Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
-
tupacamaru
veterán
Nekem ott volt minden ahol lenni kellett, és ha a PC linkre kattintok akkor le akarja tölteni a telepítőt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
danih
veterán
válasz tupacamaru #3589 üzenetére
Én is megvettem, de érdekes módon csak az xotic (vagy mihez) kaptam kódot, a többinél csak egy 'PC' link virít, amire ha kattintok, egy readme fájlt kapok, hogy a kulcsot az accountomban találom (azaz ott, ahol eleve kerestem).
-
cashback
őstag
Kaptam megint 2db Super MNC-t... nem akarok sorsolgatni. Aki tényleg akar vele játszani, de még nem sikerült beszereznie az írjon rám.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Szivacs85
tag
Üdv tupacamaru!
Engem a The Ball érdekelne.ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
ayo
veterán
ha kell en is szivesen. kiprobalnam mar mlyen a steamgiften a cucc
nekem amugy megvan a pack szinten
http://jateknaplo.blog.hu
-
salieven
aktív tag
én vállalom a kisorsolásukat nekem nincs rájuk szükségem azért mondom hogy én kisorsolnám őket
PSN: salieven
-
Alien83
senior tag
Ajánlom a BlueGift megalkotóját Bluerainbow társunkat.
-
tupacamaru
veterán
Megvettem a Be Mine pakkot, de nekem csak a Nikopol kell belőle. A többit aki érez ambiciót az kisorsolhatja, egyben vagy egyenként. A kulcsokat elküldöm PM-ben a vállalkozó kedvű fórumtársnak.
Ja, nem 1$-ért vettem meg.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Szivacs85
tag
Üdv mindenkinek! Van egy Garshasp: The Monster Slayer-es 50%-os kuponom. Ha valaki fel tud ajánlani érte valamit az küldjön PÜ-t.
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
albert8
veterán
válasz Bluerainbow #3575 üzenetére
Ez csak szerintem privát?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
bmatty
tag
Van egy 50%-os Sequence kuponom ha kell valakinek.
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
Freezbeee
tag
Elnézést hogy itt kérdezek de Steam Trading fórumán mit jelent a [W] és a [H] ?
-
Crytek
nagyúr
Devil May Cry 3 Special Edition van cserére.Akit érdekel jelezze!
Next PC Upgrade: 2022
-
shrd
tag
Cserélném / Eladnám:
Dota2 ( tradable )Akit érdekel PM!
STEAM: http://steamcommunity.com/id/eshaerde
-
Źşë'
addikt
lesz még steamen hasonló rendezvény, kár csak azért bezárni mert átment giftbe, sztem annak is van köze hozzá mivel adod cserébe meg kapsz egy köszönöm-öt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Más:
Szeretném megkérdezni , ha a steam csoportban uj játék kerül kisorsolásra azt kitehetem-e ide a forumba - esetleg többször is ?
Nem szeretnék szabályt szegni.
KöszTájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
danih
veterán
válasz cskamacska #3564 üzenetére
Hát, magunkra nézve én az oroszokat nem nagyon nevezném harmadik világbelinek
Amúgy pontosan két embert gyarapított - az orosz srácot, aki megvette, és a seftert, aki "nyugaton" eladja -
cskamacska
addikt
-
edgR
őstag
válasz Bluerainbow #3561 üzenetére
ezeket idovel el szoktak tuntetni az adminok.
-
danih
veterán
válasz Bluerainbow #3558 üzenetére
Azok a címek, melyek az utóbbi időben nem voltak akciózva a Steamen, ám olcsóbban adják, mint amennyibe a Steam-en kerül, szinte mind ruszkihonból van, punktum. Átment már pár kézen, megpörgették - sokszor már az eladó sem tudja, honnan van valóban. A steamnek pedig nincs erőforrása, hogy minden tradet vizsgáljon. Ami van erőforrás, az meg elsődlegesen a pénzügyi trükkökre fókuszál. Ezért is lehet még a hivatalos steam fórumon is seftelni büntetlenül (vannak ott érdekes dolgok). Meg ezért is lehet nyugodtan saját profil komment-szekciójában rep-eket gyűjteni sikeres eladásokról.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz Bluerainbow #3558 üzenetére
Mert nem tud tenni!
Annyi felhasználó van egyszerűen nem tudják átnézni a pénzes dolgot!
Steam csak annyit lát van valakinek x játéka és azt pl eltradeli a nagy semmiért másnak(közben kapja payplara a pénzt) A tradeből nem derül ki hogy miért adta a másiknak akár lehetett egy haveri gesztus is.Steam bizonyíték nélkül senkit nem fog bannolni nem hülyék azok sem.Next PC Upgrade: 2022
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Olvasgatom a steam forumán a trade részleget. Az eszem megáll , már eleve ugy állnak neki az "eladók" hogy ha biztos üzletet akarsz , ajánlj többet mint amennyit ér a játék. Hol ebben a trade ? A másik meg egyre többen ugy tradelnek hogy nem játékot hanem pénzt kérnek a játékért. Ez már messze nem trade hanem kereskedés. A farmolok összeszedtek párszáz játékot meg kupont + Ruszki piac és a steames ér alatt 1-2 euroval eladják. Meg vagyok győződve róla hogy ez illegális , de azt végképp nem értem hogy a Steam vezetősége miért nem tesz ellenük semmit ?
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
DeFranco
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3550 üzenetére
Max. 6 assist, 0 felajánlás.
@Freezbeee: ott van, hogy játék
[ Szerkesztve ]
-
Freezbeee
tag
Még mindig van 1 db Super Monday Night Combat akinek kell PÜ!
Race 07 + GTR Evolution kombó cserére vár . Ajánlatokat PÜ-ben!
(#3552) yetike Ja pl steam accounton lévő játékok száma.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3550 üzenetére
Tudjátok már összeszámolni a fene egye meg
@yetike: például, hogy aki a kiskutyámnak csontot hoz?
[ Szerkesztve ]
-
Riccsiz_h
aktív tag
2 db Super Monday Night Combat már gazdára talált, de közben érkezett még 2 (elhalmoznak ezzel a játékkal ), tehát akinek szüksége van rá 2db Super Monday Night Combat ismét térítésmentesen vihető
akit érdekel kérem keressen meg privát üzenetben
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
-=Vacsek=-
senior tag
Ezeket cserélném!
A Game of Thrones - Genesis
Borderlands GOTY
DUNGEONS - Steam Special Edition
Counter-Strike: Source
Napoleon: Total War™
Sanctum
Super MNC 2x
Guest Pass: Killing Floor -
7
addikt
válasz Bluerainbow #3535 üzenetére
Ha szűrni akarod a játékosokat, akkor érdemes zárttá tenni a csoportba lépést úgy, hogy csak te hívhass meg embereket. Ebben az esetben a jelentkezés feltétele az, hogy neked írjanak privátot (vagy annak, akinek van jogköre felvenni őket), és így előzetesen át tudod vizsgálni őket.
[ Szerkesztve ]
-
bmatty
tag
Es mivan azzal aki nem kommentel csak olvassa a forumot?
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz DeFranco #3530 üzenetére
A steam-nek előnye , hogy könnyebben átlátható. Nem kell visszalapozni a fórumban ha egy napig nem voltál fenn , hogy vajon lessz-e sorsolás , eleve akinek megvan a játék nem is nevezhet be. Ez (steam csoport) nem facebook vagy twitter , nem kell orákat fent lenni (amugy sem tesszük sokan) , egyszerüen ha valaki felajánl valamit kisorsolásra , arrol minden tag értesül , ha akar benevez ha nem hát nem. Könyebb a tagokat is szürni , egyből megtudod hogy korrekt játékos , vagy haszonleső. Pl mikor regisztrált , hány játéka van stb...
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Még csak 2 orája létezik a csoport , tul fiatal mág ahhozz hogy hosszutávu konzekvenciákat vonjak le. Amugy a steamgift eleve nem ad lehetőséget olyan benevezésra ahol legalább 1 játék nincs a benevező acc-ján , illetve az sem nevezhet be akinek már megvan a játék.
Természetesen ha már többen leszünk , elkezdhetjük szürni a tagokat -gondolok itt az ingyenélőkre , haszonlesőkre. Többek között ezért is van szükségem legalább 1 ember segitségére.Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
DeFranco
nagyúr
-
SityiSXT
őstag
Zero Gear érdekel valakit cserélni?
-
danih
veterán
válasz Bluerainbow #3522 üzenetére
Mennyire váltotta be a reménységet a csoport, ugye az eredeti ötlet az volt, hogy a törzsközönségből egy zárt steamgroupot kéne létrehozni (tehát hogy ne "nullás" koldusokból álljon) - most a group mennyire felel meg ennek?
PS látom nem nagyon
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz Bluerainbow #3522 üzenetére
Tessék : http://www.steamgifts.com/giveaway/hDSEv/hacker-evolution
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
a178
tag
Még mindig megvan ez a két kupon:
Fallout: New Vegas -50%
Warhammer 40000: Space Marine -33% -
Bluerainbow
Közösségépítő
Hát a 10 tag meglett elég hamar már csak legalább 1 emberke kellene előljáronak.
Ha véletlenül nem jönne össze , akkor is ma este utjára inditom az első sorsolást.Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
albert8
veterán
Kuponok vihetők
Valve 50,33, 25
Delvedeeper 50
bastion 50
cityinteracive 25
dungeon siege 3 25
bunch of heroes 50
LA noire 50+1 HL2EP2 cserére
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Freezbeee
tag
válasz -=Vacsek=- #3519 üzenetére
Még most is lehet csak a topic fő témája mostmár trade és gift .
-
danih
veterán
Jut eszembe, vannak kuponjaim, akinek kell -50 Valve, -50: Shogun2, Nuclear Dawn, Zombie Driver, Solar2, Virtua Tennis4, ilyesmik, az viheti, ingyen természetesen.
Közben nézem, hogy van pár játékom is, azokat majd kisorsoljuk (Terraria, L4D, ilyesmik).(#3519) -=Vacsek=- : hl2-t akarnak dota 2ért
Ez jó vagy rossz, vagy hogy? Csak kíváncsi vagyok, nem ismerem a DOTA2-t vagy az értékét.[ Szerkesztve ]
-
Freezbeee
tag
Race 07 + GTR Evolution-t cserélek!
-
danih
veterán
válasz -=Vacsek=- #3515 üzenetére
A trédelést minden sefter már rég az aprón csinálja
(Trade = eladóm jó pízér)[ Szerkesztve ]
-
-
-
DeFranco
nagyúr
Nem kötelező jelentkezni, nem értem a problémádat... miért zavar egy olyan sorsolás feltételrendszere téged, ami nem is érdekel, mert megvan/szinte ingyen megszerezheted?
A trade a te ügyed, a sorsolás meg a "miénk" (értsd jól, nem kiközösíteni akarlak). Ezzel nem zavarjuk egymás köreit.
-
edgR
őstag
mert lassan a gatyam szinet is az elvarasokhoz kellene igazitanom, egy olyan jatek kulcsaert, amit barki szinte ingyen megszerezhetett az indie bundle 5-ben.
az egesz nem er ennyit.
persze a felajanlas meg szep, nemes, meg minden ilyesmi, de - mint mar azt korabban is emlitettem - nyugodtan lehetne zarni ezt a topicot, es atkeresztelni steam_gifts-re, mert ez mar reg nem a traderol szol. 90%-a off a hozzaszolasoknak. -
-
DeFranco
nagyúr
válasz tupacamaru #3503 üzenetére
Hm... lehet jelentkeznem kellene, csak nem biztos, hogy megvan a 20 assist Lehet ezt az egyet lentebb kellene majd venni.
-
tupacamaru
veterán
És megnyerni sem lesz nehéz annak az egy embernek aki jelentkezik rá és megfelel a kritériumoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest