, sajnos, amíg nem láttam, nem tudtam, hogy milyen hibákról írtok, de most már tudom, ráadásul Sonyn néztem. Eurosport sem olyan, mint kéne. szerencsére otthon nem tapasztalok ilyen hibákat, ott gyakorlatilag hibátlan (Voda). Tarr műsorszórás sem vészes, ott sokkal kevesebb a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Honda topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog g751y elkelt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest