-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
válasz Reverting #126788 üzenetére
Hantosék engem nagyon át akartak vágni. A munkával nem volt baj, de pont a dupláját akarták kérni mint amit ők mondtak előzetesen.
28000 helyett 56000-et egy Certina számlapcseréért. Az volt a szerencsém, hogy volt egy rögzített telefonbeszélgetésem amiben elmondták, hogy a számlap+munkadíj együtt 28000. Mikor kész lett az óra, mellesleg hónapokig vártam rá, akkor felhívtak, hogy akkor 28+28 lesz a vége. Mondtam hogy nem ebben egyeztünk meg és elküldtem a telefonbeszélgetésünket. Így nagy "kegyesen" azt mondták, hogy jó hát akkor legyen annyi, de akkor nincs gari a javításraEz úgy 4-5 éve volt...
Ezért is kértem most hogy ajánljatok valamit, mert oda többet nem megyek.
Viszont 3 hozzászólásomra sem reagált senki 2 nap alatt.[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
A sokat emlegetett hongkongi webshoppal mi a tapasztalat vám szempontból? Átcsúsznak az órák vagy még rájön itthon az áfa+eljárási illeték?
Köszönöm a válaszokat. -
adoks
aktív tag
Erre nincs senkinek ötlete?
-
adoks
aktív tag
Sziasztok! Egyszer már segítettetek szakembert találni pár éve egy Certina órához, most ismét a segítségeteket kérném.
Certina Ds Spel automata órámon a mai dátum állítás után, nem tudom visszatekerni a koronazárat. Hol lenne ezt érdemes javítattni? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest