Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Mint korábban írtam [(#127208) Takuun] Hantos Úr segítségével cserélve lett a dátum nagyító a Steinhart Ocean GMT órámon.
Ilyen lett (a kép csalóka, valamivel nagyobbnak látja élőben az ember a dátumot):
A korábbi 1,5x-es nagyítót cseréltettem le 2,5x-es lencsére. Zafírból készült, nincs lencse effektus ennél a lencsénél, de sajnos tükröződés mentes réteg sincs (mondjuk a GMT-s Steinhart üvegén sincs ). [ITT] vettem. Mérete talán 1-1 mm-el kisebb, szerintem esztétikusabb is. Amit nem tudok lefényképezni, hogy valamivel magasabb a lencse, mint a Steinhart féle, nem zavaró, csak hátha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
biokox
tag
válasz 5-ös kezelő #127294 üzenetére
Köszönöm szépen az első tapasztalatok a sumohoz képest. A lumé 1 kalap fos a sumo tovább világít csuszkál a kezemen k--va nehéz a pontossága háát de evvel még várni kell
-
Toxiksteel
csendes újonc
válasz fagyalllo #127295 üzenetére
Igen, ezt ismerem. Engem a tok polírozása érdekel, amiben az óra szerkezete van.Az ugyanis szál-csiszolt. Az ül benne ebe a kosárba amin a tokfülek is vannak(csavarokkal). Túl komplikálom! Remélem nem csak én értem amit leírok.
Amúgy nagyon szamuráj az óra!
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz 5-ös kezelő #127294 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz Toxiksteel #127291 üzenetére
Ez az Ananta sorozat valami eszméletlen szépre sikerült, az SNR019J1 a második kedvenc Seikóm
Szerintem simán polírozható, szét lehet szedni a tokot, videó a gyártásról: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz biokox #127276 üzenetére
Gratulálok, én is szerettem nagyon - de 17-es a csuklóm. Úgy voltam vele a Tutu kirakatánál /sokszori szemezés után/, h kell és kész. Masszív bestia, sztem túl fog élni mindannyiunkat.
Madarasz92 : Az én telómon van naptár funkció.... de úgyis meg fogod venni. Amúgy a fekete, max. kék számlap híve vagyok. Ez az óra inkább érdekes, mint hasznos v szép.
M1ó, Eastsider : Grat, jól mutat.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Toxiksteel
csendes újonc
válasz condy #127267 üzenetére
Én hasonlót kockáztattam meg tavaly, de a fotón rozsdamentes volt míg ami megjött krómozott. Ment is a kukába.Az eladót ekkora eladási rátánál, nem érdekli az a pár 100 negatív minősítés. Persze ez biztos nem krómozott! Pláne ha már rendeltél tőle. Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz madarasz92 #127284 üzenetére
Én merész lennék és kipróbálnám a zöldet.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
terra052
őstag
válasz madarasz92 #127281 üzenetére
B es a kek.
Nekem a regi Orient Calendar van, egyaltalan nem bonyolult[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
Sungoo
addikt
válasz condy #127280 üzenetére
Szia. Esetleg ha van képed, küldhetnél róla, talán még üzletet is kötünk. A seikora ácsingóztam egy enginnert, de annyi pénzem most nem lesz, hogy meg tudjam venni, és a gyári annyira nem jön be.
(#127281) madarasz92. helyetted nem dönthetünk, de ha már kérdezed, akkor B.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Sungoo #127279 üzenetére
Ilyenem (nagyon-nagyon hasonló) van. Anno a Tag-ra vettem, de nekem nem jött be rajta.
Melyikre szánod?teratti:A fém tekintetében azért nekem is vannak kétségeim. Eddig egy fém sem jött be a Tag-on, beleértve az utángyártottat is.
Ez egy újabb próba lesz.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
biokox
tag
válasz 5-ös kezelő #127226 üzenetére
Már itt van rajtam,egyébként igazad van
-
condy
senior tag
-
condy
senior tag
válasz KelemenUhr #127268 üzenetére
Részemről az öröm, no meg a bódottá!
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz KelemenUhr #127253 üzenetére
KelemenUhr, ans: [link]
Azt írja tömör szemes, de az ára miatt kételkedem kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz g0n21 #127027 üzenetére
Nem hagyott igazán nyugodni a téma, de csak most volt időm foglalkozni vele.
Utánanéztem minimálisan, és láttam, hogy 2824-nél az emelési szög 53 fok, (eddig 52-re volt állítva a horometer) és így újra megnéztem az LLD-t. Pozíciótól függően 265-305 között volt a lengésszög, szóval megnyugodtamJah, és megkérdeztem szakembertől az Omega 9300 emelési szögét is, annál 38 fok, ha valakit érdekelne
Bár azt mondják, hogy a co-axial szerkezetet nem nagyon szeretik ezek az egyszerűbb gépek, és nem fog tudni valós/hiteles infót adni a lengésszögről. (de most elraktam gyorsan, mielőtt asszony kiszúrja, hogy a karácsonyi ajándékommal játszok )[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
resool
aktív tag
Orient Men's CEM65003D
Ha használjátok a HOLLYJOLLY kódot, akkor 68 dollárért. -
phranxinatra
aktív tag
válasz TimeCenter #127107 üzenetére
-
Misi1979
őstag
Ha valaki mostanában akar több szíjat rendelni pl. Rios-éktól, várjon egy napot még
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
7s26c
őstag
Helló ! Igaz azon állítás , hogy az olcsóbb Seikoban található műanyag alkatrész , ellenben az Orientben nem? Köszi!!!
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
csabulaxi
senior tag
válasz Takuun #127223 üzenetére
Van mikor bejön a tanács. Múltkor délben megyek haza, hideg víz jön a csapból, nézem nem indul be a kazán, hívom a szakit, mondom a hibakódot, azt mondja nyisd ki a gázcsapot, mondom itt van előttem, nyitva van, nézd meg az utcán, hát valami paraszt ott zárta el nekem.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
szbalogh
addikt
válasz csabulaxi #127220 üzenetére
Ritkán találkozom apámmal és akkor mindig másik órám van már. Most megkérdezte, hogy honnan vannak ilyen drága óráim? Mert az ő idejében a Ricoh meg ilyenek mekkora kincsnek számítottak
Egyre jobban tetszik és csak 2000 Ft voltMás. Tegnap boncolgattam egy Sea-Gull ST6 werket. De hogy abban milyen kis finom alkatrészek vannak Az eddigi kínai vackokban sokkal nagyobb minden. Másodpercstoppos! A billegő kövei tocsogtak az olajban, annyira, hogy mikor kiraktam a tükörre egy méretes tócsa folyt ki belőle. Ennek ellenére nagyon egyenletesen jár és pontos is. Szépen kipucolom a gátkerékig és mehet vissza a "Rolexbe" dolgozni Az óra maga Rolextelenítve lesz, lemosom a számlapot és kap egy sima fekete festét + lumét az indexekre meg a mutatókra.
A számlap egyébként szépen fel van csavarozva a lábainál, tömítés is van a tokban mindenhol. Nagyon korrekt óra és szerkezet.Nick: HE_Storm
-
resool
aktív tag
Sky eddig is kitöltve szokta küldeni, dutyról jön kitöltetlenül.
-
Takuun
aktív tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz bucsher #127214 üzenetére
Első pillantás az árra és rögtön elkezd járni az agyam, hú de olcsó, jöhet.
De törvénytisztelőként (tuti nem csúszik be a vámon) hivatalosan 80 ezer ft az ára.
Ilyenkor rögtön rávágom, inkább a steinhart, az nagyobb és eta, de hát ha szigorúak vagyunk a számokhoz az pont 60%-al drágább.
Csak mint adat marha sok a 60%, mikor 1% alatt van a kamat. viszont a kockáztatandó összeg az egyhavi minimálbér itt vidéken sokan ennyiből sem élnek.
van itt gond."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Takuun
aktív tag
válasz condy #127211 üzenetére
Én az ilyenen nem csodálkozom az utakon futó autók állapota után Szinte teljesen normális hozzáállás ebben az országban.
Apám vízszerelő:
Felhívják, hogy jöjjön má, mert folyik a csap. Ilyenkor ugye megy a válasz, hogy akkor zárja el. De a megrendelő már elzárta, csak addig várt amíg a csap már nem csöpögött, hanem szabályosan folyt.
Autónál, óránál meg a többinél dettó. -
condy
senior tag
válasz M4mmut #127209 üzenetére
Ilyen "mesterrel" már volt régebben dolgom nekem is.
Beszélgetünk és említem az ötéves intervallumot. Erre a kérdés: Nem jár már? Válasz: De igen. Miért ne járna? A következő kérdése: Akkor nagyon siet, vagy késik, vagy járástartalékkal vannak gondok? Válaszom: Nem, nem jobban mint máskor.
Erre ő értetlenül: Akkor meg minek?
Ezután a horgászatról kezdtem vele beszélni. Az jobban ment."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
izmike
tag
Ez most megtetszett. Megér ez az óra 195 dollárt?
-
M4mmut
csendes tag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni. Az egyik ETA 2824-el szerelt órám lassan szerviz érett. Gödöllő-Aszód-Hatvan-Gyöngyös-Jászberény vonzáskörzetben tudtok ajánlani órást, akire nyugodt szívvel rábízhatom?
Ps:
A hatvani óráshoz bementem, ott nagy csodálkozást keltettem azzal , hogy lassan 5. évet betöltve szervizeltetni szeretném az órám. Ott azt monták csak akkor érdemes automatához hozzányúlni, ha az már nem jár.. de hozzam be és megnézzük .. ezt persze én kihagynám[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
Na sikerült a nagyítót kicseréltetnem Hantos Úr segítségével a Steinhart GMT-n. Amint lesz időm teszek fel róla képet. Hantos Úr nagyon kedves, türelmes és végtelenül precíz ember Csak ajánlani tudom.
Volt gond a nagyítóval, így megkérdeztem Güntertől, hogy mivel ragasztották fel a lencsét. Na most Günteréknek angolul írtam. Fogalmuk nem volt, hogy mit akarok. Új zafír üveget akartak rám sózni nagyító nélkül. Ma írtam nekik, hogy hagyjuk, megoldódott a probléma
Csak megsúgom, hogy adnak el külön zafír üveget is. Ocean sorozatba való (3 mm vastag) nagyító nélkül 30 EUR. -
g0n21
senior tag
válasz dionaea #127200 üzenetére
Az eredeti pedig még egy kicsit több
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnék értelmes áron (50-60k) Orient ET0P003W-t venni? Mindenhol elfogyott, az újabb generációs pedig nem tetszik annyira...
Előre is köszönöm!Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Deskdiver
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest