-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engineer M Marvelight Black - 40mm - Ref. NM2032C-S1C-BK
Nemreg jott szembe velem, egyszeruen gyonyoru. Egyetlen 'hibaja', hogy az in-house movement miatt itthon nem hiszem, hogy tudnak javitani es a legkozelebbi szerviz Szlovakiaban van. Ettol fuggetlenul nagyon gondolkozom rajta.
-
dzsi23
addikt
válasz merqree #208389 üzenetére
Egyedüli negatívum lenne számomra(!) a rejtett gomb. Bár az enyémen is rejtett a felső gomb, igazából nem is tudom, mire jó, mert még nem olvastam el, és bármire is jó, eddig nem éreztem hiányát. Viszont az alsót megnyomom néha, hogy tudjam, hogy szinkronizált-e. Lehet, hogy csak azért nyomom meg minden nap, mert még az újdonság erejével hat rám (első rádiós órám), később lehet csak hetente fogom. Viszont nagyon tetszik a te választottad is, kicsit Longines beütése van, ami nálam inkább előny, mint hátrány. Amúgy jó látni egy óránál a 0.0s/d járáseltérést. Persze, ennek ellenére most is úton van felém egy automata.
[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
Három órát nézegettem sokáig:
SEIKO 5 SPORTS SRP513K1
Casio EQB-900DB-2A
Citizen CB0010-88EÚgy döntöttem, hogy ez utóbbit birtokba veszem a héten...
-
xXxian
senior tag
válasz Sungoo #208385 üzenetére
Persze; https://www.watcho.co.uk/
(s még alkudtam is 80 GBP-t, de pszt! )
Zafír, tükröződésmentes. Super Titanium (állítólag 5* keményebb egy 316 SS-nél), anti-magnetic, shock resistant (ezt a 2 dolgot nem is tudtam), 300 m, kevlár szíj. Eléggé olyan így elsőre, mint egy minden körülmények közt hordható darab.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
xXxian
senior tag
Na, úton is a BN0118-12L.
Ez való nekem!
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
_stick_
őstag
válasz alphaville #208382 üzenetére
Jobb is, ha magadban tartod.
-
_stick_
őstag
válasz fagyalllo #208375 üzenetére
Miért hordhatja más is?
Ez már kb a 8. búvárom, továbbra is keresem az igazit, de a nadrágos mindegyiket azzal nyugtázta, hogy pont olyan, mint a többi... Szóval lehet le kéne csapni ezt a labdát és venni egy marine mastert
Szulita28 mindenképp natot-t szeretnék a gumit nem szeressem
[ Szerkesztve ]
-
-
-
titán
válasz #79563158 #208367 üzenetére
Ha a nagy online reatilerek nem kapnak elég kedvezményt a téglaboltokhoz képest, akkor leveszik a kínálatról a terméket. Valószínűleg nincs elegendő mennyiség ahhoz, hogy a nagyoknak is jusson, elmegy minden a kisboltokban. A Roamer oldalán a Searock abszolút aktuális termékként jelentkezik.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SOAD19
addikt
válasz NandorHUN #208354 üzenetére
Bedobnék még egy órát, csak mert nagyon bejövős a snowflake számlapja. De, hogy megéri-e az árát, azt majd a srácok megmondják 160k-ért idehaza is beszerezhető. : [link]
MOD: Most nézem, hogy nem zafír üveges... Nem tudom, hogy lehet-e bele kapni zafírt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
titán
válasz NandorHUN #208346 üzenetére
Ja igén, még érdemes megemlíteni a Hamilton Jazzmastert, mint 200k körüli dresswatch. [link]
Nálam a SARX, a Searock és a Jazzmaster versengett, és végül Searock és Jazzmaster lett belőle De nem ajánlás, ez csupán saját preferencia.
-
titán
válasz NandorHUN #208355 üzenetére
Japán belpiacos modell, máshol nem kapni. Ha olyat akarsz, japánból kell rendelni [link]
Most éppen van solojapan eladónál ebayen: [link], innen a legolcsóbb, mert Európából szállít, nem jön rá áfa. Ha kell, csapj le rá, mert pár nap múlva már nem lesz, és akkor jópár hónapig marad a közvetlen japán import.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Seiko SARX035 kifutott modell lett? Egészen megtetszett ez is, de sehol nem találni. Se itthon, de még külföldön is nehézkes a beszerzése.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
s4tch
veterán
válasz bbdzyx #208337 üzenetére
Ha még nem próbáltad őket, akkor valahogy keresd meg rá az alkalmat, érdemes. Mindkettő volt a kezemen, és szintén vékony a csuklóm. Áráért valóban többet ad a Steinhart, egy dolgot leszámítva: a kisteknős elképesztően kényelmes.
Esetleg a Maen Hudson lehet még érdekes: ez sem nagy, ETA, zafír, és nem ragaszkodik annyira szolgai módon a klasszikus Submariner dizájnhoz, mint a Steinhart vagy egy Davosa Ternos.
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz #79563158 #208335 üzenetére
Nagyon vékony csuklóm van, így nagy nehezen, de találtam két búvárt, amivel elégedett lennék mindennapi használatra, ezeknek elég rövidek a tokfüleik, így kevésbé állnak el.
Az egyik a kis turtle SRPC35K1, a másik pedig a 39-es Steinhart Ocean One. Ti melyiket választanátok? Ár-érték arányban úgy gondolom ez a Steinhart verhetetlen, tekintve a kerámia lünettát, az ETA 2824-2 szerkezetet és a zafír üveget. Azon kívül, hogy a Seiko-k Hardlex-esek mást nem igen tudok róluk.
Közel ugyanazon az áron tudnám beszerezni őket, így meghallgatnék egy két pro-t és kontrát és szubjektív véleményt is.szerk.: mea culpa, ez nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Ti 200 ezer alatt milyen órát vennétek ami viszonylag elegánsabb? - (Lehetőleg automata, de lehet más is.)
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
tupacamaru
veterán
válasz g0n21 #208323 üzenetére
Ez olyan az óránál, mint a PC-nél az RGB?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
NemMo
őstag
Egy minőségi bőrszíjnak mennyire tesz rosszat, ha megázik az esőben?
-
fagyalllo
őstag
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Hogy alakúl a járás egy autómata esetében a felhúzottság alapján?
Tegnap este felhúztam teljesen az órámat és utána be állítottam time.is szerint pontosan és most kb fele annyit siet eddig mint szokott.
Úgy hogy reggel 6 óta nem volt a kezemen mostanáig.
Napi 10 órát nincs a kezemen általában a munkám miatt, ha mielőtt le teszem húzok rajta pár tekerést akkor kevésbé fog sietni vajon?
Tudom próbáljam ki..... 😀 na de türelmetlen vagyok. 😀[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz razzorr #208235 üzenetére
Sok Pulsar megfordult már nálam, többet hordtam is, abszolút elégedett voltam velük. Viszont kicsit túlzásnak érzem a 60 ezres árat, annyit szvsz. nem ér. Bár külföldről lényegesen olcsóbban beszerezhető, pl. kékben az egyik szlovák webshopból 40k, annyiért már korrektnek mondható, ha nem zavar a hajtogatott szíj. A Citizen is beszerezhető 90k alatt (60k körül), de nem véletlenül drágább, mint a Pulsar; elég csak a szíjat és a 200m-t nézni.
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Használt órák vásárlása esetében szokás adásvételit írni? Nyilvan jelentősebb érték esetén.
-
g0n21
senior tag
válasz Lauda #208313 üzenetére
Direkt írtam itt, egy kicsit igazából azért is, mert relatíve sokan megkerestek / megemlítették anno az acél G-s parát, és elég inkorrekt lépésnek gondoltam már akkor is. Igaz, acél G-t is előbb tudtam e-bayről szerezni, mint hivatalos kereskedésből itthon - kis hazánk nem a megfelelő piac a limitált kiadások szempontjából.
Csak kíváncsi vagyok arra, hogy az MTG-vel is az-e a helyzet, minit a G-vel volt.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
g0n21
senior tag
Jajaja, néha hasonlóak a témái, meg néz is minket, egy darabig még kommentelt is. Nézzem a jó oldalát, hogy megihletjük? Nekem már az is elképesztő, hogy a múlt héten egy pincér és egy autópálya melletti benzinkutas is felismert.
A nagy, szabad internet korában mindenki azt csinál, amit akar...BloodRay, nem, nekem, hogy felvághassak előtte, hogy nekem már van ilyenem bibiiii
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
g0n21
senior tag
Timecenter, itt vagy?
Az MTG-B1000 tényleg van nálatok/ meg tudjátok szerezni, miközben eléggé limitált, és még kedvezményt is tudtok rá adni, vagy ugyanaz megy, mint az acél G-Shockkal a megjelenés évében, hogy a webshopban ott van, csak igazából nincs készleten és ki tudja, lesz-e valaha?
Mert ha 320-ért tényleg van nálatok, akkor egyet tegyetek félre nekem! Komlyan!
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
Csari93
aktív tag
válasz dzsi23 #208306 üzenetére
Sajnos alátámasztom. Gyári irodában dolgozom, elég sokat rohangálok le a termelésbe, mégsincs soha maxra húzva, ha délután kivételesen nem csinálok semmit és leveszem korán az órát, akkor nem biztos hogy kihúzza reggelig. Na jó, ritkán áll meg, de ez a hét pont ilyen volt. Pedig fél perceket mindig rá is hokizok este. 7s36
Az órát nagyon szeretem amúgy, de biztos hogy soha nem veszek többet kézi húzás nélküli automatát.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
dzsi23
addikt
válasz Empsepo #208300 üzenetére
Bár nem Seiko, hanem Seagull szerkezettel teszteltem, hogy mennyit húz rajta a kb. nulla mozgásos irodai munka, de nagyon keveset. Nyilván van különbség irodai és irodai munka között, de az én munkám nem elég a felhúzáshoz, max. arra, hogy ne merüljön le hordás közben. Talán majd letesztelem Orienttel is, de mivel kézzel is húzható minden automatám, nem nagyon foglalkozok ilyesmivel, mindig felhúzom kézzel, mielőtt felveszem. 7S-t nem mernék bevállalni, talán csak akkor, ha nem hordanék mellette mást.
-
_csocso_
senior tag
válasz Sungoo #208304 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire veszi igénybe a szerkezetet, nem szeretném idő előtt tönkre tenni. ( Egyébként így szoktam megoldani, vagyis majdnem, mivel egy irányba forgatom a rotort. )
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek itt személyes tapasztalata Strapcode szíjakkal kapcsolatban?
Nagyon bejön az angus jubilee amit árulnak a SARB-okra, csak picit sokallom az árát. Ha valaki tud tapasztalatot megosztani vagy jobb alternatívát azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest