-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
A "Casioak" becenevű Casio GA-2100 szériából a fekete/fehér indexes variánsok limitált darabszámúak voltak vagy mi? Egyszerűen sehol nem kapnI őket, csak a színesekből van még készlet.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bbdzyx
senior tag
Végül a Steinhart Ocean One-t, amit rendeltem elajándékoztam, mert nem sokkal később bemutatták az új 5-ös Seikokat és volt jó pár modell, ami tetszett, az Ocean One árából meg majdnem futja két japánra. Az elsőt a múlt héten el is hoztam 10k kedvezménnyel. Ez egy szimpla, uncsi fekete SRPD55K1. A ropi, 17 centis csuklómon sem tűnik batár nagynak a 46mm-s lug-to-lug méretnek hála. sry a mutatók és a lünetta állásáért, utóbbival az étteremben mértem, hogy hány perc alatt hozzák végre a kaját
Valamint kellemes meglepetés volt a szerkezet, alsó kategóriás japán létére nagyon meg vagyok elégedve a járáseltérésével. Bár még csak 2 hete van a kezemen.
Viszont anyagminőségben nem ér fel még az SKX szintjére sem, több csiszolási hibát véltem felfedezni, valamint van valami ütődés/benyomódás féle a lünetta alsó élén, ahol a tokkal találkozik. Utóbbit a kutya nem látja, én sem vettem észre az üzletben, szóval most már marad így.
-
bbdzyx
senior tag
válasz soldier2 #208744 üzenetére
Persze, hogy többnek akar látszani, hiszen az Ocean One egy Submariner homage modell. Ezért nem is hiányzik a küklopsz a dátumablak felett.
Attól eltekintve, hogy a dizájn nem egyedi, ezen modell ár-érték aránya szvsz verhetetlen. Az előző hsz-emben említett specifikációkkal, 300m-es vízállósággal nem igazán kapsz más, hasonló minőségű órát 120-130-ért.
szerk.: btw én is egy mini turtle-t néztem alternatívaként, de napi hordásra, nyüstölére úgy gondoltam jobb választás lesz a kerámia lünett és a zafírüveg karcállósága, mint a hardlex. +a svájci werkek jobban vonzanak, mint a japánok.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz ToBeY #208735 üzenetére
Egy csónakban evezünk. Én is ilyen árkategóriában kerestem napi viseletre egy búvárt, végül a Steinhart Ocean One-ra esett a választásom. Kerámia lünetta, zafírüveg, ETA 2824-2 szerkezet (másodperc stoppos, koronáról húzható), kétféle méretben, több színben. Abszolút ár-érték bajnoknak tartom. Pár hét múlva többet tudok mondani.
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz #79563158 #208335 üzenetére
Nagyon vékony csuklóm van, így nagy nehezen, de találtam két búvárt, amivel elégedett lennék mindennapi használatra, ezeknek elég rövidek a tokfüleik, így kevésbé állnak el.
Az egyik a kis turtle SRPC35K1, a másik pedig a 39-es Steinhart Ocean One. Ti melyiket választanátok? Ár-érték arányban úgy gondolom ez a Steinhart verhetetlen, tekintve a kerámia lünettát, az ETA 2824-2 szerkezetet és a zafír üveget. Azon kívül, hogy a Seiko-k Hardlex-esek mást nem igen tudok róluk.
Közel ugyanazon az áron tudnám beszerezni őket, így meghallgatnék egy két pro-t és kontrát és szubjektív véleményt is.szerk.: mea culpa, ez nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Ütős-vágós órának kinéztem egy G-Shockot. Nyáron strandolásnál sem nagyon venném le, így a kérdésem, hogy mennyire bírja a gumi anyaga a klóros, sós vizet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Canyon Stoic 2 XL
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest