- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
Jönnek az új Zelos Blacktip-ek. Frost videó.
-
evilskati
aktív tag
Új Citizen automata diverek, Miyota 8204-al:
(Sajnos jobb képet nem találtam, NY0120-52X videó.)
Nektek, hogy tetszenek? -
evilskati
aktív tag
Köszi, remélem lesz róla bővebb anyag, míg a Seriouswatch-on rendelhetővé válik.
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Piszkosul megtetszett a Zelos Aurora Aventurine. Sajnos sold out, és ha jól olvastam, akkor nem is szokott Zelosból re-stock lenni. Marad a használt piac.
Valaki látott már esetleg élőben ilyet? Videókról nagyon tetszik, a számlapjáról a világűr jut eszembe. Jól gondolom, hogy a Miyota 9039-el sem lő az ember mellé? Tetszik a magasabb beat szám az NH35-höz képest.Korábban láttam a topikban Veron Smith aventurine számlapos óráját, de úgy láttam azt sem lehet már beszerezni, van esetleg tudomásotok más óráról, ami ilyen vagy hasonló számlappal rendelkezik?
-
evilskati
aktív tag
Az iránytű lünettát tudod forgatni a másodikkal. Volt lehetőségem felpróbálni a Seiko Boutiqueban, a szíja nekem nagyon nem jött be, elég merev volt, de lehet, hogy idővel bejáratódik. Lehet vásárolni direkt hozzá való fémszíjat felárral. Azt mondták, hogy ha nem tetszene a "küklopsz", a nagyító a dátumablak felett, akkor azt le tudják szedni minden gond nélkül. Élőben még szebb egyébként, mint a képeken.
#255660Polarstar: Bradner nem jön be, valahogy furcsa a lünetta a szememnek.
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Ha már témánál vagyunk, milyen óra illik smart casual dress code-hoz? Chino - ing vagy chino - galléros póló mellé szerintetek?
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén jött mail, hogy Május 17 23:55 UTC-től előrendelhető a Helm Vanuatu, ha valakit érdekel.
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Timex 25th Hour - Aranyos Április elsejei kiadás

-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Annyira nem vagyok képben, de szerintem ott kell, ahol belép az EU-ba a csomag. Valahogy úgy képzelem, mintha a Németországban élő ismerőshöz rendelném, beesik a postaládájába az értesítő, megtörténik az eljárás, majd ő tovább postázza nekem, EU-n belüli mozgás pedig szabad.
Ez adta az ötletet: [link], bár ez Angliai. Itt is kapsz egy Angol címet, gondolom a cég kollégái intéznek mindent, majd továbbítják a csomagot.
Találtam egy Luxembourgit is: [link]
Rákérdezek a külföldi rendelések topikban is.
-
evilskati
aktív tag
Nem teljesen idevág, de VÁM/ÁFA határ feletti óra rendelésnél nem szoktatok azzal játszani, hogy pl. Luxembourgba kéritek a csomagot, mivel ott kisebb az ÁFA százalék, majd onnan egy parcel forwarder céggel tovább postáztatjátok Magyarországra?
Nyilván nem minden esetben éri meg.
-
evilskati
aktív tag
Ahogy nézem már el is fogyott.
Van valakinek tapasztalata velük esetleg?
Nekem majdnem mindegyik modell tetszik. A Komodo és a Khuraburi kicsit talán most jobban is, mint a Vanuatu a rakott indexek miatt. Mindegyiknél a narancssárga a nyerő

Massdroppon vannak most Seiko diverek 240 $-ért:
SKX013K1 | 37 mm (-$40)
SKX013K2 | 37 mm (-$30)
SKX007J1 | 42 mm
SKX009J1 | 42 mm
SKX011J1 | 42 mmAhogy nézem az SKX007 sem sokkal vékonyabb a Helm-eknél, árban nagyjából egy kategória, de a Helm-ekben lévő Seiko szerkezet jobb, ugye?
-
evilskati
aktív tag
A linkelt oldal alján azt írják, hogy Március végén, Április elején várható. Massdropon is előkerült egy szavazásban, remélem, hogy bekerül majd és valamivel olcsóbban be lehet majd szerezni.
intruder77: A fekete Balaur is előkelő helyen szerepel a listámon, de nekem már drága.
A topikban még nem láttam képet a Seiko SRPC97J1-el. Volt lehetőségem élőben megcsodálni, gyönyörű:

-
evilskati
aktív tag
Jóval 1000 EUR alatt nekem a Helm Vanuatu nagyon bejön.
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Tisell Bauhaus - 38 mm, de hátha megtetszik neked is.

-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a Tisell Bauhaus órája: [link]
Az lenne a kérdésem, hogy a 6 cm széles, 18 cm átmérőjű csuklómra megfelelő lehet? Ez lenne az első automata órám. Nem lenne napi használatban, csak alkalmakra venném fel, de nem zavar, hogy be kell állítani az időt felvételkor. Baj, ha huzamosabb ideig "áll" egy mechanikus óra?
Ha rendelésbe fordulna a dolog, akkor melyik oldalról érdemes megrendelni?
[link]
[link]Illetve tetszik az óra fekete verziója is, de úgy olvastam, hogy a festett felületek sérülékenyek, van ebben igazság?
Alternatívaként felmerült a GT&FQ Rider M003, ez valamivel olcsóbb beugró lenne a mechanikus órák világába. Úgy látom a fórumban mindenki elégedett mindkét márkával. Szerkezet szempontjából melyik jobb választás? (A Tisell egyébként valamivel jobban tetszik)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Az Orient Bambino 2-vel van valakinek tapasztalata? Milyen lett az új szerkezet?
Esetleg nagyjából tudtok összeget mondani, hogy a svájci márkák belépő automatái hol kezdődnek? (Ajánlott típusok?)Köszönöm szépen!
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Kaphatnék egy típusszámot ?

Az LLD stílusához hasonlító valamilyen solar, eco-drive óra nem létezik olcsóbb kiadásban?
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Kár, pedig BestBuy is lehetne. Nekem legalábbis képről tetszik.
-
evilskati
aktív tag
Biciklis fórumban volt, hogy PH-s matricát szerettek volna a tagok csinálni, hogy felragaszthassák a bringájukra. Írtak is talán Parcinak, hogy ilyen célra felhasználhatják-e a logót, de ha jól emlékszem, akkor nem engedték meg nekik. Szóval ha szerepelni fog valamilyen módon a PH, akkor lehet, hogy előtte érdemes megkérdezni az illetékest.
-
evilskati
aktív tag
Ezen a zöld számok nem tetszenek nekem, de a tokforma szép

(#99896) BAti77: A piros mp mutató miatt talán még jobban is tetszik, mint a BM8476.
Chronom még sosem volt, de ez a Citizen nagyon tetszik. Nem tudom mennyire használnám ki mondjuk a többlet funkcióit.
Nagyon szépen köszönöm a sok választ
Nem lesz egyszerűbb a dolgom 
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Bocsánat, lehet, hogy elsiklottam a hozzászólásod felett. Köszönöm!

Ez nagyon tetszik, csak félek, hogy lekopna a fekete bevonat.Natoval is jól mutat, valószínűleg a későbbiekben is natoval hordanám, mert izzadós vagyok, és az könnyebben tisztítható.
Viszont, ha tényleg ennyire lekopik a bevonat, akkor az ésszerű választás a jobb oldali lenne:

Mosoni Dunában szoktam nyaranta úszkálni, a wr100 bírná vajon a sodrást?
A Kinetic szerkezetek is eléggé mozgatják a fantáziámat, nehéz szülés lesz
-
evilskati
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm!
Keresgélés fázisban vagyok még erősen, de így már jobban tudom, hogy mit keressek 
-
evilskati
aktív tag
Valamiért úgy rémlett, hogy láttam Citizenen is. Kösz a felvilágosítást. Így viszont szűkül a kör.
Ennek az órának a zöld verzióját néztem meg élőben, mert csak az volt a boltban, de nem nyerte el a tetszésemet, főleg a szíja miatt. Hasonló stílusban nézelődők most. Gondoltam hátha valaki belefutott valamilyen szép darabba,ami eddig rejtve maradt előttem.
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok,
Nem találkozott valaki véletlenül valamilyen katonai stílusú órával, ami mp stoppos, eco-drive vagy kinetic, és legalább 100 Méterig vízálló, de inkább 200?
Citizenből találtam, de az sajnos nem MP stoppos.
-
evilskati
aktív tag
Van olyan WR100-as, ami koronazáras? Ha igen, akkor azokon amiken nincs máshogy van megoldva a tömítés? Vagy azok inkább "névlegesen" WR100-asok?
Tehát csak az ember elméjének megnyugvására szolgál a koronazár, vagy tényleg elengedhetetlen, ha az ember vízbe is megy az órájával? (pl. úszás, tudom, hogy a vízállóság minősítés már tárgyalva volt a topicban.)
-
evilskati
aktív tag
Régebben a Sonynak volt ilyenje, de ha megkukolok se jut eszembe a típusszáma, szerintem már régóta nem kapható.
Abban egy rezgőmotor volt meg pár értesítési ikon + egy klasszikus analóg óra.
-
evilskati
aktív tag
Nem minden időpontban változtathatók a napok a visszafele tekeréssel. User manualban benne van, hogy mikor állíthatók át.
Nekem a Citizenemen 9-13 óráig nem lehet elvileg állítani. Persze ellehet csúszva 12 órával a dolog, úgyhogy mikor először akartam, nem értettem, hogy miért nem lehet 21:00 után állítani.
-
evilskati
aktív tag
Ha nem telefonról írsz hozzászólásokat, akkor ahol megírod a hozzászólásokat, az OK gomb alatt van egy Link gomb, ezt megnyomva felugrik egy ablak, ahova másolás-beillesztés párossal megadhatod a linkelni kívánt oldal címét. Ezután kijelöli a szöveget, ami linkké válik - alapértelmezetten: [link] - de ezt átírhatod. Lényeg, hogy míg a lezáró tag szerepel, addig fog tartani a kattintható szöveg.
csabulaxi: Gyorsabb voltál

-
evilskati
aktív tag
Köszönöm szépen a felvilágosítást!

Sajnos még mechanikus órám sem volt sose, úgyhogy több ellentét is kialakult bennem, hogy mit kellene és mit nem

-
evilskati
aktív tag
Szép ez a stein nagyon. Elég drágák ezek a Bulovak, ennyi pénzért inkább mechanikusat vennék, viszont nagyon vonz a folyó másodperc mutató, ezért gondoltam hátha van az árkategóriában olyan mechanikus, aminek hasonló a "folyása".

-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Bulova jobbnak tűnik
Néztem videót, ahol spring drive-al hasonlítják össze, de az árban messze áll tőlem. Létezhet olcsóbb alternatíva, ami nagyjából megközelíti? -
evilskati
aktív tag
Nagy a különbség másodpercmutató "folyásban" egy automata (pl. Orient Ray) óra és a Precisionist vonal között?
-
evilskati
aktív tag

Kingsman filmben használták az órát

-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
PC-n, ha ráviszed a kurzort a linkre, akkor a böngésző bal alsó sarkában kiírja, a teljes URL-t, hogy épp mire készülsz kattintani, szóval, ha youtube-ot, vimeot, indavideót, vagy hasonlót látsz, akkor nem kell kattintanod.
Legalábbis firefox biztos kiírja, de szerintem a többi is.Tableten, ha Dolphin Browsert használsz, akkor a linkre hosszan nyomva felugrik egy ablak, itt kiírja a teljes URL-t a felugró ablak tetején, és vissza tudsz lépni. (Itt lehet kiválasztani, azt is, hogy a háttérben egy másik lapra nyissa meg a linket, ami szerintem hasznos funkció.)
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Megjött nekem is az MDV-106, tetszik, köszönöm az ajánlást

-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Ajjaj, Csillagkapu fanoknak kötelező

-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Látom sokan mondják, hogy az automatáknak lelke van, a kinetikus óraszerkezetekről is így vélekedtek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Azt hiszem meg vagyok győzve

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
-
evilskati
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)