Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
gyürke?
-
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem ezt a szót kerested: "sercli" = kenyér vége?
A családom vasi-zalai, én így tanultam gyerekkoromban.Azon meglepődtem, hogy van nálatok is dödölle, arról Budapesten elképzelésük sincs az embereknek, hogy mi lehet.
-
Gabor970
addikt
válasz
Dzsana
üzenetére
Tegnap mikor hazaértem, kb ugyanennyi volt az idő. Felvettem a tissot-t, 10s volt a sietése. Most is annyi :-) mondjuk reggel olyan 14 körül volt, de visszavett napközben. Nem szokásom éjjel levenni az órát, lehet kicsit eljátszom ma estétől, hogy milyen helyzetben merre felé tér el a járása. Ez így nagyon tetszetős!
-
tibee77
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a fajta nekem is tetszik, de en szerintem ezt fogom venni, mert 10 atm-es.

-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Minden felületre külön paszta és korong kell. A zöld az jó az acélra, de utána a tükrösítésre rózsaszín korong kell. Ugyanezzel a koronggal nem mehetsz rá a plexire, mert a korongban maradt fémszemcse összekarcolja. A plexire pedig világos barna paszta kell.
-
aischylos
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azért az itthoni garancia előnyeit nézve nem olyan drága!
És még utazni sem kell. -
Sungoo
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
Mondjuk a pilótának?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Itthon ez a Junkers 6060-5-ös 131.500 Ft, kivancsisagból megnéztem a múltkori eisenstadti leskelődésemről a képeket, itt a szomszédban ugyanez a modell 399€ ami mai árfolyamon 123.710 Ft. Nem fűzök hozzá semmit inkább.
Junghans Max Bill Chronoscope az álmom, de ezt a Junkerst elteszem mert számomra ez még megfizethető, szemben az előbbivel.
-
Kgabi56
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Vízbecsiszolóval lecsiszolni a karcokat.
Filckoronggal,kis fordulatszámon fényesre lehet a plexit polírozni.
Ha érdekel magánban folytathatjuk. -
consono
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
Egyetértek, én folyton nézegetem mióta megvan a Mako
Amúgy meg értem Vadászcsiga megjegyzését is a méretről, a Mako/Ray valahogy kisebbnek érződik viselve, mint amit a méretei sugallnak. Másik 42 mm-es óra nagyobbnak tűnt a kezemen (gondolom a szín is számít, meg a lünetta mérete, stb.). -
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nagyon is!
Nézz át egy kicsit a kávés fórumba! 
-
Reverting
őstag
válasz
WiZARD
üzenetére
Igen en is erre gondoltam h hajszaritoval... de ha csak pattintos a keret akkor tenyleg nem lenne semmi gond... es persze ha csak az a zegergyuru ami fogja... akkor azt igy is rakjak fel gyarilag... magyarul rapattintjak... tanacstalan vagyok... lehet megrendelem es csak nezegetem...

-
Nick no.1
aktív tag
-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Cseréljünk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én meg pont okésnak találtam a Ray/Makót szerintem szebbet mutatott mint képeken. Legalábbis így rémlik, kb 1 éve volt rajtam.
-
-
Reverting
őstag
válasz
Deskdiver
üzenetére
Ez jonak tunik...
az a baj h nincs hivatalos modszer... vagyis meg nem talaltam... ez eleg jonak tunik...hajszaritoval kicsit megmelegitve... de ha mar megemeltem ugy h atmegy a selyem akkor minden ok... szoval en valami melegites es valami vakumos dologra gondoltam...
mindenesetre ez nagyon jol hangzik
mert akkor lenne egy serulesmentes aluminium is tartalekba... vagy eladam...
a komplet keret lepattintasa nem jatszik? Mint a rolex-eknel...
ugy nezem az egeszet csak az a "hullamos" rudo tartja a helyen... es csak siman ra van pattintva... mert ha lehetnem akkor mar gyerekjatek az egesz...
Gondolom utanna alaposan lemostad... a sebbenzin is old bizonyos gumi feleket, de ennyi ido alatt nem hinnem h nagy kart tett volna... -
Deskdiver
senior tag
válasz
Reverting
üzenetére
A lünettát is sikerült már leszednem. Nem egyszerű.
Leragasztottam egy svájci bicska élét szigetelő szalaggal.
Azzal emeltem meg a lünettát amíg alá nem fért egy fogpiszkáló.
Ez a típus:

Így haladtam vele amíg le nem jött. Szerencsére nem sérült meg az óra.
Vehetsz ilyet is, de egy vagyon.
Én még nem láttam élőben ,de ez a hivatalos megoldások egyike.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Csak nem a dumóra gondoltál kenyérvég alatt?
-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Csak" 44.
Elég szórtak az adatok róla.(#62755) fiktív1: A dizájn tetszik, az összkép a rossz. A monster sem volt kisebb, de annak jól állt.

-
WiZARD
veterán
válasz
Reverting
üzenetére
Hajszárítóval melegítsd meg a lünetta betétet, felpuhul a ragasztó. A lume pip (nem tudom magyarul miez) eléggé kiáll, annál fogva tudod kicsit mozgatni, és így kiszedni elvileg.
Ha az egész lünettát le akarod szedni, akkor inkább valami műanyag késsel, bankkártyával próbáld, de szerintem felesleges leszedni.
-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A képekből nem jön le, hogy alapvetően hatalmas, ami egy búvár stílusú órának, illetve ennek nem jól áll. A kaucsuk szíj olyan, mintha egy hét éve lefutott Barum babetta gumiból vágták volna ki. Szörnyű. Ez van, ezt benyaltam.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Reverting
üzenetére
Lehet ,hogy nem hivatalos módszer ,de én így csináltam.

Kicsit megáztattam az órát meleg vízben, hogy a ragasztó lágyabb legyen.
Kihegyeztem egy abs műanyag darabot és azzal az üveg felől óvatosan megemeltem a bezel-t.
Átdugtam mellette fogselymet.
Újabb meleg víz áztatás és lassan körbehúztam a bezel alatt a fogselymet.
Kb. a háromnegyedénél elengedte sérülésmentesen.
A maradék ragasztót fültisztítóval és sebbenzinnel távolítottam el óvatosan ,mert fogalmam sem volt mit csinálna a benzin a üveg tömítésével. Még most sem tudom.
A benzin oldja a tömítést?Azt azért hozzátenném ,hogy ez egy Robert Octopus óra volt ami gyakorlatilag ugyanaz mint a első szériás Ocean1.
-
skx007
csendes tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Pár éve a itt Borsodban a nagy árvíz során 2 napig lapátoltam homokot, kavicsot, zsákoltam a Precista PRS10-zel a csuklómon. Sajnos nem fényképeztem le, de elég ramatyul nézett ki.
Polywatch-om nem volt, nekiálltam fogkrémmel és puha ronggyal 3-4 menet, kb. fél óra és a plexi szebb volt, mint új korában, soha nem használtam mást utána, csak fogkrémet. (A Magyar Fogorvosszövetség ajánlásával)

-
Reverting
őstag
Jovo heten megrendelem a keramia bezel-t a steinhart-tol... katt van valakinek valami otlete h lehet kicserelni serulesmentesen?
Olvasgattam de konkretat sehol nem talaltam, az biztos h "kessel" kifeszegetni a legvegso esetben sem nagyon szeretnem... Elvileg a legjobb az lenne ha magat bezelt, kerettel egyutt lehetne lepattintani, es abbol mar konnyeden ki lehetne szedni es visszarakni majd bele a keramiat... talaltam par fotot,de nem eleg meggyozo szamomra...
es egy videot is de az...
katt

Valami ilyesmi modszer azert baratsagosabb lenne... de ez a "mester" is egy konyhakesel....
katt -
Sungoo
addikt
-
burjois
csendes tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én géppel szoktam polírozni.
A pexiket szinte újjá lehet varázsolni, az üveg felülete is szebb lesz.
Rongykorong, rózsaszín paszta......csillogás
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Gép.
bocs

-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
WiZARD
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Plexin működik. Nyilván a hajszálkarcokat könnyebben el lehet vele tüntetni, mélyebbet tovább kell polírozni...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát vannak óráim amin simán kimerném próbálni...Na majd beszerzek 1-et söt megnézem milyen alternatívái vannak nálunk és megpróbálkozom vele.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vegadog
üzenetére
Egy a lényeg, ez még lemaradt, hogy ezen a két márkán kívül szép bauhaus óra nem tudom van e, talán a Skagen dehat ennek már a neve is riasztó

Szabikaa20
Nem tudom működik e, én nem merném kipróbálni, max egy filléres régi órán. Te kitanulhatnád, neked vannak ilyenek, és vállalatnál bérpolirozást
Egyébként ma elkezdődött szabadságom első napja

-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a polywatch tényleg müködik vagy ez csak hajszál karcokra jó?
A bör az fekete...Tegnap éjfél körül fotóztam lámpafénynél szóval azért olyan kékes picit.
Hol kevertem össze?
így jött hirtelen... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vegadog
üzenetére
A 30ATM nem lenne riasztó, de ez csak 3ATM

A plexi tényleg furcsa manapság ennyi pénzért de gondolom ezt a hajlított felületet üvegből nem nagyon lehet megoldani. A Junghans hesalite-ot használ, ez is valami továbbfejlesztett műanyag. Én nem aggódnék a 3ATM miatt, egy kiadós esőt biztosan kibír, vízbe meg búvár való. A plexi kopásállóságáról meg sokan tudnának itt nyilatkozni, leginkább Dzsana.
Polywatch a conradból oszt meg van oldva
Szabikaa20
Ügyes vagy. A bőr milyen színű?(#62732) Szabikaa20
A szmajlikat kicsit összekeverted nem?
-
BAti77
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Köszönöm! 
Csatom van, több fajta is 22-es...
Teszek fel majd képet, ha megérkezik, hogy hogy áll az órán... -
Szabikaa20
őstag
Olvastam még itt pár érdekeset...A furik nálunk talicska,de szlovákul fúrik....
A jogosítványt mi is hajtásinak hívjuk.A kenyérnek a vége nálunk pisle,vagy púp de magyar kollégáktól kenyérsaroknak is hallottam már és még 1 érdekes szó ami nem jut most eszembe.Copf néhol kacska vagy bors az peps(ezt viszont cseh).Párkit horcsicával,hranolkival=virsli mustárral,hasábburgonyával...dödölle az didelle és egyébként itt is esső esik a hó az hull!(utálom mikor azt mondják,hogy esik a hó
) sztrapacska az brindza....a túrós csusza túróstészta.Kecsöp,kecsap=kecsup,a cseresznyepaprika=feferon...és még sorolhatnám! 
-
Vegadog
tag
válasz
Sungoo
üzenetére
Misi1979: fiataljános
, ez este pár Budweiser után még nem esett le.consono + Sungoo: Az Orientek tetszenek, ismerem is őket, a Bambino volt már a kezemen, felpróbáltam a TUTU-nál, de élőben teljesen másnak tűnnek, mint a JH.
Ereshkigal: ezeknek az óráknak a negyedét sem ismerem, úgyhogy még böngészem.
vadászcsiga: a Junkers tényleg okés, lehet kapni itthon is, de valahogy riasztó a plexi meg a 30 ATM vízállóság.

dilajoska1: egy vintage Doxa mindenképpen várományos.

-
Pé
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére

-
Szabikaa20
őstag
A hajtogatható merölec nálunk colostok,de amúgy collstok. A dszukesz pedig a cigány szóból a zsukel-böl ered termeszetesen ugyan azt jelenti...
Fonetikusan irtam nem tudom hogyan írják!
ja es a pampuskat pedig a szlovakbol szedték...Mi pomposkának hivjuk,de a szlovákok pampuskanak.
A lapcsánka nálunk lapcsenka,harula,de mi krumplis plackinak hivjuk... 
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Ma egész nap ezzel foglalkoztam!Bati77-é lesz....Kérés szerint egy Steinhart vintage GMT-n lesz elvileg aminek narancs a másodperc mutatója ezért lett a narancs varrás.22mm-es 80/120-as,kapcsom sajnos nem volt még a kép kedvéért se.

-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
skx007
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Junkers kazán

-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezzel szar időben be is lehet gyújtani!

-
-
Misi1979
őstag
Olx-en van fent egy hasonló fiataljános, a srác odaadja 100k-ért.
-
consono
nagyúr
válasz
Vegadog
üzenetére
Nem ugyan az, de mondjuk ez az Orient hogy tetszik?

-
-
Pé
senior tag
A kérdésben már cirka 11 éve is megnyilatkoztam

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
thx

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mindenesetre ez nagyon jol hangzik

...inkább Citizen, Seiko diver (50k-ig)...szerintem.