Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #63998 üzenetére
Egyre jobbak a szíjaid! Profi vagy.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
vadászcsiga
félisten
-
Wg5113
aktív tag
válasz WiZARD #63979 üzenetére
Megértelek.Nagyon szép óra és a plexi sokat dob a számlap fényein. Csütörtökön elmentem elötte,de nem be sajnos.Nem tudom Omegánál hogy állnak a dologhoz,de én vettem tőlük egy Longinest 283-ból a fönök felhívása után 230 lett az ára amit én javasoltam,csak felhívták a fönőköt és kész.
Ha komolyra fordul a dolog talán érdemes a kötelező 10% alá bepróbálkozni. Most egyébként is uborkaszezon van.Deskdiver
Jó kis vekkert vettél ,gratulálok! Én is nézegettem már az ilyen tipusú Bulova órákat.Viseld egészséggel![ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Deskdiver #63977 üzenetére
Mär ezer eve szemezek velük erre te megveszed!Hät @!%&!!!!
Sajnos a merete miatt nekem kiesnek a lätokörömböl.Ez a 43as ami nekem van meg eppen hogy jo.Mondjuk lehet hogy a lug-ok miatt nagy egy kicsit a csuklomra.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szabikaa20 #63988 üzenetére
Ilyet is néztem eredetileg, de nem nagyon találtam ésszerű áron csak Steinhart áron. Steinhart áron meg az ember Steinhart-ot vesz nem igaz?
-
Szabikaa20
őstag
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #63987 üzenetére
Igen 24-es. Rendeltem hozzá egy olyan egyszerű Bonetto-t mint a tied. Nekem ezek az integrált szíjak valahogy nem. Majd kiderül ,hogy fog kinézni rajta. Video: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szabikaa20 #63985 üzenetére
46mm
-
von toth
tag
Szakmai kérdés;
Ha a rotort le akarom venni meg kell várni, míg teljesen lejár a szerkezet (7s seiko) vagy nem?
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #63981 üzenetére
Köszönöm.
Én is remélem ,hogy adnak hozzá imbusz kulcsot. Még nem érkezett meg csak fizettem érte. Ez egy Bulova Precisionist 300m búvár óra. Ami különleges benne és amiért megtetszett a külsején kívül, hogy quartz viszont a másodperc mutató szépen úszik mint egy mechanikus óránál. A pontossága kb. +-10mp/év.
Mechanikus kinézet, quartz (szerviz) igénytelenség. Nekem tetszik ez a páros.[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz jookomak #63976 üzenetére
Én ezt megértem! El is fogadom! Sőt, tudom, hogy igazatok van, de vadászcsiga egy hónapja mást sem csinál csak kötekedik velem. Ha válaszolok egy off-ra, ha veszek valamit, mindegy. Nem nyavajgãs, de ez az igazság. Most akkor ne szóljak, ha érdekelne valami engem is? Vagy ne kérdezzek, ha nem tudok valamit? Ha valaki off-ban dob valami jópofát, arra nem illik megírni, hogy igen, nekem is bejön?
Nem hiszem, hogy tiszteletlen lettem volna valakivel, vagy osztottam volna az észt. Tudom, hog nem az én fenekemből süt a Nap, de ennek ellenére azért mindig megtalál egy-két kedves megjgyzéssel.
Nem vagyok sértve, csak furcsának találom. Részemről ennyi! Bocsánat!
trassher: részemről befejezve!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
trassher
addikt
Abba lehet hagyni a kinek nagyobb a f@sza és a ki kezdte először témát? Baromi lehangoló azt olvasni hogy minden kis dolog után be kell bizonyítani hogy "de nekem akkor is igazam van". Mellesleg a ph! rangokra való utalás abszolút értelmetlen, be lehetne ezt is fejezni.
Redmi Note 7
-
Deskdiver
senior tag
Vásároltam egy órát.
-
jookomak
őstag
Na pont az ilyen kommentekre gondolt. Mindenképpen, mindig ki kell kérned magadnak a véleményed. A "tudom, hogy még új vagyok" nem kibúvó mindenre.
Nyilván belefér, hogy néha off menjen, pl. volt ez a nyaralásos téma, esetleg autók, kések, stb, de nem erről kell szóljon a totyik. Nagyon kedvelem ezt a brigádot, ami itt az órák köré gyűlt, de néha csak fogom a fejem, hogy megy a szájtépés a semmiről.Legyen on része is: Csesszétek meg, egyre jobban tetszik a skx007, pedig abszolút svájci párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Azért nem kell mindjárt felkapni a vizet, és annyiban igazat adok vadászcsigának hogy időnként tényleg kicsit sokat offolsz, nem vagy itt egy hónapja és lassan 500 hozzászólást gyártottál ebben a topicban, ami másoknak egy év alatt se sikerül. Ez nem baj, csak néha kicsit zavaró, hogy ránézek a topicra mert van 60-70 új hsz, és annak felében-háromnegyedében semmi érdemi.
Nincs azzal baj hogy most kezdted és minden érdekel, meg mindenről van véleményed, csak nem biztos hogy egyből közkinccsé kell tenni.
Nem is kívánok erről többet beszélni mert ez is off, csak elmondtam a véleményem, és ha nem lenne egyértelmű akkor nem támadó hanem javító szándékkal.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #63971 üzenetére
Én nem sértett vagyok, csak nem értelek. Belekötsz az izlésembe, a stílusomba. Nehezményezed, hogy "sok" pénzem van, most meg sokat írok, pedig gyakorlatilag egy kis jött-ment vagyok, aki még csak két hete van itt. (Megjegyzem már három hete.)
Nem én vagyok sértődött, hanem neked van komplexusod.
Én nem haragszom, csak sajnállak: PH! Nagyúr.[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz phranxinatra #63855 üzenetére
Mai nap volt Omega az Andrássy úton és a Westendben levő Orex boltokban. Habár nem teljes a készlet,sőt.
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Deskdiver
senior tag
Tudja esetleg valaki ,hogy gyártanak-e még hangvillás órákat?
-
WiZARD
addikt
válasz Szabikaa20 #63953 üzenetére
Andrássy úton 2.7 guriga
chrono24-en 5-6k € körül megvan.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #63945 üzenetére
Egyikből 5957 darabot csináltak, másikból 1957 darabot.
Az 1957 darabos, az szebb dobozban van, szerszámot is adnak hozzá, üveg hátlapos, kézihúzós coax, COSC szerkezetes (3201)
A másik meg egy "sima" 1861-es szerkezettel van szerelve.Nem azt mondom, hogy megéri a 3x árat a drágább, és nem is véletlen áll 7 éve az Andrássy úti butikban az az óra...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
csabulaxi
senior tag
válasz phranxinatra #63947 üzenetére
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #63941 üzenetére
Igazán bocsánatot kérek. Sajnos nem tudtam, hogy van egy limit. De alázattal megkövetlek, és egyben őszinte tisztelettek kérlek, hogy írd meg nekem, hogy 24óra leforgása alatt hányszor szólhatok. Ígérem, hogy betartom.
-
csabulaxi
senior tag
válasz phranxinatra #63936 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #63941 üzenetére
Én nem 2 hete csöppentem ide!Régóta vagyok órafertözött,de csak márciusban találtam ide és azóta komolyabban is érdekel!És a veszekedést 1x sem én kezdtem!
-
-
vadászcsiga
félisten
Rossz olvasni titeket, most értem a végére az olvasatlan hsz-eknek, de nagyon sok a veszekedés. Látom volt egy troll aki köddé vált
Csabulaxi témájához:Szabika20 és Condy indokolatlanul sokszor szerepel és mond véleményt különböző órákról, annak ellenére hogy 2 hete csöppentek az egész témába.
Condy konkrétan a fórummal fekszik és kel[ Szerkesztve ]
-
Vegadog
tag
válasz Szabikaa20 #63937 üzenetére
Én úgy látom, Citizen.
condy: az sokkolt le, hogy még jár.
[ Szerkesztve ]
-
Vegadog
tag
válasz vadászcsiga #63935 üzenetére
Bocs, nem válasz, hanem új, csak elbénáztam, nagy a meleg
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz dave118 #63934 üzenetére
Folytatom ám. Jöhet a zargatas. Csináltam is egyet, majd ha otthon leszek felteszem a képet ugyanis kiugrattunk az SCS-be mert nem utaztunk eleget
Grat az órához. A vatera jelzett erre az órára hogy 37-ért elkelt, annyiért nekem is kellett volna. Ez az az óra? Az eladó ugyanaz.Ereshkigal
KösziVegadog
Ezt tőlem kérdezed? Autóval voltunk, droidon amúgy meg le sem játsza.[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
válasz vadászcsiga #63931 üzenetére
Most, hogy hazatértél, folytatod a bőrszíjgyártást? Lehet privátban zargatni ezügyben?
... Ami ami, az az.
-
Vegadog
tag
Ezt láttátok? 0:25-nél.
-
Ereshkigal
őstag
Szexi a csuklód.
-
vadászcsiga
félisten
Az enyém meg konkrétan szétmállott
Aki nem tálalta volna ki a legutóbbi képem alapján a Garda tónál voltunk ami köztudomásúlag olyan hideg mint szaunában a jeges merülő. Ennek ellenére nem egyszer bemerészkedtem a vízbe a Rayjel együtt ami nyaralás végéig a kezemen volt. Jól birta a kiképzést, vízből kijőve kicsit olyan volt az üveg mint az ásványvizes palack kulseje hűtőből való kivétel után.
-
Szabikaa20
őstag
válasz phranxinatra #63924 üzenetére
Én azt nem mondtam,hogy törhetetlen! Egyébként a cikkben az állt,hogy szintetikus zafír kristály...Gondolom valamivel vegyített mint az iP6 kijelzöje...Vagy hasonló tulajdonságú lehet...
-
condy
senior tag
válasz cserix #63922 üzenetére
Nem maszatoltam tovább! Leütöttem egyett annál az eladónál, amelyiknél te is vetted. Kicsit izgulok, még nem ebayeztem, a paypal megoldãsról nem is beszélve.
Ha minden igaz, egy hét, és itt lesz.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz WiZARD #63867 üzenetére
Használtan is durva az az árkülönbség.
Omega Speedmaster Moonwatch 50th XXXX/1957 Co-Axial Kal. 3201 5900euro
-
Misi1979
őstag
válasz csabulaxi #63916 üzenetére
Nincs erre vonatkozó kutatás, szerintem.
Ami viszont létező jelenség és egyes brandek élnek is vele, az a fórumokon a konkurencia ócsárolása. Legutóbb a Samsung bukott le bérkommentelők fogadásával a HTC meg az Apple ellen (meg hogy létrehozott egy applegyűlölő oldalt).
Riosnak tuti nincs itt senkije, Tutu-t passzolom, a Fehér "úrral" kapcsolatban.. van egy "fórumtársunk", aki sokfélét kamuzott már magáról, többek között azt is, hogy ügyvéd, meg hogy jóbarátja a fent nevezett "úriembernek". Mivel kb semmi nem volt igaz magáról, ebben kételkedem, de ha még úgy is lenne, ahhoz kevés volt a ténykedése, hogy a létező előítéleteken változtasson.
A Seiko Monster meg jó óra. Az Orient Mako is. A Steinhartokról nem is beszélve Pont.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Szabikaa20 #63923 üzenetére
A zafír az karcolhatatlan, nem törhetetlen. Nagy különbség!
(Mielőtt beleköt valaki: tudom, hogy meg lehet karcolni.)
[ Szerkesztve ]
-
cserix
tag
válasz Szabikaa20 #63921 üzenetére
Szted. mennyi idő alatt verném neki vminek?
Nem tűnik túl praktikusnak, de azért érdekes......BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Szabikaa20
őstag
Hát ez meg?! Mi ez a szerkezet?Nagyon fajintos...
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
Mindenki maga eldöntheti miért mennyit fizet. Még a link is itt volt a fórumon, hogy mennyi az új ára. Nos, lehet a vevőnek értékes volt a több szij, amit az óra mellé kapott. De még olyan is lehet, miért ne vegyem meg a fórumtárstól -akár új áron- ha nem kapok kevesebbet, mintha megrendelném a Fehérórától. Ezer féle megközelités létezik. Az, hogy nekem pl konkrétan max 37 lett volna az értelmes összeg, nem biztos, hogy más is ezt gondolja, és ezzel nincs is semmi baj.
Vaterán vittek el tőlem subládát másfél évesen pontosan azon az összegen, amennyiért én vettem MM-ben. Meg is lepett. Adtam minimum árat, meg egy villámárat. A kettő közt a minimum ár 50%-a. Nem is értettem, mivan? megvették licit nélkül???? Hát, valakinek gyorsan kellett egy vidéki faluban a hétvégi bulihoz. Megkapta, mindenki boldog volt, ő is, én is. Nem csak akkor jó egy üzlet, ha az egyik fél keserű lesz utána.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
trassher
addikt
válasz csabulaxi #63916 üzenetére
Én tanulok/tanultam marketinget. Ilyen irányú tanulmányról, felmérésről nem hallottam még de itt semmi más nem érvényesül csak a birka effektus. Aki nem ért hozzá az követi azt akit úgy ítél meg mint szakértő. Aki ért hozzá az pedig azt keresi amiről azt gondolja hogy jó és megéri.
Azért a gépház küldi a mailt mert értesítőt kapsz. Miért attól kapnál értesítőt aki levelet küld a levelezőkliensedtől független rendszeren keresztül? Az hogy a fórum motornak RIOS a neve az meg csak szimpla véletlen és nem így reklámoz a Rios shop
Gabor970: Nem csak akkor jó egy üzlet, ha az egyik fél keserű lesz utána.
Akkor jó az üzlet ha egyik fél sem keserű utána. Vagyis jó épp akkor de az nem lesz tartós üzleti kapcsolat.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Szabikaa20
őstag
Egy steinhart 44 kicsi más,nemmegszokott lünettával! Nekem nem bejövös...
-
csabulaxi
senior tag
Az alábbi adásvételtől függetlenül.
Tanult itt valaki marketinget, marketing pszichológiát?
Érdekelne,hogy van-e erre tananyag, hogy egy zárt ,szakértői közösségben, miként lehet árat kialakítani.
Az emberek hajlamosabbak elfogadni egy közösség ítéletét az árazásnál, ha azt gondolják ez az önszerveződő csoport aztán tudja a tutit?
Van-e aki kihasználja ezt, akár több nickkel nyomulva véleményformáló?
Megmondom őszintén az utóbbi 3 évben volt itt már, Monster, Mako, most Steinhart nyomolás jócskán.
Néha volt érzésem, hogy itt van a magyar hangja Fehér úrnak, TUTUnak, RIOSnak.
Tényleg, ha kapok emailt, hogy írtak nekem privátot, miért RIOS gépház a feladó?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dave118
senior tag
Korrekt biznisz született ,mindenki boldog! Inkább toljátok az órás képeket!!
... Ami ami, az az.
-
csabulaxi
senior tag
válasz tangiers #63910 üzenetére
Utolsó hozzád szólásom. nem oktattalak, nem érdekel a bizniszed, azt sem tudtam, hogy Te vagy az eladó és az sem érdekel mit írt hozzá szabika. Annyi bajom volt, hogy minden magyar állampolgárra tettél egy sértő, bántó irigy jelzőt. Azt gondoltam, hogy Te is magyar állampolgár vagy, de úgy látom a google fordító visszafelé nem működik nálad és teljesen mást értelmezel.
Magas ívben letojom, hogy itt ki mivel bizniszel és kinek mi a reakciója. Bár nem árt néha helyre tenni az elszállt árakat, de míg lószar, addig...."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tangiers
tag
válasz Szabikaa20 #63908 üzenetére
A te dolgod, hogy minek tartod magad.
Én kifejezetten rossz magyar szokásnak tartom a hasonló megnyilvánulásokat. Kíváncsi vagyok, milyen képet vágtál volna, ha valaki neked tesz ilyen megjegyzést. Burkoltan ugyan, de az a véleménye, hogy lúzer vagy rossz üzletet kötöttél. Részemről lezártam a történetet. -
condy
senior tag
válasz tangiers #63910 üzenetére
Én kérek elnézést??? Bocsánat, hogy megjegyzem, de mindenki leírja a saját véleményét. Szerinte nem ér annyit! Kész! Nem is neki kellett kifizetnie. Pont. Ennyi! Te eladtad, a vevő megvette. Te örülsz a pėnznek, ő az órának. Az, hogy valaki nem adott volna érte annyit, az azért nem olyan tragédia, pláne úgy, hogy már megtörtént az adás-vétel.
Én nem tudom mennyi ér. Nincs is véleményem. Ő tudja, és van véleménye.
Ezen ne kezdjük már el az öri-hari lavinát."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
tangiers
tag
válasz csabulaxi #63907 üzenetére
Ha már okítasz, lehetnél akár következetes és kijavíthatnád Szabikaa20 irományát is. Ugye van mit?
Bár nem értem, miért van erre szükség, hogy itt nyelvészkedjünk.Nem szükséges tovább forszírozni a témát minden körülmény között nektek van igazatok, én kérek elnézést.
-
Szabikaa20
őstag
válasz tangiers #63903 üzenetére
Drága barátom!
Ha követnéd a fórumot észrevehetted volna,hogy én voltam az elsö aki gratulált az új szerzeményéhez!!! És pont ráhibáztál,mert magyarnak tartom magamat,(te az írásod szerint nem!),de szlovákiai vagyok!Egyáltalán nem volt rosszindulatú csak megjegyeztem!Irigy meg aztán pláne nem,mert személy szerint nem kéne az óra,pontosabban én pénzt nem adnék érte,de ha kapnák egyet szívesen hordanám én is!Mivel már övé az óra így természetesnek tartom,hogy ki is fizette!És még 1x leírom Gratulálok az órához,legyen benne sok örömöd! Mivel te voltál az eladó ezért gondoltam,hogy te megfogod szólni!Nemcsak az en véleményem szerint ért annyit amennyit az óra...részemröl befejeztem!Más: 10 nap alatt megérkeztek az óracsatok kínából!
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz tangiers #63905 üzenetére
Az első mondatod a gondom.
Te a magyar szót egy jelzőként használod, nem pozitív értelemben, miközben Te is magyarul írsz, gondolom az anyanyelveden."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
-
tangiers
tag
válasz Szabikaa20 #63896 üzenetére
Hát barátom, te igazi magyar vagy.
Mindenkinek pozitív és építő hozzászólása volt dave118 kolléga új szerzeményéhez. Továbbmegyek többen gratuláltak is jószándékúan.
Erre jössz te és benyomod az okoskodó kommentedet, hogy mi mennyit ér és mennyiért kellett volna megvenni. Ha tetszik ha nem, ez egy rosszindulatú, írigy megjegyzés volt.Nem mintha közöd lenne hozzá, de elmondom, hogy az árképzésen már túl vagyunk. dave118 kolléga sem most jött le a falvédőről, maximálisan tisztában van a piaci árakkal. Ennek tudatában állapodtunk meg a vételárban. Véleményem szerint mindketten jól jártunk. Én egy olyan állapotú órát adtam át neki amit bármelyik Seiko kedvelő óratárs szívesen csatolna a kezére. Bár már személyesen is jókívánságaimat fejeztem ki az óra viselésével kapcsolatban, én is csak gratulálni tudok.
[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
válasz Szabikaa20 #63896 üzenetére
(#63897) fagyalllo: Nem érzem magam másodvonalbelinek, inkább boldogságosnak az új szerzemény miatt
#63899) csabulaxi: a második narancssárga mutatója nagyon illik ehhez az órához, valami hasonlóban gondolkozom.
(#63900) ronin s8: a kisebb vitát keltő beszólásod úgy tűnik nem felejtődik scumbag internet nem felejt
Egyébként nyilvánvalóan minden a matekon múlik, ha lesz több della, lesz több óra ... bár egy Dzsana féle felújított régi svájci pl cornavin öltönyóra már érik
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest