Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
Citizen NY2300 koronával együtt 41mm, kb. Seiko SKX013 méret
fehér felirat, fekete számlap
arany felirat, kék számlap -
Magnum_
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Koszi! Az ara turheto sky-on bar vannak nala szebb diverek es a korona is fura nekem, hogy alul van, de es6ben tartom a tipust.. koszi..
nagyon beindultam, hogy kell meg egy diver (persze jo aron...)Ray-t neztem a tutu kirakataban es oltari nagynak tunt az enyemnhez kepest... pedig annak az ara meg tetszik (bar inkabb seiko sky-rol adott esetben). Majd felprobalom.
ha nem utne be semmi szar aprilisban, akkor meg a csajom se tudna lebeszelni... -
Magnum_
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Koszi! De akkor a tobbi 42mm. Ami nekem nagy... fem szijjal mindenkepp, de meg borrel is.. a Citizenem 38mm-s, max 40mm a jo nekem
A Steined 42mm, ha jol ertem... max 40es diverek nincsenek mar???erosen gondolkodom, hogy kellene okos aron fekete feherben... :-)))
Mas: alkatresznek , vagy javitasra erdekel ez valakit? (Jelkepes kabatgombert) (Par het mulva lehet, hogy lesz meg 2db hasonlo, de azokat hazavittem apamnak donornak)
Tudom, hogy hardverapro, stb, direkt irtam be ide, hatha jo valakinek. -
zotyesz66
őstag

Csak egy stopper... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Magnum_
üzenetére
Ray az 41,5. Orientwatchusa szerint a mako is
-
Magnum_
nagyúr
Sracok! Az orient mako/ray az 42mm, mint a stein ocean one, ugye? 22mm-s szijjal...?
-
@mriya@
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miért, szorít?! :-)
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Milyen óra?

-
-
vadászcsiga
félisten
-
szundybence
aktív tag
Ez se sértené a csuklómat, de ez meg nagyon nőies:

-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem ragadt meg semmi, the WiZARD linkelte a tutit. Az a baj az óramagazinnal, hogy egy picit elitista.
-
WiZARD
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
rgeorge
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
gprspeter
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy ennyi teljes ára. Bevezető ár.

22mm fül jól áll neki, a werkre pedig én sem jöttem rá, mitől függ...
-
WiZARD
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
gondolom így jobban hangzik, mintha fixen Sellita-t írnak ki

-
gprspeter
senior tag

Diameter: 42mm
Height: 10.8mm
Weight: 105g
Calibre: ETA 2824-2 / Sellita SW200-1
Strap: Leather Strap - width 22mm
Vibrations: 28,800 per hour -
Takuun
aktív tag
válasz
tompika70
üzenetére
Rá fogok kérdezni, a kérdés az, hogy angolul mehet-e a levél vagy inkább keressek valakit aki németre fordít?
RIOS-ék még nem írtak vissza.
A hátlap engem is nagyon izgat, mert tök jó dolog látni a szerkezetet. Ha a lume-hoz használt anyag nem is változtatható, talán a hátlapot azért felpattintják a kérésemre. Amúgy szíjcserélő szerszámot és + stiftet külön kell rendelni tőlük? -
tompika70
újonc
válasz
Takuun
üzenetére
Erre, a hátlap dologra kíváncsi leszek, hogy mit válaszolnak mert én is tervezem a nyáron egy STEINHART Ocean vintage GMT beszerzését. Gondoltam rá, hogy "prémium" hátlappal kéne kérni, még az sem kellene, hogy cirádázzák a rotort, csak lehessen benne gyönyörködni. Egyébként én voltam bent a boltban, minden probléma nélkül megnézhető, bár a körülmények méltatlanok. Felpróbálásról szó sem lehet, még jó hogy a dobozból kiveszik. De legalább közben, szinte rád se hederítenek...

-
törölt tag
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Feleségem látott egy ilyen (használt) órát egy belvárosi órásnál:

Régóta szeretném meglepni egy órával, ezt viszont kicsit megviseltnek láttam (a képet én készítettem, tehát saját szememmel is láttam az órát, igaz, csak kirakaton keresztül). A márka sem tetszik, ezért kérdezném, hogy ehhez nagyon hasonló órát tudtok ajánlani? Abból, hogy ez tetszett neki, arra gondolok, hogy minél közelebbit keresnék ehhez. -
JDMKid
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
a tervezési zsákutca a rolex, nem?

-
newclass
tag
Sziasztok!
A Certina magyarországi szervizéről van valakinek tapasztalata?
Több mint 9 hete adtam le az órámat garanciális javításra a kereskedőnél ahol vásároltam (piszkok voltak az óra belsejében (újonnan, forgalmazótól vásároltam, nálam nem volt megbontva).
A javítás várható időtartalmára megadott 4-5 hét letelte után kiderült, szerkezetcsere szükséges és alkatrészre várnak.Most ott tartok, hogy a kereskedő sem tud semmit, talán megjött a szerkezet (ez vagy két hetes info), de azóta nem reagált neki sem a szerviz, hogy hol tart az ügy.
Van esetleg valakinek hasonló ügyben tapasztalata? Tényleg ennyi idő egy szerkezetcsere?
(tudom ez valahol inkább fogyasztóvédelmis ügy, de hátha itt valakinek van tapasztalata)
előre is köszönöm!
-
fagyalllo
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Csodálkoztam is, ennél jóval nagyobb dögöt vettél...

-
icm
tag
Nem gondolom, hogy atomfizikus kell legyél a válasz megtalálásához

Mi lehet? Gondolkodjunk (vagy legalább valamelyikünk). Vajon az 1.8as stift került bele mint egy búvárba (orient ray pl az is 1.5ös, indokolt valamiért a nagyobb átmérő) vagy 1.5? 1.5ös elég.
Vajon dupla vállas kell-e? Ha az a típus vagy aki nem szeretné szívatni magát akkor dupla vállast veszel. -
WiZARD
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ugyan már, ez a korona semmi...
Ennél nagyobbért, és "hegyesebbért" küzdöttem a Steinhartnál, és azóta se bántam meg, sose bántotta a kezem
-
fagyalllo
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Dehogy kezdené, ennél nagyobb és sarkosabb koronával szerelt órám is van, sose éreztem kényelmetlennek, bántónak.
A zsákutcát mire érted? -
fagyalllo
őstag
Múltkor keresett valaki ilyen Parnist, éppen fut egy aukció.
-
sly1976
csendes tag
válasz
szundybence
üzenetére
-
BAti77
aktív tag
válasz
Takuun
üzenetére
A Steinhart a GMT-s modelljeibe eddig ETA 2893-2-es szerkezetet szerelt. Az ST5 nem GMT werk és tudtommal nincs is ilyen változata. Jelenleg nem is rendelhető GMT szerkezettel szerelt órájuk, mert azt kevesebb darabszámban gyártja az ETA, mint más werkjeit (pl.:2824-2) és csak június környékén várható, hogy kap a cég belőle a gyártótól...
A sima O1-et 2824-2-vel szerelik, vagy a prémium vonalat Soprod A-10-el. ST5 a Ocean1 Vintage-ben van... -
sly1976
csendes tag
válasz
szundybence
üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Mit vársz egy ilyen cégtől, aki a svájci órásokat látogattatja meg és az ismertetője végére berakja japán legirigyeltebb kézműves órájának képét.

-
Takuun
aktív tag
Az új Steinhart Ocean One és a GMT-s változat most ETA-val jön vagy ST5-tel? Vagy én értettem félre, hogy most már ST5-tel szerelik?
-
SsPL711
őstag
válasz
mugiwara18
üzenetére
Hejj, az orient az hol marad!?

-
mugiwara18
csendes tag
Sziasztok,
csak mert néhány óramárka is rákerült az ábrára: (elnézést, ha már volt, sok volt az olvasatlan hozzászólás)
A luxusmárkák hierarchiája/piramisa:
http://www.businessinsider.com/pyramid-of-luxury-brands-2015-3?utm_content=buffer9f0a1&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nincs nálam az óra.

-
gprspeter
senior tag
Tudja valaki hol kapható Orinethez eredeti gumis szíj?
-
Takuun
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
És, hogy néz ki egy ilyen saját magunk által összerakott óra?
-
WiZARD
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ha gondolod van egy eladó fekete OVM-em
(még nem hirdettem meg, most határoztam el...) -
Jojo5
őstag
Valakinek egzakt infója, hogy pontosan milyen stift kell annyi oké, hogy 20mm-es, de, hogy 1,5mm-es vagy 1,8-as és a válla milyen ?

-
Szabikaa20
őstag
Jó is lenne,de elég borsosak az árak!De valamilyen órával is gazdagodunk!
Ha Patekbe vagy AP be vinnének nem is lenne rossz! 
-
Takuun
aktív tag
Most RIOSéknak írtam, hogy a készleten lévő Steinhart Ocean One-t megnézném élőben, ha lehet, mielőtt megrendelem a GMT-s verziót. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
Amúgy az Orient Constellation pár nap híján 1 hónap alatt -23 sec-et szedett össze. (Orient 40P51)
-
BAti77
aktív tag
válasz
Takuun
üzenetére
Nem ők készítik a számlapot és annak idexeit (sem), hanem legyártatják. Túl kicsi a brand ehhez. Ők csak összeszerelik a megrendelt alkatrészeket...
Nem hinném, hogy a kedvedért külön rendelnének indexeket vagy számlapot, max ha nagyobb tételbe rendelsz valami egyedi szériát tőlük. De ezzel a legtöbb, náluk jóvalta nagyobb gyártó is így van...
-
WiZARD
veterán
válasz
Takuun
üzenetére
Szerintem kb kizárt, hogy bárkinek a kedvéért külön festegessék az indexeket/mutatókat...
Én anno nagy nehezen annyit tudtam elérni, hogy küldjenek az óra mellett egy extra koronát. (pilóta, és épp amikor rendeltem akkor fogyott el a régi fajta, és lett az új fajta korona. Végül küldtek egy extra régit, és én kicseréltem)
-
Takuun
aktív tag
Szerintetek, ha Steinhart-tal felveszem a kapcsolatot, mennyi esély van megbeszélni velük, hogy a megrendelendő Steinhart Ocean1 GMT indexeit és mutatóit ne C1-el, hanem BGW9 réteggel vonják be? Ami még érdekelne, hogy lehet-e olyan hátlappal kérni, mint ami az új STEINHART OCEAN One Premium órájukon van? Felejtsem el ezt, de rögtön

-
Szabikaa20
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én nem kaptam vissza semmit! Nem akora gond,mert 300ft-os szemüveg volt! De viszont 1x rendeltem alibabáról két kijelzőt egy tabletre azok nem jöttek meg pedig paypal-el fizettem és hiába reklamáltam akárhol!Kb 36$ volt a kettő...
-
fiktív1
tag
válasz
szundybence
üzenetére
Pedig nagyon különleges, nekem tetszik.
-
szundybence
aktív tag
Ez nem sértené a csuklómat, viszont nem tetszik maga az óra.

-
5-ös kezelő
senior tag
Járt ma valaki rajtam kívül a Moszkva tér környékén? Várfok utca, Mártírok útja, Városmajor utca? Szinte megállt az idő
. Hogyan büntessük a fővárosiakat, mert nem szeretik a rohadt narancsot c. lecke. -
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Sky SRP153J $210
Seiya SARZ005 $178,6+27% áfaSARZ, SARB, SARX stb. típusszámot általában a JDM modelleknek kapják, arra értettem hogy még japánabb.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Igen, azért írtam hogy valamivel drágább. Az ebayről nyugodtan megveheted, nagyon jók az értékelései, én is rendeltem már tőle.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Létezik, de nem nagyon kapható. Viszont van belőle még japánabb verzió alig drágábban és jóval gyorsabban megérkezik: [link]
-
lkristóf
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
-
Real_Necro
veterán
Napok óta böngészem a Seiko órákat. Most találtam még egyet, ami szóba jöhet, Skywatches oldalon viszont nem találtam csak Japán verziót. Az SRP153-ról lenne szó. Létezik valahol K verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Érdekes kis ketyere!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://41.media.tumblr.com/74157fab00196b908c41672ea00c9078/tumblr_niqw191rpP1r1vfbso1_1280.jpg)

![[link] [link]](http://www.tutuora.hu//img/products/dbae002w.jpg)
![[link] [link]](http://www.tutuora.hu//img/products/t0579101605700.jpg)
![[link] [link]](http://tissot.orak.hu/kepek/termekkepek/t073.310.26.057.00_0x0t0_ic.jpg)

. Hogyan büntessük a fővárosiakat, mert nem szeretik a rohadt narancsot c. lecke.