Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
válasz
korpicschess #208970 üzenetére
Nem Budapest, Szigetszentmiklós.
Kriston Károly órás.Normális árakon dolgozó, megbízhatónak tűnő órás.
Esetleg.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Keil Walker #208969 üzenetére
Igen, 18 mm.
-
@mriya@
őstag
válasz
lomposfarkas #208974 üzenetére
Ha valaha veszek még karórát, szinte biztosan nem titánt fogok választani. 😎
-
soldier2
őstag
válasz
lomposfarkas #208974 üzenetére
"azóta azt mondom: az acéltokos/acélszíjas karóra zsákutca" hasonlóan gondolkodtam én is sok évvel ezelőtt igaz akkor csak Casio fért bele titánból (nem titánium, az külföldiül van). Azóta jött pár acél (mindenféle szíjjal) és a titán olyan hozzájuk képest mintha játék lenne. Nekem kell az acél súlya :)
Ha titán órát veszek még valaha az tuti valami überquartz lesz, valahogy az automata bumfordibb méretéhez nekem kell a súly. Egy vékony quartz, az más :)U.i. A kis Casio azóta is megvan, kicsit karcos, volt egy üvegcseréje is, mert az már nagyon karcos volt de hibátlanul megy 15 éve.
Nem tudom a drágább óráknál is így van-e, de a titán nálam sokkal jobban karcolódik az acélnál (és tudtommal nem polírozható). -
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess #208975 üzenetére
Olcsóbb és egyszerűbb mutatvány egy csere mint az üveg polírozás.
-
korpicschess
veterán
válasz
gipsztigris #208973 üzenetére
Értem.
Az óraüveg polír/karcmentesítésre senkitől nem jött válasz, googleben nem találok semmit. Ilyet nem is csinálnak, csak komplett üvegcserét?
-
lomposfarkas
tag
válasz
Lauda #208966 üzenetére
"még sosem volt titán órám"
Egy kollégámon láttam egyszer egy titánium órát, megfogdostam, azóta baszta a csőrőmet. Az apróhirdetésben nemrég találtam egy számomra vállalható tipust, hát... azóta azt mondom: az acéltokos/acélszíjas karóra zsákutca -
gipsztigris
addikt
válasz
korpicschess #208970 üzenetére
Az alis bőrszíjakkal csak az a baj, hogy szinte egyik sem bőr.
Jó esetben a kéz felőli bélésbőr az, de leginkább az sem.
-
Deer76
aktív tag
válasz
alphaville #208963 üzenetére
djeperto, alphaville: igen, pont ezt a Casiot most akciósan megrendeltem a Timecenter-től.
Nem tudom a 45mm-es tok mennyire lesz nagy (az Orient 38mm), de végül is, hétköznapi viseletnek úgy is marad az Orient. -
-
korpicschess
veterán
válasz
dzsi23 #208935 üzenetére
Igen, de az egyik kérdés az lett volna, hogy van-e valami ajánlott olcsó de megbízható szerviz Budapesten? Kb. a kenését kéne maximum csinálni, pontossága nem változott az évek alatt, de persze még azon is lehetne akár hangolni.
Illetve, hogy egy üveg polírozása nagyjából mennyibe kerülhet? Annak függvényében is vásárolnék esetlegesen ma órát.Még pár kérdéssel bombáznám a topikot:
- a Nato típusú szíjakból miben jobb mondjuk egy drágább darab ehhez képest (vagy ez, olcsó, full pozitív értékelések nagyon sok rendelés alapján, vagy ez kicsit jobban néz ki)
- Bőr szíjból esetleg van-e olyan Alis eladó, ami bevált? Pl ezt néztem Orient Symphony-hoz.
- valamint valami olcsó tárolódoboz amibe 5-6 óra belefér, olyat tudtok mutatni? Olyat ami nem terhelt "hülyeségadóval".Köszi előre is!
-
Keil Walker
aktív tag
Az Alba óra szíja, amit vettetek páran a topikban 18mm széles?
-
dzsi23
addikt
válasz
NandorHUN #208962 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy inkább én karcoljam meg az óráimat, mint egy órás (persze, vannak jó szakemberek, de bőven hallani rémtörténeteket is), és némelyik fémszíjjal meg lehet szenvedni, főleg amikor a stift nem akar megmozdulni. Így jártam az alábbi Orient esetén is, de végül csak lejött róla karcok nélkül. Ha ez lett volna az első fémszíj cserém, valszeg maradt volna nyoma, szal érdemes előbb olcsó órákon gyakorolni. :)
-
rekid
addikt
Udv!
Egy kis segitseget szeretnek kerni.
Regota tetszik a casio gg-1000-1a modellje de sajna magassagot nem tud mutatni. (szamolni)
Ami mar tudna es hasolnloan nez ki (mutato plusz digit) az az egyik csucsmodell gwg-1000. A kerdes, hogy van e a casionak olyan modellje ami arban az elobbivel egy szinten mozog es tud magassagot mutatni?
Koszi! -
NandorHUN
addikt
válasz
pulutodurumo #208961 üzenetére
És mennyire nehéz a feladat végrehajtása?
Bármint nincs rossz kézügyességem, fülhallgatómat is szereltem forrasztottam már YT video alapján.
De vannak olyan tutoralok is fent, hogy "hogy cseréld ki a törött kijelzőt a telefonodban 5 perc alatt könnyen". -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ti szíjat hogy cseréltek az órában? Beviszitek üzletbe vagy van esetleg egyszerű és biztonságos otthoni módja is a dolognak?
Most rendelt Seiko SARX035 esetén gondolkodom valami bőr szíjon is hogy néha azzal használnám, de nem szeretném óráshoz vinni pár hetente/ havonta ha épp váltani akarok. - bár nyilván inkább ezt teszem ha veszélyes mutatvány a szíj cseréje.
-
Szepi1979
senior tag
Tudtok itthon olyan helyet ahol egy CASIO OCEANUS OCW-S100-1AJF felpróbálható?
Sajnos vékony a csuklóm, és sajnos nagyon tetszik az óra...
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy az Orient Golden Eye és a Raketa mellé kéne egy olcsóbb 100m vízálló, egyszerű és olcsó óra, strandra, túrázásra vagy munkába, hogy a másiknak ne legyen baja. Casio-n és Q&Q-n gondolkodtam. De bármilyen ajánlatra vevő vagyok ebben a kategóriában.
Pl.: (ezek tetszenek is)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest