Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatCutter
tag
válasz
salaud #42389 üzenetére
Én a taxidiszpécsert dugtam meg. Nem is egyszer. Szerencsémre jó alakú szőke csaj volt.
Mostanában már csak fenyegetőzni szoktam ezzel.
- És ha férfi? - taxisofőr
- Mostanában már az sem baj. - én.
Taxisofőr részéről lapos pislogás.Nem mernek velem tekervényeket csinálni.
Hátha "(Zs)Anettnek" nézem őket.
-
FatCutter
tag
válasz
Szakbarbár #42383 üzenetére
Hülyegyerekek primitív szórakozásai. Minden kollégámat leszoktattam róla. Meglátták a halált a szememben.
-
FatCutter
tag
válasz
TESCO-Zsömle #42373 üzenetére
Akkor látom, hogy te is utálod a "manágereket". Volt cégemnél a létszám 20%-a manáger volt. Utáltam is őket, mint akasztott ember a kötözött sonkát. A kb. 80 db manágerből csak egy volt igazán menedzser. Nagyon jó fej fickó volt.
Rég volt, tán igaz sem volt. -
FatCutter
tag
válasz
TESCO-Zsömle #42371 üzenetére
30 év IT után csak azt tudom neked mondani: "Welcome hellmate!" azaz "Isten hozott pokoltárs".
Tudod mennyi rémtörténetet írtam 2006 végéig? 2008-ban a gugli még 60.000 találatot adott ki a nevemre (+ rémtörténetek). Aztán törölték a gugli kest. -
FatCutter
tag
Még annó a "bankban" A DOS-os "hősi időkben" volt vagy 25-30 vírusdemóm. Egyszer felhergeltek a a finanszírozó hölgyek, másnap a hálózati bejelentkezéskor 6-8 vírusdemót rájuk uszítottam. (Betűpotyogtató, képernyő fejreállító, szirénázó mentőautó, stb...) 2 nap után megkönyörültem rajtuk - addig papíron dolgoztak, mint a "régi szép időkben"- , majd a "login scriptből" kiREMeltem a vonatkozó sorokat.
Soha többé nem mertek floppy-t behozni az ellenőrzésem nélkül.Bár a fizetésem nem emelkedett. B..ssza meg a ló!
"homár vagyok, ingyen szopok" címmel a vállalati levlistára?
Egyszer akarták velem a kollégáim velem eljátszani, időben közbeléptem. 3 hónapig megkeserítettem az életüket. Roppant találékony ember vagyok. -
FatCutter
tag
válasz
Elemental #42331 üzenetére
Értem a kérésedet: de ha ezt a kifejezést nem használhatom rájuk, csak azt, ami hirtelen az eszembe jut, akkor rövid úton ki fognak ebrudalni a fórumból.
Hisztériásan érzékenyek lettek a moderátorok.
( R.I.P. Terry Black . )
----
Egyébként minden rendben van veled? A humorérzékeddel is? És azért iszol rendesen? Mert aggódom érted... -
FatCutter
tag
válasz
LamerGyuri #42322 üzenetére
Semmi gond, régen megszoktam. Engem a társkereső oldalakról szoktak mindig ki...ööö...bazilikázni.
A roppant kövér hölgyek állandóan feljelentettek, mert le-lamantinoztam őket.De ott újra szoktam regisztrálni. "A legyet röptében" user néven és Jason Statham fotójával. (Brad Pitte-et túl
buzisnakszivárványszínűnek tatrom.---
Szerk: a keménymag elpusztult. Vagy visszavonult, vagy kinyírták, mint a "Bérgyilkosok" című akciófilmben. -
FatCutter
tag
válasz
lezso6 #42279 üzenetére
Köszönöm szépen a pozitív megnyilvánulást házigazdai részről.
Én inkább olyasmit hiányolok, hogy nincs intelligenciaszűrés. Pedig 57 éves 2 egyetemi diplomával rendelkezőként az OKJ tanfolyamom megkezdése előtt ki kellett töltenem egy nagyon "lájtos IQ tesztet". Nem okozott igazán intellektuális kihívást.
Becslésem szerint a tanfolyam hallgatóinak 80%-a nem érte el a 65%-os pontszámot sem. Ami egyébként nagyon szomorú jelenség.
De bizonyos rangsort be lehetne ezzel vezetni -legalábbis adatbázis szinten - pl. regisztráció megújítási (új) funkcióval. -
FatCutter
tag
válasz
Mercutio_ #42276 üzenetére
A terminal.hu-n kezdtem, aztán jött párhuzamosan a hwsw.hu. A terminal.hu megszűnt szanalmas.hu módon, a hwsw pedig bezárt fórum szempontjából. Ez is szét lesz cseszve előbb-utóbb, vagy pedig rendeznek egy "Nagy Kommentpusztulást" amit a szánalmas.hu-n elkövetett az oldal tulajdonosa.
Menjen mindenki fészbukozni. Ööööööö.... ezzel meg csak az a bajom, hogy Zuckerberg-ék megszüntették a fiókom 6-7 év után. Merthogy a művésznevem alapján nem vagyok azonos magammal. - Nyádpics nevezetű verbális emoticon. - Én nem szeretek magamról személyes adatot megadni... Mi az első személyes adat? Természetesen a nevem. A polgári nevem a törvényi besorolás alapján...
Na, ezek után be fog fellegezni a netes , kötetlen kommunikációnak minaddíg, amíg valaki újra fel nem találja pl. az IRC-t.
Villany leó, menjen mindenki a kocsmába! 13:00 tájékán én is oda megyek. SÖR! Mindenkinek! De! Nem én fizetem. Bocs....
-
FatCutter
tag
válasz
-=RelakS=- #42271 üzenetére
A programozók megzavarosodtak, mint a pocsolya.
-
FatCutter
tag
válasz
-=RelakS=- #42269 üzenetére
Közel jársz az igazsághoz/megoldáshoz.
Amikor a LuftHansa-nál dolgolgoztam (IT divízió, magyar részleg, OC azaz operation center, magyarul "Műveleti Központ" - ez sokkal jobban hangzik), akkor kaptam egy ticketet:
- Title: "Lasergun funkzionirt nicht!" (lézerágyú nem működik)
- WTF ? - A Lufi is beszállt az amerikai csillagháborús project-be ? Hát csak nem...
- Gondoltam, azt kéne visszaírni, hogy "Use your atomic annihilating disintegrator instead!" (azaz használd helyette az atomannihilációs dezintegrátorodat), de a company policy-k alapján ezt nem tehettem.
- Ehelyett visszakérdeztem "what is the lasergun" de a belső lev.listára azért felnyomtam. Jöttek is a válaszok: -> protontorpedókat élesíteni, pajzsokat aktíválni, stb. 3 hétig ezen röhögött az egész IT divízió worldwide, a Frankfurti Srácokat is beleértve.
-Na, a végén tananyag lett a sztoriból -> "Ilyenkor se veszítsd el az önuralmadat témakörben". A cég Benjáminja oktatta, aki tök ugyanúgy néz ki, mint Tim Roth fiatal korában a "Négy szoba" című filmben.---------
"dolgolgoztam " - direkte nem javítom ki, szerintem egy nagyon szép nyelvújítási kezdeményezés.--------
Kezdek már megint alkoholos befolyásoltság alá kerülni, különben nem született volna meg ez a poszt.--Eke: ! Téged is megzavart a fórummotor váltás?
-
FatCutter
tag
válasz
-=RelakS=- #42260 üzenetére
Már én sem írok számítástechnikai rémtörténeteket 13 éve. Nincs annyi pénzem, hogy mindig bebasszak, ha ilyesmi történik velem.
Józanul meg IQ tesztet sem vagyok hajlandó kitölteni.
A részeg IQ-m az 120. A Mensa nemzetközileg sztenderdizáltan lemérte kb. 5 évvel ezelőtt.----
Na, jó! Most 5,5 év munkanélküliség és 25+ év IT után OKJ-s "CAD-CAM informatikus" képzésre járok. Gyöngyszem: a fiatal wannabe rencergarázda bekérdezte az oktatót, hogy:
- Ugye tanár úr, a CRT monitorokban protonágyú van? Erre én:
- Elektrágyú van bzzzmeg, elektronágyú. ... De egy protonágyú nekem is jól jönne otthon, mert legalább be tudnám üzemelni a házibarkács fúziós reaktoromat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest