Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nincs igazi dizájner szinte sehol...
- az egyik véglet a művész, aki érzelmi alapon fest valamit, de sem a technikai korlátokat/feltételeket, sem a tipográfiát nem ismeri.
- a másik véglet a kóder, akinek a szépérzéke is hiányzik a tipográfiai mellett.A ui és folyamatok tervezése is külön tudomány, de egyre kevésbé látni, hogy erre felkészített szakemberek csinálnák. Ha értelmesen végiggondolnák a folyamatokat, akkor rájönnének, hogy scroll-ba scrollt (pl mobil appokban) vagy mozgatás és kattintási lehetőség kombinálása könnyen használhatatlan lehet (pl touchon a ph friss hozzászólások topic neve mellett). S hogy a funciók felülete könnyen elérhető legyen ott, ahol használni kell őket.
Programozóként én is futottam már rá sokszor arra, hogy vért izzadva tudtam csak egy adott dizájnt megvalósítani... mert nem véletlenül nincs felkészítve valamire például egy mobil felület, hanem mert a rendszer többi részével szembemegy és működésképtelen. De művész csajok szava erősebb a manegereknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest