Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
-
cskamacska
addikt
Most sem lehetett ingyen ajándékhoz jutni, kellett valami fizetős játéknak lenni a fiókodban, azaz tagdíj most is volt.(pl az előzőleg ingyen osztogatott Portal nem számított bele, a fizetős Portal igen)
Az viszont erősen kérdéses hogy egyáltalán van-e az egésznek értelme, ha a 2-5-10-50-100.. játékkal rendelkezők nevezhetnek csak.
Egyébként, ha már itt tartunk, én nem azért veszek Steamen játékot, hogy a Hammer Légió minél elismertebb tagja legyek..

-
NFL#13
tag
Szóval ,ha én küldök neked egy játékot. De cserében nem trade-en keresztüli dolgot kérek, és ha te ezt nem teljesíted, akkor nekem van igazam ugye?
Akkor legközelebb küldök majd egy játékot és cserében felásatom veled a keretet, ha ezt nem teszed meg, akkor írok a steam-nek. És küldök képeket a beszélgetésről.
Ez sem nagyobb hülyeség, mint ami a fent említett esetben történt.
Aki nem a trade rendszeren keresztül cserélget az vessen magára(mert amit a chatben írsz az szentírás nem? Akkor máskor vigyázom mit írok, nehogy poénkodjam ,hogy az egész fiókom vagy az összes inventory cuccom odaadom egy Super Meat Boy-ért). Azt nem értem ,hogy ahhoz a steam-nek mi köze van, szóval dönteni sem hivatottak az ügyben. -
TazLeacher
nagyúr
Ki mondta, hogy rossz trader?
Én nem mondtam ilyet, és itt jóval többről volt szó a hsz-ben, mint a Steam Trade-ről.maross:
Szerk.: aki 255K-t előre utal az meg is érdemli. Aki annyira sötét, hogy nem tud különbséget tenni egy 2-3K-s játék és egy 255K-s dolog között, és nem tudja felmérni, hogy meddig megyünk el a "látatlan bizalom" dologban, az tényleg vigyázzon, mert lépten-nyomon át fogják b@szni...aki mondjuk 255K-s üzletben a bizalomra hagyatkozik, az maga ellen hívja ki a sorsot, és meg is érdemli. -
DeFranco
nagyúr
Nem kötelező jelentkezni, nem értem a problémádat... miért zavar egy olyan sorsolás feltételrendszere téged, ami nem is érdekel, mert megvan/szinte ingyen megszerezheted?
A trade a te ügyed, a sorsolás meg a "miénk" (értsd jól, nem kiközösíteni akarlak). Ezzel nem zavarjuk egymás köreit.
-
edgR
őstag
eeeeees ismet update, ezeket cserelnem:
- Kingdoms of Amalur: Reckoning
- 2x The Darkness II Limited Edition (LE, pre-order, nem orosz!)
- Batman: Arkham City
- Heroes 6
- Driver: San Francisco
- Jagged Alliance - Back in Action (pre-order!)
- Plants vs. Zombieserdeklodni privat uzenetben vagy itt lehet
-
edgR
őstag
ismet frissult a lista, ezeket cserelnem:
- Kingdoms of Amalur: Reckoning
- The Darkness II Limited Edition (pre-order!)
- Saints Row: The Third
- Batman: Arkham City
- Heroes 6
- Jagged Alliance - Back in Action (pre-order!)
- Batman: Arkham Asylum GOTY
- Worms Reloadederdeklodni privat uzenetben vagy itt lehet
-
alpihun
senior tag
Az egyikért semmit.Azt nem is cserélem, avval játsszok majd.A másik kódot e-mailba kaptam.Viszont nem értetted, nem azon van a lényeg, hogy miért adom el, hanem hogy kinek.Ezért mondom, hogy pl. egy scrap metálért (aminek értéke kisebb mint a semmi) odaadom az elsőnek, aki kéri.Nem akarok sorsolást rendezni.
-
cskamacska
addikt
Szerintem meg az van, hogy kezdenek a népek beleőrülni a kuponozgatásba.

Ezek a cuccok csak akkor érnek valamit, ha egyébként is akciózva van a Steamen, ekkor tényleg jó olcsón be lehet vásárolni, de egyébként nyuszifülét érnek, és akkor is csak annak, aki azonnal meg akarja venni. Van még 4 hét a használatukra, ebben van 4 Midweek Madness, 4-6(ha több hétvégi ajánlat van, de az a ritkább) Weekend Sale, meg harmincvalahány napi ajánlat, amiből saccra 3-4 értelmes lesz, a többi meg kukaszökevény*.
Magyarul, leszámítva az önmagukban is értelmes ajánlatokat(pl 66-75%-os CoD kuponok, mivel a CoD sorozat évente csak egy-kétszer van akciózva, ha egyáltalán), a legtöbbnek felfújt, már-már ünnepi szén értéke van(nna azok sem értek semmit
), önmagukban leginkább a népek átverésére valók, illetve játékcserénél az ajánlat értékének látszólagos növelésére.*Tényleg, Serpikoról tud valaki valamit?

-
Crytek
nagyúr
Én nem tradelek ilyenekkel.Én is szabadulni akarok a szaros kuponoktól.
Akár pár euros kis szar game-ért (persze ami engem érdekel is),mert tuti nem költök mostanság semmire steam-en.
De ha neki az az elve amit leírtál hát legyen jól beszo..a és március 1-én lejárt a kuponja! -
Crytek
nagyúr
Mondjuk ez a kuponos rész akár fair is lehet.
Mivel valóban a kuponok annyit érnek amennyit spórolnál vele ha vásárlásra szánnád.
De van aki meg csak szabadulni akar tőle bármilyen olcsó game árán.Sajna nekem is van még 20 kuponom a sok valve-on kívül.
From Dust , Steel Storm és kuponjaimat mindet odaadnám egy Trine 2-ért!!
Kuponjaim:
-25% Valve (7)
-33% Valve (9)
-33% Valve Complete Pack
-50% 1,2,3 Kickit
-50% Lightfish
-50% Serious Sam HD First Encounter
-25% Might and Magic Clash of Heroes
-50% Garshasp The Monster Slayer
-50% Hacker Evolution
-50% Scratches
-50% Frozen Synapse
-50% Oddboxx
-50% Bloo Bowl Legendary Edition (2)
-50% Meridian 4
-50% Solar 2
-50% Apox
-50% Delta Force Platinum Pack
-50% Runespell: Overture
-50% GTA 4 Complete
-50% Worms Reloaded
-50% Capsized
-60% Victoria II -
maross
nagyúr
"If you have food in the refrigerator, clothes on your back, a roof overhead and a place to sleep, you are richer than seventy five percent of the people in the world."
"If you have money in the bank, in your wallet and spare change in a dish, you are among the top eight percent of the world's wealthy."
Becsuljuk meg jobban amink van.
-
magyar viszonyokhoz kepest az orszagok tulnyomo tobbsegeben igenis szarjak a penzt. ha ez neked ujdonsag, az legyen a te problemad. attol ez megy _teny_ marad.
Ez mondjuk nem igaz. Az országok többségében sokkal rosszabbul élnek, mint itt nálunk. Sokkal könnyebb figyelni a gazdagabb országokra, mint a szegényebbekre.
-
TazLeacher
nagyúr
Ne magyarázz bele légyszíves olyan dolgokat, amit én nem mondtam. Te játékokról beszélsz, én meg kuponokról. Te próbáltad nekem bemagyarázni, hogy milyen ku*va sokat fognak érni még a kuponok. Tehát ne ferdíts a hülyeségeddel.
magyar viszonyokhoz kepest az orszagok tulnyomo tobbsegeben igenis szarjak a penzt. ha ez neked ujdonsag, az legyen a te problemad. attol ez megy _teny_ marad.
Ez meg egy akkora hülyeség, amekkorát régen hallottam, röviden ki is fejtem neked, hogy miért:
1. Ott csak a Te pénztárcádhoz képest sz@rják a pénzt.
2. Attól, hogy Te azt hiszed, hogy azért mert valaki többet keres, azért szórja a lóvét, nagy hiba. Attól neki 30€ ugyan úgy pénz.
3. Nem tudom milyen "magyar viszonyokról" beszélsz. Bizonyára a magyar minimálbérből élők többségének a legfőbb problémája az, hogy nincs az 50€-s játékhoz kuponja.
4. Magyarországon is van, aki nem minimálbérből él, és ők a célcsoport a játékvásárlásnál, és nem a kisnyugdíjas. Külföldön is vannak szegényebbek és gazdagabbak, a különbség csak az arányokban van. Bár remélem ezzel nem mondtam újat.
5. Azért mert Te leírod, hogy külföldön sz@rják a pénzt, és erőszakos vagy, attól ez még nem lesz úgy.Ahhoz meg, hogy mit keresek itt, sok közöd nincsen.
-
TazLeacher
nagyúr
edgR + Rabbitf_24:
Nem begyöpösödve kell úgy gondolni, hogy bárhol máshol sz@rják a pénzt. Minek venné meg 50%-os akcióba, amikor decemberben is 50% volt rajta (vagy 66 vagy 75), és akkor nem tette...vagy látott valaki már olyan kupont, ami több akciót ad, mint ami karácsonykor volt?

Akinek sok kuponja van, az "steambolod", tehát itt volt már karácsonykor is, megvehette akkor is. Már lentebb is írtam: 1-1 ember belecsúszik abba, hogy "meg kellett volna venni", így most megveszi teliár+kuponnal.
Lehet más országban élünk - speciel azért egy pár ezer forintos játék azért engem sem vág a földhöz - de ott sem hülyék az emberek. A mostani Witcher 2 semmivel sem jobb, mint a karácsonyi, tehát akkor miért ne vette volna meg akkor?

Megint oda lukadtunk ki, hogy lényegében mindenki arra vár, hogy mi lesz akcióba. Ha normál módon akarná felhasználni a kuponjait, akkor azokat a játékokat megvehette volna kb. 3 hete. Nem hiszem, hogy tömeges lenne az a jelenség, hogy 3 hete még nem kellett 75%-os akcióba, de most meg kell vennem 50%-ért...
-
TazLeacher
nagyúr
A kuponok többsége magában lósz@rt sem ér, csak, ha van mellette egy akció. Pl.: én meg akartam venni a Witcher 2-t. Dobtak rá karácsonykor 40%-ot, így drága marad. De van hozzá most kuponom. Ha most megint kap egy 40%-ot, és rádobom a kupont, akkor már elgondolkozom, 50 vagy 60%-nál már tuti, hogy megveszem. Egyébként a kupon ott fog elsorvadni. Mit ér egy 50%-os Dirt 3 kupon? Semmit? Mit ér, ha mindezt egy 75%-os akcióra dobod rá? Úgy már van értelme.
Amiről Te beszélsz (önálló kuponos vásárlás akció nélkül) csak a 75%-os kuponoknál ér valamit, illetve az "egyébként is megvenném akár teliáron is" embereknél. Na, ebből a kettőből van a legkevesebb.
Kíváncsi vagyok, hogy innen ki tervez kupont felhasználni úgy, hogy az adott játék nem lesz akcióba...
-
TazLeacher
nagyúr
Amit leírsz az jó lenne, csak pont fordítva.
addig mindenki kivar, hatha akciozzak azt, amit meg szeretne venni olcsobban. es ilyenkor fog kelleni neki a kupon, mert gyakorlatilag ott realizalodik majd a kupon erteke.
Addig mindenki kivár. Eltelt 2 hónap és még nem volt akcióban. Lesz vajon, avagy sem? Most még van esély, hogy az 50 kuponból fel tudj használni 30-at, de vajon amikor már csak 2 hét lesz, akkor is ugyan ennyi esély lesz rá? Ahogy telik az idő, egyre csökkenni fog az értéke. Egyre kevesebb lesz az esélye annak, hogy fel tudod használni. Most még van 9 hét hátra, még van esélyed, hogy bejön az, amire vártál. Amikor 3 hét lesz hátra...hát eléggé bízni kell benne már.
Arról ugye nem beszéltünk még, hogy mi az amit egyáltalán meg fognak venni. A legtöbben bevásároltak karácsonyra, tehát nagy valószínűséggel olyan címekre lesz kereslet, amire akkor kis mértékű akció volt.
Pl.: leakcióznak egy Portal 2-t...bizonyára tömegek fogják megvásárolni, amikor 5€ volt, és "bontani" lehetett. Portal 2 és Valva kupon értkéke = 0.
-
TazLeacher
nagyúr
Ez igaz lenne, ha mindenki tele lenne olyan játékokkal, amik nekem kellenek. Révén nagyjából már látom, hogy kinek mi van cserére, és nekem nem kell semmi, nekem aztán tök mind1, hogy a kuponok állnak itt sorban, vagy valamilyen játék. A játékot meg inkább odaadom valami havernak/rokonnak, ő legalább jól elszórakozik vele.
-
Crytek
nagyúr
Szerintem ez badarság!
Aki most nem viszi el a kuponokat később miért vinné?
Ha most sem akar vásárolni később miért tenné?A mondandót akkor lenne igaz ha februárban végig olyan akciók lennének csak amik a kiosztott kuponokhoz csatlakoznak!
De eddig nem sok ilyen volt és már mindjárt letelik 1 hónap!Pl a 27 valve kuponom vagy mennyi semmit nem ér és később se fog

-
Crytek
nagyúr
Mind a két db Isaac-ért kupont adtam csak asszem összesen 6 db-ot!! Szóval az üzlet ezen része valóban jó volt.
De miután a két Isaacot elcseréltem egy olyan game-re amire senki nem ad még offert sem ,már nem olyan rozsás a helyzet
Nekem nem kell mert nem tetszik.Isaccot csak azért cseréltem erre mert más értelmes ajánlat nem volt és az meg mégugyse tetszett.
Mindegy 2 steamtrades topikba mindig bumpolom szem előtt legyen azt majd csak ad érte valaki egyszercsak valamit! -
phenomHUN
senior tag
Nahátakkor..
Amikor veszel egy játékot, 3 lehetőség közül választhatsz:
1. A Library-be kéred, a többi játék közé (saját accounthoz kötöd), ergo nem tudod tovább küldeni.
2. Giftként vásárolod meg a játékot, egyenesen az ismerősöd accountjára. Így ő ha elfogadja, nem az Inventory-ba kerül, hanem a Library-jába. Ez sem tovább adható.
3. A saját Inventory-dba kéred a játékot. Ezt beaktiválhatod az accountodon, vagy tovább is küldheted bárkinek (akár trade-ben, akár giftként) és ő is tovább tudja küldeni, vagy be tudja aktiválni (kivéve speciális esetekben: pl. trade ban)phenomvoltam...
-
fpeter07
veterán
Tényleg nézőpont kérdése. Ingyen kaptad a játékot és ha nem tetszett, elcserélted egy olyanra, amivel játszani is fogsz. Ha így nézzük nem lehet rosszul cserélni.
Én már letettem az ajándékjátékokról. Tegnap 3 achi után kaptam 3 kupont. Nem is tudtam, hogy létezik-e egyáltalán olyan játék, amire fel lehet azt a kupont használni. Már csak egy achit tudok teljesíteni, de nem sok remény fűz hozzá.
-
scorpy02
aktív tag
Hát mivel nekem az akció kezdete óta leginkább egy Dead Island-re fájt nagyon a fogam, így muszáj voltam élni a lehetőséggel. A Borderlands meg totál hidegen hagy. Meg azt írta a srác, hogy a lopott kulcsok azonnal visszavonásra kerültek. Szóval ha aktiválni tudtam, és megjelent a library-ben, akkor nem lesz gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem mondtam ilyet, és itt jóval többről volt szó a hsz-ben, mint a Steam Trade-ről.

Te most vagy igen sokat költöttél játékokra, vagy kitradelted a vásott nyugati kölköket az utolsó játékukból.