- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodiiren
csendes tag
Na, akkor örülök, hogy segíthettem.
Nekem ugyan nem segítettél. Azt hiszem nem is szorulok rá. Ha igen, majd szólok.

(#63603) condy: Az nem merci, hanem "világbéke"! Csak szeretnéd. Annak sokkal nagyobb az aszimmetriája. Ha tudnád honnan származik, ezt is tudhatnád.

(#63602) Szabikaa20: Búcsús-frivol kacat. Ha már feltétlen sportosat akarsz, mit szólnál ehhez?

(#63608) Reverting: Az ilyen hatalmas korona összecseszi az ember kezét. Az emberemét. Az enyémet nem, mert ekkora krumplit azért fel nem vennék.

-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Bocsi, de ez nem óra, ez kézre rakott teló. Nem tudják már mit csináljanak a nagy innovatív versengésben!
Nézd, a karórát a gépkocsik elterjedése hozta be és a mobiltelefonok elterjedése viszi ki. Ez van. Minden változik. Előtte nem is volt karóra és egy idő után szintén nem lesz majd. Közben pedig folyton változik. Ez az élet rendje. OffTopicba tettem, de valójában pont ezt lenne érdemes itt kibeszélni. Csak tudom, hogy ez a téma itt utálatos, ezért nem erőltettem. Mint ahogy a sokmilliós órákat sem kellene erőltetni. Sokmillióból a bolond is tud jó és megbízható órát csinálni. Ez egyáltalán nem egy nagy kunszt. Még egy pék, vagy egy szabó is képes rá. Tízezerből jó és megbízható órát csinálni? Na az már kunszt. És hát van ilyen. Sok. Akkor meg mi kell még? Hát a villogás. Hogy a másik lássa, hogy neked mid van és hogy az milyen drága volt. A temetőben is ez van. Amíg élt, egy kiló narancsot nem vett neki a férje, ha éppen azt kívánta meg, de amikor meghalt, milliós emlékművet csináltat neki. Na ez az ami ezt a topikot is élteti. Az oktalan-buta nagyzolás, a dicsekvés. A pontos időnek ehhez már nincsen semmi köze sem. Hát így.
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Értem én a válaszod, csak fenntartom abbéli véleményem, hogy az ilyen megközelítésnek semmi köze magához a szerkezethez. Itt csak a svájci kontra kínai származás, mint előítélet ütközik. Magához a szerkezethez, a működési elvhez, a konkrét kivitelezéshez az ilyen véleménynek semmi köze sincsen. Ez puszta és durva prekoncepció szokott lenni. Ha esetleg mégis tévednék irányodban, akkor bocsánatot kérek.
-
bodiiren
csendes tag
Hasáb és nem korong maga a szerkezet. Viszont én teljesen más tervezést látok. Szerintem értelmetlen ez a hasonlítgatás, mert ennyi erővel az összes svájci horgonykersztet alkalmazó óraszerkezet egyetlen eredetinek a másolata.

Vagyis ez oktalan becsmérlés. Olyan, mintha nem lenne benne önálló munka, nem lenne benne semmi új. Pedig nem így van. Mind szerkezetében, mind megjelenésében új. Mindössze annyi a bajotok vele, hogy nem svájci hanem kínai. És mint ilyen származású, a ti szemetekben akkor már csak-is másokat, csak-is szar lehet.

-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Érdekes megoldás:

-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
49-ért egész jó ajánlanak tűnik a TUTUtól. Az eleganciát tekintve ez már határeset nálam, de amúgy elég színvonalas maga a formatervezés:

Mit szóltok hozzá?
-
bodiiren
csendes tag
Acélkék mutató, de vajon miből van? Tényleg kékre edzett acélból? Vagy csak festett?

-
bodiiren
csendes tag
Bocs!
-
bodiiren
csendes tag
És mire tudtad használni ezeket az adatokat?
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
A sportos is lehet elegáns. Ha csak sportos, ha bumfordi krumpli, akkor biztosan nem fér rá az elegáns jelző és akkor az egy nem rendes óra kategória. De egyébként kötekedsz. Nem tudom miért kell. Világosan fogalmaztam. Ez az én véleményem. Ha neked más, az egyáltalán nem baj, de én a saját véleményemet ugyan miiérz változtatnám meg holmi kötekedésre?
Ez például egy rendes óra. De van ezen a bolygón még másik ezer.
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Csak dísznek legyen rajta? Ahhoz szerintem drága.
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Bocs a butuska kérdésért előre is! Azt szeretném tudni, hogy ezeknél a G-SHOCK óráknál azt a vastag műanyag rátétet el lehetne hagyni valahogyan? Van ami nekem nagyon tetszik, de már nagyon bunkón áll a kezecskémen. Valami kisebb fém tokban inkább el tudnám képzelni. Én úgysem ütőm-vágom. Szóval jó lenne ha inkább elegáns lenne, de kb ugyanazokkal a fejlett tulajdonságokkal rendelkezne.
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Nincs. Még nincs. De már megfertőztetek.
-
bodiiren
csendes tag
Tetszik, hogy készítesz szíjakat. Szerintem viszont egy búvárórára nem illik. Persze, a többség nem viszí vízbe, de hát mégiscsak arra való lenne nem?
Nekem a Ray fém-lánca nem tetszik. A Makoé viszont nagyon. Ha majd úgy gondolom, hogy veszek egy Rayt, akkor idejövök egyeztetni, hátha valakinek meg pont fordítva tetszik és akkor a vásárlás után elcseréljük majd a szíjakat. Esetleg lenne már most is ilyen csere-ingerenciája valakinek?
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Bocs, a linkért, remélem ez jó lesz: http://prohardver.hu/tema/svajci_es_egyeb_orak_topicja/hsz_60700-60700.html
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Van egy lehetőségem egy olcsó Rolex vételre. Kb 20 éves használt, de nem túl kopott. Gyanakszom, hogy nem hamis-e. A dátumváltó pont éjfélkor vált fél percen belül és van másodperc-stopja is. Az ablaka vízszintesen picikét hosszabb, nem teljesen kocka. Az üvege karctalan, pedig a tokon vannak karcok. Talán zafír? Az alján semmi felírat nincsen. Szerintetek hamis, vagy eredeti?
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Helló!
Segítség kellene. Seiko 7n22 órába milyen elem kell? Gyanítom, hogy nem megfelelőt raknak bele, mert túl hamar kezdi a kétmásodperces ugrálást a másodpercmutatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Silver Shadow - Karcmentes állapot - 100% akku
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest