Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ma álltam egy olyan kirakat előtt amiben 70e eur alatt nem volt óra...
Felfoghatatlan magasságok ezek számomra...
Volt egy rolex. Ne kérdezzétek mi. 203 e eur. És még nem is tetszett...
hihetetlen egy világban élünk...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
vadászcsiga
félisten
Furcsa márka Nem bronz, csak valami gagyi bevonat
[ Szerkesztve ]
-
Nick no.1
aktív tag
[Omega]
topic lakóknak van kedvezményXiaomi 14
-
Magnum_
nagyúr
válasz KelemenUhr #101990 üzenetére
Koszi! :-) Hetvegere felpattintok ra egy vilagosbarna 'SS'-t, zsir lesz
(Pont ma jott meg a barna d(r)iver shoes hozzaI humbly and respectfully decline™
-
KelemenUhr
aktív tag
Mai, még mindig a rögtönzött DIY szíjjal:
NagybanSaint_: Ez fehérben büntet!
Többieknek is gratula, csak ámulok és bámulok...
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
redzsi
senior tag
Jujj de szép ez a Davosa Trailmaster:
Monjuk az Argonautic Lumis sem csúf:
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #101987 üzenetére
Kiváncsi vagyok a te tapasztalatodra is majd
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #101982 üzenetére
Igy van, ezt most "jo" aron fogom venni. Meg tudod: puding probaja az eves.
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #101982 üzenetére
igen. szpok is a karácsony előtt vett casioval... de ez a ti hibátok. előtte azt sem tudtam, mi az a buvár...
I humbly and respectfully decline™
-
g0n21
senior tag
válasz TripleB #101977 üzenetére
Köszönöm, szoktam tőletek vásárolni, de nálatok nincs exedy hozzá, csak németországban, vagy angliában. Amit a hétvégén lenulláztam, az pont bárdiból volt, Aisin-asco, és bírt 15.000 km-et... RIP Lehet, hogy nem gyári kéne, hanem stage1, de az mérföldekkel feljebb van
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
condy
senior tag
válasz Mr. Deluxe #101974 üzenetére
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
tupacamaru
veterán
válasz Mr. Deluxe #101981 üzenetére
Azért az elég kiábrándító szerintem hogy ugyanaz a werk van egy Invicta-ban és egy márkásabb órában is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #101981 üzenetére
Eladásra is gondolni kell, en legalábbis szoktam, latod Wg5113 is ETA- val szereltet vett csak meg.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #101980 üzenetére
Chronon 1200 eurotol indulnak. Ennyi penzert mar minoseget varok el.
Ahogy latom beleteszik ezt 5000 euros orakba is - mas dolog, hogy azt normalis ember nem veszi meg. :-)
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #101978 üzenetére
Nem emlékezem már rá, keresd ki a gyártó weboldalán
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #101975 üzenetére
Egy Selitta-s Invicta-t azért bevállalhatnál.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #88456 üzenetére
Mennyi az az annyi penz? :-)
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #101971 üzenetére
Itt van Wg5113 sajat tapasztalata a sellitával.
Fagalllo
Szép És így gondolom még mindig[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #101972 üzenetére
Dehogy vagyok, se ilyen, se olyan órám nem lesz belátható időn belül.
Amúgy meg: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
válasz Mr. Deluxe #101967 üzenetére
Az Epos is előszeretettel használja.
Nekem az említett SW200 dobog a Submariban és eddig +5-6mp-től még rosszabbat nem alkotott. Bár még nincs egy éves.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #101970 üzenetére
Pedig nem tunik olcsonak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #101968 üzenetére
Változó minőségben készülnek, Wg5113-nak pl nincsenek vele jo tapasztalatai
-
fagyalllo
őstag
válasz Ereshkigal #101964 üzenetére
Egy ETA 2824 másolatáról ismert svájci gyártó, aminek termékét egyre többen használják az egyre elérhetetlenebb eredeti alternatívájaként. Sok órarajongó ezt rangon alulinak érzi és divatos lenézően beszélni róla, bár gyakorlati tapasztalata jóval kevesebb embernek van vele. Jól összefoglaltam?
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #101966 üzenetére
Nem értek hozzá, azért kérdem. Csak azért kaptam fel a fejemet, mert a napokban nézegettem egy Oris-t, abban Oris 754 van, ami SW 200-1-en alapszik, és csak jót olvastam róla. De lehet, hogy ez csak véletlen.
fagyalllo: köszi. Tehát a szokásos.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #101964 üzenetére
Semmi különös, en aggódtam az sw200 miatt hogy hű meg há, kikértem az itteniek véleményét, utana olvastam, Condy meg vígan használja.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #101962 üzenetére
Ez engem is erdekel. :-)
-
fagyalllo
őstag
válasz Real_Necro #101955 üzenetére
Nem olyan rossz a kép, a made in japan felirat tökéletesen olvasható
-
ronin s8
senior tag
válasz Mr. Deluxe #101959 üzenetére
Svájci minőségben. IWC elég jó referencia...?
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Mr. Deluxe
tag
Tud valaki valamit egy bizonyos Sellita szerkezetgyarto cegrol?
Milyen minosegben gyartanak? -
alessandro9
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta böngészem a topikot, mert óravásárlás előtt állok, és az első automata órámmal kapcsolatban szeretném a hozzáértők tanácsát, tapasztalatát, véleményét kikérni
Szóval a vágyott típus:
http://www.certina.com/news/certina-ds-limited-anniversary-edition
Külön tetszik benne, hogy a 125. éves évfordulós limitált kiadás miatt egyedi, különleges, letisztult darab.
Sikerült találnom egyet, és szeretnék minden szempontból, körültekintő, jó döntést hozni!Kérdéseim:
- c07.111 szerkezet ketyeg benne, ami ugye megfelel az eta 2824-2-nek. (mennyire megbízható, strapabíró ez a szerkezet, valamint az általános vélemények, valóban a belépő kategória)
- A horgony, gátszerkezet, billegő minőségi, viszont tudomásom szerint két fogaskereket, valamilyen kevlárhoz hasonló vagy attól "keményebb" időtálló anyagból készítettek, sokan műanyagként aposztrofálták, ezért kérdeztem ma ennek utána( Erre egy nagyon megbízható forrásból kaptam infót, attól az órástól ahol a Certina kvarcomat viszem elemcserére, és ő beszélt egy certinással, viszonteladó, hivatalos szervizes révén)
- Gyakorlati tapasztalat érdekelne, hogy mennyi ennek az órának a "standard" pontossága, mennyit siet-késik naponta, havi szinten mennyi jön ki, ki mit tapasztal ilyen téren (tisztában vagyok vele, hogy a viselési, hordási körülményektől jelentősen függ, sőt még az óra nyugalmi, letett állapota is befolyásoló tényező lehet)
- Évtizedekre venném az órát, sőt majd szeretném a fiamnak ajándékozni, a kérdésem az lenne, hogy ha megfelelően van szervizelve az óra 5 évente, akkor ez több generációt is kiszolgálhat)
-Érdemes ebben az árkategóriában Certina automatát venni, vagy van esetleg megbízhatóbb típus ennél?
Ez az óra nekem személy szerint nagyon tetszik, pont a letisztultsága, egyszerűsége, finomsága fogott meg, ami ebben a stílusban véleményem szerint a legszebben jelenik megElőre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és az információkat!
Üdv
-
WiZARD
addikt
-
Wg5113
aktív tag
válasz Real_Necro #101955 üzenetére
Nagyon szép ,izléses óra. Gratulálok hozzá!
-
Real_Necro
veterán
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #101949 üzenetére
Amennyire más mint általában az órák arca annyira jól mutat élőben(szerintem).Szivesen megmutatom Hantos mester is nézegette és tetszett neki is.Most hétvégén a börzén kint lesz velem.Amúgy tényleg egy ős masszivum,akár a monster.
Nem akarom eladni,meglesz.[ Szerkesztve ]
-
readyz
tag
Most már ujra a régi az oldal, de amit szerettem volna az megint elfogyott...
Fagyalllo: tényleg visszaálltak, biztos csak kísérleti stádium volt, de nem jött be. Mindenesetre köszi a segítséget Neked is és Dzsanának is.Majd egyszer csak sikerül egy 106-ost vennem
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
skywatches oldalon visszatért a régi kinézet.
Viszont most mintha gyorsabb lenne."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
vadászcsiga
félisten
válasz Wg5113 #101927 üzenetére
Nagyon szigorú óra, le sem tagadhatná hogy német. Ha nekem ilyen lenne, egy fejhallgatóval jarnam az utcákat es ezt hallgatnám
Hamar bekattannék
Das Boot - Main TitleEgyszer megnézném ha meglesz még
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz squir #101934 üzenetére
Nem onnan az az ember kétszer vett hülyére, egyszerűen nincs adott szava,le is tiltottam a tel. számát.,nekem ne hazudozzon,mikor már megegyeztünk. Na mindegy .Ez ETA verkes ,használt,de nem látszik semmi rajta és Crhono 24 Német eladó.Ja és köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
Barna bőrszíjat mivel érdemes tisztítani? MVMT-féle Tan Genuine Leather.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Wg5113
aktív tag
válasz squir #101887 üzenetére
Igen marketing célból adnak más elnevezést az Eta verkeknek is,mind üzlet.
A Fortis-od 2836-ja pont a 2824 dátumos változata és ezt hívják Traktornak viccesen,de nem véletlenül.Nyugodtan lehet ütni -vágni és birja,nem kell Casió a biciklihez ezeknek nem árt a bicajozás,meg sok más dolog sem.A szerviz érettséget pedig talán még jó is ,hogy ilyen egyértelműen jelzi.
Ma is kedvenc órámat "strapáltam": -
Cold5
senior tag
Találtam egy eladó Certina DS1 (C006.407.16.051.00, fekete, bőrszíjjal), 2013-ban vásárolt, olyan mint az új, papírok, doboz, minden megvan hozzá...
Mennyit érhet? 100e Ft-ot kérnek érte...
Szerintetek barna bőrszíjjal jól mutatna?
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
webórás
csendes tag
Néha extrém dolgokkal keresik meg az órást, de ettől szép a szakma, hogy sokrétü a feladatkör. Mondjuk egy üveghátlap készítése az óra hátlapjába nem tartozik bele szerepkörömbe, de megoldható!
A teljes művelet a linkre kattintva megtekinthető![Panorámahátlap-készítés művelete]
Kőnig Levente www.watchmaker.hu [facebook.com/watchmaker.hu]
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Mit találtam. Gondolom egy szervizt megérne, meg eléggé karcosnak is tűnik. Fel lehet ezeket polírozni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
szundybence
aktív tag
Jópofa megoldás:
-
fagyalllo
őstag
válasz readyz #101869 üzenetére
Délelőttre el is fogyott.
Viszont itt is megjelentek az új Kinetic GMT-k egész jó áron (SUN029/31/33/35)Egy néhány évvel ezelőtti fórumbejegyzésben olvastam, a szerző személyesen vásárolt náluk és érdeklődött a webes forgalomról, napi 150-200 órát postáztak, év végén 4-500 darabot.
-
g0n21
senior tag
válasz SeatZola #101912 üzenetére
Én meghirdettem az SKX-em, ha véletlen valaki elvinné, akkor szólok, mert tetszik az a fekete-sárga, de egyben most nincs rá annyi... Megette a kuplungot a hétvégéi pályanap
De ha érdekel az SKX + egy '67-es Seiko BellMatic, akkor a kettő az egyért részemről mehet... Vagy dobok még rá egy húszast (hó elején)[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Mercutio_
félisten
válasz SeatZola #101912 üzenetére
A kettőért adok egy Fujinon XF 27/2.8-as obit
g0n21: Gyilkolod azt a szegény miatát? káposztáson is láttam egyet parkolni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
SeatZola
őstag
válasz petyus80 #101891 üzenetére
Hát persze!
Példa: ha te kapnál az édesapádtól egy autót ajándékba, akkor azt miután meguntad 1 év múlva ugye te is ingyen, ajándékba adnád oda valakinek!
Előbb gondold végig Te mit csinálnál ilyen esetben, utána adj tanácsot! Bocs, ha viccnek szántad, de ez a mentalitás mindig kiakaszt! Meg az "50e-ért azonnal viszem" típusú telefonálók....
Rappi
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #101905 üzenetére
Nem biztos, hogy releváns, de a szomszédban olvastam:
- Kik vagyunk?
- iPhone-osok!!
- Mit akarunk?
- Automatikus helyesírás javítást kikapcsolni!!
- Mikor akarjuk?
- Rost! Fost! Ááá mindegy!"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
gprspeter
senior tag
válasz squir #101855 üzenetére
Az nem Én vagyok...
Én elsőnek rendeltem a fórumból, a Skywatchesről aztán kb egy hét múlva el is adtam, mert még az én vékony csuklómon is kicsi volt... -
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #101899 üzenetére
Te kommentelted? :-)
Majd teszek fel masik szijakkal egyet kettot, hogy milyen verzak jonnek ki :-)I humbly and respectfully decline™
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #101905 üzenetére
-
Macyke82
tag
válasz vadászcsiga #101900 üzenetére
Nem is vagyok szegedi
Az a Mester, de hisz hát ezt Te is tudod -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #101900 üzenetére
Nah, jah...
Bár, remélem tudja, hogy csak mókázunk...
Amúgy az SMP-re nekem még van egy szabad vesém, de mások többet kínáltak érte, így az Omi árát inkább összegyűjtöm."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
nagyúr
válasz madarasz92 #101889 üzenetére
Nagyon bazári pálcásnak néz ki ez a Boctok....
De ez csak az én szerény véleményem.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- DIGI Mobil
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest