Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
bigrob
üzenetére
Na meg a másik, ha talál is számára szimpatikusabbat, akkor annak majd egyéb más fajta nyűgjei lesznek, az meg azért nem lesz jó
Bár nem fenékig tejföl a Google TV sem, de számomra mindenképpen pozitív irányba billentette a mérleg nyelvét a rendszer szabadsága és gyorsasága, a telepíthető alkalmazások száma. Illetve én is régebb óta olvasom a fórumot és ezáltal még inkább közelebb kerültem ahhoz a típushoz, amit végül meg is rendeltünk, mégpedig a C805-höz.
Ha már itt tartunk, regisztráltam a plusz ajándék garanciát és azt írták a végén, hogy majd értesítenek, ha hivatalosan is elfogadták a regisztrációt. Aki szintén regisztrálta az új TV-t az elmúlt időszakban, mennyi idő után jött a visszaigazolás, hogy rendben van a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár nem fenékig tejföl a Google TV sem, de számomra mindenképpen pozitív irányba billentette a mérleg nyelvét a rendszer szabadsága és gyorsasága, a telepíthető alkalmazások száma. Illetve én is régebb óta olvasom a fórumot és ezáltal még inkább közelebb kerültem ahhoz a típushoz, amit végül meg is rendeltünk, mégpedig a C805-höz.
Vhiktor