Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Én kiiundálsi alapnak azt veszem, hogy a gyűrűk ura kártyajáték alapjáraton drágább volt a gémklubnál.
Azt a játékot pont "benéztem", így pontosan tudom az árazását.

Azt hittem, hogy még csak az előrendelés kezdődik, le is adtam egy megrendelést gyorsan. Rá egy órára már raktáron volt a játék, szóval a megjelenés napnáj adtam le az előrendelést.
A legolcsóbb helyen 9.500 forint volt, a gémklub volt a legdrágább (még most is az), a maga 10.990 forintos árával. Majdnem 15%-al drágább! Ha a raktárvásáron ekkora kedvezményt kapott, még akkor is fixen nyereséges. Ha egy sérült példányra rányomnak egy 20%-os akciót és valaki elviszi, röhögnek a markukba gondolom. A netet felcsapva egyébként a legtöbb társas náluk a legdrágább.
-
citkar
addikt
Nehéz megmondani, hogy mit, miért ad annyiért, amennyiért. Nyilván hasznot akar hozni mindenen, de szerintem változó, hogy melyiken mennyit nyer. Pl a Dél Tigris sorozat 3-ik része lehet nem is jelenik meg magyarul és az első két rész kiegészítője is kétséges, hogy jön-e magyarul. Pedig akik szeretik az agyalós játékokat, azoknak tetszik, de feltehetőleg nem hozott nálunk elég pénzt.
Nem tudom, hogy a féláron árult sérült játékok hoznak-e hasznot (és azt sem hogy tényleg minden fél áron volt-e, vagy csak a nagyon sérültek), de az biztos, hogy jobb a teljes ár felét begyűjteni, mint a semmit, ráadásul a raktározás is pénzbe kerül. -
-
Elhiszem, hogy létezik, de szerencsére ezzel a problémával még nem is találkoztam! Ettől függetlenül igény (mint a fórum is mutatja) van rá, mint a "szóló társasjátékra" is... Nálunk ennek pont az ellentettje a probléma! Mi szeretünk 5-6 -an összeülni, de a legtöbb társas 4 főig limitált.
-
boost
veterán
Van már magyar bemutató videó:
https://www.youtube.com/watch?v=kivajjLCbwo
Nekem nagyon szimpi, élettel telibbnek tűnik mint a Crew.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).