- eBay-es kütyük kis pénzért
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
Szabikaa20 #101095 üzenetére
Egyébként ez pont az az árszegmens, ahol a komolyabb márkák még alig vannak jelen, ellenben az Edificie kínálatból már a nagyobb tudású példányok állnak rendelkezésre.
Ergo adott összegért nagyobb tudást nem igazán találni. Esetleg még Seiko kronográfok volnának ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga #101087 üzenetére
De, csak semmi mm pontos mérőeszköz nincs itthon, no meg az MDV-106 esetén gondoltam mindenki fejből vágja, a másiknál meg legrosszabb esetben jön a gyerek iskolai vonalzója
-
evo87
őstag
válasz
Szabikaa20 #101093 üzenetére
Ilyet láttam már élőben és messze komolytalanabb hatást kelt mint az általam linkelt. Az az igazság, hogy fontos az elegancia és a funkcionalitás, ez az amit első ránézésre az ERA-200BD-ben véltem felfedezni.
De persze, értem az álláspontod és teljesen jogos.
-
-
evo87
őstag
válasz
Szabikaa20 #101090 üzenetére
Egy automatám már van, mellé lenne esedékes egy nagyobb tudású darab (ráadásul ennyiért leginkább "csak" Orient automaták vannak, a Mako mellé felesleges volna még egy)... pl stoppert gyakran használok, és a hőmérő is jól jönne.
-
Svájcinéger
őstag
Óriási köszönet Timecenternek ezért a gyönyörűségért ! [link]
-
Szabikaa20
őstag
válasz
evo87 #101089 üzenetére
Én mondjuk nem adnék ennyit egy kvarc óráért,mert a mechanikusakat szeretem.Csak akkor vegyél ilyet,ha kihasználod a tudását.A hőmérő pontos,ha leveszed a kezedről,ugyanis ha kézen van 5-10fokkal is többet mutat.De vízben kézen is pontosnak kéne lenni,legalábbis az én Timexem az.Az iránytűt sohasem használtam rajta.
Én inkább a rádió vezérlést jobban díjaznám az iránytű helyett ami ebben nincsen sajnos,pedig ennyiért már lehetne...[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Kedves Urak!
Az utóbbi időben a Casio Edifice kínálatát böngészve megakadt a szemem egy példányon, olyannyira, hogy komolyan gondolkozom rajta.
Erről a példányról volna szó. Mi az általános vélekedés megbízhatóságról, ár/érték arányról, a hőmérő pontosságáról...stb?
Válszokat előre is köszönöm.
-
Real_Necro
veterán
válasz
vadászcsiga #101087 üzenetére
Gondolom nincs neki "saccvasa".
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Nálam is aktuális a szíjcsere, az alábbi 2 óra fülek közti távolságát/szíjméretét tudja valaki? (Az elsőt szerintem többen is
)
Casio MDV-106-1A
Casio BEM-506L-7A -
-
fagyalllo
őstag
válasz
Misi1979 #101076 üzenetére
Egy Seiko autentikusabb lenne, fél pont
Szulita28: van több is
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vadászcsiga #101067 üzenetére
Ja, azt nem irtam, h oda akarom vinni?
Most akkor mi a szitu? A timecenterbe vigyem, mert olcsobban megkapom azt a minoseget, szolgaltatast?
-
-
petyus80
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tudna valaki nekem linkelni esetleg egy olyan oldalt, ahol rá lehet keresni ,milyen órákat adtak ki,jelentek meg 1980-ban? Google mindenhol csak kb-ra írja az 1980-at. Szeretnék venni egy órát, ami akkor jelent meg mikor születtem.
-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga #101055 üzenetére
Max. Moszkvában!
Az Orexnél 5e, az LBS-ben 3e egy elemcsere. Hol él ez az órás...?
-
g0n21
senior tag
válasz
CoolBoy323 #101063 üzenetére
Igen, rá. Nekem nyomáspróbázott nem általa forgalmazott órát.
Az is olyan, hogy lecsavarod a hátlapot, elemet cserélsz, és jobb esetben tömítést, majd visszateszed a hátlapot. LINK Aztán be a gépbe, ami majdan kiírja, hogy vízálló-e milyen nyomás alatt...
A szerkezettisztogatós már más téma..
Gondolom én, aztán lehet, hogy most nagyon mellélőttem...BTW nem próbáltam még.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz
CoolBoy323 #101056 üzenetére
elemcsere + nyomáspróba 3-4ezerből megvan id. TimeCenternél, a Lehel térnél a Casio/Citizen boltban.
Wg5113, nem tudom mi olyan fura, ezt hívják úgy, hogy fordulat
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #101058 üzenetére
Az elöbb még reális volt a 8000Ft. Akkor tudod,vagy gondolod,vagy legalább egy szerintem a végére.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #101052 üzenetére
8k? 2.000m- Ft felett már nincs deal nálam
-
WiZARD
addikt
válasz
CoolBoy323 #101056 üzenetére
Azért 8k még nyomáspróbával együtt is q sok, nyomáspróba nem kerül pénzbe normálisabb helyen...
Új tömítés szettel talán ok. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vadászcsiga #101055 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
CoolBoy323 #101054 üzenetére
Akkor reális a 8000 ft
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vadászcsiga #101053 üzenetére
dehogynem, természetesen!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
CoolBoy323 #101052 üzenetére
Nem volt ebben egy nyomáspróba is véletlenül?
-
Dzsana
senior tag
válasz
CoolBoy323 #101050 üzenetére
Értelek, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy teljesen normális, általában 2-3 évet bírnak.
-
Dzsana
senior tag
válasz
CoolBoy323 #101048 üzenetére
Teljesen normális, 2-3 évet bírnak ki az elemek, pláne ha chronograph az óra, és stopperelgetnek is vele.
-
CoolBoy323
nagyúr
Certina Blue Ribbonba hol érdemes elemet cseréltetni (BP vagy Nyíregyháza)?
A Mester utca környékén cseréltettem pár éve (talán 2), és már le is merült... mondjuk jó olcsó volt, 8k
Tudom, hogy nem lesz 1k, hisz vissza akarom kapni a vízállóságát, de ahogy a fenti példa mutatja, drágán is lehet szart csinálni, szar elemet belerakni -
t.mate.t
csendes tag
Szerintetek Certinákat szoktak hamisítani? lehet ilyesmivel találkozni?
-
chris-v
senior tag
válasz
Takuun #101032 üzenetére
Ugyan ettől az eladótól egy másik minőségi óra
Azt hiszem a lukádó szó valami más nyelven lehet, mert a fotókból ítélve indiai az eladó. -
vadászcsiga
félisten
válasz
alphaville #101036 üzenetére
-
Takuun
aktív tag
válasz
fiktív1 #101030 üzenetére
Nem drága, csak jó helyen kell venni
[OLX Patek]Amúgy mit jelent, hogy LUKÁDÓ?
[ Szerkesztve ]
-
szegi77
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék..
Antik órát szeretnék javíttatni,sajnos Hantos mesterünk nem vállalta,idő hiány miatt
Esetleg valakinek valami ötlete Pesten?
Köszönöm -
t.mate.t
csendes tag
Sziasztok, láttam ma egy csodaszép Patek-et de nem tudtam rendesen megnézni viszont azt tudom h 4 segédszámlap volt rajta (gondolom nincs sok ilyen). Számomra sem ismeretlen a google, de nem vagyok egy fekete öves, szóval ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Jó hír: ma telefonáltak 1 nappal hamarabb hozzák az órámat a timecenterből
Szóval holnap du. mehetek is a szíjat lecserélni vízállóra. -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #101020 üzenetére
Nem tudsz olyat alkotni, ami mindenkinek tetszene. Valaki búvár stílusút akart, a másik elegánsabbat, elég nehéz lenne közös nevezőre jutni, csak ezért írtam.
-
csabulaxi
senior tag
Nyár van!
Manufaktúra ide vagy oda, a bőr szíj kezdett szagosodni.
Tényleg hogyan tároljam?
Visszatekertem a speciális lélegző barna papír szállítási tárolójába. Ezt jól csináltam?
Nem tudom, hogy bele tegyem-e nejlon tasakba a többi órás dolgaimhoz vagy hagyjam így a papírba és kiszellőzik őszre?
Visszakerült a fém szíj, nagyon imádom.A vén harcosok.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #101016 üzenetére
El ne kezdjétek előröl! Napokon át olvastam, és visszafogtam magam!
Na, közben megerőszakoltam magam, s megírtam legújabb posztom, amellyel nektek szeretnék segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz
dave118 #101011 üzenetére
Á, ne tedd!
Sajnos most én is tele vagyok melóval, ide se tudtam napok óta írni, a saját óráimra se jut idő. A blogra is megírtam már egy pár napja egy újabb posztot, amivel elsősorban nektek szeretnék segíteni, de még arra se jutott időm, hogy befejezzem, de majd mindjárt erőt veszek magamon. -
Mercutio_
félisten
-
Takuun
aktív tag
Nagyon nehezen viselem ezt a meleget bőr szíjban, már ebben a 20 fokban is vizesedik és dagad a csuklóm. Kényelmetlen hordanom az órát. Szerintetek ehhez az Orient Constellation órához NATO szíj mekkora vétek lenne?
Kiindulva ebből a kompozícióból, szerintem az én órámnak is jól állna, lagalább addig amíg meg nem érkezik a Steinhart O1 GMT. Az alábbi képen egy Tissot Visodate pózol.
Még ezt találtam, lehet egy navy blue nato is jó lenne vele:
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz
webórás #101003 üzenetére
Jó, hogy van valaki, akivel lehet egy kicsit szakmázni! Így tanulhatunk egymástól, sajnos ez a szakma elég irigy, és megdöbbenve tapasztalom, hogy itt, egy városon belül sem tartják a kapcsolatot egymással az órások, pedig sokszor nagy segítségükre lehetnének egymásnak. Én szerencsére tartom két kollégával is a kapcsolatot, na meg Pesten a mesteremmel. Ha még egy javaslatot elfogadsz, de azt inkább privátban...
-
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #101001 üzenetére
Ne idegeskedj!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Armored Warfare
- Robotporszívók
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...