Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #63099 üzenetére
Vajon van minimál ára?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dzsana #63069 üzenetére
14. November 2014- Sotheby’s in Genf
Fel kel kötni a gatyát mert versenyben lesz a gyár is, saját múzeumába akarja.
Ezek szerint nem nagyon van hozzá alkatrészük, nem tudnának még egyet összedobni."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Gabor970
addikt
Dzsana, szerintem te zsivány vagy! Az nem lehetséges, hogy egy mechanikus 42 éves óra három nap alatt 1-2 másodpercet szedjen csak össze. Tudom én, Te meguntad a kinlódást a 2571-es werkemmel, s dobtál bele egy quarz szerkezetet. Csak ez lehet a magyarázat!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #63092 üzenetére
230 Ft-al a műanyagra való. El ne költsd egyszerre!
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dzsana #63091 üzenetére
Köszi szépen! Itt valamivel olcsóbbak...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #63090 üzenetére
Mint ahogy mondtam, tükörpolírra a rózsaszín van, ez a végső simítás, előtte vasra a zöld van. A kép ugyan az mindnél, csak a szöveg más.
-
Szabikaa20
őstag
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #63087 üzenetére
Vazzeg, az oldalt is én olvassam el helyetted? Kép mellett balra oda van írva: Alkalamzás: műanyagok tükörpolírozása, Szín: bézs. Ha másra kell, akkor pedig a Mastercard alatt rákattintasz a linkre, hogy polírpaszták. Minden másra ott a Mastercard.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #63084 üzenetére
Na majd mindjárt belinkelek Neked olyat!
Ehol-e, még majd meg se lesz. Én ilyeneket használok, és parádés.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
csabulaxi
senior tag
K@rva nagy, k@rva nehéz, k@rva olcsó.
370 g, volfrám, 48 mm.
Android Hercules Tungsten 48mm
használtan egy $215, talán nem karcos
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #63078 üzenetére
A plexire nem jó a rózsaszín pasta, az tükörpolírra van. Plexire a drapp színű a jó, az kifejezetten plexihez van.
-
burjois
csendes tag
válasz Szabikaa20 #63078 üzenetére
Szabika, szerezz be egy rongy, v szivacskorongot ( nem nagy beruházás ), aztán tesztelgesd vmi régi plexin,v különféle hulladék műanyagokon, sőt továbbmegyek, tesztelgess különféle folyékony súrolószereket is, azok is megfelelhetnek ( cif, stb. )
.....gusztus dolga.
-
törölt tag
válasz KelemenUhr #63079 üzenetére
Szeirntem igen, ha jól emléxem az első-t régebben 90k körül hirették (aranyszínű számlappal) A másodikra egy szerviz ráfér így ránézésre.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Kgabi56 #63076 üzenetére
Elöbb próbáltam más fogkrémmel...Hát azt nem mondom hogy rosszabb lett,de nagyon jobbnak se láttam,bár azért hajszálnyit lehet hogy jobb.És ha gép rongykorongal+ fogpaszta kombó?Nem váltaná ki a rózsaszín pasztát?
-
Szabikaa20
őstag
-
Kgabi56
tag
-
törölt tag
válasz Szabikaa20 #63063 üzenetére
Jó sok Invicta-t mutogatnak ott, nem is hittem, hogy ekkora ázsiója van ennek a márkának odaát...
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dzsana #63069 üzenetére
Érdekelne?
Nekem írtak, érdeklődtek mikor érek rá, akkor lesz az "árverés".
Majd elpostázom Neked az MP-vel egy karbantartásra, bubis borítékban. Ok?!
Vállalod?[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Szabikaa20
őstag
válasz Gabor970 #63065 üzenetére
Am tegnap pont akartam kérdezni mindegy e milyen a fogkrém.... meg vannak ugye olyanok is amiben ilyen kék,zöld apró "kövecskék" vannak...Ez gondolom nem tesz jót a plexinek.Otthon most sensodyne arany színü van az nagyon sima,söt annyira hogy tegnap vettem másikat,mert még fogat sem lehet vele mosni...
-
csabulaxi
senior tag
-
Gabor970
addikt
no, csuda ebbe a fogkrémes polirozásba Sikerült végighúznom egy meszelt falon a tissot-t, gondoltam majd szépen kiszedem fogkrémmel. Tegnap odahaza kicsit sikáltam, szebb lett. Nos, gondoltam munkahelyen mégiscsak jobban ráérek - - Nos ami fogkrémem itt volt a fiókomban, az úgy tűnik kissé durvább szemcsés, mert most rontottam a helyzeten. Ez lenne még a kisebb baj, de azt látom, hogy a plexi és az azt körbevevő acél karika közt fogkrém csücsül. Nos nagyon nem gondolnám szerencsésnek, ha ez el tudna jutni a számlap széléig... Klassz kis fluoridos gőz, gondolom szépen ki tudná kezdeni a számlapot. Szóval óvatosan bánjatok ezzel, én megpróbálok inkább holnap cseréltetni plexit itt helyben.
Van esetleg arról tudás, hogy lehetséges lenne legalább "üveg" üveget utólag beszerezni ?
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
dionaea
őstag
vki orient flightot árul olx en nagyon jó áron akit érdekel. Engem érdekel csak hát most a 2.0
-
Szabikaa20
őstag
Tegnap valaki kérdezte a Divers watches csoportban hogy Invicta vagy Steinhart? Nem tudom,hogy ez kérdés e?! Egyértelműen Steinhart! Egyébként tenap Invictáról volt szó itt van két jobb féle...
-
g0n21
senior tag
válasz Szabikaa20 #63058 üzenetére
Taiwan??? Lóf.szt, Észak Korea link
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Dzsana
senior tag
Na, alszik még mindenki? Sokáig tartott a labdakergetés?
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #63054 üzenetére
Az tényleg jópofa, de azzal együtt sem egy infarktus-gerjesztő ágazat.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Szabikaa20
őstag
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63050 üzenetére
Na én meccsre nem megyek! Tv, kanapé, hűtő... Konformista vagyok vagy mi.
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #63046 üzenetére
A curling az izgi.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Reverting #63043 üzenetére
Nekem most erröl ez jutott eszembe... Elkap a sírás ahányszor megnézem.... XD
#63047 Wg5113: Az igaz!Régebben jártam ki vasárnaponként a meccsekre,de csak azért hogy a haverokkal sörözzünk!
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #63046 üzenetére
Ja azt is szoktam, de csak nyáron a kertkapuban.
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz Szabikaa20 #63041 üzenetére
Nem baj ha nem vagy profi vízi labdából,de szurkolni tudnál,akárcsak én.
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63041 üzenetére
Én íjjászat párti vagyok. Semmi mãst nem is gyakorlok. De a labdajátékokat azért megnézem.
-
Reverting
őstag
Csak azert kerdeztem mert en a steinhartol rendeltem mar es azonnal jott a valasz amint fizettem... de a riosznal ugy nezem meg olcsobb is... 115e. es 400euro kintrol...
Megerdemeltek de itt nem volt olyan jo a foci mint par napja... jo par dontot jatszotak mar... ez mar jart...
Jobb erzes igy azert mintha a hollandokal kellet volna megkuzdeni... ott sirtam volna barki nyer... itt neeeem...
Mi pedig 30eve meg a vebe kozeleben sem... na jo ez mar nem ide...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Pé
senior tag
válasz Szabikaa20 #63038 üzenetére
sebaj, holnaptól vizilabda eb
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63035 üzenetére
Bár fájdalmas szívvel, de gratulálunk a Németország szurkolóknak!!! Szép volt!
-
vadászcsiga
félisten
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #63030 üzenetére
Ennek van valami köze az órához vagy csak névrokonok?
Reverting: Ámen!
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Szabikaa20
őstag
Abból a részböl kényelmes,hogy "igénytelen"...Nemkell 3-5évente szervizelni,pontos,2-3évente cserélsz elemet és megy tovább! A hátrány,hogy értéke nemigazán van.Megveszed és 3/4áron nem tudod eladni,örülhetsz ha a felét megkapod érte!Bár én nem szeretném eladni,ha kvarc is!
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #63030 üzenetére
Ezt nem ismerem. De nincs is annál populárisabb, amikor csajok verik egymást.
Reverting: riostól.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Dehogynem. Invicta fc
-
Ra3
őstag
válasz vadászcsiga #63019 üzenetére
Nekem van egy Festinám, annak Miyota bele van, de hogy hol rakták össze az rejtély, állítólag erősen kooperálnak a Citizennel.
Szerintem valahol félúton van az igazság felé amit mondasz, eredetileg svájci volt, spanyol befektető vette meg ~30 éve, de egyébként hozzájuk tartozik a Soprod svájci szerkezetgyártó, szóval ha valamelyik drágább modellre ráírják hogy swiss made lehet hogy az se orbitális kamu.
Valószínűleg sokan azért hiszik nagyobb márkának mint valójában, mert a TourDeFrance-ra erősen rá vannak gyógyulva lassan évtizedek óta.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63024 üzenetére
A digitális nekem sem jőn be, a combo meg egyenesen taszít, de a quartz még kényelmesek tűnik. Most.
bakkker! A németek bevartak egyet!
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Azért az invictat még szponzorként nem ismeri a világ.
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63018 üzenetére
Ocean44-re várok, de még vissza sem írtak, hogy mi lesz. Lehet, hogy a kezdő beszél belőlem, de nincs ellenszenv bennem a quartz irányába. Lehet majd kialakul.
-
Szabikaa20
őstag
Nem tudok róla semmi információt amúgy...Azt se tudom milyen werkje lehet ugyanis nem akarom megbontani amig feltétlenül nem szükséges. Azt se tudom hol gyártják.. Láttam már élöben is Invictát,hát minöségileg igy kívülröl sokkal rosszabb volt mint a Festinám.Tour de france is reklámozza nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #63013 üzenetére
Ez a festina márka nem ugyanaz a téma mint az invicta? Mindkettő egy valaha nagy márka reinkarnációja kínai színekben, illetve a festina azt hiszem spanyol tulajdonú
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Amikor ezt vettem még én se konyítottam annyira az órákhoz(nemmintha most nagyon ) Nekem tetszik,rögtön beleszerettem csak 1baja van hogy quartz... :/ Mostani fejjel meg gyüjtöttem volna hozzá és meglett volna a Steinhart Ocean 1....
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63013 üzenetére
Jó kis portfólió. De tényleg mutatós. Igaz az arany-acél feeling nekem sok.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Helyesbítenék!!! A második bekezdés nem lajoskãnak, hanem janikãnak szólt, csak a meccs elvette a figyelmem.
Már nem tudtam szerkeszteni...
A lényeg a lényeg: nézzen jól körül, és vegye meg azt ami tettszik és megengedheti magának.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #63009 üzenetére
Az igazat megvalva én is itt jöttem rá arra, hogy a "külső" nem minden. nekem nincs bajom a vostokkal, én is nézegettem az orosz órákat, a 24órás kijelzésűeket, de azoknak is a külseje fogott meg. Ami mint tudjuk nem minden.
-
Deskdiver
senior tag
Nem véletlen ,hogy az ajánlások nagy része az általad felsorolt márkák választéka. Ők szépen hozzák a minőséget elfogadható árban. Nekem sem a Vostok volt az első órám, de ahogy megismertem a márka történetet vagy egyes modellek felépítésének a részleteit úgy szerettem meg. Az Amphibia-t különösképpen szeretem. 15 évvel ezelőtt még lehet ,hogy én is az Invicta-t választottam volna, mert nagy ,meg csillog ,meg hú de sok mutató, de nekik pont ez a stratégiájuk. Látványos dolgokat a tömegeknek beltartalom nélkül.
(#63007) rfjanika Az emberek bonyolultak.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #62999 üzenetére
Akko még inkább igaznak ėrzem az általam írottakat. A citizen, orient, és feljebb: certina, tissot, azért különösebb nagy duma nélkül is óra!
A vostokot nem nagyon ismerem, nincs is, de én ebből a 80-as keretből biztos nem azt vennék. De persze ha valami megfog, az ellen nem szabad rugdalózni.Dilajoska1 olyat vegyél ami neked bejön!!!
-
Szabikaa20
őstag
válasz rfjanika #63001 üzenetére
Van olyan kis szürke gomb,hogy link...Arra rákattintasz és beilleszted oda amit linkelni szeretnél!Nem rosszból,de én pl nem tudom ezeket megnezni amiket kiteszel,mert nem akarja kijelölni a iPad csak az egeszet... Aki mef PCrol van nem kell kijelölni és másolni és beillesztgetni a linket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest