Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
R1200GS
üzenetére
A két kiegészítő azért eléggé megvariálja a játékot, főleg, ha nagyon bele tudjátok élni magatokat. De lényegében új ellenfelek lesznek, tehát új tárgyak nem nagyon. Meg néhány szabályváltozás

Tébolyfantomoknál - a történet szerint - egy képzeld ellenség ellen harcolsz, és minél inkább beparázol, annál erősebbek ezek a lények. Van a karakterlapodon egy plusz kártya, hogy mennyire vagy bekattanva 1 és 5 között.
Karnomorfok némileg jobban megvariálja a játékot, itt tudnak a karakterek különböző mutációkat szerezni, de talán ezzel játszottunk kevesebbet. (Nem azért, mert nem tetszik, hanem csak így hozta a kedv). Ha jól emlékszem, a mutációk plusz képességek, de a használatuknak ára van.Összességében nem bánom, hogy megvettem a kiegészítőket, szerintem érdemes, ha nagy Nemesis játékosok vagytok.
A Lockdown nekem nincsen meg, hanem havernak, de az nekem annyira nem hiányzik. Jónak jó, de a benne lévő karakterek nekem kevésbé szimpatikusak, abszolút nem hiányoznak.
Ha még egyik sincsen meg, akkor én a Nemesist venném meg, játszanék vele jópárat és utána a két kiegészítőt, a Lockdown-t meg majd meglátod szeretnéd-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest