Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Ugy tunik bemine-on nem lesz meg a 75.000 dollaros celar
. -
Spet
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Veszed a játék áruházában vagy pedig cserélgeted őket refined metalokért vagy egyéb értékes tárgyakért.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Vki árulja már el h lehet tf2 key-eket szerezni

-
Angelo69
senior tag
Játékaim...
Dead Island
Medal of Honor
Counter-Strike: Source
Call of Duty - Black Ops
Deus Ex: Human Revolution
Call of Duty 4 - Modern Warfare -
TheStigKrisz
tag
Üdv.!
Nem tudom teljesen, hogy jó topicba írom-e, de az megteszem.

Ugyebár a hétvégén Saints Row 2 75%-kal megy Steamen és ha valaki lenne olyan kedves, megvenné és Giftként el tudná küldeni azt megköszönném.
A játékot persze kifizetném, a lényeg, hogy OTP-s legyen az illető.
Előre is köszönöm a segítséget. -
a178
tag
Napi ajánlat
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás : King Arthur
Sok sikert !
-
albert8
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
te steamtrades-en cserélted valszeg
én a steamgifts-re kérdeztem
-
albert8
veterán
KEresek half life 2 episode 1 -et
-
albert8
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Steamgiftsen?
am ott mi alapján sorsol az oldal?
tudja valaki? -
Źşë'
addikt
Akit érdekel egy Xotic game cserére, az szóljon. (természetesen hasonló kaliberű játékért
) -
Alien83
senior tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Nem rosszból de szerinted valaki hitte hogy a kuponok jók is lesznek valamire?
Komolyan hitted hogy a nagy évvégi akciók után még1x nagy akciók lesznek hogy a kupon érjen is valamit?
Nagy paci faszát.
A kuponokkal max ha a nagy akciók közeli árat eléri valaki akkor örülhet.
Cserélgetni meg gyűjtögetni jó őket.Ezt már akkor tudtuk mikor ezzel előrukkoltak.
Nem véletlen volt hogy az új játékokra nem érvényes és a régiekre is csak Január 2-től mert akkor befejezik a sima akciókat.Nem véletlen hogy 1 deka játékot nem vásároltam, olcsóbban megveszem majd a kövi nagy akcióban őket.
Most a kis szar 3-4 euros árkád játékoknál tudtál max ezzel olcsósítani, de a nagy címekkel nem, mert vagy eredeti áron volt vagy nem volt rá kupon.
-
Robokutya
senior tag
Tele a hócipőm a steammel egész héten erre vártam most tessék itt van
http://store.steampowered.com/sub/13656/
duplán vettem belőle ku.rva drágán. 50% kupcsival.
-
Robokutya
senior tag
Ennek a játéknak ennyire nincs érdeklődési tábora? Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2
jobban járok ha be aktívállóm magamhoz. -
albert8
veterán
NEkem is van egy HL2EP2, ha érdekel valakit
-
7
addikt
Kérlek, csak a cserére, nem pedig pénzért eladásra kínált játékaitokat írjátok be ide!
-
Robokutya
senior tag
nekem van egy Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2 Giftem cserealap
ha van valakinek valami felesleges játéka és pont erre fájna a foga írjon pm. -
hjanos1
senior tag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Pont most tárgyaltuk a Steam topicban
-
$p@rr0w
őstag
Nem kellett volna már elveszniük a kuponoknak?
-
salieven
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
van 4 kuponom nekem is meg egy Steel Storm: Burning Retribution na?

-
m1sk4r
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akinek kell ingyen viheti őket.
-
tupacamaru
veterán
Van egy Amazon-os MW2 kulcsom meg egy Mafia 2 kulcsom. Valaki ad érte valami használhatót?
-
Zamery
senior tag
Aki akar még valamit az inventorymból az szóljon, vihető minden: [link].
-
ayo
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Koszi itt is

-
Lewzke
őstag
-
ayo
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
hat ha nem gond akkor megkoszonnem nagyon

-
edgR
őstag
ezek a kuponjaim maradtak, egy "koszonom"-ert vihetok (igen, szigoruan ekezet nelkul).
-
ayo
veterán
valakinek Braid kuponja van esetleg? megkivantam
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
TazLeacher
nagyúr
Annyiból biztos, hogy jobb volt, hogy tudtad, hogy "miért küzdesz". Tudtam, hogy 15 jegyre van szükségem, így a 16. jegyért már nem hajtottam. Itt meg ugye tolta az ember az acsiért, erre kinyomták a szemünket sokszor egy sz@ros szénnel...ott tudtad. 3 feladat = valami, ami kell.
-
BigBlue69
őstag
Legyen az mint nyáron.. sztem bőven jó volt az is.. jegyeket kaptál amiket elkölthettél dlc-kre , tárgyakra, játékra.. Sztem az teljesen jó megoldás volt..
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
az az igazság h ezt jobban ki kellett volna dolgozniuk... sztem egy ekkora cégnek nem az az érdeke hogy csalókat hozzon létre... a másik pedig az, hogy ezt úgy írtad mintha szarul menne a steam áruház... holott ne felejtsük el, ha nem lenne steam, akkor nagy szarban lenne a pcs játék ipar!!
Ha kizárod a csórókat/újoncokat egy nagy nyereményjáték alkalmával, az hogy fog festeni, ezután szerinted fognak a Steamről vásárolni?
hidd el nem ez miatt nem fognak vásárolni... ez úgy hat mintha akkor besértődnének az emberek!? sztem egy "csóró" -nak ha nincs pénze nem vásárol... ebből következik nem miattuk lett ez a játék megszervezve, mivel a steamnek belőlük nincs haszna (de ez mindenhol így van
)... a "csórók" használták ki a legjobban ezt az egész eventet... nem azt mondom h szart nekik, de senki se legyen már pofátlan ennyire! mindenki megdolgozik a pénzéért, senki sem él ingyen!...és ha idáig eljutottunk, akkor azt mondom, hogy az újoncok miatt kellett volna ez a kis apró szabály másodsoron, ha már éltél a példával!! aki komolyan gondolja hogy játszani szeretne, az tesz érte! elvégre te sem ingyen jutsz a kaparós sorsjegyhez a lottózóban, plusz te sem úgy adod fel a lottódat hogy tök ingyen!

(#4025) DeFranco vicces és nagyon rendes hogy az én nevemet használtad fel egy teljesen más fogalom helyettesítésére, micsoda kreativitás

-
maross
nagyúr
Kuponovicsok eladosorban! Humbebundle jatekok es kodok nem kellenek!
Ha erdekel valamelyik, dobj privit, kb 6.45-re erek haza, amikor a legertekesebbek
.szerk: de fel is vehet akinek kell vmi
-
Figyeljétek meg, hogy ma este 7-kor megjelenik a HL2 EP3, és aztán azért fog anyázni az egész világ, mert nem lesz jó hozzá a Valve kupon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
Most sem lehetett ingyen ajándékhoz jutni, kellett valami fizetős játéknak lenni a fiókodban, azaz tagdíj most is volt.(pl az előzőleg ingyen osztogatott Portal nem számított bele, a fizetős Portal igen)
Az viszont erősen kérdéses hogy egyáltalán van-e az egésznek értelme, ha a 2-5-10-50-100.. játékkal rendelkezők nevezhetnek csak.
Egyébként, ha már itt tartunk, én nem azért veszek Steamen játékot, hogy a Hammer Légió minél elismertebb tagja legyek..

-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Fognak. Lehet itt bármi, bedobnak egy 66-os MW3 akciót, és ömlik a nép meg a Źşë'. Ugyanez volt amikor a szervereket törték fel. Vicsorogva rázta a rácsot a paraszt, hogy innentől kezdve a Valvénak még a közelébe sem, aztán most meg boldogan cserélgeti a kakás kuponjait.
-
edgR
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
tagdijat mindenhol elore fizetsz azert, hogy tagja legyel annak a csoportnak.
-
cskamacska
addikt
Na jó, de pont azért csinálták az egész bulit, hogy még több ügyfelet szerezzenek, az ingyen játékkal hozzáláncoljanak minél több embert az alkalmazásboltjukhoz. Ha kizárod a csórókat/újoncokat egy nagy nyereményjáték alkalmával, az hogy fog festeni, ezután szerinted fognak a Steamről vásárolni?
A fő problemát egyébként is a párhuzamos 1 centes indie bundlék okozták, ha egy indie royale ment volna csak, vagy épp semmi, akkor tized akkora mértékű farmolás sem fordult volna elő.Egyébként meg mindegy, úgy sem lesz ilyen osztogatás még egyszer, kár beleringatni magunkat hogy ez most már rendszeres lesz.

-
$p@rr0w
őstag
-
alpihun
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
PÜ ment.A kód elkelt.
Ollie
Az kár volna, ez lenne az első, amiben részt vennék, korlátozott acc-al régebb nem engedte. -
alpihun
senior tag
Witcher 2 dlc kód még mindig vihető.
Ám valaki tudja-e, hogy mikor lesz a következő, a karácsonyihoz hasonló játék, ahol lehet játékot/szenet/kupont gyűjteni?
Szerk: A nyár az agusztus vége vagy június eleje?Vagy ezt még nem lehet tudni?
-
JSaN
addikt
Hali, orara pontossan meddig lesznek jok a kuponok? Helyi ido szerint ejfelig vagy amerikai ido szerint?
-
a178
tag
Kár, hogy én arról lecsúsztam (amazonos akciós COD:MW 2), unokatesóm pont egy hete rágja a fülem, hogy kellene neki... Na mindegy, majd lesz még olcsó..
-
DeFranco
nagyúr
Én meg pánikszerűen váltok garantáltan a váltást követő időszak legmagasabb árfolyamán, tehát ha beváltok, akkor lehet tudni, hogy innen már csak erősebb lesz.
(40,5-ön van NOK-om, és 225-ön USD-m
)Most a 217-es USD-t nézegetem, de nem tudom...
A lakásvásárláshoz grat, privátban jöhetnek a részletek (már mint nem a törlesztő- hanem az infórészletek
)
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

A játékot persze kifizetném, a lényeg, hogy OTP-s legyen az illető.

)

jobban járok ha be aktívállóm magamhoz.

Ha erdekel valamelyik, dobj privit, kb 6.45-re erek haza, amikor a legertekesebbek