Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
sziasztok.
van egy ilyen inventorym jelenleg. varom az ajanlatokat
-
edgR
őstag
na meg1x:
dota2 trine2-ert + 28 szenert viheto. ez alatt nem, mert kaptam mar ennel picivel jobb ajanlatot mas forumon, de inkabb egy magyar kapja meg..
-
edgR
őstag
elkelt a dota2 hs-em, trine2-t + braid-et kaptam cserebe
-
edgR
őstag
bocs, hogy a nemet ob nem gyozott meg..
mindenkepp cserelni akartam, kaptam en is penzbeli ajanlatokat. viszont szamomra a dota2 maximum annyi erteket kepvisel, mint egy doboz gyufa. cserebe viszont kaptam 2 olyan jatekot, amivel valoban fogok jatszani is.
egyebkent epphogy azt tapasztaltam, hogy a kutyanak nem kell a dota2, es train simulatorokat, meg hasonlo marhasagokat ajanlanak erte. nameg az 50 szen es tarsai, hogy aztan craftolj 7 kupont. ha faj, akkor menj fel steamtrade-re, hemzsegnek a kinalt dota2-k, de valahogy senki nem tud megegyezni. en ezt untam meg. -
edgR
őstag
az se volt normalis mondjuk de, talan megis. egy bughalmazt cserelt egy betara. a realis erteke 20-25$ korul mozog a dotanak. mondjuk pont ez a szep a tradeben, hogy szubjektiv, kinek mit er meg a cucc; es ha eleg kitarto vagy, egy ido utan minden jatekod ingyen van
csak igy tovabb!
-
edgR
őstag
lenne egy overlord complete packom cserebe ezert es ezert.
2eurot sporolhat, aki esetleg meg szerette volna venni az overlord cp-et. -
edgR
őstag
vennek humble indie bundle 1-2-4 key-t.
-
edgR
őstag
válasz Franklin #2164 üzenetére
ha soha senki nem utal elore, akkor patthelyzet alakul ki. mindig kezdeni kell valakinek, ha nem tradable cuccokrol van szo. mondja is, hogy ugy szolt az alku, hogy 20 szen elore, aztan a magyar srac attolja neki a giftet, majd o az ujabb 20 szenet.
szerintem ez teljesen vallalhato alku. -
edgR
őstag
van valakinek edge kuponja? dobjon egy privit, megegyezunk..
-
edgR
őstag
egy rutinosabb ember mondja mar el nekem, hogy tortenhet meg az, hogy amit kp-ra veszel a store-bol, az tradelheto legyen?
en eddig ugy tudtam, hogy gift-kent vasarolva lehet kesobb elajandekozni, magyarul csak akkor kerul az inventoryba a cucc, de akkor sem lesz tradelheto, csak gift.
-
edgR
őstag
na, talan igy:
ket eset lehetseges.
1. tradable cimkevel / cserelheto cimkevel van ellatva a targy/kupon/jatek/stb.
ilyenkor barmennyiszer tradelheto.
2. gift cimkevel / ajandekozhato cimkevel van ellatva a targy/kupon/jatek/stb.
ilyenkor 1x lehet tradelni, akinel vegul landol, az csak aktivalni tudja, tovabb tradelni nem.en most itt tartok logikailag. cafoljatok meg, mert szamomra ez ezt jelenti. es ha veszel egy gift-et (bar ezt sem nagyon vagom, hogy magadnak hogy veszel gift-et), akkor az 2. kategoriaba esik.
nem?
-
edgR
őstag
válasz phenomHUN #2239 üzenetére
koszi!
na, akkor mar csak annyit kerdeznek, hogy a 3. opciot hogyan tudom foganatositani? mert en amikor vasarolok valamit, sehol nem latom, hogy hol tudnam inventoryba tenni, hogy aztan barmit csinalhassak vele?
ollie, BloodyEddie -> nektek is koszonom a tajekoztatast!
-
edgR
őstag
van: overlord complete pack, humble indie bundle 3 (gift url!), kuponok.
ajanlatokat privatban varok. -
edgR
őstag
sega kupont atvennek / cserelnek!
privi pls! -
edgR
őstag
szerintem azert van ennyi hl a piacon, mert rengeteg a kintlevo valve kupon, es relative olcson hozzajuk lehet igy jutni. meg jo akciokban voltak.
ar / ertek aranyban viszont a mai napig az egyik legjobb vetel barmelyik. -
edgR
őstag
van: oblivion goty, garshasp, hib3 gift url
ajanlatokat varnek
-
edgR
őstag
válasz BloodyEddie #2509 üzenetére
dobtam privit.
-
edgR
őstag
ugy dontottem, hogy a legtobb es legjobb kuponokat ajanlo elviheti cserebe a Humble Indie Bundle 3-mamat!
Ezeket a jatekokat tartalmazza: Crayon Physics Deluxe, Cogs, VVVVVV, Hammerfight, And Yet It Moves, Steel Storm, Atom Zombie Smasher -
edgR
őstag
sracok, itt mindenki tejet ivott, hogy ilyen eros es jatssza az ugyeletes admint?
kulturalt kereteken belul pont a traderol szolna a topic, ahogy ollie irta.eleinte zavaro volt, szoltak neki, azota kulturaltan kozli a hirdeteset..
-
edgR
őstag
válasz TazLeacher #2569 üzenetére
en kivarnek a helyetekben. ahogy kozeledik a marcius, ugy fog noni a kuponok erteke.
-
edgR
őstag
válasz TazLeacher #2573 üzenetére
ez a traderekre vonatkozott; illetve a ritkabb kuponokra, termeszetesen.
ha nem tradelnel tovabb, csak magadnak szeretnel egy jatekot amit utana acchoz kotsz, akkor nem szoltam! -
edgR
őstag
"Ha most sem akar vásárolni később miért tenné?" - mert napi es heti akciok vannak, amikre el tudod hasznalni a kuponokat? IGEN!
ritkabb kuponok erteke fog novekedni, ezekre erdemes cserelgetni es tartalekolni, bespajzolni belole. februar vegen ugrasszeruen noni fog a kereslet ezekre. ez 100%. addig mindenki kivar, hatha akciozzak azt, amit meg szeretne venni olcsobban. es ilyenkor fog kelleni neki a kupon, mert gyakorlatilag ott realizalodik majd a kupon erteke.
pl. ha van egy 75-os avp kuponod, es tegyuk fel 50%os napi akcioban lesz az avp, akkor te majd kerhetsz a kuponodert egy ~5euros jatekot attol a pistiketol, aki avp-t akar, de meg a 10eurot is sokallja. mindenki jol fog jarni, hiszen neked nem kellett a kupon (nem akartal vasarolni vele, de van egy 5euros jatekod), es o is, mert nem 10eurot koltott, hanem csak 7.5eurot - vagy ha az adott 5euros jatek mar nala volt, akkor csak 2.5eurot..
ha pedig nem napi akciozzak az avp-t, akkor meg nagyobbat fogsz rajta, hiszen pistike ugyanugy szeretne az avp-t, es nem 20, hanem csak 5euroba faj neki, ha megkapja a kuponod. itt mar rogton 15euro a kulonbseg, es akar 7-8euros realertekre is szamithatsz
es ez egyetlen kupon.[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz TazLeacher #2577 üzenetére
amit irsz igaz, csakhogy aki vasarol, es van egy cseppnyi esze, az februar 29-en fogja megtenni. hiszen ott mar mindent tudni fog
azt se tartom kizartnak, hogy a szerverek nem fogjak birni majd a rohamot. -
edgR
őstag
válasz TazLeacher #2580 üzenetére
nem begyoposodve magyar viszonylatban kell gondolkozni. egy witcher2 amerikaban stevie99-nek egy napi zsebpenz.
de a fukarsag viszont nem kontinensekhez kotott -
edgR
őstag
válasz TazLeacher #2589 üzenetére
kismillio oka lehet, hogy miert nem vette meg akkor, es miert venne meg most. mondandodbol sut, hogy gyakorlatilag akkor szerinted semmi ertelme a trade-nek. biztosan neked van igazad.
csak hogy ne a levegobe beszeljek: tegnap pl. 2 ora alatt csinaltam a 2.5euros titanquest goldbol egy 5euros block for matter segitsegevel egy 40euros two worlds 2-ot, 2 trade alatt. ez is a velemenyedet tamasztja ala... lol. es tudod mi az igazi poen? hogy mindekozben mindenki jol jart!magyar viszonyokhoz kepest az orszagok tulnyomo tobbsegeben igenis szarjak a penzt. ha ez neked ujdonsag, az legyen a te problemad. attol ez megy _teny_ marad.
nem muszaj tradelni, de akkor te mit keresel ebben a topicban?
-
edgR
őstag
two worlds 2, borderlands goty, fear3, from dust cserelheto.
privat, vagy http://steamcommunity.com/id/76561197962606874 -
edgR
őstag
semmibe nem kell belemenni, napi szinten talalkozok hasonlokkal.
3 eset van:
- steam trade
- o kuld eloszor
- kozvetitosemmilyen mas opcioba nem szabad belemenni.
es persze ott vannak meg az egyedi felfogasu traderek, pl.: [NoD] Excuritas. tajgetosz pozitiv a srac, eleg erdekes logikaval szamolja a dolgokat. ha neki kell valami, akkor minden ralerteken (pl. 75-os Risen kupon neki 15eurot er, ha en el akarom kerni, kuldjek neki egy 15euros jatekot. viszont ha neki kell valami, akkor kozeparfolyam, es atvalt $-ra euro helyett.)
messzire elkerulendo.
-
edgR
őstag
15eurot sosem fogsz kapni egy olyan kuponert, amivel 15eurot sporolhat valaki. mert akkor megveszed teljes aron a jatekot, es ugyanott vagy
a kupon csak egy lehetoseg a vasarlasra, siman lehet, hogy tovabb tradelem, vagy kivarok. a bevaltas csak 1 opcio a 3 kozul. ezert valahol a kozeparfolyam a realis, azaz vagy kapsz erte hasonlo erteku kupont, vagy ~5 euro koruli jatekot (ha az, aki szeretne _biztosan_ felhasznalja). ezt meg a budos eletben ki nem derited. szoval ha ez neked fair, akkor tradelj vele nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- AMD RYZEN 5 3600 - 2027.01.02-ig garis
- AMD Ryzen 5 5600G AM4 BOX új,bontatlan 3év garival eladó!
- HP ProBook 640 G2 14 Fhd i5-6300U/8GB/128GB SATA SSD/RW/webcam garanciás
- Apple Imac 19,2/A2116 16 Gb ram, 1 Tb hdd, 32 Gb ssd, rádiós perifériák, Radeon rx 460
- Thermaltake 430W Munich 80 plus bronze tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest