Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
ciripel szkript, hogy kéne ide egy up...
-
pycur
tag
A másik portos módszer megoldotta a kérdést. De amúgy a jelenség az volt amit mondtál, Silεncε, meghalás előtt hihetetlen mennyiségű villogást produkáltak a visszajelző ledek a modemen, kb az összes.
-
negyedes
addikt
Hasonlo esett: uj fortigate-et kaptunk a telephelyre es azota allandoan pufoli a kardex tarolokat.
Par perc alatt lefagy a micropc-je, annyi broadcastot kap. a WAN gurunknak(aki a fortigateeket konfiguralja) az volt a valasza hogy tegyuk kulon halozatba a tarolokat. -
SP4C3
veterán
Cisco epc3925-ös modem, vagy hasonló. Előfordul az ilyesmi, mercusys gyártmányú routerek is lerohasztják.
A megoldás, hogy a modem átkerül bridge mode-ba, a DVR meg a bridge modem közé bekerül egy router.
Talán javulást hozna a modem lan-ját átírnád 10.0.0.1/24-es tartományba, de azzal trükközés van.
-
Silεncε
őstag
Egy tipp: lehetséges, hogy fölpattintották a kamerát? 80-as porton annyit kommunikált, hogy emiatt megölte a modemet (az UPC-s modemek meghalnak nagyon nagy terhelés alatt). Lehet valami botnetbe lett bekötve vagy hasonló. Átpakolva másik portra meg lehet nem tud kommunikálni
-
pycur
tag
Fatcutter hazavágta a topicot? Nincs semmi érdekesség? Akkor mondok én egy okosságot.
Adott egy kamerás térfigyelő rendszer. Online nézhető, minden okés, működik évekig.
Ám egyik nap azt venni észre, hogy a modem sokszor megáll, megáll a net, a modem lefagy, ipre nem válaszol, esetenként újraindul, stb.
Kértünk a upctől új modemet, de a hiba nem szűnt meg.
Jött a tesztelés:
Kamerát kihúzva a hiba megszűnik.
Visszadugva kb egyből meghal a modem, az új is.
Hol a hiba? Nem tudni.
Lett mögé rakva másik router, a mögül is simán kinyírta a upc modemet perceken belül.
Sok hétnyi tanakodás után jött egy ötlet egy szakitól:
a kamera a 80as porton lakik, költöztessük már át máshová, hátha ott kavar. És tényleg. Próbából máshol üzemel 88-as porton 1 hete megy hiba nélkül....
Hihetetlen hogy ez volt a hiba oka....de ez előtte évekig miért nem volt hiba?
Na mindegy, meggyógyult. -
FatCutter
tag
válasz
salaud #42389 üzenetére
Én a taxidiszpécsert dugtam meg. Nem is egyszer. Szerencsémre jó alakú szőke csaj volt.
Mostanában már csak fenyegetőzni szoktam ezzel.
- És ha férfi? - taxisofőr
- Mostanában már az sem baj. - én.
Taxisofőr részéről lapos pislogás.Nem mernek velem tekervényeket csinálni.
Hátha "(Zs)Anettnek" nézem őket.
-
salaud
aktív tag
válasz
wrongduke #42388 üzenetére
Egy pasi elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, kényszerképzeteim vannak!
- ?
- Az a rögeszmém, hogy bele kell dugnom a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Ember, ne tegye! Felírok gyógyszert, jöjjön vissza egy hét múlva!
Egy hét múlva:
- Nos uram, hogy van?
- Köszönöm, prímán. De képzelje, a gyógyszer nem sokat ért, mégis beleraktam a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Szent ég! És mi történt?
- Kaptam egy fegyelmit. Az uborkaszeletelőt meg elbocsátották. -
FatCutter
tag
válasz
Szakbarbár #42383 üzenetére
Hülyegyerekek primitív szórakozásai. Minden kollégámat leszoktattam róla. Meglátták a halált a szememben.
-
negyedes
addikt
Nalunk ha nem lockolod a geped ezt a hatteret kapod meg: [link] mi csak ugy mondjuk: You got Hasselhoffed.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DJGABI #42378 üzenetére
Fogalmazzünk úgy, hogy a ~40 telephelyvezető fele abból a városból származik, ahol a központ is van, a maradék 20-ból 15 pedig abból a megyéből. A miénk is 110km-ről ingázik, mikor épp nincs barátnője a környéken. Volt pár kompetens vezető egyik-másik telephelyen a megyén kívülről, de azoknak 3 telephely forgalmát kellett volna hozni, így pár hónapon/éven belül kihullottak.
-
DJGABI
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #42373 üzenetére
állami cég, képzés pont ugyanez. több hetes kurzus lett volna, most voltak helyek bőven, sikerült pár hétre nekem is bejutnom... hát volt 1 csoport akinek ugyanezt, IHB bulit jelentett. de jövőre szerintem nem fognak engedni minket, mert kb arról szólt hogy megtudtuk hogy a másiknál mennyivel jobb/rosszabb a helyzet, iszonyat különbségek vannak még régión belül is.
-
FatCutter
tag
válasz
Akkor látom, hogy te is utálod a "manágereket". Volt cégemnél a létszám 20%-a manáger volt. Utáltam is őket, mint akasztott ember a kötözött sonkát. A kb. 80 db manágerből csak egy volt igazán menedzser. Nagyon jó fej fickó volt.
Rég volt, tán igaz sem volt. -
SP4C3
veterán
válasz
Ezt a "céget" miért nem engedted még el?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FatCutter #42372 üzenetére
Az én problémám nem az IT, mert tudjuk milyenek az emberek, az én gondom az a tömérdek inkompetens ember, akik élnek és virulnak ebben az urambáttya rendszerben, mert valakinek a valakije. Céges fejlődési lehetőség:zéró. Évente van pár "gyárlátogatás" meg "tanulmányi kirándulás", ahova természetesen az megy a cégtől, akinek a legkevésbbé kellene, de ez amúgy se számít, mert ezek általában nem a továbbképzésről szólnak, hanem a korábbi csapatok fogyasztott alkoholmennyiségének übereléséről.
Kollégát megkérdeztük, milyen volt az XYZ gyártó 2 napos gyárlátogatása, csa kannyit tudott mondani, hogy fejenként 1 üveg vodka/nap. Mert ugyan mit lehetne tanulni erről-arról, amarról... Se városnézés, se helyi ínyencségek kóstolása, vagy valami helyi jellegzetesség, gyártörténet... Biztos én vagyok rosszul összerakva, vagy rossz korba, rossz országba születtem... -
FatCutter
tag
válasz
TESCO-Zsömle #42371 üzenetére
30 év IT után csak azt tudom neked mondani: "Welcome hellmate!" azaz "Isten hozott pokoltárs".
Tudod mennyi rémtörténetet írtam 2006 végéig? 2008-ban a gugli még 60.000 találatot adott ki a nevemre (+ rémtörténetek). Aztán törölték a gugli kest. -
TESCO-Zsömle
titán
Én se, de muszáj. Távoli asztal, konstans 1mp laggal, ami időnként el is dobja a kapcsolatot a szerver felé, mert bár lehetne DIGI, vagy Telekom, mi Antenna Hungárián vagyunk. SAP még istenes, de egy PDF-katalógus megnyitása akár egy perc is lehet, átgörgetni rajta meg negyed-fél óra. Akik nem kliensen vannak, azoknak se rózsás, mert megatatott, hogy WinXP-n dolgozzanak S478-as vasakon.
Volt pár éve egy ilyen céges rendezvény, hogy levittek munkaidő után -kötelező jelleggel- a vidéki központba, ott -kiírás szerint- megvitathattuk volna az ottani dolgozókkal, felsővezetőkkel ,hogy mi, a tápláléklánc vége, akik mégiscsak használjuk azt, amit ők csinálnak, mit gondolunk, hogy lenne nekünk jobb. Ehelyett 3 órán át mosták a fejünket, hogy úgy is az lesz, amit ők kitalálnak, ha nem tudjuk eredménnyel alkalmazni, akkor a mi bérünk lesz kevesebb.
Na mindegy, itt hangott el az informatikai vezető felé, hogy az alkalmazott levelező keresője szar, kétszer ugyanarra keresve, nem ugyanaz a találati lista, amire az ő válasza az volt, hogy keressünk papír alapon.
Ugyanez az ember bármilyen felvetett (kár évek óta fennálló!) problémára csak kétféle válasszal tudott reagálni némi halandzsával megspékelve, összezavarandó azokat, akik nem értenek a gépekhez:
1 - Ezt nem lehet megcsinálni
2 - Őt erről a problémáról nem értesítették.Az egyik "Nem lehet megcsinálni" egy olyan funkció volt, ami 2 éve még benne volt a rendszerbe és köszönte szépen működött rendesen.
Szóval itt vagyok most, nem infós, csak elgyszeri eladó, aki néha érti is, mekkora marhaságot mondogatnak neki hozzá nem értő, lusta, kapzsi emberek. -
cbmfan
senior tag
válasz
FatCutter #42363 üzenetére
ha már a DOS vírusokat felhoztad nemrég riasztott be NOD Michelangelo vírus miatt lomizáskor talált lemezen. igazi retro, a legfelső polcon lévő lexikonból kellett előszednie infót róla az tuti
-
FatCutter
tag
Még annó a "bankban" A DOS-os "hősi időkben" volt vagy 25-30 vírusdemóm. Egyszer felhergeltek a a finanszírozó hölgyek, másnap a hálózati bejelentkezéskor 6-8 vírusdemót rájuk uszítottam. (Betűpotyogtató, képernyő fejreállító, szirénázó mentőautó, stb...) 2 nap után megkönyörültem rajtuk - addig papíron dolgoztak, mint a "régi szép időkben"- , majd a "login scriptből" kiREMeltem a vonatkozó sorokat.
Soha többé nem mertek floppy-t behozni az ellenőrzésem nélkül.Bár a fizetésem nem emelkedett. B..ssza meg a ló!
"homár vagyok, ingyen szopok" címmel a vállalati levlistára?
Egyszer akarták velem a kollégáim velem eljátszani, időben közbeléptem. 3 hónapig megkeserítettem az életüket. Roppant találékony ember vagyok. -
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #42349 üzenetére
Arról már leszoktunk. Levelekben volt bikinis kocsimosás (ha nő, ha férfi), szerelmi vallomás a főnöknek (főleg ha férfi), a felmondás is...stb. Nem csak megírva, elküldve is. Ez sokkal idegesítőbb. Legmagasabbhoz meg nem küldünk semmit, mert nem olvassa el, vagy ha igen, akkor is az aszisztense...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
bendess7891 #42352 üzenetére
Vigyázat, felkavaró link következik!
Tim Allen: DOOM -
macilaci78
nagyúr
válasz
#33253120 #42351 üzenetére
Ezt én is eljátszottam kollégával. Print screen arról az állapotról, ahogy otthagyta, a fájlokat elmentettem az asztalra, az ikonokat és a tálcát elrejtettem, a háttérképet beállítottam a print screenre.
Annyira elvolt magával, mert ő OKJ-s szoftverüzemeltető, hogy a segítségemmel együtt is 20 percbe tellett neki mindent visszaállítani, 2 resetelés után.Utána már akkor is zárolta a gépet, ha a nyomtatóhoz ment.
-
thesound
addikt
válasz
bendess7891 #42352 üzenetére
Nicolas Cage. Ez jó, erre rákeresek
Thx a tippet.Mi David Hasselhoff felsőtestét tettük be jelszavas képernyővédőnek, ahol még Hoff uraság énekel is.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
SityiSXT #42338 üzenetére
Nálunk a Facebook születésnap átírása másnapra a menő, mert azt nem lehet egyből visszaállítani. Egyik kollégának az anyja is boldog szülinapot kívánt meglepetésében.
A másik pedig egy Chrome kieg ami minden, böngészőben megjelenő képet kicserél Nicolas Cage-re.Ez addig volt igazán vicces amíg nem tudta mindenki a környékünkön, hogy hogyan is lehet eltávolítani...
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #42349 üzenetére
Pár esetben elég háttérképnek berakni az asztalt. Olyan régi poén, hogy ma már újra alkalmazható.
-
törölt tag
Vegyen? Igényeljen! Fel kell menni a HR-re, és elsírni, hogy a produktivitása rovására megy az X havonta történő jelszócsere melletti napi munkaköréből adódó elmászkálás miatti jelszóbeírás, és ahogy másnak a térde miatt lebegőszéket írnak ki, úgy neki az agya miatt kell egy ilyen izé.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
SityiSXT #42338 üzenetére
Arrafelé az alábbi módszer nem divat?
Ha lezáratlan gépet találsz, először csak figyelmeztetés.Másodikra balkezesre állítod az egeret, 1 percre állítod a lezárást, majd a szomszéd egerét/billenytűzetét is bedugod a gépébe.
A haramdiktól pedig a sztenderd meleg fiús háttér, egér babrálás (átkötés, optika leragasztás...stb), böngészési előzmény feltöltés, asztal átrendezés, pár mappa átnevez, gobok felcserélése billentyűzeten...stb. A lényeg, hogy 5 percbe bele kell férjen az akció. Kis gyakorlással simán eszközölhető.
Meg kell mondjam, hatékony.
-
F.E.K..
senior tag
-
_Karesz_
tag
válasz
TESCO-Zsömle #42337 üzenetére
Mármint Matiszul
katt
-
SityiSXT
őstag
Némi ontopik megengedett?
Van nálunk egy olyan biztonsági szabály, hogy ha pendrive-ot dugsz be a gépbe, BitLockerezni kell, ha másolni szeretnél rá. Mit érdemel az a user, aki képes volt alkoholos filccel a pendrive-ra írni a jelszót?
Van ám egy másik szabályunk is! Ha user otthagyja a gépét, köteles lenne lezárni. Hogy a feledékenység által jelentett kockázatot minimalizáljuk, 15 perc után a Windows automatikusan a lock/login screenre kapcsol. Adott egy user, aki megreklamálta nálunk, hogy a jelszókomplexitási követelményeink és ezen lock szabályunk neki baromira kényelmetlen, ő nem akarja egy nap huszonnyolcsszor becsépelni a jelszavát. Miután közöltük vele, hogy informatikai biztonsági okok miatt ezen gyakorlatunkon nem áll módunkban változtatni, vett egy párszáz forintos vekkerórát a sarki kínaiban, és amikor elmegy a gépétől, az optikai egerét az óra számlapjánaküvegéreplexijére rakja... -
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #42335 üzenetére
emlékszem, az se rossz
mai napig nem derült ki, hogy milyen nyelven kommunikáltak egymással.
-
FatCutter
tag
válasz
Elemental #42331 üzenetére
Értem a kérésedet: de ha ezt a kifejezést nem használhatom rájuk, csak azt, ami hirtelen az eszembe jut, akkor rövid úton ki fognak ebrudalni a fórumból.
Hisztériásan érzékenyek lettek a moderátorok.
( R.I.P. Terry Black . )
----
Egyébként minden rendben van veled? A humorérzékeddel is? És azért iszol rendesen? Mert aggódom érted... -
Elemental
addikt
válasz
FatCutter #42330 üzenetére
Én nem haragszom a langyikra, felőlem azt csinálnak, amit akarnak, a házasságuk is rendben van szerintem. Viszont van egy dolog, amit sosem fogok megbocsátani nekik, ez pedig az, hogy eltulajdonították a szivárványt. Röviden, kérlek ne használd a homik szinonimájaként a szivárvány szót.
-
FatCutter
tag
válasz
LamerGyuri #42322 üzenetére
Semmi gond, régen megszoktam. Engem a társkereső oldalakról szoktak mindig ki...ööö...bazilikázni.
A roppant kövér hölgyek állandóan feljelentettek, mert le-lamantinoztam őket.De ott újra szoktam regisztrálni. "A legyet röptében" user néven és Jason Statham fotójával. (Brad Pitte-et túl
buzisnakszivárványszínűnek tatrom.---
Szerk: a keménymag elpusztult. Vagy visszavonult, vagy kinyírták, mint a "Bérgyilkosok" című akciófilmben. -
válasz
kicsit túl van ez dramatizálva.. ha színek nem tetszenek, akkor csak alapértelmezett oldalt kell váltani (gamepod-ma-ph-itcafe), az új funkciók hasznosak, a reszponzív design 2019-ben pedig alap, meg kellett ezt lépni.. és szerintem a kezdeti, bevezetéskori bugok javítása óta teljesen f@sza, hónapok óta használom.
de persze arégijódolgokbólnemmaradtsemmi
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
valahogy fent kell tartani az oldalt
-
törölt tag
válasz
Nem nyavajgás volt, csak megemlítettem!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
#21346560 #42321 üzenetére
Az ehhez kapcsolódó Naittnyavajoghattok topikban az erre adott válaszokkal világossá tették: tetszik-nem tetszik, ez marad, nem muszáj ide (lapcsaládba) járni.
Sajnos régóta nem a törzsközönség számít. Reklám, kattintásszám, dőljön a lé.
Nem is értem, hogy a régi keménymag az üzemeltetők-fejlesztők közül, aki még megvan, hogyan tudott azonosulni ezzel az egésszel.
-
törölt tag
Próbálgatom az új fórum motort, de belefájdul a fejem a nézésébe!
-
Adamis
őstag
válasz
wolfman #42319 üzenetére
Pedig azalatt egy nagyon jó kis fórummotor dolgozott. Nagyon sajnáltam, mikor kinyírták. Vissza akartam keresni valamit évekre visszamenően, de már nem tudtam. A fórumot lelkes amatőrök átvitték egy másik szerverre, de nincs meg minden.. A régi tagok közül persze ott vannak sokan, de már nem az igazi..
-
wolfman
veterán
válasz
cbmfan #42317 üzenetére
Vagy a GameStar fórum sorsára. De szerettem azt, volt ott minden jó kis téma. Aztán egyszer csak ez az a funkció már nem volt elérhető. Majd mégegy. Aztán a moderátorok kezdtek beleszarni a dolgokba. Aztán meg mindenkire ugrottak. legvégül mit ad isten valami szerverhiba miatt porrá lett a teljes fórum, nekik meg "nem volt módjuk"
(kedvük)helyreállítani! -
azbest
félisten
nincs igazi dizájner szinte sehol...
- az egyik véglet a művész, aki érzelmi alapon fest valamit, de sem a technikai korlátokat/feltételeket, sem a tipográfiát nem ismeri.
- a másik véglet a kóder, akinek a szépérzéke is hiányzik a tipográfiai mellett.A ui és folyamatok tervezése is külön tudomány, de egyre kevésbé látni, hogy erre felkészített szakemberek csinálnák. Ha értelmesen végiggondolnák a folyamatokat, akkor rájönnének, hogy scroll-ba scrollt (pl mobil appokban) vagy mozgatás és kattintási lehetőség kombinálása könnyen használhatatlan lehet (pl touchon a ph friss hozzászólások topic neve mellett). S hogy a funciók felülete könnyen elérhető legyen ott, ahol használni kell őket.
Programozóként én is futottam már rá sokszor arra, hogy vért izzadva tudtam csak egy adott dizájnt megvalósítani... mert nem véletlenül nincs felkészítve valamire például egy mobil felület, hanem mert a rendszer többi részével szembemegy és működésképtelen. De művész csajok szava erősebb a manegereknél.
-
cbmfan
senior tag
nincs semmi gond az új dizájnnal! ha sokat morogtok majd lesz disqus mint HWSW-n, és az ottani fórum sorsára jut ez is...
na jó, szarkazmuis/OFF.
-
törölt tag
Én a wap korszak óta nagyon sok fórum halálát láttam. Egy időben sokat kellett költözni is...
Meguntam. Ezért jöttem anno a PH-ra, jó pár sorstárssal egyetemben. Az eltelt idő szétszórt minket, már egymásra sem írunk, de lett helyette más. A változás nem rossz, csak éppen itt túl régóta van állóvíz, ezért rosszul esik. -
TaaT
nagyúr
Én anno alapvetően a carstyling.hu és a PH-n voltam fent legtöbbet. A carstyling.hu fórum menet közben elsorvadt (talán a facebook miatt?) De a PH simán túlélte a face megjelenését. Tudom, a két oldal teljesen más témát ölel fel de mindkettő a maga nemében első (a carstyling már csak volt). Akkorát meg szerintem nem tudnak rontani a PH-n hogy tömegesen pártoljanak el tőle az emberek, én már kezdek hozzá szokni az új design-hoz, nincs vele bajom.
-
brd
nagyúr
válasz
lezso6 #42281 üzenetére
Nekem spec. nem kellett nagyítani, nekem jó a szemem. Ezt sosem fogom egyébként megérteni, mindenki más vak a neten, vagy mifasz? A legtöbb mai oldal 80-75, sőt, olyan is van, ami 66%-on nézve egészséges. Mi a tök történt a design szakmával? Le kellene kicsit állniuk a kokóval...
-
brd
nagyúr
válasz
lezso6 #42279 üzenetére
Túlélni valószínűleg fogtok, egyre több a felhasználó a neten, csak a társaság változik majd kissé', ami meg láthatóan nem szempont nektek (ne vedd magadra, neked respect a tevékenységedért, gondolom(/remélem
), nem te döntöd el ezt az ocsmány, és ami fontosabb: kevésbé jól használható dizájnt, csak programozod). Én a magam részéről akkor köszönök el a PH-tól és társaitól, amikor a logout/gamepod kinézetű (színeiben-arányaiban is!) fórum megszűnik. A PH! főoldaltól a mostani változtatással köszöntem el végleg; max. keresésből, vagy másik aloldalból fogok PH! cikket olvasni és a fehér háttér miatt azt is úgy, hogy kimásolom a szöveget, aztán gyorsan bezárom (ha csak nem kell valami grafikon/kép a cikk élvezetéhez). Tudom, engem(/hasonlókat) leszartok, Parci már sokszor, sok helyen leírta indirekt módon, hogy őt nem érdeklik az ilyenek, és így marad, mert csak, ne is írd le kérlek te is!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #42310 üzenetére
Hmm... nem láttam, hogy max FullHD-re konvertál a PH...
Szóval: [kép] -
pycur
tag
143%-ig lehet nagyítani, és akkor a tartalom nő. A fölött a gumidizájn szétbaxizza az egészet. Kár érte...miért nem lehet ha már létezett, a meglévőt a desktop kérésekre küldeni, a mobilos agentnek meg adjon gumidizájnt...2 sorral több kell a kódba? Amúgyse nyúltak ehhez a dizájnhoz 10 éve...még 10 évet kibírt volna...
-
pycur
tag
A célját elérte a módosítás. Máris lett 50 komment a semmiről.
De most hogy olvastam a kommenteket utána jöttem rá hogy miben változott az oldal. Én 1440x900-ba nézem a képet egy 100 centis tv-n (ócsó vót) és 210% nagyítást használok ezen az oldalon. És a mai F5 után feltűnt hogy van egy felső világító számos értesítési sáv. Eddig azt hittem hogy ott volt, csak nem volt rajta értesítés és nem vettem észre eddig.
Na mindegy is. Így marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- Opel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- ibasso DC Elite
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest