Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Ahoy!
TF2 Mann Co. kulcsokra cserélném a következő steames játékaim:
Blocks That Matter - 1 kulcs
Plants vs Zombies GOTY - 2 kulcs
Bioshock 2 - 6 kulcs -
bijesz
aktív tag
Orcs must Die-t keresek
Cserébe steam kódot tudok adni ezek közül: Critical Mass, Fortix 2, Bunch Of Heroes, Hacker Evolution, Roboblitz, Greed Corp, inMomentum, Hacker Evolution: Duality, Saira, Your Doodles Are Bugged, Zombie Shooter 2, Xotic, Wasteland Angel, Sideway New York, Beep, The Ball, Post Apocalyptic Mayhem[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
-
ayo
veterán
nekem is lett 3 nuclear pass ha vkit erdekel...
http://jateknaplo.blog.hu
-
Crus
őstag
Fallout 3-at cserélnék valamire... szinte bármit meghallgatok, de
Faerie Solitaire kellene leginkább, sajnos nekem sem jutott már kód.
P.ü.!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
salieven
aktív tag
nekem is lenne 3DB Nuclear Dawn guest passom akit érdekel írjon és adok neki 1-t
[profilom][ Szerkesztve ]
PSN: salieven
-
gtamate2
veterán
Van 3 db Nuclear Dawn guest passom, akit érdekel a játék vegyen fel steamre: profilom
*Sn0w
-
Źşë'
addikt
válasz Bluerainbow #4185 üzenetére
grat az újabb játékhoz
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bijesz
aktív tag
Orcs must Die-t keresek
Vannak indie kulcsaim cserébe -
BioNiCMaN
addikt
[ Módosította: ollie ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
2012 Március 15 - hogy stilszerüek legyünk , úgy döntöttem (JSan ötlete alapján) , hogy ezen sorsolás nyereménye alkalomhoz illően magyar fejlesztőktöl származzon.
A sorsolás nyereménye : Fortix + Fortix 2
Sok szerencsét !
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Alien83
senior tag
Nagyon szépen köszönöm Bluerainbow-nak a (BlueGift) nyereményt!
-
BalaNce87
addikt
válasz -=Vacsek=- #4181 üzenetére
Az nagyon meleg játék Lövöd az atomot a háttérben meg gyerekek sírása van bevágva
[ Szerkesztve ]
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz -=Vacsek=- #4178 üzenetére
Van egy DEFCON indie játékom azt is szivesen cserélném
-
Źşë'
addikt
Left 4 Dead 1-et vagy 2. részt cserélnék jelenleg akciós Burnout Paradise: The Ultimate Box-ra, ha valakit érdekel, pm me!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Riccsiz_h
aktív tag
-
-=Vacsek=-
senior tag
Kiirom akkor én is
Deus Ex: Human Revolution™
Mafia II: Digital Deluxe Edition
Serious Sam 3: BFE
Aliens vs. Predator™
BioShock® 2 -
arfer
senior tag
Cserélendő játékok:
KillingFloor Bundle
Portal
Lost Horizon
From Dust
Saints Row 2
Burnout Paradise Ultimate Box
Orcs Must Die!
Red Orchestra Ostfront 41-45 Guest Passes -
Roemedic
csendes tag
Keresem a következő aktiválatlan kulcsokat!:
Bulletstorm
Dead Island
Mafia II
HOMEFRONT
Heroes Viilletve aktiválalan spore-t!
Pü ha van valamelyik!
-
ObamaHD
csendes tag
BioShock 2 (steam gift)-em cserélném el Back to Karkand DLC-re(Lehet kulcs is). Ha érdekel az ajánlat akkor addolj. Steam felvan tüntetve.
http://steamcommunity.com/id/obamahd, PSN:OHD86
-
Ilsyde
őstag
Egyedul is lehet tolni. Hasonlit a Darkspore-hoz (csak az idiota lenyek nelkul), ez is amolyan sci-fi hack&slash RPG amiben 3 karaktert iranyitasz. Co-opban biztosan utni fog.
Eddig eleg bugos volt, allandoan crashelt stb. de nem a legujabb frissites remelhetoleg helyrerakta.
-
Crytek
nagyúr
válasz cskamacska #4172 üzenetére
Mivel írtam hogy tetszik a műfaj így ha lesz időm kipróbálom majd.Ha nagyon megtetszik akkor meg a teljeset is beszerzem majd.Még nem néztem utána de remélem nem only multi lesz,mert akkor nem kell.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Zamery
senior tag
válasz lostprophet #4169 üzenetére
Alfa az igaz, de el lehet vele bohóckodni, jó lesz ez! Én szeretem az ilyen típusú játékokat. Egyébként épp most frissít 4,7GB-ot! :-)
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Źşë'
addikt
hogy sorsolná már ki, hisz gyűjti a játékokat nem is beszélve h lehet új accountot hoz létre az újaknak, amelyek már duplázódtak nem hagyhattam ki, no offense!
-
-
Crytek
nagyúr
Regeltem IGN Prime-ra 1 évre!
Ezek vannak egyelőre fölösbe amik nem érdekelnek. Ha valaki valamit cserélne jelezze!HACKER EVOLUTION (steam cd key)
NO TIME TO EXPLAIN (gamersgate hez reedem kod amivel le lehet tölteni ingyen)
Hacker Evolution Duality (Steam cd key)
Krater (steam cd key a bétához)
Dawn of Fantasy
King Arthur (steam cd key)[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás : The Ball
Sok sikert !
-
Angelo69
senior tag
Van 2 Dead Island Steam gift-em. Ha valaki egyben elviszi 7000-ert odaadom őket.
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
-=Vacsek=-
senior tag
van egy frozen synapse játékom nem szeretem az indie-t akit érdekel és van értelmesebb játéka szivesen cserélném vele
-
Źşë'
addikt
ami miatt jó az főleg a cooperative gameplay, haverokkal összejönni 4en és hentelni DS2 is jó de az más témájú, én speciel nagy előnyben részesítem a cooperative gameket, ezért is várom a következő Alijen játékot, a Colonial Marines-t
-
Źşë'
addikt
ha nincs meg sztem megéri kipróbálni mert nagyon jó, és a 4 dlc meg még annyi plusszt tartogat mint az állat (talán a mad moxxi's underdome riot gyengébb mert az aréna dlc lett, hullámokban jönnek az ellenek akiket likvidálni kell ismivel) - a halloweeni lett a legjobb szvsz
amúgy kulcsokat lehet kapni droppal is?
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Van egy Killing Floor-om, amit elcserélnék a ma akciós Bioshockra!
Üdv
JancsóRip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne MW3-a, BF3-a érdekelne, játékra és vagy KP-ra is.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Cserélném a Borderlands GOTY-m 10 db TF2 ládát nyitó kulcsra.
-
lostprophet
aktív tag
Vagy esetleg nem rögtön akció után kell elcserélni-eladni, hogy ne legyen annyira feltűnő, meg emberek is felejtenek, hogy mikor milyen akció volt.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Alien83
senior tag
Igen, de 2 dolog gáz.
1 megvenni akcióba és eladni utána Steam-es áron, vagy megvenni akcióba és elvárni hogy 10x annyi értékben adjanak érte cserét.
Senki nem hüle...Persze most nem konkrét hirdetésre gondolok hanem általánosságban értve ha néha van ilyen.
Mert itt-ott látni néha. -
Źşë'
addikt
mondjuk tudni kellene nem pénzben mérni a terméket hanem abban hogy kinek mit ér meg... pl egy borderlands goty 4 dlcvel nem piskóta szvsz, azaz szememben többet ér még egy DX:HMnél is - 5 játék vs 1 db
-
Ra3
őstag
válasz cskamacska #4146 üzenetére
mindig ez megy, 75%-os akciónál raktárazás, utána meg teljes értéken eladni akarás , ha nem sikerülés, mert minden tréder raktározás, anyázás.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
cskamacska
addikt
válasz $p@rr0w #4144 üzenetére
És mi lenne az a hasonló értékű ajánlat? Mert a népek feltankoltak 1600-2600 forintos Deus Exekből a két hetes akciók alatt, így a 15000 forintos rendes Steames ár már csak elrettentő páldának van ott.
Ezt látva egyébként én is beaktiváltam a Deus Ex: HR példányomat, 3500 forint minden DLC-vel nem volt rossz ár érte, de ezután még tán ennyit sem érne másoknak.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Rent
senior tag
Hali!
GamersGate-hez van két kódom, egy No Time To Explain, meg egy Crusader Kings Complete, ezeket cserélném steames játékokra/játékra.
-
$p@rr0w
őstag
Deus Ex: Human Revolution érdekel valakit (tradelhető)? (csak hasonló értékű ajánlat érdekel)
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz lordjancso #4141 üzenetére
4 packból hátramaradt Borderlands GOTY Edition cserélhető/eladó (akár több darab is), akit esetleg érdekel kérem írok privátot
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
lordjancso
senior tag
Van egy felesleges Killing Floor-om. Szívesen elcserélném, akár a most akciós Borderlands GOTY-ra is.
Keressetek privátban vagy Steamen.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Alien83
senior tag
válasz Bluerainbow #4138 üzenetére
Ajándékozáás az más kategória, itt akkor van problémo, és picit nem szép dolog ha netán valaki vesz 2 dollárért egy játékot és nem trade-el hanem pénzt kér érte, de mondjuk 4-5 dollárt, csak mondok valamit.
Ha vennék egy 2 dolcsis játékot, és tegyükfel steam-en 6 dollár, akkor nem poénzér adom el, hanem trade-elek valakivel mondjuk egy 4 dolláros játékra, vagy netán amit ő ajándékba kapott nem kell de 4 dollár és akkor ő nyer 2 dollárt....
csak mondok egy példát.
-
danih
veterán
válasz Bluerainbow #4138 üzenetére
A sorsolás szerintem mindenképpen maradjon, nem erről volt szó
Bár ahogy olvasom szerintem jól fogalmaztam![ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Szerintem maradjon meg ez a topik a csereberének, az 5$->4000Ft jóemberek meg boldogítsák egymást az apróhirdetések között.
Tán a sorsolások 1-1 felhívó kommentje is belefér, úgy is ki lett szervezve a lebonyolítás a Logoutos privát írásokba.Ugyanitt Dead Space 2 Origin kulcs keresi szerető gazdáját. Egyebek mellett Wargame: European Escalation-t is elfogadok érte.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
chatran
őstag
Cserélném az alábbi játékokat:
X3: Goldbox, Killing Floor (alap), Plants vs Zombies.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nincs valaki, aki a mostani akciósok közül szeretne 7,5-10€ környéki játékot és nyakán maradt Fallout 3 GOTY-t cserélne érte?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Zamery
senior tag
válasz -=Vacsek=- #4127 üzenetére
Vegyél fel Steamen és megkapod! [link]
-
hjanos1
senior tag
Van egy felesleges Civilization 5 kulcsom GMG-ről, ha valakit érdekel.
(#4129) bijesz: igen
[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
-
Zamery
senior tag
Az milyen már hogy a Drankensang kuponom még mindig megvan, és egészen március 10-ig használható. [link]
Tényleg Killing Floor vendégbelépő nem kell senkinek? Odaadom szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
-=Vacsek=-
senior tag
eufloriámat cserélném vmi hasonlo árkategóriájú játékra..
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás : Nikopol: Secrets of the Immortals
Sok sikert !
-
a178
tag
Ha valakinek szüksége lenne egy Steames King Arthurra, akkor beszélhetünk cseréről. Továbbiak PM-ben.
-
salieven
aktív tag
valaki adna ezért valami játékot?
Steel Storm: Burning Retribution
PSN: salieven
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
salieven
aktív tag
valakinek nincs ilyenje egyik fajtából is feleslegbe?
Humble Indie Bundle
azt én szívesen fogadnám vagy tudnék érte adni 1 kisebb játékot
Steel Storm: Burning Retribution
ha nem akkor bedobom sorsolásra a játékotPSN: salieven
-
tupacamaru
veterán
válasz TheStigKrisz #4112 üzenetére
Ha még nem segített senki akkor írj egy privit és megveszem neked.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
TheStigKrisz
tag
Senki nem tud segíteni? + néhányszáz forint közvetítői díjat nekem megér
-
a178
tag
Napi ajánlat a Steamen
-
Źşë'
addikt
nem gyenge ez a játék itt egy walktrough
-
Źşë'
addikt
és a dream aquariumhoz ti kaptatok cd kulcsot? nekem nincs ott, csak egy letöltési link
(a névből valami rémlik, ez nem egy screensaver? )"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Ra3
őstag
-
addikt
válasz -=Vacsek=- #4100 üzenetére
Valahol két dodóért mentek, de nem emlékszem hol.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest