Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #127498 üzenetére
Azért a tok korona nélküli átmérőjére kérdezz rá,
Bocsi a buta kérdésért, de ez pontosan mit jelent és miért fontos nekem?
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Misi1979
őstag
válasz Mr. Deluxe #127478 üzenetére
Nem hordom eleget.. Vagyis kb soha továbbá "nemesebb" vadra megyek.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Rundumdi Úr #127488 üzenetére
Mit csináltok ti az irodában ?!?
Nem, ne válaszolj, nem akarom tudni...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
teratti
senior tag
válasz Vasinger! #127493 üzenetére
Ő az igen, szakmai topikban "hirdetett" az bolt a "bűne". Csak mivel visszatérő volt az eset azért szankcionálták de ettől függetlenül keresd ha letelik a bünti vagy e-mail-en gondolom azt is olvassa. Megbízható korrekt partner.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már, de aki Oris-t akar közelebbről megnézni, a Mamutban megteheti, elkezdte forgalmazni az egyik órás. Mondjuk jó drágán....
-
teratti
senior tag
válasz Vasinger! #127490 üzenetére
Borkutime üzleteket keresd és mivel más többször voltam mondhatom elég nagy a választék a WestEnd-ben és a KÖKI-ben is. Én ezekben voltam de ha felveszed vele a kapcsolatot bizonyosan küld le egyet ha pont ott nincs ahol keresed. Mivel én szolnoki vagyok és a KÖKI van a legközelebb, és hogy ne kelljen a városba bemennem oda juttata ki a keresett modellt.... Nagyon rugalmas.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #127427 üzenetére
Ez nagyon tetszik, szerintem ezt fogom megvenni.
A kérdésem az lenne, hogy fémszíjat hogy lehetne ehhez megoldani?
Ja és a Timecenter üzletekben minden órából van, ami a honlapon szerepel? Tehát azokat meg tudom nézni élőben is?
-
fagyalllo
őstag
válasz Rundumdi Úr #127488 üzenetére
Hirtelen indiai birkózást olvastam és a híres, gazdagon illusztrált könyvük ugrott be
Mano66: grat, szép darab!
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Rundumdi Úr
csendes tag
A nato szíj előnye:
Egy kis irodai bírkózás közben az egyik stift kiugrott, de az óra a szíjjal kézen maradt.
-
fagyalllo
őstag
válasz alphaville #127484 üzenetére
Hát persze hogy tudok, pont tegnap este ütöttem össze egyet, így nézne ki az SKX007 egy SNKK35 számlapjával, mutatóival:
-
V-I-D-A
aktív tag
Az SKX007 órámon észrevettem, hogy a dátumablakban a nap száma az ideálisnál egy kicsit alacsonyabban van, íme:
A nap neve mint látható, megfelelő helyen van.
Először megijedtem, hogy selejtet kaptam, aztán megnéztem a skywatches oldalát, és a gumiszíjason ugyanúgy alacsonyan van a nap száma, mint az enyémen: [link]A kérdésem az lenne, hogy van erre valami "varázslat", hogy normál pozícióba, középre kerüljön a szám?
Nyilván szétszedetni ezért nem akarom, annyira nem zavar,de jólenne ha szintbe kerülne a nap nevével. -
csabulaxi
senior tag
válasz Toxiksteel #127391 üzenetére
érdekes, mert úgy tudtam 1999-ig gyártották.
Monster meg már volt akkor is. nekem 11 évvel később sikerült egy újhoz hozzájutni.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
teratti
senior tag
válasz madarasz92 #127463 üzenetére
Nem tudom milyenek nem volt még Kinetic Seiko-m sőt még Seiko-m sem de úgy tudom régebben voltak gondok vele de mára már kiküszöbölték. A generátor ami az energiatároló egységet táplálta hibásodott meg de fagyalllo helyesbít ha hülyeségeket írkálok.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
-
teratti
senior tag
válasz madarasz92 #127461 üzenetére
Már egy pár darab ilyen gazdát cserélt az FB csoportban mostanában , vagy egy forog csak kézről kézre nem is tudom...
-
madarasz92
őstag
Jó lehet ez a Kinetices Seiko ? sun019
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz bucsher #127452 üzenetére
Én is olyan videót akartam keresni, ahol lejár a stopper, de nem találtam. A Velatura Yachting Timer csipog, de kvarc és közel se ilyen menő.
A sima, acél verzió ára nem lehet olyan vészes. A platinához képest[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz bucsher #127447 üzenetére
Egyszerű a válasz, Yacht-Master II
-
-
bucsher
őstag
Elméleti kérdésem lenne. Ha túszul ejtenének az UFÓk, és arra kényszerítenének, hogy hangjelzéses automata órával mérjem a teafőzés idejét (3/5/8 perc), mit ajánlanátok? Alarm, vagy van jobb megoldás? Visszaszámolós ébresztő létezik? Most csináltam (nem először) stopperrel egy 42 perces fekete teát , azért kérdezem. Köszi!
In the pipe - five by five!
-
bajuszati
tag
hello,
80kig keresek certina, tissot férfi bőrszíjas karórát
kronográf kizárva, sportosan elegáns - egyszerű típus érdekelköszi
-
minas
aktív tag
Mostanság mennyi időt ül a hivatal a cuccon a "célországba megérkezett" jelzés dátumától számítva?
-
7s26c
őstag
szerintetek az alap seiko 5-ösök (18-20 mm szíjszélesség) mekkora csuklóátmérőig mutatnak jól ? Köszi!
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
@mriya@
őstag
válasz Broomi #127410 üzenetére
Oké, szóval tedd egy nyugatra néző ablakba, 12-essel nyugati irányba.
Holnap hajnalban elméletileg beállítja magát, mert ismeri az össze szinkronjelet.
Ha nem, akkor próbálkozz kézi vezérléssel!http://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/promaster+sky+karorak/AT9030-55L.ora
Itt le van írva a lap alján, hogyan ellenőrizd az akksi töltöttségét.
Ha kevés a nafta, nem fogja jól a jelet. :-([ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
squir
aktív tag
válasz g0n21 #127417 üzenetére
Köszi, de sose sajnáld.
A Mark II-t anno beszereztem, jó darabig megvolt, hordtam, aztán elcseréltem (k@rvák vagyunk mind! ). Aztán kb egy év elteltével valahogy visszakeveredett hozzám és megint jó sokáig megvolt, használtam, aztán most megint elment. Az eddigi statisztikát nézve nem tartom kizártnak, hogy még találkozunk...Bár most nagyon szemezek egy Flightmaster-el...
condy: elkezdtem én is körbepakolni a koszorút, de a Seiko-s doboz felénél meguntam
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz GU-81M #127413 üzenetére
Egy >80 éves óramárkát egy huszonéves pilótához kötni, szerintem ebből a szempontból butaság.
Én sem szeretem az Opeleket annyira, mégis Omegám van. Egy Seamaster ProfessionalMás alternatíva talán Parnis van egyébként....
(#127415) squir
Sajnálom[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
törölt tag
-
g0n21
senior tag
válasz apholyon #127405 üzenetére
Kinek az átlag nettója...
Squir, hol van a Speedmaster????
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
@mriya@
őstag
válasz Broomi #127394 üzenetére
Legelőször is töltsd fel az akksiját teljesen, rakd az ablakba egész (akár több) napra!
Ha utána is pontatlan (sima kvarc), akkor nem itt volt a bibi. :-(
Te csak eco-drive-ot írtàl, ez alap esetben nem állítja be magát.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan világos számlapos, (gyárilag) kék mutatós automatát, ami elfogadható minőségű és emberi áron van (mondjuk egy átlag havi nettóból kijön)? Orientekkel szemezek nagyon, de hátha...
Esetleg megosztanátok kinek mi a kedvenc (bármilyen) öltöny (dress) órája?
Előre is köszi!
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
squir
aktív tag
Köszönöm, igyekszem.
Van egy-két igazolt hiányzó a csoportképről (szerviz, készülés alatt, stb), de így sem jutott mindenkinek hely. Lehet kellett volna vennem még egy dobozt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest