- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Arcs egész jó áron Gamrunner-en. GRANGOL15 kupon kóddal 15% off az angol játékokból. Nem ismertem eddig a boltot.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
noPublicFG #7317 üzenetére
Meg a szabályokat is könnyű valahogy benézni. Sokáig játszottunk hibásan. De van benne valami szép, hogy mennyire kilátástalanul érezzük mindig magunkat, de mégis mindig van esély.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
noPublicFG #7311 üzenetére
Utolsó erőd nálunk is az egyik legnépszerűbb coop játék.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TrollBalint #7247 üzenetére
Viticulture + Tuscany nálunk az egyik leggyakrabban előkerülő játék. A tematika sokat dob rajta. Nincs a top5 kedvenc játékomban, de bármikor szívesen játszom vele.
-
NyxNyxNyx
addikt
A Fröccsről nagyon rossz a véleményem. Eladnak egy pakli kártyát (és pár papír érmét) 8 ezer forintért, gyenge minőségű lapokkal, amin 1 játék után meglátszik a használat, aztán belerakják egy nagyobb dobozba, hogy eladhatóbb legyen (amit kibélelnek, ezért az a pár dolog is alig fér bele).
Még ha jól lenne kitalálva játék, akkor sem tartanám ezt elfogadhatónak, de nem egy hatalmas élmény az sem.
Tipikusan az a fajta, hogy mindenki szívatja azt aki éppen aktuálisan a legjobban áll, aztán a végén valaki, akire jól jött ki a lépés, behúzza.El lehet vele lenni laza társaságban, de nem értem miért játszanék vele mégegyszer valaha.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ganz schön-nel megfertőztem az utóbbi 1 évben vagy 10 embert, nagyon szeretjük.
Ellenben a Draftosaurus-t nem teljesen értem miért jó. Bizonyos helyekre egyszerűen nem éri meg rakni, pl. soha nem lesz ugyanolyanból annyid, hogy jobb legyen, mint ahova a különbözőeket kell rakni. Adjak neki még egy esélyt? Kétszer játszottam csak vele, szóval lehet valamit benézek, de nem értem a 7.1 pontot.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nektek mi az arany középút játék, amivel a heavy kedvelőbbek is elvannak, de a kezdőbbeket sem rettenti el és van valamennyi esélyük?
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok, High society játékot láttatok valamerre eladót?
Kipróbáltam külföldön és nagyon tetszett, de itthon nem találok.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Davebowman #6044 üzenetére
Sikerült Brassozni a hétvégén. Arra emlékeztem, hogy az utak sok pontot adnak és brutálisan jó hozamom volt, szóval dupla utakat építettem folyamatosan. El sem tudtam költeni a pénzem, de kikaptam pont ezért, mert a másik játékosnak már így az utak adottak voltak és végig vitte a házakat. Tanulságos volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
De ezek nekem elég hasonló takikák. Ha csatára mész akkor is el akarod vinni a klán jellemző boostolókat. Ha meg nyered a csatákat, és van még ott hely, akkor neked van a több unitod kinyírni őket a Valhallába a végén.
A hajó kamikazét meg nem tudom mennyire nevezném tudatos taktikának, a játék végén beküldöm a levesbe sok pontért de azon hogy mi a tervem előtte, nem sokat változtat.Mi azt a lapot bannoltuk, amivel rakhatsz ingyen mégegy harcost ha leraksz egy egységet. Amikor bent volt mindig az nyert akinél volt.
Biztos nagyon jó játék, csak még nem játszottam vele eleget, hogy átálljon az agyam a korábban panaszkodott dolgokra. Adok még neki esélyt, már csak azért is, mert nagyon király a hangulata.
____________Más:
Ha a Witcher board game Kickstarteres all in pledge-et, vagy Kickstarteres Deluxe-ot szeretnék venni azt Ebayen kívül hol érdemes keresni? Ebayen rámegy még az áfa ha eu-ból rendelném? Elég nagy összeg bárhogy is sikerül találni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Never79 #6036 üzenetére
Az húzott fel, hogy túl komolyan veszem.
3an játszottunk és mindig úgy éreztem hogy ha valaki nagy erővel el akar vinni valamit nem lehet védekezni ellene mert ha megteszed lever a harmadik ember és még meg sem kaptad a raid-ért járó jutalmat.
Meg hogy visszakapja a vesztes a felhasznált lapját nem érzem fernek.
Ami még nem tetszett, hogy az attack lapok kő papír olló szerűek tudnak lenni. Van a 0 támadásos meg a 3 támadásos ami canceleli a szövegeket, meg mondjuk egy 6 pontos lap körbe veri egymást.4-en, 5-en? Nem 4 személyes a játék?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
jansky1 #6024 üzenetére
Köszi, behúztam egy Luna Maris-t, kíváncsi leszek.
Utóbbi időkben Blood Rage-dzsel játszottam párat és húztam fel magam
. Beszereztünk egy Cascadia-t és az lett nálunk a light játékok staple-je amíg meg nem unjuk, illetve a Szép új Világ még mindig pörög néha.
Party játéknak strandon a Cica, Pizza,... játék ment.
Vörös katedrálist sikerült kipróbálni és nagyon tetszett.Hétvégén remélhetőleg sikerül újra elővenni a Brass Birmingham-et.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #5914 üzenetére
Amin viszont felhúztam magam, hogy a Dűne hátlapos kártyavédő 75 db kerül 6 ezer forintba. Tehát ebből kéne 3-4 csomagot venni, ha minden kiegészítő (227 lap azt hiszem) megvan az embernek. Ami így alsó hangon 18 ezer. Összehasonlításként: 15 ezerért vettem az alap játékot.
Veszek helyette 3 csomag fekete hátlapos Gamegenic matte -t. Sajnos kell a fekete hátlap, mert a kezdőlapok szélei már kifehéredtek.
__Utólag köszi a token tartó tippeket, körbe néztem több helyen, végül a Flying tigerben találtam vackokat amik jó, csatosan lezárható kis műanyag tárolóban voltak és azokból vettem többet.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem hatalmas akció, de most 22k a Deluxe upgrade pack a Dune Imperiumhoz a Reflexnél. Pont elég akció volt, hogy felmarkoljam.
Persze ez is túlzás, de hát a kedvencünk lett..
-
NyxNyxNyx
addikt
Ti mit használtok tárolónak a kis mütyüröknek? A fesztávban vannak ilyen műanyag tálkák, amiben "tálalni" is lehet a mütyüröket, nem csak elrakni. Olyasmit keresnék emberi áron, mert ez a szellemlovas ajánlat nevetséges.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Davebowman #5835 üzenetére
3 órásak a meccsek, igen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Davebowman #5833 üzenetére
Nálunk is most a Dune pörög a legjobban. Szerintem is jó ketten, sokat játszottunk úgy. De mióta találtunk még embert és játszottunk 3-an, meg 4-en, nem igazán van kedvem elővenni 2 személyes játékra már. Nagyon idegesítő mikor raknál egy helyre, látod hogy az ellenfeled nem fog oda rakni, de stresszelni kell hogy nehogy a bot rakjon oda random. De mondom, ennek ellenére akkor is nagyon szerettük amikor csak ketten játszottuk.
Az ixi kieg nagyon bejött, azt mindenképpen ajánlom. Az immortality-val még csak kétszer játszottunk, de nem adott hozzá borzasztóan sokat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TrollBalint #5742 üzenetére
A Szép új világnak nincs ilyen baja szerintem. Sokan panaszkodnak rá, amikor játszunk, hogy kéne még egy kör, de nekem az csak azt jelenti hogy túl sok mindent akartak megépíteni. Velem is előfordult persze, de ha egy körrel több lenne ugyanez lenne. De házi szabályokkal meg lehet beszélni, ha mégis az tetszene jobban egy társaságnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tristis #4811 üzenetére
Engem szinte csak a kezdőlapok szerencsefaktora zavar benne, amire ajánlott valaki ilyen 7 csoda/Sushi go szerű drafolást valaki BGG-n, amit még nem próbáltunk ki.
Ezen kívül én szerettem, csak már kicsit meguntam.
De egyébként ennyi szerencse a Mars terraformálásában is van az eddig lejátszott 2 meccsem alapján.
-
NyxNyxNyx
addikt
Dominion kategóriájában mennyire számít top játéknak azon kívül, hogy egy klasszikus?
Korábban játszottam az alap játékkal és a Prosperity-vel és tetszett, tervezem beszerezni Intrigue-gel együtt. Jött ki esetleg valami, ami fölé nőtt az évek során?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TrollBalint #4642 üzenetére
Kieg nélkül. Jót játszottunk, de még annyira nem ismertem ki, hogy merjek róla véleményt mondani. Fogunk még vele játszani az biztos.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#21346560 #4500 üzenetére
Ennél valójában még sokkal olcsóbb is, mert a társasjáték attól még a tiéd marad.
Még a használt társas is nagyon jól tartja az értékét. Ilyen csoportokban már nem is vagyok fent, mert ha egy ezressel az új ára alatt adja valaki a használt jó állapotú játékot már el is viszi valaki.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
mike1334 #4412 üzenetére
Tesco-ban par napja 10200-ert lattam Szep uj vilagot.
Azt hogy ketten mennyire jo sajnos nem tudom. Ugyhogy ez inkabb egy altalanos tapasztalat lesz a jatekrol, nem feltetlen valasz neked.
Nekunk most uj kedvenc, baratokkal nyaraltunk es hatalmas siker volt mindenkinel. 5-en jatszottuk foleg, neha 7-en (kieggel lehet 7-en). Nagyon jo, nekem pont idealisan sokat kell benne gondolkozni, jo erzes mikor a vegen pont alig maradt ki eroforras kockam. Szamolgatos, elore tervezos, keves szaballyal, de megsem tul egyszeru. Valszeg nekem a 7 csoda kerul fel az aprora igy, mert azzal nem tudom lesz e kedvem jatszani ez utan.
Ami idegesitett az nem gameplay related. A romlottsag kieg nagyon jo, es mostmar nekunk szukseges is, de szerintem boven elfert volna az alap jatekban. Cserebe par kartyaert elkernek majd 10k-t ujra (ez a konyvbaglyon a legolcsobb, 8550).
Most vettem meg a haboru kieget, azt meg nem probaltam. -
NyxNyxNyx
addikt
Én is eladtam a játékot, mert úgy éreztem ha sz*póágra kerül az ember, akkor nem sok ellenszer van. De majd lehet adok neki még egy esélyt. Az a barátom, akinek eladtam, ő is hasonlóan vélekedik mint te, és valószínűleg mindketten sokkal többet játszottatok, mint én.
"Nálunk eleve 10 játékból max 3 jut el a pontozásig."
Ez lehet itt a kulcsmondat. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tristis #3688 üzenetére
Lehet magamból indulok, de rejtett szereplős hazudozós társast nem ajánlanék kezdőknek. Nagyon benne van a pakliban, hogy lesz valaki, aki nem lesz hajlandó játszani vele.
Masooo: Én szeretem, könnyen tanítható és egyszerűen setupolható. Az a játék, amivel nem játszunk egész estéken át, de sűrűn előkerül, ha lusták vagyunk. (Én a top ten-t nem ismerem viszont, szóval azzal nem tudom összehasonlítani).
-
NyxNyxNyx
addikt
Oké ez elég gyászos...
szerk.: Vagy ez még nem az? Hol vannak a csomag ajánlatok?
-
NyxNyxNyx
addikt
Konzolvilágban 20% kedvezmény minden teljes áras társasra TJA20 kuponkóddal
Fesztáv így 13600,
Ticket to Ride 10000, stb.. -
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
fateless #3131 üzenetére
Egyszer jatszottunk vele tarasos kocsmaban, a pincer ajanlasaval, ott mindenkinek nagyon bejott. Aztan megvettem es azota szinte csak ul a polcon.
Uj embereket elijesztett, mert a tul casual megijedt tole, hogy valszám, a tobbiek meg megijedtek attol, hogy csak szerencse.Pedig szerintem hatalmas poen. Ha van kivel, akkor en is ajanlom (de csak a 2.0-at).
-
NyxNyxNyx
addikt
Metagames-en meg akciosabb lett a Vikings: Raid and Conquer, 5k most ha valakit erdekel. Nem ismerem a jatekot, de egesz jora van ertekelve.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DrDobos #2715 üzenetére
Én annó rendeltem 1 simapaklit, 1 nsfw verziót és 1 imploding kittenst 2-2-2 ezerért, de az nsfw helyett is simát kaptam hátlap színek nem egyeztek meg teljesen, ami nagyon idegesítő volt. Szerencsére tudtam alkudni és az egyik árát visszakaptam. A lapokat bekártyavédőztem, így szinte nem is látszik az árnyalat különbség.
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok, ismerősöm keres exploding kittens-t kiegészítőkkel angolul, akár külföldről is, de eredetit. Tudnátok küldeni megbízható oldalakat ahonnan szoktatok rendelni?
-
NyxNyxNyx
addikt
Amúgy én a sushi go-t is szeretem. Nem túl nehéz játék, de ezeknek nem is ez a lényegük. Számomra abban, hogy mi a jó játék, hatalmas szerepe van, hogy minél többen akarjanak és szeressenek játszani vele. Hiába tetszik egy játék ha sosem kerül elő. Legtöbbször ezért könnyedebb játékok válnak be. A sweet spot a Ticket to Ride, most a Dominion az amit be szeretnék szerezni.
(Jó lenne, ha egy csettintésre minden háztartásban lévő Monopoly egy Ticket to Ride-dá változna.)
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Yamatai is jó áron van 9k-ért angolul.
bugos a linkelés valamiért
https://tarsasnavigator.hu/tarsasjatek/yamatai-tarsasjatek/ -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tristis #2004 üzenetére
Nekem nem tetszett a játék sajnos, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Túlságosan sokszor volt olyan, hogy pont mindig az egyik játékosnak jött ki jól, hogy mit dob fel éppen és a másik mindig csak olyat tud elvenni, ami szemét, vagy fordít a másiknak. 5 meccset játszottam, egyik sem volt igazán szoros.
Emiatt megvettem hozzá a kiegészítőt, mert azt írták az javít rajta, de azóta még nem került elő a játék.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #1433 üzenetére
Hát nem jött rá válasz, így hát megrendeltem...
Nagyon jó ez a Shut Up and Sit Down-os review róla, imádom őket. Számomra az egyetlen társasjáték témájú csatorna, akiknek akkor is jól szórakozok a videóin, ha túlságosan nem érdekel a játék, amiről szó van.
Viszont most törlöm a topic-ot a kedvenceim közül, mert már nem szabad vásárolnom.
-
NyxNyxNyx
addikt
Fog of love-val játszott már itt valaki? Nagyon kíváncsi vagyok rá, azt is el tudom képzelni, hogy utálnám, meg azt is, hogy imádnám.
-
NyxNyxNyx
addikt
Tudtok mondani jó, nem túl bonyolult, másikkal kicseszős játékot? Vagy akár lehet bonyolult is, mindig jó hallani ajánlásokat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tristis #1291 üzenetére
Van egy Mysterium is egy másik társaságban, de ők nem szeretik valamiért. Én még nem játszottam vele.
Most vettem egy Álmodj velem!-et. Bár ott a képek szinte csak esztétikai okokból vannak, tetszik a koncepció, a kedvenc party játékom még mindig a Tabu és abból is van benne kicsi, meg egy kis blöffölés.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én eddig azok közé tartoztam, akik utálják a Dixit-et, sokszor játszottam vele sokféle társaságban. De most egy másik baráti körömhöz is eljutott egy Dixit és elképesztően jót szórakoztunk. Nagyon társaságfüggő egy játék.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
keshudioo #786 üzenetére
Köszi, akkor lehet csak én fogtam ki rosszat. Én is ebay-ről rendeltem, reflexből alie-t írtam. Egy dobozt refundoltak és vettem rá kártyavédőt, így kicsit fura használni, de nem látszódik a színkülönbség. Így kártyavédősen, refund után 5k a 3 dobozért nem rossz. Régen talán még olcsóbb is volt ahogy néztem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Aki rendelt alie-ról exploding kittens-t, annak egyforma árnyalatú volt az összes lap hátlapja? Én most kicsit megjártam vele, hogy sima + nsfw + imploding-ot is rendeltem, és még a dobozon belül is más a fele paklinak a hátlapjának a színárnyalata.
Így hogy egybekeverem az egészet, nem zavaró annyira, mert nehéz kalkulálni vele, de azért kértem legalább 1 dobozra refundot, főleg, hogy nsfw helyett is simát küldtek... -
NyxNyxNyx
addikt
Tényleg azt kérdezni akartam, hogy rendelt már valaki alie-ről kártyavédőt?
-
NyxNyxNyx
addikt
Én a csótánypóker 2 verzióját vettem alie-ről. Örülök, hogy onnan vettem, mert nem jöttek be. A kártyák minősége nem a legjobb, de mi nyomtatott játékkal is szoktunk játszani + kártyavédő. Fogok még venni onnan.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem veszek egy darts táblát és bekaphatja, akinek nem tetszik.
De amúgy az ivós Tic Tac Boom tetszik ötletre (az 1dl rövid már kevésbé
), remélem strapabíró a bomba.
Tristis: Egyik sem fogott meg, de tényleg köszi az ötleteket.
-
NyxNyxNyx
addikt
De ezek már kevésbé ivósak nekem. Én személy szerint nem szeretem a Dixitet, Imagine és Concept jobban bejön. Pedig nagyon szép a Dixit, csak valami kis plusz kéne bele, hogy élvezni tudjam. (Ezért gondolkozok most a Mysteriumon.)
Valami olyasmi kéne, amihez nem kell egy kiskupacba gyűlni. Valószínűleg nem létezik ilyen, vagy csak valami blöffölős szerepjáték, amik nálunk szintén nem arattak sikert.
Tristis
Ja igen ez jó.Én is játszottam már ilyet és hatalmas. Főleg ilyen kiégős utolsó játéknak tökéletes.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ivós társasnak mi a legjobb sok emberre? Tabu és Activity saját feladványokkal ami mindig megy nálunk, de unjuk már kicsit (illetve elfogytak a Tabu feladványok).
-
NyxNyxNyx
addikt
ldave, maross
Rendben, akkor mást keresek, köszönöm.
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
A Magic Maze című társasjátékot próbálta itt valaki?
Olyan játékot próbáltam keresni, amit lehet 4-en is játszani (esetleg ha 2-en is lehet az nagyon jó lenne), egy 6 éves és egy 12 éves lány is értse, de felnőtteknek se legyen túl unalmas. Tehát lényegében az egész család számára szórakoztató legyen. Ja és 10 ezer Ft fölé nem tudok menni, de jó lenne inkább 5 ezer forint körül, csak ez eléggé leköti a lehetőségeket.
Keresgéltem már játékokat és ez a Magic Maze tetszett meg leginkább, csak nem tudom a 6 éves kislány egyrészt értené-e, vagy egyáltalán lekötné-e. A cooperative mivolta tetszik, mert akkor legalább abból nem lesz probléma, hogy nem ő nyert.Most olvasgatok vissza, a Takenoko-ra mindenképp ránézek. Karácsonyig kéne, szóval van időm bőven, csak most kivételesen nem akarom az utolsó pillanatra halasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest