Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Van egy felesleges 10-es gömböm, keresek érte cserébe 4-es vagy 7-es gömböt.
-
DeFranco
nagyúr
Van a steamen belül trade lehetőség, ahol tudsz cserélgetni ingame itemeket és játékokat. Az a játék, ami nem került aktiválásra, hanem a tárgytárolóban van, az a "gift".
Venni is tudsz úgy játékot, hogy a tárgytárolóba veszed, "gift" lesz belőle, nem aktiválod egyből.
Ehhez jön még, hogy egyes régiókban (pl. Oroszország) olcsóbbak a játékok, mint itthon, akciók alatt pofátlanul olcsóbbak.
Így beindult a kereskedelem, ami elvileg cserebere lenne, de gyakorlatilag mindenki arbitrál.
Kicsit feketepiac, mert a származás soha nem biztos, meg az sem, hogy mennyire frankó az áru, de van, akik bíznak benne, vagy szeretnek kereskedni. Aztán néha kiderül, hogy az eredeti vevő lopott kártyával vette, és az azóta 6. tulajdonos accjáról szépen lekerül a játék.
Persze lehet jól is üzletelni, de én nem szoktam a fentiek miatt. Ami kell, megveszem.
-
DeFranco
nagyúr
Titan Quest Gold-ot keresek, ha valakinek van, ne kíméljen

-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Fognak. Lehet itt bármi, bedobnak egy 66-os MW3 akciót, és ömlik a nép meg a Źşë'. Ugyanez volt amikor a szervereket törték fel. Vicsorogva rázta a rácsot a paraszt, hogy innentől kezdve a Valvénak még a közelébe sem, aztán most meg boldogan cserélgeti a kakás kuponjait.
-
DeFranco
nagyúr
Én meg pánikszerűen váltok garantáltan a váltást követő időszak legmagasabb árfolyamán, tehát ha beváltok, akkor lehet tudni, hogy innen már csak erősebb lesz.
(40,5-ön van NOK-om, és 225-ön USD-m
)Most a 217-es USD-t nézegetem, de nem tudom...
A lakásvásárláshoz grat, privátban jöhetnek a részletek (már mint nem a törlesztő- hanem az infórészletek
) -
DeFranco
nagyúr
Áll az IMF tárgyalás, áll(t) a Görög csődhelyzet, Amerikában már kampány van, most vihar előtti csend van. Elmozdulás lesz, ahogy danih is mondja, részünkről lehet le is, fel is, az erősödésnek jobban örülnék, már nem merek beleugrani semmibe ennél a szintnél... kétszer ugrottam, mind a kettő picit, de bukó volt a jelenlegi helyzet szerint.
-
DeFranco
nagyúr
Nyertest hirdettünk

-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
szacsee kolléga jóvoltából hízott kicsit a PH!umble Bundle

-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Már előzőleg is megszámoltam neked fakkje, hogy 6 van. Mit szivatsz? Komolyan mondom, eddig azt hittem normális vagy... direkt miattad írtam most bele, hogy mindenki számolja meg magának.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Megszámoltad magadnak?
@maross: "A szívem helyén csak egy krumpli van."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeFranco
nagyúr
Mivel érvényes jelentkezés az előző körre nem jött, ezért új kört indítunk. Jelentkezési határidő a mostantól számított 36 óra.
Hölgyeim és uraim, PH!umble Addict Bundle nyereményjáték indul.
A PH!umble Addict Bundle tartalma (in alphabetical order)
- Frozen Synapse Bundle (danih kolléga felajánlása)
* Frozen Synapse
* Trauma
* SpaceChem
- Hacker Evolution (Bluerainbow kolléga felajánlása)
- Toki Tori (DeFranco kolléga felajánlása)
- Xotic (tupacamaru kolléga felajánlása)(ezúton köszönném meg mindannyiójuknak, hogy ilyen szép kis pakk jött össze)
Feltételek:
- jelentkezni erre a hsz-re adott válasszal lehet, amiben szerepel a "jelentkezem" szó. Máshogy nem.
- a díjat kód formájában kapod meg
- a sorsolás előre láthatólag csütörtök este, vagy péntek délelőtt történikA digitális sakálok és hörcsögök távoltartása érdekében csak az jelentkezhet aki megfelel az alábbi feltételeknek.
- tett már ebben a topicban felajánlást, tehát kisorsolt legalább egy játékot ami nem a super MNC volt (amit ugye kötelezően továbbsorsolni kellett) vagy van legalább 10 assistja a következő topicok valamelyikében, vagy ezekben összesen: [Steam] és [Eredeti játékok]. Assistnak számít minden tényleges segítség adás, tehát vagy egy valós, fórumtag által felvetett problémára, hibára adott megoldás, vagy a fórumtársak figyelmének felhívása egy akcióra. (A "vedd meg, k.vajó játék" nem számít). Az assistok összeszámolása a jelentkező feladata.
- vállalja, hogy a kisorsolt játékot 24 órán belül a saját fiókjában, vagy a sorsolás időpontjáig egyértelműen megnevezett fiókon aktiválja (ellenőrzöm). Utóbbi esetben azoknak szeretnénk kedvezni, akit esetleg a csomag egy része nem érdekel, vagy már megvan neki, de közeli hozzátartozót, barátnőt/barátot igen. Fontos, hogy a célszemélyt előre, a sorsolás időpontjáig meg kell nevezni, a tradelésre gyűjzés továbbra sem támogatott.
- a szakmai hsz-einek száma vagy a a PH! rangszámítás szerinti közösségi hsz-einek száma meghaladja a PH! rangszámítás szerinti aprós hsz-számát (szHSZ > aHSZ*0,1 vagy kHSZ*0,25 > aHSZ*0,1) vagy a steamen legalább három játék esetében teljesül a legalább 10 óra játékidő az accountján.
Hajrá
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akkor te voltál...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
A világon minden 5. ember kínai. Te nem vagy az, én nem vagyok az, ProEvoFan sem az, és -=Vacsek=- sem. Innentől kezdve logikus.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Küldheted

-
DeFranco
nagyúr
Persze, majd egyesével mindenkiét megszámolom aki valaha hozzászólt.
Ha valakinek kell, nézzen utána...20-as is van, 10-esről is tudok... azért 10-szer beírni, hogy "napi akció [link] - kuka" vagy "töröld a clientregistry.blob -ot, ha nem megy, töröld a steam könyvtárat a játékkönyvtár kivételével" szerintem nem elvárhatatlan feladat.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
van legalább 20 assistja a következő topicok valamelyikében, vagy ezekben összesen: [Steam] és [Eredeti játékok]. Assistnak számít minden tényleges segítség adás, tehát vagy egy valós, fórumtag által felvetett problémára, hibára adott megoldás, vagy a fórumtársak figyelmének felhívása egy akcióra. (A "vedd meg, k.vajó játék" nem számít).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy szükség lesz rá, de akkor az eredetileg tervezett 10 assist lesz a 20 helyett a kritérium (ha kedd este 6-ig nem jelentkezik senki a mostani körre). A többi marad, mert sem hörcsögöknek, sem apróhuszároknak nem akarok kedvezni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Fut, de nem jelentkezett rá senki egyelőre, úgy hogy ha ez így marad, a sorsolás elmarad. Ebben az esetben új kör indul megváltozott feltételekkel, ha az sem lesz eredményes, akkor részemről a toki torit elajándékozom önhatalmúlag, danih felajánlása pedig még kérdéses.
Persze bele lehet tenni ettől függetlenül a PH!umble Addict Bundle-be, max utána megy a steamgiftsre

@danih: OK

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Max. 6 assist, 0 felajánlás.

@Freezbeee: ott van, hogy játék

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Tudjátok már összeszámolni a fene egye meg

@yetike: például, hogy aki a kiskutyámnak csontot hoz?
-
-
DeFranco
nagyúr
Nem kötelező jelentkezni, nem értem a problémádat... miért zavar egy olyan sorsolás feltételrendszere téged, ami nem is érdekel, mert megvan/szinte ingyen megszerezheted?
A trade a te ügyed, a sorsolás meg a "miénk" (értsd jól, nem kiközösíteni akarlak). Ezzel nem zavarjuk egymás köreit.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hm... lehet jelentkeznem kellene, csak nem biztos, hogy megvan a 20 assist
Lehet ezt az egyet lentebb kellene majd venni. -
DeFranco
nagyúr
Be mine bundle kiegészítve egy tetszetős belső nézetes kalandjátékkal [link] a Syberia alkotójától. Fincsi...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Hölgyeim és uraim!
A sorsolás fődíja módosul, mostantól kezdve a díj a PH!umble Addikt Bundle
Emeljük a tétet, danih kolléga felajánlásából mostantól a Toki Tori mellé a nyertes megkapja a Frozen Synapse Bundle játékait is.
A szabályok változatlanok, a nyertes mindent visz!
-
DeFranco
nagyúr
@edgR: akkor megkapja valaki az én döntésem alapján
@Angelo69: rád való tekintettel nem írtam bele a koldusokat, szóval pont neked nem kellene megsértődni, de semmi gond

@Spet: necc, 12 assist (lehet sok a 20, 15 is elég lenne talán
)
Ajánlj fel gyorsan valamit 
@yetike: nekem jobb tetszik így, nem szeretem steam groupolni
-
DeFranco
nagyúr
Hölgyeim és uraim, Toki Tori nyereményjáték indul.
Feltételek:
- jelentkezni erre a hsz-re adott válasszal lehet, amiben szerepel a "jelentkezem" szó. Máshogy nem.
- a díjat kód formájában kapod meg
- a sorsolás előre láthatólag kedd este történikA digitális sakálok és hörcsögök távoltartása érdekében csak az jelentkezhet aki megfelel az alábbi feltételeknek.
- tett már ebben a topicban felajánlást, tehát kisorsolt legalább egy játékot ami nem a super MNC volt (amit ugye kötelezően továbbsorsolni kellett) vagy van legalább 20 assistja a következő topicok valamelyikében, vagy ezekben összesen: [Steam] és [Eredeti játékok]. Assistnak számít minden tényleges segítség adás, tehát vagy egy valós, fórumtag által felvetett problémára, hibára adott megoldás, vagy a fórumtársak figyelmének felhívása egy akcióra. (A "vedd meg, k.vajó játék" nem számít).
- vállalja, hogy a kisorsolt játékot 24 órán belül a saját fiókjában aktiválja (ellenőrzöm)
- a szakmai hsz-einek száma vagy a a PH! rangszámítás szerinti közösségi hsz-einek száma meghaladja a PH! rangszámítás szerinti aprós hsz-számát (szHSZ > aHSZ*0,1 vagy kHSZ*0,25 > aHSZ*0,1) vagy a steamen legalább három játék esetében teljesül a legalább 10 óra játékidő az accountján.
-------------------------------------------
Hölgyeim és uraim!
A sorsolás fődíja módosul, mostantól kezdve a díj a PH!umble Addikt Bundle
Emeljük a tétet, danih kolléga felajánlásából mostantól a Toki Tori mellé a nyertes megkapja a Frozen Synapse Bundle játékait is.
A szabályok változatlanok, a nyertes mindent visz!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
DeFranco
nagyúr
De így meg lehet nyomni hogy /signup all és kész, nem is kell bejönni ide a topicba a játékért.
Plusz elbonyolítja az egészet. Szerintem maradjon ilyen ki naiv fapados, de tulajdonképpen mindegy is. Eddig egyre jelentkeztem, akkor sem nyertem, úgy hogy úgy is csalás az egész
Bár, így jobban belegondolva, ha bevállalnám, hirtelen nagyon sok barátom lenne.
képet töröltem, azért maradjon némi színvonal...
[ Módosította: ollie ]
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Nos, uraim, megszereztem ingyen (kuponért) a Doctor Who Cloned Me DLC-t, így összesen 0,99 dollárcentért összejött a teljes (alap + 2DLC) DNF pakk.

Így kell ezt csinálni.

edgR-nek köszönet a cseréért!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
A 2K kupon most utoljára érvényesíthető szerintem, szóval én tőlem csencselhetnek, egy 50 centes árelőnyért nem fogok könyörögni, ha valaki adja, örülök, sőt, lehet tudom is viszonozni, de ha nem, hát az sem baj

Létezik egyébként 50%-os 2K kupon?
-
DeFranco
nagyúr
Ha esetlek valakinek van egy jóképű 2K kuponja, azt szivesen átvenném. A DLC-hez kellene.

-
DeFranco
nagyúr
Engem is érdekelne egy duke/2k kupon (azt hiszem az utóbbi is jó)
re:#2788: csak a DLC kellene, az meg 2 EUR alapból, úgy hogy a 10%-ost felajánlom másnak, ha kell, nekem csak 20 cent előny lenne. Persze ha senkinek nem kell, akkor nekem igen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig megették a finomfőzeléket, meg időben elmentek aludni, meg szót fogadtak. 

(40,5-ön van NOK-om, és 225-ön USD-m
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)