Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz Tsebacsi #206794 üzenetére
Nem tudni ,hogy ez most csak egyszeri széria vagy őket is megcsapta a "Make America Great Again" szele, de kb. a hetvenes évek óta nem szereltek össze Timex-et Amerikában részben ott készült alkatrészekből. Én örülnék neki ,ha ezt a vonalat vinnék tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz dzsi23 #206792 üzenetére
Igazából bonyolultabbak. Ha nem így lenne akkor megelőzte volna mechanikus-t a történelemben.
Szomorú látni ,hogy mennyire készpénznek veszik az emberek a technológiát ami körülveszi őket. Holott a kvarc szerkezet megalkotásához legalább 35000 évnyi tudást, tapasztalatot kellett felhalmozni és a jelenlegi populációhoz mérten csak egy maroknyi ember lenne képes a nulláról megtervezni egyet karórába szerelhető méretben. Persze a legnagyobb kritikusai ezeknek a dolgoknak mindig azok akik kb. ilyen mélységben vizsgálták meg a témát.
1:elem
2:csip
3:kvarc
4:alkatrész
5:drót
6:fogaskerék
Vagy annyi gyakorlati tapasztalatuk van az elektronikával ,hogy egy walkman-ből kiszerelt motort egy 9V-os elemre raktak aztán pörgött. -
arn
félisten
válasz dzsi23 #206792 üzenetére
ezert akarom megcsinaltatni az uk/szepapam zseborajat azt nezegetem, a kvarcokat meg hasznalom. nalam egyszeruen nincs "alkalom" egy orara, en szeretem oket reggel felvenni, es este le, elmenni benne munkaba, kirandulni, stb. tegye a dolgat minden korulmeny kozott, ne kelljen vele foglalkozni.
most egy draga mechanikus ora egyreszt nem is tul pontos, masreszt meg sajnalnam, hogy vhol megserul. a certinat 10 eve hordom, vigyazok ra, de nem makulatlan. en az a felhasznalo vagyok, akinek elsosorban eszkoz - legyen praktikus - masodsorban legyen szep (inkabb letisztult, jo aranyokkal) - certina, junghans, ilyesmi valo nekem. modern belso, klasszikus kulso (vegulis a casio gshock is az a maga 35+ evevel).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz Tsebacsi #206794 üzenetére
csak kicsit identitaszavaros nagy betukkel, hogy USA (bocsanat amerika, mert ugye a foldresz csak az usabol all), de azert fontos, hogy svajci oraszerkezet.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
dzsi23
addikt
válasz Sanyi.mTs #206785 üzenetére
Ez a Casio MTP-1381D. Minden stimmel, és nemhogy 100, de még 50 euróba sem kerül. Egyedül a "stainless steel back" szöveg zavar a hátlapon, vagyis a tok jó eséllyel nem acél.
Ha esetleg automata is szóba jöhet (végül is te is egy automata Certinát linkeltél), akkor Orient EV0V003B.
Szerk.: Ja, nem 6 óránál van a dátum az Orienten... akkor EV0U003B, bár az nem olyan szép szvsz.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Fall-N #206780 üzenetére
Egy olcsó kvarc szerkezetet olcsó előállítani, egy drágábbat drágább. Ugyanez igaz a mechanikusra is. Ahogy az is igaz mindkettőre, hogy a mai technikához képest elavult. Olyan dolgokkal érvelsz a kvarc "ellen", amik a mechanikusra is igazak. Ne értsd félre, én mindkettőt szeretem, van is mindkettőből, és hordom is, de ami a mechanikus szerkezet mellett szól, az egyedül a történelme, ami egyszerre teszi elavulttá és kívánatossá, illetve az, hogy sokkal szebb, jobb ránézni. Kb. ennyi. Hozzászoktunk, hogy az elektromos dolgok teszik a dolgukat, nincs már bennük semmi lenyűgöző, pedig legalább annyira bonyolultak azok is.
Persze, hátránya is van annak, hogy mindet szeretem: sokkal nagyobb a választék, nehezebb eldönteni, melyiket vegyem.
-
Empsepo
senior tag
Kronometer videó tegnapról: [link]
Búvárok összehasonlítása. Rolex, Tag. Gyönyörű órák.
-
Sanyi.mTs
addikt
tudtok ajánlani olyan day-date-es (kvarc) órát, amin a nap kijelzése 12 óránál, a dátum pedig 6 óránál van és kb 40mm körül van? Az se gond ha csak pár 100 euro.
Ez a Certina C006.430.11.031.00 tetszik, csak nem szánnék rá 400+fontot + postát, ha megúszható olcsóbban.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz Fall-N #206781 üzenetére
Az, hogy te minek tartod, mire használod az órádat dönti el, hogy ékszernek vagy inkább használati tárgynak tekinted-e.
Egy egyszerű műanyag digitális kvarcóra vagy az okosórák döntő többsége csak használati tárgy. Senki nem tartja ezeket ékszernek. Ezen órák tulajdonosai hangoztatják, hogy az óra csak használati tárgy. Ellenben a mechanikus órák tulajdonosai az óráikra, mint ékszerre is tekintenek. Számomra az órám sokkal inkább egy ruhakiegészító, mint egy időmérő szerkezet, műszer. Nem azért vettem, mert szükségem volt valamire, amiről leolvashatom a pontos időt, arra ott van az okosórám, fitnesz karkötőm és a telefonom.
A szépsége, a finom kidolgozása, a számomra hihetetlenül bonyolult szerkezete bűvöl el. Az alkalom, az éppen rajtam lévő ruha vagy az aktuális tevékenységem dönti el, hogy melyik órámat használom, vagy éppen nem veszem fel egyiket sem. Egy szép óra ugyanúgy feldobja, javítja a megjelenésemet, mint ahogy egy nőnek a szép fülbevaló, nyaklánc stb.
Egy óragyűjtő sem azért vesz tucatnyi órát, mert kellenek neki, hogy tudja a pontos időt. Lehet az indok csak az órák szeretete vagy befektetés.
Legvégül még annyit, hogy nem kell egy órának drágának vagy prémium kategóriásnak lennie, hogy ékszerként tekintsünk rá. Egy filléres bármilyen óra is lehet ékszer, ha azzal a céllal hordják, ugyanúgy ahogy a filléres bőr, acél, csont, ásvány stb. ékszereket is ékszerként hordják az emberek.
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy az ékszerboltok többségében , miért árulnak órát is, és miért nem láttam még soha, hogy ütvefúrót, gáztűzhelyt vagy egyéb hasonló használati tárgyat árulnának az ékszerészek. -
NemMo
őstag
Nem nézte e valamelyikőtök a City-Spurs meccset, de amennyire láttam Pochettinonak elég ütős órája van. Biztos nem egy olcsó darab
-
Fall-N
veterán
válasz vinczetibor #206767 üzenetére
Ezt a prémium gyártók akarják elhitetni. Ez igaz is lehetett 100 éve amikor még kézzel készített míves zseb- és karórák készültek, nemes anyagokból. De manapság nem igaz az 1-2 $-os szerkezetű tucat órákra. Azokból van nagyságrendekkel több az emberek kezén. Már akinek van, mert sokan nem is hordanak órát. Inkább használati tárgy.
-
Fall-N
veterán
válasz dzsi23 #206751 üzenetére
Igen az volt, de ma már a mostani technikához képest elavult. Nem azt mondom, hogy a mechanikus meg modern, mert nyilván egy fölöslegesen bonyolított dolog ha a célszerűséget nézzük. Mindkettőnek vannak előnyei, de ma a kvarc problémamentes és olcsóbb előállítani. Azért is terjedt el, mert sok szakszerűséget nem igényel. Ezért is halt ki az órás szakma. Manapság elég ha tud szíjat meg elemet cserélni. Persze az órásra mint munkásra most is szükség van de nem annyira.
-
-
rbalint88
addikt
válasz KelemenUhr #206775 üzenetére
uhh, ez az acél+inverz naggggyon menő. mennyiből lehet kihozni egy ilyet? 40ezer körül még meg is érné nekem.
-
Tussky
tag
A rotaryról végül letettem, ellenben egy ilyen jött szembe swiss military hanowa flagship. Elvileg swiss made, ronda quartz szerkezettel elég kellemes áron. Ennyiért ez jó vétel?
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Deskdiver #206758 üzenetére
Hogy én erről eddig miért nem tudtam... Lehet kipróbálom, ha lesz neki karpereccel, nagyon funky lenne egy inverz kijelzős DW-5600 acél héjjal.
Szerintem az, hogy ki miért a mechanikus vagy a kvarc (vagy egyéb) vonalat preferálja legalább annyira szubjektív, mint az, hogy milyen dizájnt választ valaki. Ráadásul ez idővel még egy adott illetőnél is változhat. Amikor ilyen általánosságokat próbálunk megfogalmazni (pláne ilyesmivel kapcsolatban), az mindig torzít. Szerintem önmagában az egy tök jó hangulatú társalgás is lehetne, ha mindenki (akiből kikívánkozik) elmesélné, hogy miért éppen az elégíti ki, ami, persze csak szarkazmus, beszólogatás és a saját igazunk mantrázása nélkül...
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
arn
félisten
válasz pulutodurumo #206771 üzenetére
Ekszernek lehet, de en baromira szeretem. Olyan helyzetekben is pontos idot mutat, amikor az ekszerora nem. Szamomra jobban megtestesiti azt, amire az orat kitalaltak. Az egyiket eszkoznek veszik, a masikat disznek.
Tok 80as evek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #206771 üzenetére
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
NemMo
őstag
Én is úgy gondolom, hogy ékszer is, ráadásul sokkal ízlésesebb egy férfin, mint a fuksz.
-
speedernet
aktív tag
Orient órához magyar nyelvű használati utasítást tudnék valahonnan szerezni?
Mágnesességgel hogy állnak ezek az automaták?[ Szerkesztve ]
-
titán
Nemesfémből v. más anyagból, rendsz. drágakövek felhasználásával készült, tetszetősen és sok esetben aprólékosan megmunkált dísztárgy az emberi test, ruha ékesítésére
Tehát az óra ezek szerint is ékszer. ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
vinczetibor
aktív tag
Az óra ékszer megállapításnál érdemes lenne tudni, hogy mit jelent az "ékszer" szó.
"Nemesfémből v. más anyagból, rendsz. drágakövek felhasználásával készült, tetszetősen és sok esetben aprólékosan megmunkált dísztárgy az emberi test, ruha ékesítésére."
Az óra ettől több, mert használati tárgy is.
Azt mindenki maga döntse el, hogy az ő órája ékesíti-e a testét, avagy sem.
Egy szép, aprólékosan megmunkált óra igenis ékesíti a testet, vagyis ékszer. -
speedernet
aktív tag
válasz fagyalllo #206750 üzenetére
Nem hordok más órát majd.
Hegesztőkét dolgozom napi 10 órában és nem lenne túl biztonságos a számára ha hordanám.
Reggel munkaba jövet meg hazafele alvásig hordani fogom.
De az nem biztos hogy elég lesz neki.Amúgy köszönöm szépen a válaszokat
Meg fogadom[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Sungoo #206756 üzenetére
en nem is ertem az arazasat... a 83as gshock modernizalt verziojat hasznalom nyaron (telen egy certina caimanot ca 10 eve), egy +50 eurot kifizetnek erte na de 500at nem er. egyreszt jo nosztalgia a gyerekkorhoz, 80as evekhez, masreszt meg anno mindig ilyesmirol almodtam - egy olyan ora, amit tuzonvizen at lehet viselni, es sose kell vele foglalkozni (feltoltodik, radios, etc), csak hasznalni kell.
en a nomosokat, etc nezegetem mindig - de a szivem melyen tudom, hogy nem nekem talaltak ki, nem eleg praktikus nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz schawo #206752 üzenetére
Figy okosórázhatsz itt össze-vissza a hozzászólásodban nyoma sem volt erre való utalásnak.
Kb. valami olyasmit írtál hogy ott a gagyi kínai telefon, mutatja az időt.
Utána jössz a gagyi kínai okosórával, hogy az a megoldás...Fejtsd már ki ezt légyszi.
Akinek normál órája van az csak ékszerként hordhatja vagy mi?
Az nem használati tárgy mert te úgy gondolod?Kicsit el vagy varázsolva szerintem.
-
nagyúr
válasz csabulaxi #206755 üzenetére
Szép az óra, klassz a GT-R is.. Nem hiszek benne, hogy kinéz a külpiacra ez az óra. Mindenesetre nem gondolom, hogy aggódnom kell azon, hogy rajtuk marad. Ha nem megy el mind az első héten, hát elviszik egy év alatt.
-
MCGaiwer
addikt
tudtok esetleg még bpi üzletet ahol lehet Seiko sarb033-t venni?
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
csabulaxi
senior tag
Nissan GT-R 50. évforduló
SBGC 229limited 200 db
Kiskereskedelmi ár 2 200 000 jen + adó, azaz ~5,5 millió[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
arn
félisten
válasz Fall-N #206749 üzenetére
nekem pl a fem gshock nagyon bejon csak nem olyan aron... pedig kifejezetten a bauhaus stilusu orakat szeretem. igaz en mindig hasznalati targykent tekintek az oraimra, kotodom hozzajuk, csak a praktikum a cel.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz speedernet #206748 üzenetére
Dátumot csak előre, időt hátrafelé is lehet, de ha 1-2 óránál többet állítasz, vagy délnél (illetve éjfélnél) visszább akarod állítani, akkor inkább előre. Pl. 16:25-ről 16:20-ra nyilván visszafelé érdemes, nem kell áttekerni egy napot.
-
fagyalllo
őstag
válasz speedernet #206748 üzenetére
Az időt előre szokás állítani, főleg dátumváltáskor. Dátumot, napot 21 és 04 óra között nem szabad állítani.
Ha nem hordod, feleslegesen jár az óra, nem látom értelmét folyamatosan "életben tartani" ha felváltva hordot más órákkal.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Fall-N
veterán
válasz schawo #206670 üzenetére
Nem ékszer, inkább az arany és gyémánttal kirakott Rolex az. Egy filléres digitális kvarc Casio sem az, de az elegánsnak nem mondható G-Shock is inkább toolwatch. Használati tárgy.
A telefon meg hiába mutatja az időt nem óra. Főleg ha lemerül akkor meg nem mutat semmit. Egyébként is gyorsabb ránézni a csuklónkra, mint előszedni a telefont. A pontossága is onnan adódik, hogy tudja az OS utána igazítani az internetről, egyébként a CPU számítja az időt a saját rezgéséből.
A kvarc tényleg azért jó, mert évekig elmegy az elemmel vagy napfénnyel és addig pontos. A mechanikus óra meg bár pontatlanabb, de csak egy kis mérnöki bravúr. De sokszor nincs is szükség perc pontosságra, főleg nem másodperc pontosságra. De így van akkora választék van, hogy mindenki talál magának megfelelő órát. De az is biztos, hogy egy bizonyos összeg fölött értékesebb egy automata óra. De befektetésnek egyik sem jó igazán.
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Hamarosan meg jön az Orient Mako III órám.
Eddig egy solar rádiójel vezérelt Casiót hordtam amivel igazábol semmi teendő 😀
Érdekelne hogy miként szabad állítani az időt ha meg állna.
Előre hátra szabad állíta vagy célszerű csak előre....
Ugyan ez a kérdés a naptárnál is..
A kézi fel húzást célszerű napont el végezni teljesen fel húzott állapotig?
Törekedjek arra hogy mindig ugyan abban az időpontban történjen a felhúzás vagy igazábolinden teljesen mind1 és nem befolyásolja az élet tartamot.
Mindig nem fogom tudni hordani, azért is akartam kézi húzhatóságot.
Szeretném ha sokáig müködő társam lenne.
Köszönöm a segítséget -
futizoli
tag
válasz xcvbxcvb #206737 üzenetére
Köszönöm. Egyelőre dátum ablakkal, de elérhető ilyen és hasonló számlap favinov oldalán.
5-ös kezelő: Köszi. Nagyot nem hibázhattál, én a tengelyt támasztó lemeznél keresném a probléma okát. Ha még nem próbáltad, vedd le a lemezt és hajlíts rajta picit, adj neki egy kis ívet.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz futizoli #206725 üzenetére
Jól sikerült. Enyémnek még nem álltam neki, a tankos számlap van benne és fehér Amfi mutatók. Talán jobb is lenne nem piszkálnom, Bécsi úti Tesco órásmestere kiválóan beállította szerviz után. Főleg, h mutatókat cseréltem egy jól működő új Komandirskijén, és azóta a mp mutató darabosan jár. Meg-megáll, utána ugrik pár osztásnyit. Szóval vmit elbarmoltam, talán amikor alulról megtámasztottam, h ne dobja le a mp mutatót felhelyezéskor. Ilyenkor egyre erősödik bennem az elhatározás, h a rádiós Casiót viseljem, és álljak le a mechanikus órákkal.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
dzsi23
addikt
válasz gipsztigris #206722 üzenetére
A jelenlegi óráim tokjai 41-43mm szélesek és 48-50mm hosszúak, sőt, ma felpróbáltam egy 44x50-est, az is jól állt. Viszont régebben volt egy 45x52-es, azt a mérete miatt adtam el, és a Bulova is pont ekkora. Mindenesetre egy próbát megér... ez már elég drága, hogy ne vegyem meg látatlanban, ha necces a méret.
-
dzsi23
addikt
válasz gipsztigris #206718 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy nagy nekem a Moon Watch, sajnos. Csak kerülne a közelembe egy példány, hogy felpróbáljam, mert azért még reménykedem, hogy mégis kényelmes.
1-2 ezer dollárt meg sajnálnék egy lestrapált vintage óráért (a legtöbb amit láttam, elég ramaty állapotban van). -
arn
félisten
válasz squir #206716 üzenetére
Nem is annyira az anyagi erteke erdekel, hanem hogy 100+ eve a csaladomhoz kotheto a haboru elott eleg sikeres mesteremberek voltak veszpremben-gyorben tobb generacion at.
Vmelyik forumban 1860-80at irnak, en nem ertek az orakhoz - de eleg art niveau, 1890-1910 realisabb.
Eloszor akkor megprobalok keresni vmi orast erre - van ajanlas? Aztan esetleg utana a tokot, eleg rondan van a fedolap forrasztva.
A keszitot hogy lehet beloni? Csak szetszedessel?
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
Korát leginkább a szerkezet és a jelölések alapján. Ebben az időben gyakran az alaplemezre helyezték el a készítő nevét (nem gyártóról beszélünk a legtöbb esetben, hanem órás mesterről-műhelyről. Akikből gyakran neves gyártók lettek. Lásd Agassiz - Longines)
Igen, domború üveg volt ezeken a zsebórákon, az is pótolható.
Érdemes foglalkozni vele. Nem feltétlen az értéke miatt (ha nem neves készítő kezei közül került ki, akkor gyakorlatilag az ára az arany súlya aktuális törtarany árfolyamon. Ha neves készítő, akkor a határ a csillagos ég... Másik részről a zsebórákat kevesen gyűjtik), hanem mert ritka és nagyon szép állapotban maradt meg (legtöbbjének leharcoltabb a tok, illetve főként repedezett/törött a számlap)
Ezen kívül családi örökség, amit főleg nem szabad elfelejteni
Korban az 1900-as évek elejére datálnám. (készítő alapján jobban be lehet lőni)
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz squir #206702 üzenetére
És tényleg! De, akkor már ne aprózzuk el: [link]
(#206704) Lauda
Szerintem, tudod, hogy értettem. Látom, pár embernél kihúztam a gyufát, ezzel a "lelke van" dumával. Bocs, ha bárkit is fárasztottam vele, gondolom, már párszor meg lett vitatva, ez a dolog. Csak, arra akartam utalni vele, hogy kívülállóként jópofának tűnik, hogy az ember saját mozgási energiája működteti az óráját, aztán könnyen lehet, hogy pár hónap után, már csak nyűgnek érzi az ember a mechanikus órák sajátosságait, hátrányait. Őszintén megmondom, hogy annyira azért nem vagyok óramániás. A mechanikus szerkezetekről se sokat tudok, hogy melyik szerkezet milyen, melyik a jobb. Tényleg inkább, csak maga a működési elve, valamint a sokkal egyenletesebben/folyamatosabban járó másodperc mutató miatt szimpatikusak, érdekesek számomra a mechanikus órák. De, ha mondjuk lenne fényevős óra, aminek a másodperc mutatója úgy járna, mint egy mechanikusé, akkor esélyes, hogy azt választanám. Számomra, valahogy komolyabb hatást kelt egy analóg óra, ha a másodperc mutatója... Ne kövezzetek meg érte!
(#206709) dzsi23
Igen, ez abszolút nem sportos, nagyon gusztusos darab.Ha kicsit kisebb lenne, még talán szóba is jöhetne.
-
dzsi23
addikt
válasz gipsztigris #206706 üzenetére
-
arn
félisten
válasz squir #206708 üzenetére
Av(ance) retard - rakerestem, francia - gondolom ezzel lehet kalibralni (gyorsit, lassit).
Korat hogy lehet beloni? Sorszam van rajta.
Uveg is volt rajta? Most nincs...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gipsztigris #206706 üzenetére
Ilyen pöpec karpereceket miért nem lehet kapni? Ez iszonyat menőn néz ki!!
-
squir
aktív tag
Ép porcelán számlap, szép tok, szép szerkezet.
Tisztítás-szerviz kell neki, tokhoz nem nyúlnék, teljesen jó így. Mp mutatót egy jó órás tud szerezni hozzá.Mi a felirat a szerkezeten? nem tudom kibetűzni (amúgy 15 köves Remontoir werk, van nekem is hasonló szerkezetes zsebórám az 1800-as évek végéről, ezüst tokban)
A hátlapon látszik, hogy a zsanérnál javították, de az nem baj
A tok szerintem 14 karátos arany
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz dzsi23 #206690 üzenetére
Tudom, de amiket eddig láttam, azok nekem már túl sportosak, nem tetszenek (sportos órából is inkább a visszafogodtabb verziók tetszenek, mint pl. a jelenlegi DW-5600BB-asom), illetve a méretük miatt se jöhetnek számításba. És ott van még az áruk is, bár, azért most rákeresve, vannak azért tűrhetőbb áron is. De, amúgy kár, hogy nincs nagyobb választék ilyen órákból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest