Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Megerősítem, frankón működik így.
A következőt javaslom:
1. Az SDR képpel kell kezdeni az adott forráson, majd megjelölni, hogy csak az éppen aktuális forrásra alkalmazza a képi beállításokat.
2. A következő legyen a HDR, itt is be kell állítani a képet. Nálam itt már nem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.
3. A harmadik a Dolby Vision. Nálam itt sem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.
Én a NAS-sal kezdtem, lejátszó Kodi. A fentiek szerint beállítottam mindent.
Jött a MAX. Itt a DV-t kellett után állítani, az SDR-hez nem kellett hozzányúlni.
HDR tartalmat nem találtam a MAX-on, sokat nem is kerestem.Netflix. Nekem csak HD csomagom van. Az SDR értékekhez nem kellett hozzányúlni.
KábelTV (Vodafone, csak az ingyenes csatornák vannak). Az SDR értékeket be kellett állítani.
Hát lehetne ez egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest