Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
Macyke82
tag

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szerintem se szepek
-
Szabikaa20
őstag
Lehet hogy velem van valami,de nekem ezek a Citizenek nem bejövősek...

-
g0n21
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ez szép! Imádom a nagy indexeket

-
törölt tag
válasz
evilskati
üzenetére
Szerintem ez meg jol nez ki: BU2035-05E

-
-
evilskati
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Bocsánat, lehet, hogy elsiklottam a hozzászólásod felett. Köszönöm!

Ez nagyon tetszik, csak félek, hogy lekopna a fekete bevonat.Natoval is jól mutat, valószínűleg a későbbiekben is natoval hordanám, mert izzadós vagyok, és az könnyebben tisztítható.
Viszont, ha tényleg ennyire lekopik a bevonat, akkor az ésszerű választás a jobb oldali lenne:

Mosoni Dunában szoktam nyaranta úszkálni, a wr100 bírná vajon a sodrást?
A Kinetic szerkezetek is eléggé mozgatják a fantáziámat, nehéz szülés lesz
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Foggal.
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ne hallgasd, nem ad ki hangot

illeszd a koronára, kis nyomás befele (kicsi!) és mozgasd, mintha a korona lenne.
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
radírgumi?
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, tudom, biztos sokba fog kerülni az oda és visszaút, a mestert se lesz egyszerű rávenni, hogy beleegyezzen, de hányan mondhatják el az órájukról, hogy ő mentette meg a megállástól?

Ha már offolunk: Bárány Attila nevét ahányszor meghallom mindig ez ugrik be (2:46-tól javaslom megnézni
)Bocs mindenkitől, azt hiszem jól fog jönni ez a 3 nap pihenés

-
SsPL711
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Koronakihúzó körmöt növesztesz.
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megkéred Fannikát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ujjbegy rászorít?
-
fagyalllo
őstag
Nagyon vidám Seiko Spirit automaták SCVE001-012 tartományban, 4R37 werk, Hardlex, WR100, Japánból rendelhető (ebay, Rakuten, kb. $200-tól)

-
SsPL711
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Mivel rádiós (waveceptor), a pontossággal nem lesz gond.
És lemerülni se fog, mert tough solar.
10 évig, biztos problémamentesek ezek a nap/fényenergiával működő ketyegők. -
fagyalllo
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Elsőre sokaknak a fekete órák tetszenek, aztán idővel kitágul a világ. Használattól függ hogy mikor, de tuti meg fog kopni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Egyszerű japán kvarc dolgozik benne, nincs is ezzel baj, csak a tudásához képest maga az óra nem igazán olcsó. Az ún. divatmárkák a külcsínnel veszik le vásárlóikat a lábukról, a belseje úgyse látszik és nem is érdekli a célközönséget, működjön és kész. A linkelt Citizen hasonló pénzért sokkal többet ad.
-
SsPL711
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ez a Citi biztos pontos lesz.
Ha a pontosság a fontos, akkor hasonló Rádiós órákat nézegess. -
Svájcinéger
őstag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Csak hát a Vostok sokkal jobban bejön az én ízlésemnek. Láttam élőben, felpróbáltam, stb., de itt rákeresve a fórumon a Vostokra, nem voltatok elájulva a márka pontosságát illetően. Bármennyire is tetszik, olyan órát nem akarok venni ami nem pontos, de olyat sem, ami nem tetszik.

Citiből hasonlóak jönnek be: [link]
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
A TUTU óraszalonnal milyen tapasztalataitok vannak?
Láttam az oldalukon egy szimpatikus Tissot órát 30%-os kedvezménnyel, de még gondolkodok rajta, hogy bele merjek-e vágni. -
fagyalllo
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Az óra árához képest szinte elhanyagolható pénzért kapható Miyota (Citizen) 6S30 kronográf szerkezet dolgozik benne valószínűleg hosszú éveken keresztül megbízhatóan, átlagos kvarc pontossággal.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
Erről a Vostok óráról kellene némi info. Elsősorban a pontosság és a megbízhatóság érdekelne: [link]
Köszönöm.

-
Mercutio_
félisten
Nem ismerem a helyet, se az áraikat, de talán 20-50%-os kuponnal van értelme benézni

-
Skimaster
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Ja látszik,hogy jóféle.....
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
A létező legjobb....

hagyjad már, most a fórumon vagy, nem a piacon! 
-
-
Skimaster
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Ez kammer?
-
elite.cs11
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát nem tudom, nagyon max egy 3 mili átmérőjű koronát tudna bekapni, de nem tudom lehetne-e elég erőt kifejteni a húzáshoz is.
De az az óra nagyon szép
-
Ra3
őstag
válasz
TimeCenter
üzenetére
A másodikból van nekem is, csak az eggyel korábbi számlappal, most hogy írtad beugrott hogy a h145-nél az az integetés amit a mp. mutató csinál az a töltöttségre is utal valahogy.
-
evilskati
aktív tag
válasz
TimeCenter
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Keresgélés fázisban vagyok még erősen, de így már jobban tudom, hogy mit keressek 
-
TimeCenter
tag
válasz
evilskati
üzenetére
1. Az egyszerűbb Eco-drive szerkezetes órák csak akkor jelzik a töltöttségi szintet a másodperc mutatójukkal, amikor már vészesen kevés az energia a kondenzátorban. Ilyenkor két másodpercenként kettőt lépnek.
2. A komolyabb Eco-Drive szerkezetes órák esetén egy segédmutató jelzi a töltöttségi szintet.
ez még a fényerősséget is jelzi.
3. Ami hasonlít arra amit kérdeztél az ezen az órán található. Amikor az óra a másodpercmutatójával jelzi, hogy melyik időzónában vagy ( PAR, LON, NYC stb. ), a másodpercmutató előre-hátra mozgásából következtethetsz a töltöttségi szintre.

-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Még sokáig. S legyen hozzá egészség meg térerő is.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Köszönöm, édesapám nevében is.
45 óra járástartalék!
-
glukonon
csendes tag
Szuper! Nagyon köszönöm az infókat!

Ra3: Az a 4-5 év ugye csak a következő szervízt jelenti és nem az óra végét?

-
Ra3
őstag
válasz
glukonon
üzenetére
Igaz nem voltam egyértelmű, a 2824 az eta megbízható igáslova, a saját márkáikon kívül rengeteg swiss made órában ez van, azért írtam hogy túlzás a "csúcsszerkezet" jelző. A szervizről szóló rész elkerülte a figyelmem, ha igaz akkor 4-5 évig simán elmehet, így nem rossza az ár.
szerk.: megelőztek a lényeg elhangzott. -
jookomak
őstag
válasz
glukonon
üzenetére
Kifutott modell, nem emblematikus példány, amire mindenki emlékszik, szóval feltehetőleg ezért a kevés info.
Certina, a benne levő eta szerkezet pedig az egyik legnagyobb számban használt, régi, bevált megbízható darab, semmi gond nincs vele.
Véleményem szerint, ha eredeti, és egy órásnál veszed át (az állapot miatt), simán jó áron van. Szervíz a 2824-re olyan 20-25 körül van, írj egy privit Dzsanának, hogy ő mennyiért vállalná.
Az eladó írja, hogy egy éve volt szervízen, kérdés, ez igaz-e.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nagyon szép óra!
Jó lenne nekem is! Apukádnak volt ízlése! 
-
evilskati
aktív tag
Valamiért úgy rémlett, hogy láttam Citizenen is. Kösz a felvilágosítást. Így viszont szűkül a kör.
Ennek az órának a zöld verzióját néztem meg élőben, mert csak az volt a boltban, de nem nyerte el a tetszésemet, főleg a szíja miatt. Hasonló stílusban nézelődők most. Gondoltam hátha valaki belefutott valamilyen szép darabba,ami eddig rejtve maradt előttem.
-
glukonon
csendes tag
Nem is shopokban kerestem, hanem linkek, képek között, egyéb honi és külföldi aukciós oldalakon, stb.
És ha régi is, azért valamiféle nyomának kellene lennie szerintem. Bár lehet tévedek.
A szerkezetről azon túl hogy automata, mást nem nagyon tudok.
Viszont azért annál többe kerül szerintem, hogy csak a szépsége miatt vegyem meg, aztán kiderüljön, hogy semmire sem jó.
Egyébként egy ilyen teljes szerviz kb milyen áron van? -
Ra3
őstag
válasz
glukonon
üzenetére
Nem hiszem hogy kamu lenne, de egy 6-8 éves (lehet hogy keveset mondok) órát hiába keresel a webshopokban. Másrészt jó lenne tudni hogy mikor volt órásnál, esélyes hogy egyből viheted egy teljes szervizre.
Azt nem is kommentálom hogy 2824-et az eta csúcsszerkezetének nevezi az eladó. -
-
glukonon
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Órát szeretnék, de nem értek hozzá annyira, mint szeretnék.
Eddig ezt néztem befutónak, mert még belefér a keretbe: [link]
De most nézelődésem közepette találtam ezt: [link]
Ez utóbbi totál levett a lábamról, de némileg zavarbaejtő, hogy bárhogy kerestem, a hirdetésen kívül nem találtam ugyan ilyen órát. Talán még a ds tradition hoz hasonló találatot, de az sem teljesen.
Nagyon tetszik, de valahogy nem áll össze a dolog. Vagy csak én gondolom túl és vagyok nagyon bizalmatlan?
-
evilskati
aktív tag
válasz
jookomak
üzenetére
Bocs, rosszra gondoltam. Mp stop alatt tévesen azt értetettem, mikor Eco-Drive és Kinetic szerkezeteknél egy gomb megnyomására megáll az mp mutató, és később ugrik akár fél percet is. Ez jelzi a teljes töltöttséget. Ily módon ellenőrizhető mennyi energia van még a kondenzátorban.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na, kicsi a korona? Ennél nagyobbat nem akartam tenni, mert az ormótlan lett volna, de tehető rá nagyobb, ha igényled. Nekem nem volt gondom a felhúzás, kérd meg az asszonyt, húzogassa Neked. Mármint az órát.

-
fiktív1
tag
Elvitték a Steinhart O44-et a fénymásolóból. Csak nem innen valaki a boldog új tulaj?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ilyen ceruzát használok a mai napig.
-
Mercutio_
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Asztaq, de szép
gondolom fél vese 
vadászcsiga: az a Ruhla chrono [link] is kvarc?
-
icm
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére

Emlékeim szerint ha a végét tökig benyomtad se nyúlt ki annyira az a 3 kar pofa annyira, hogy a koronát megmarkolja. Egyébként ebay-en watch crown winder néven van különböző méretben
A töltőceruza pedig igazi retro lesz hamarosan, be is kell szereznem egyet
-
vadászcsiga
félisten
Volt iskolás koromban egy tölthető ceruza (nem rotring), annak volt olyan eleje ami mint 3 kar kitágult gombnyomásra, majd elengedve ossze szorította a vékony grafit rudat. Na azzal meg lehetne ragadni a koronát

-
busman
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Küld el nyugodtan szívesen felhúzom neked, nekem nincsenek parizer ujjaim.

-
vadászcsiga
félisten
Zozzer888
Linkeltél pár hónapja egy óra felhúzó alkalmatosságot ebayről de nem találom, tudnál segíteni?
Illetve jöhetnek trükkök arra, bumszli ujjal hogyan lehet kis koronát felhúzni biztonságosan. Küzdök az Eternával, nem akarom túlhúzni. -
kadet93
tag
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megtettem...
Azért köszönöm. 
Saint:
Köszönöm, akkor lehet első körben megyek oda, ha tényleg megbízható.

A tér felől gondolom Ikeát érted?
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Saint irta,hogy hol,nem lesz vele semmi problémád,régi szakember és nem pénzrabló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)