Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz Szabikaa20 #101095 üzenetére
Egyébként ez pont az az árszegmens, ahol a komolyabb márkák még alig vannak jelen, ellenben az Edificie kínálatból már a nagyobb tudású példányok állnak rendelkezésre.
Ergo adott összegért nagyobb tudást nem igazán találni. Esetleg még Seiko kronográfok volnának ennyiért.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Mercutio_
félisten
válasz vadászcsiga #101087 üzenetére
De, csak semmi mm pontos mérőeszköz nincs itthon, no meg az MDV-106 esetén gondoltam mindenki fejből vágja, a másiknál meg legrosszabb esetben jön a gyerek iskolai vonalzója
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
evo87
őstag
válasz Szabikaa20 #101093 üzenetére
Ilyet láttam már élőben és messze komolytalanabb hatást kelt mint az általam linkelt. Az az igazság, hogy fontos az elegancia és a funkcionalitás, ez az amit első ránézésre az ERA-200BD-ben véltem felfedezni.
De persze, értem az álláspontod és teljesen jogos.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Szabikaa20
őstag
válasz evo87 #101092 üzenetére
Pl ezen ugyan az van(ugyan azt tudja) csak nincs iránytű.És negyed annyiért!Nekem nem érne meg +50ezret adni az iránytűért főleg ha nem is használnám. Ebben ugyan úgy van hőmérő és stopper is.Jó kinézetre azért más mint amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
evo87
őstag
válasz Szabikaa20 #101090 üzenetére
Egy automatám már van, mellé lenne esedékes egy nagyobb tudású darab (ráadásul ennyiért leginkább "csak" Orient automaták vannak, a Mako mellé felesleges volna még egy)... pl stoppert gyakran használok, és a hőmérő is jól jönne.
-
Svájcinéger
őstag
Óriási köszönet Timecenternek ezért a gyönyörűségért ! [link]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Szabikaa20
őstag
válasz evo87 #101089 üzenetére
Én mondjuk nem adnék ennyit egy kvarc óráért,mert a mechanikusakat szeretem.Csak akkor vegyél ilyet,ha kihasználod a tudását.A hőmérő pontos,ha leveszed a kezedről,ugyanis ha kézen van 5-10fokkal is többet mutat.De vízben kézen is pontosnak kéne lenni,legalábbis az én Timexem az.Az iránytűt sohasem használtam rajta.
Én inkább a rádió vezérlést jobban díjaznám az iránytű helyett ami ebben nincsen sajnos,pedig ennyiért már lehetne...[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
evo87
őstag
Kedves Urak!
Az utóbbi időben a Casio Edifice kínálatát böngészve megakadt a szemem egy példányon, olyannyira, hogy komolyan gondolkozom rajta.
Erről a példányról volna szó. Mi az általános vélekedés megbízhatóságról, ár/érték arányról, a hőmérő pontosságáról...stb?
Válszokat előre is köszönöm.
-
Real_Necro
veterán
válasz vadászcsiga #101087 üzenetére
Gondolom nincs neki "saccvasa".
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Nálam is aktuális a szíjcsere, az alábbi 2 óra fülek közti távolságát/szíjméretét tudja valaki? (Az elsőt szerintem többen is )
Casio MDV-106-1A
Casio BEM-506L-7AEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
g0n21
senior tag
válasz Misi1979 #101076 üzenetére
Mint James Bond - Dr. No-ban, amikor mennek az ismeretlen, félelmetes szigetre.
Az nem ilyen SUB volt, de a feeling ugyanaz.Fagyalllo, tudsz linkelni 1989-est?
Megkaptam a Cushion tokos nagyon kamu omegára a választ: "nem."
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
csabulaxi
senior tag
majd hazafelé a reptéri vámos fogja mondani:
- Ha a 15 dollár mellé tesz még 5-öt akkor a bazárban a jobb minőségű A++++-t is kaphatott volna!"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
Egy Seiko autentikusabb lenne, fél pont
Szulita28: van több is
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz vadászcsiga #101067 üzenetére
Ja, azt nem irtam, h oda akarom vinni?
Most akkor mi a szitu? A timecenterbe vigyem, mert olcsobban megkapom azt a minoseget, szolgaltatast?
-
csabulaxi
senior tag
válasz Takuun #101032 üzenetére
Talán elhallás és szokásos cigány vaker.
Szerintem ángliát járt cigány nepper, keverék nyelven az itthoni kollégának a következő felkiáltással adta el.
Te geci né mán ez, Look at the HOLD! stílusú.
LÚKÁDÓ.
Azaz nézd a holdat!
Megfejtettem, mit kapok?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
petyus80
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tudna valaki nekem linkelni esetleg egy olyan oldalt, ahol rá lehet keresni ,milyen órákat adtak ki,jelentek meg 1980-ban? Google mindenhol csak kb-ra írja az 1980-at. Szeretnék venni egy órát, ami akkor jelent meg mikor születtem.
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #101055 üzenetére
Max. Moszkvában! Az Orexnél 5e, az LBS-ben 3e egy elemcsere. Hol él ez az órás...?
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
g0n21
senior tag
válasz CoolBoy323 #101063 üzenetére
Igen, rá. Nekem nyomáspróbázott nem általa forgalmazott órát.
Az is olyan, hogy lecsavarod a hátlapot, elemet cserélsz, és jobb esetben tömítést, majd visszateszed a hátlapot. LINK Aztán be a gépbe, ami majdan kiírja, hogy vízálló-e milyen nyomás alatt...
A szerkezettisztogatós már más téma..
Gondolom én, aztán lehet, hogy most nagyon mellélőttem... BTW nem próbáltam még.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz CoolBoy323 #101056 üzenetére
elemcsere + nyomáspróba 3-4ezerből megvan id. TimeCenternél, a Lehel térnél a Casio/Citizen boltban.
Wg5113, nem tudom mi olyan fura, ezt hívják úgy, hogy fordulat
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #101058 üzenetére
Az elöbb még reális volt a 8000Ft. Akkor tudod,vagy gondolod,vagy legalább egy szerintem a végére.
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #101052 üzenetére
8k? 2.000m- Ft felett már nincs deal nálam
I humbly and respectfully decline™
-
WiZARD
addikt
válasz CoolBoy323 #101056 üzenetére
Azért 8k még nyomáspróbával együtt is q sok, nyomáspróba nem kerül pénzbe normálisabb helyen...
Új tömítés szettel talán ok.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz vadászcsiga #101055 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz CoolBoy323 #101054 üzenetére
Akkor reális a 8000 ft
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz vadászcsiga #101053 üzenetére
dehogynem, természetesen!
-
vadászcsiga
félisten
válasz CoolBoy323 #101052 üzenetére
Nem volt ebben egy nyomáspróba is véletlenül?
-
Dzsana
senior tag
válasz CoolBoy323 #101050 üzenetére
Értelek, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy teljesen normális, általában 2-3 évet bírnak.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz CoolBoy323 #101048 üzenetére
Teljesen normális, 2-3 évet bírnak ki az elemek, pláne ha chronograph az óra, és stopperelgetnek is vele.
-
CoolBoy323
nagyúr
Certina Blue Ribbonba hol érdemes elemet cseréltetni (BP vagy Nyíregyháza)?
A Mester utca környékén cseréltettem pár éve (talán 2), és már le is merült... mondjuk jó olcsó volt, 8k
Tudom, hogy nem lesz 1k, hisz vissza akarom kapni a vízállóságát, de ahogy a fenti példa mutatja, drágán is lehet szart csinálni, szar elemet belerakni -
g0n21
senior tag
válasz fiktív1 #101030 üzenetére
Ennyiér' már igazán lehetne 200m-es diver ISO
Nem bírtam magammal, és írtam NEKI ERRE üzenetet:
Cső!
Eredeti?
Kösz!
Kíváncsi vagyok.
Dzsana, írtam privát.
[ Szerkesztve ]
-
t.mate.t
csendes tag
Szerintetek Certinákat szoktak hamisítani? lehet ilyesmivel találkozni?
-
chris-v
senior tag
válasz Takuun #101032 üzenetére
Ugyan ettől az eladótól egy másik minőségi óra
Azt hiszem a lukádó szó valami más nyelven lehet, mert a fotókból ítélve indiai az eladó."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #101036 üzenetére
-
Takuun
aktív tag
válasz fiktív1 #101030 üzenetére
Nem drága, csak jó helyen kell venni
[OLX Patek]Amúgy mit jelent, hogy LUKÁDÓ?
[ Szerkesztve ]
-
szegi77
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék..
Antik órát szeretnék javíttatni,sajnos Hantos mesterünk nem vállalta,idő hiány miatt
Esetleg valakinek valami ötlete Pesten?
Köszönöm -
t.mate.t
csendes tag
Sziasztok, láttam ma egy csodaszép Patek-et de nem tudtam rendesen megnézni viszont azt tudom h 4 segédszámlap volt rajta (gondolom nincs sok ilyen). Számomra sem ismeretlen a google, de nem vagyok egy fekete öves, szóval ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Jó hír: ma telefonáltak 1 nappal hamarabb hozzák az órámat a timecenterből
Szóval holnap du. mehetek is a szíjat lecserélni vízállóra.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #101020 üzenetére
Nem tudsz olyat alkotni, ami mindenkinek tetszene. Valaki búvár stílusút akart, a másik elegánsabbat, elég nehéz lenne közös nevezőre jutni, csak ezért írtam.
-
csabulaxi
senior tag
Nyár van!
Manufaktúra ide vagy oda, a bőr szíj kezdett szagosodni.
Tényleg hogyan tároljam?
Visszatekertem a speciális lélegző barna papír szállítási tárolójába. Ezt jól csináltam?
Nem tudom, hogy bele tegyem-e nejlon tasakba a többi órás dolgaimhoz vagy hagyjam így a papírba és kiszellőzik őszre?
Visszakerült a fém szíj, nagyon imádom.A vén harcosok.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #101016 üzenetére
El ne kezdjétek előröl! Napokon át olvastam, és visszafogtam magam!
Na, közben megerőszakoltam magam, s megírtam legújabb posztom, amellyel nektek szeretnék segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz dave118 #101011 üzenetére
Á, ne tedd!
Sajnos most én is tele vagyok melóval, ide se tudtam napok óta írni, a saját óráimra se jut idő. A blogra is megírtam már egy pár napja egy újabb posztot, amivel elsősorban nektek szeretnék segíteni, de még arra se jutott időm, hogy befejezzem, de majd mindjárt erőt veszek magamon.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Mercutio_
félisten
válasz Takuun #101006 üzenetére
Az a Gavox Legacy Marine csak az ára
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Takuun
aktív tag
Nagyon nehezen viselem ezt a meleget bőr szíjban, már ebben a 20 fokban is vizesedik és dagad a csuklóm. Kényelmetlen hordanom az órát. Szerintetek ehhez az Orient Constellation órához NATO szíj mekkora vétek lenne?
Kiindulva ebből a kompozícióból, szerintem az én órámnak is jól állna, lagalább addig amíg meg nem érkezik a Steinhart O1 GMT. Az alábbi képen egy Tissot Visodate pózol.
Még ezt találtam, lehet egy navy blue nato is jó lenne vele:
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz webórás #101003 üzenetére
Jó, hogy van valaki, akivel lehet egy kicsit szakmázni! Így tanulhatunk egymástól, sajnos ez a szakma elég irigy, és megdöbbenve tapasztalom, hogy itt, egy városon belül sem tartják a kapcsolatot egymással az órások, pedig sokszor nagy segítségükre lehetnének egymásnak. Én szerencsére tartom két kollégával is a kapcsolatot, na meg Pesten a mesteremmel. Ha még egy javaslatot elfogadsz, de azt inkább privátban...
-
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #101001 üzenetére
Ne idegeskedj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Micro Four Thirds
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest