Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10484) Devid_81 válasza eziskamu (#10461) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Igen, arra gondolt 100% :DDD
Mindenkinek mondtam aki betéved, hogy puskázzon a dobozról, mert sok infót elárul...de ne nyissák ki...persze volt akinek ezt hiába mondtam...kb 4x szóltam rá akkor is kinyitotta.
Nem is lenne gond ezzel de közel 50 ember lett meghallgatva...ha az mind nyitogatni kezdett volna, most lenne egy csomó leamortizált dobozos termékünk :U

Amúgy érdekesek az eredmények, közel 50 ember (48 pontosan) ezekből 3 "jöhetett vissza" szoftveres tesztre...avagy sajnos rengeteg Vér Pisti él közöttünk, de hatalmas tisztelet minden kedves kivételnek :)

Amúgy maga a teszt nem volt vészes, csak arra voltam kíváncsi, hogy valóban értenek-e hozzá...ha már ilyen bevállalósak.
2 alaplap, 2 CPU, 2 router, 2 táp, 2 VGA összehasonlítása csak szóban, dobozról puskázva.
Amúgy megjegyzem a gonoszság az ott volt kicsit, mert mindent úgy válogattam, hogy közel "egy teljesítmény" legyen...
Persze nem mindenki ment végig ezen a 4 teszten...hiszen tök felesleges volt, viszont 2.-ig mindenki eljutott, mert ki akartam szűrni azt, hogy esetleg csak véletlen az elsőt nem tudja...én naiv :)

II. forduló avagy a "Szoftveres teszt": WinXP telepítés mindenféle partícióra, ami épp eszembe jutott, frissítések ki/be kapcsolása, IP konfigurálás, megosztás, swap állítás...no meg közben benn volt egy gép amiben a 4 ramból az egyik hibás volt arra is ráengedtem őket...és közben még kérdezgettem is, nehogymá egyszerű legyen ;]
Nekünk is rengetegszer kell szervizelés közben kiszolgálni stb.

Szerintem nem volt vészes(remélem), ezeket mindenképpen tudnia kell(ene) annak aki megpróbál számtech boltba dolgozni. :)

...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.