- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Én kiiundálsi alapnak azt veszem, hogy a gyűrűk ura kártyajáték alapjáraton drágább volt a gémklubnál.
Azt a játékot pont "benéztem", így pontosan tudom az árazását.
Azt hittem, hogy még csak az előrendelés kezdődik, le is adtam egy megrendelést gyorsan. Rá egy órára már raktáron volt a játék, szóval a megjelenés napnáj adtam le az előrendelést.A legolcsóbb helyen 9.500 forint volt, a gémklub volt a legdrágább (még most is az), a maga 10.990 forintos árával. Majdnem 15%-al drágább! Ha a raktárvásáron ekkora kedvezményt kapott, még akkor is fixen nyereséges. Ha egy sérült példányra rányomnak egy 20%-os akciót és valaki elviszi, röhögnek a markukba gondolom. A netet felcsapva egyébként a legtöbb társas náluk a legdrágább.
-
citkar
addikt
Nehéz megmondani, hogy mit, miért ad annyiért, amennyiért. Nyilván hasznot akar hozni mindenen, de szerintem változó, hogy melyiken mennyit nyer. Pl a Dél Tigris sorozat 3-ik része lehet nem is jelenik meg magyarul és az első két rész kiegészítője is kétséges, hogy jön-e magyarul. Pedig akik szeretik az agyalós játékokat, azoknak tetszik, de feltehetőleg nem hozott nálunk elég pénzt.
Nem tudom, hogy a féláron árult sérült játékok hoznak-e hasznot (és azt sem hogy tényleg minden fél áron volt-e, vagy csak a nagyon sérültek), de az biztos, hogy jobb a teljes ár felét begyűjteni, mint a semmit, ráadásul a raktározás is pénzbe kerül. -
-
Elhiszem, hogy létezik, de szerencsére ezzel a problémával még nem is találkoztam! Ettől függetlenül igény (mint a fórum is mutatja) van rá, mint a "szóló társasjátékra" is... Nálunk ennek pont az ellentettje a probléma! Mi szeretünk 5-6 -an összeülni, de a legtöbb társas 4 főig limitált.
-
boost
veterán
Van már magyar bemutató videó:
https://www.youtube.com/watch?v=kivajjLCbwo
Nekem nagyon szimpi, élettel telibbnek tűnik mint a Crew.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest