Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Mindig jó olvasni az ostoba vásárlókról
Nemrég eladtam egy gépet, előtte hetekig volt tesztelve, soha semmi baj nem volt vele. Másnap kapom az emailt, hogy hát nem ad képet.... Elég messze lakik tőlem, így nem tudok csak úgy átugrani megnézni. Azt mondja, hogy NO SIGNAL felirat van kiírva a monitorjára. Kérdezem ,hogy ugye nem az alaplapi vgára kötötte rá? Mondta ,hogy a vízszintes sem jó, az alaplapi sem...."na de most nekem akkor csak alaplapi van?". Végül kihívott egy helyi szervizest, hogy rákösse neki rendesen a dolgokat, mert képet se tudott nekem küldeni, mert nincs olyan telefonja...Később ír, hogy a szaki szerint vagy a videokártya vagy az alaplap HIBÁS , mert vga nélkül ad neki képet...A szaki kipróbálja külön a vgát, működik természetesen. Na de ír az ügyfél, hogy már a windows sem bootol be neki és a szaki szerint rossz a vinyó is Most teljesen kétségbe van esve, hogy rossz minden és vehet újat mindenből....
És meg se tudom nézni, mert 200km-re lakik -
-
cinkoxid
senior tag
Szerintem kell még pár év, mire tudatosul az emberekbe, hogy az integrált nem egyenlő a szeméttel. Nem is nagyon lehet eladni iGPU-s PC-t, mert az tudatosult mindenkiben, hogy az integrált nem ér semmit. Tápegységből is hiába rakod bele a legjobbat, úgysem fizetnének érte többet, mint egy codegenért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest