- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
gorgocska #29713 üzenetére
Hali! Csinálj a pontról a telóddal olyan közelről egy fotót, ahol még éles képet készít, ez pár centi lesz kb. Ha a képre rázoomolsz látni fogod a tévéd pixeleit is, a kis kék zöld piros ledeket. Ha a fekete folt mögött látod hogy világítanak, akkor csak egy szösz lesz, én azt a magyarázatot kaptam anno, hogy szállításkor a hungarocellből le tudnak válni olyan kis darabkák, amik beszivárognak itt ott a réseken.
Kis szerencsével ki tudod kocogtatni, illetve ha rezgőre teszed a telefonod és a tenyeredbe fogva odaérinted a kezed a kijelzőhöz, akkor tudod "mozgatni". Nem mindig sikerül de egy mozdulat kipróbálni és sokkal egyszerűbb mint visszaküldeni. A fotóidon elég homályos a folt széle, szal én látatlanul is azt tippelném hogy nem dead pixel az, szal nincs nagy baj.
Nekem is volt egy ilyenem a tévém szélén, szerencsére nagyon lent, össze is barátkoztunk, aztán 1 év után egy pakoláskor ahogy megfogtam a tévé szélét, magától lepottyant.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest