- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-03-05 12:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
De4d
őstag
-
De4d
őstag
-
maddionmax
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
joe-ker
senior tag
-
La Magra
tag
-
dredbiro
senior tag
-
dredbiro
senior tag
-
Assimilator
őstag
-
Assimilator
őstag
-
Assimilator
őstag
-
JoolsNOS
veterán
-
doc
nagyúr
-
ZS3NI
őstag
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
AlexWolf
senior tag
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
zsolt200
tag
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
-
takessz
senior tag
-
maross
nagyúr
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
-
maross
nagyúr
-
takessz
senior tag
-
Plinkett
csendes tag
-
sadii
csendes tag
egyértelmű hogy a THIEF többet ér mint az összes többi együttvéve
de igen egy THIEF + ami még érdekelne. személy szerint én a sleeping dogs-t váltanám be vagy a FC3 BD-tszerk.: épp ez a lényeg, hogy a bf4-et is dobálják a radeon kártyák után, és ezért is megy majd le az ára, főleg úgy hogy már 1 hónapja kint van, és még van mit rajta optimalizálni

-
sadii
csendes tag
-
scofield1290
tag
-
scofield1290
tag
-
maross
nagyúr
-
ayo
veterán
-
Arkennys
addikt
-
maddionmax
senior tag
-
maddionmax
senior tag
-
joe-ker
senior tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
BioNiCMaN
addikt
-
.tnm
addikt
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
-
Zamery
senior tag
-
danih
veterán
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
-
Xlive28
újonc
-
Arkennys
addikt
-
-Sawyer-
tag
-
Totalgear
csendes tag
-
Totalgear
csendes tag
Itt csak 3000 FT.Maross webgalaxy
-
JoolsNOS
veterán
-
goldman94
csendes tag
-
JoolsNOS
veterán
-
szami777
addikt
-
alpihun
senior tag
-
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
-
cashback
őstag
-
PeL
addikt
nem tudom hogy ki hogy van vele de sztem attól hogy valamit 1$-ért meg 5$-ért bundleben meg lehet és lehetett szerezni az nem azt jelenti hogy a játék utána annyit fog érni. Ez max akkor lenne így ha a bundle örökké elérhető lenne. Ha meg tudod szerezni annyiért akkor tedd meg, élj a lehetőséggel. De az hogy ki mennyiért és hogyan akarja utána értékesíteni mindenkinek a magánügye, nem kell ezért leszólni a másikat. Aki ezt szóvá teszi az szerintem üzletrontó.
-
La Magra
tag
-
scofield1290
tag
nem mondanék nevet ill. neveket de csak példaként mondom hogy volt 1-2 illető aki kiirta hogy nemcsak eldja hanem cseréli is a játékait !
egy 25 eurós játékot kináltam neki egy 11-eurósért és neki sem volt meg még az általam kinált játék de amit én szerettem volna tőlle neki volt több darab is és azt mondja hogy nem éri meg -.-"
-
Angelo69
senior tag
-
Źşë'
addikt
-
bijesz
aktív tag
-
Hangm4n
tag
-
PoniLoW
csendes tag
-
danih
veterán
-
Crytek
nagyúr
Köszönöm kihagyom! Majd ha eljön az ideje akkor küldözgetem a szarokat akinek kell!
Siera: Ez nem üzleti érzék kérdése szerintem ugyse lesz ilyen minden egyes játékhoz amik meg most mennek azok vagy nem érdekelnek vagy ezer évesek stb.
Meg ha olyan lenne amivel játszok akkor sem érdekelne háttérek meg szmájlik meg kuponok ezeken azóta visítok hogy létezik olyan akit ezek érdekelnek
-
Crytek
nagyúr
-
Siera
senior tag
-
danih
veterán
-
.tnm
addikt
+@(#8224)
nem tud magyarul (egyébként nem vettem észre, de két bot is van linkelve)
az van neki, amit látsz a listában
felveszed, hívod trade-re, megvárod mire válaszol (ahogy nézem, sor van)
elkezdődik a trade, beírod, hogy:
add xxxxahol az xxxx az annak a neve, amit akarsz, hogy ő berakjon
a nevek listája a linkelt oldalon (ha ráhúzod a kisképre láthatod, hogy melyik képnek mi a neve)
Te is berakod, hogy mit adsz rányomsz a ready-re, ha elfogadja, akkor ő is és trade
3 perced van végezni, utána mindenképp bontja a vonalata kártyákhoz kreditértéket rendel (ez is rajta a képen), akkor tudsz cserélni, ha ugyanannyi vagy több értéket raksz be, mint amennyit el akarsz tőle venni. (asszem a kártyák ára attól függ, hogy mennyi van belőle nála)
[régen 1:1-ben cserélt, kivéve az utolsó darabokat, ezek szerint ezen finomítottak]
-
danih
veterán
-
danih
veterán
-
.tnm
addikt
-
Siera
senior tag
-
Siera
senior tag
-
Mardel
őstag
-
po1son
addikt
-
maross
nagyúr
-
Zamery
senior tag
-
albert8
veterán
-
albert8
veterán
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de igen egy THIEF + ami még érdekelne. személy szerint én a sleeping dogs-t váltanám be vagy a FC3 BD-t

NEM. így is 9 felett fizetnék valamennyivel. ha nem hó vége lenne már rég vettem vna kp-ból... reméltem h megér valakinek ~2 kattintás 600ft-ot...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)