Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
bullseye #11738 üzenetére
Akár
A lényeg, hogy csoda megfogalmazásokat tudnak előadni a kedvencs vásárlók.
Az egyik "kedvencem tegnapról". Patront kért a KV, mutattam az eredeti HP, meg a saját márkás utángyártottat. Nézegeti ez utóbbit, majd megkérdi :
-És akkor ez jó az én gépembe?
-Persze- mondom - ugyanúgy működni fog vele a gép mint az eredetivel.
Ezután jött a csodakérdés:
- akkor ez most eredeti?
Na mondom magamban : f@ß@... egy újabb gyorsreagálású... elmondtam neki mégegyszer, hogy nem, ez utángyártott, egy másik cég gyártja, nem a fent említett..
-Akkor ez ilyen használt patron amit megtöltöttek? - arcom torzulni kezdett, de ismétlés a tudás anyja : -ez új, használatlan patron, csak egy másik cég gyártja.
-De akkor ez milyen nyomtatóba való?
Elmagyaráztam neki mégegyszer, de szerintem nem fogta fel, de azért elvitte. Fizetésnél még megkérdezte:
-Ha mégsem az én gépembe való, akkor visszahozhatom? - sokatmondó pillantás a kasszás felé, Ő eldarálta a betanult egyenszöveget én meg elviharzottam a helyszínről lenyugodni...
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AM 5 lapok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest