Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
A következő listát tudom felajánlani cserére.

Játék csere esetén az eredeti árat nézzük és ne az akcióst.
Keresek Dead space csere esetén.
- Two Worlds II
- Cities XL 2012
- World In Conflict
- Trainz simulator 12
- Tom Clancy's H.A.W.X
- Tom Clancy's EndWar
Csak hogy legyen lehetőség a cserére -
Crytek
nagyúr
Van Dead Space 1-em steam-es tradelhető + Dead Space 2 cd key-em originbe regelhető!
Cserébe szeretnék értük valami játékot !Már ha valakinek kellenek ezek! -
MarcZ
senior tag
Egy elég furcsa kérdéssel állok ide ma, remélem nem kapok leoltást.

Van esetleg valaki, akinek vannak olyan kuponjai, amiket ingyen odaadna nekem, ha esetleg nem tudja elcserélni, vagy csak van olyan kedves, hogy megboldogítja a napom. Előre is köszönöm, privátba írja meg az illető, hogy mi is van a tulajdonában, amit oda kíván ajándékozni.Nem tudom kinek mit számít, de azért én is adok ajándékot, aki küld kupont, tiszteletet egy életen át, és számíthat rám, ha probléma van. Nem tudom kinek mit jelent, remélem akad olyas valaki, akit nem csak a pénz érdekli ilyen téren.
-
Alien83
senior tag
Ha valakit érdeklnek a játékok, az vesz nekem egy Dead Space-t (2.5) euro és vihet 1 játékot!
HL 2
HL 2 EP1
HL 2 EP2
DoD Source1 játékért tehát 1db 2.5 euro-s Dead Space-t kérek!
-
chatran
őstag
Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.
Kuponok:
-25% Valve 3x
-33% Valve 3x
-50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012Valaki vigye már el ezt az X3-at, itt "porosodik" lassan egy hónapja.

-
asturel
őstag
Van: 60% OFF Hearts of Iron III kuponom, -33% Valve kupon, Holiday Sale 2011 Gift: The Orange Box (Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2).
Cserelnem valami jatekra (leginkabb portal 2 ami erdekel) -
Alien83
senior tag
Ennyi off-ot remélem elnéztek nekem de ma van:

-
csige791
tag
Age of Empires Complete-et adnék Jagged Alliance Back in action-ért. vagy 25 angol fontért. priviben plz.
-
Crytek
nagyúr
HM akkor ezért ilyen olcsó a DS2 senkinek sem kell

-
Crytek
nagyúr
Egyébként ha valaki azt szeretné hogy legyen eredeti Dead Space 2-je de csak a warez verziója van meg akkor azt egy eredeti seriallal (Activation Key-el) eredetivé lehetne tenni magyarán lehetne multizni stb?
Mert most hogy ingyen megvan a Dead Space 2 nekem nem is kell.Valami steam-es játékért odaadnám a serialt feltéve ha működik a fent kérdezett dolog!
-
BigBlue69
őstag
7 kupont adnák egy amazon kodért

-
Alien83
senior tag
Ha van valakinek EA vagy Dead Space 2 kupon az kérem szóljon.
Vásárláshoz kell.
-
Zolás
addikt
-
bijesz
aktív tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Miez már, hogy "tipikus magyar" ???
Nem hiszem, hogy tipikusan csalók lennénk.
Ez sértő, ne mondj ilyet viccből sem!@csaba951: az én környezetemben engem nem akarnak átvágni én sem vertem át soha senkit. Szerintem ez jellemző.
-
csaba951
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
Jól látod. Nyilván magyar vagy, és már rutinod van abban, hogy figyelj oda mindenre, mert állandóan át akarnak vágni a környezetedben. Gyakorlatilag mindenki. Akár a családtagok is. Na, azért a világ boldogabbik felén nem így működnek a dolgok.
A dolog abból indult ki, hogy a srác felajánlotta az összes szenét 1 db DOTA 2-ért. Viszont az eladó előre kérte a szenek felét, a másik felét pedig a csere lezajlásakor. Na, a külföldi srác rendesen teljesítette a videó szerint a kérést. Az ügylet folytatásában pedig meglepetten vette észre, hogy a magyar eladó azonnal kilépet a Steamből, sőt előtte még a becenevét is megváltoztatta. Mindezt másodpercek alatt. Aznap egyébként már ez volt a 3. névcseréje, az elmúlt 6. hétben pedig a 8.
Szerintem simán megérdemli, hogy elvegyék tőle az accountját. Nyilvánvalón csaló. Ő Tasnádi Ferenc, Szegedről.
Egyébként ott van a barátai nevei is. Írjunk neki, hogy a barátjuk csaló?

-
edgR
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
ha soha senki nem utal elore, akkor patthelyzet alakul ki. mindig kezdeni kell valakinek, ha nem tradable cuccokrol van szo. mondja is, hogy ugy szolt az alku, hogy 20 szen elore, aztan a magyar srac attolja neki a giftet, majd o az ujabb 20 szenet.
szerintem ez teljesen vallalhato alku. -
BloodyEddie
őstag
Figyeljétek a Gamepodot a napokban.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Kipróbáltam, de csak demot.
-
$p@rr0w
őstag
(#2154) Rabbitf_24; (#2155) ProEvoFan : A DNFet már végigvittem azért nem kell. Amúgy meg mind a kettőt lehúzzák a legtöbb helyen, és tény hogy a várakozásokat alulmúlták, ezért szaroztam. Nyilván azért van ennél rosszabb is... Ja pl a CoD MW na az sokkal szarabb.

-
$p@rr0w
őstag
Duke Nukem Forevert cserélnék Arcania Gothic 4-re - szart szarért...

-
Rabbitf_24
addikt
Továbbra is keresem az aláírásomban látható játékokat vagy egyéb játék ajánlatokat. (HL széria már megvan...)
-
BloodyEddie
őstag
Továbbra is keresek AC Revelationst kp-ra.
CoD4, L4D2 cserélhető/eladó.
-
albert8
veterán
Keresek TDU2-őt.......
HL2:EP2 vihető
-
KubanitoS
veterán
Cserélnék Trine Steames CD kulcsot valamir más játékra, esetleg Team Fortress 2 cuccokra.
Írjatok privit.
-
vhunor
őstag
2 db -33%-os Valve, és egy -50%-os Amnesia kupon ingyen elvihető.
-
ruti
Közösségépítő
már csak egy 50-es kuponom van, ingyen átadom:
-50% SolSurvivor
csak este leszek kliens előtt, akkor tudok giftelni -
csige791
tag
Age of Empires Complete editiont adnék Jagged Alliance: Back in Actionért.
Az AoE most 29.99 font a JA 25.49 elővételben.
plz priviben akit érdekel, mert nem szoktam mindig olvasni a topicot.
-
ObamaHD
csendes tag
-50% vagy -75% Bethesda kuponokat keresek. Esetleg fizetek is érte.
-
törölt tag
Valakinek esetleg kellenek kuponok? Ingyé odaadom.
50% OFF Alien Breed 3: Descent
50% OFF X-SuperBox
33%,50% OFF Valve -
BloodyEddie
őstag
AC Revelations giftet vennék!
L4D2 továbbra is cserélhető/eladó.
-
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Mert szerinted a Steam adatbázisában nem lenne nyoma az előző emailcímnek? Dehogynem. Amúgy meg pénzért árulni ezeket a játékokat nem engedi a Valve, így problémás lehet az ügy, ha az illet tudja bizonyítani a PayPal kimutatással, hogy fizetett érte.
-
phenomHUN
senior tag
Nem, nem mondta egy szóval se, hogy francia változatot keres. Össz-vissz annyit kérdezett, hogy legalás-e a játék (szerintem azt hitte először, hogy CD kulcs).
-
phenomHUN
senior tag
Egy kicsi help kéne!
Kb. 1 hete trade-eltem egy angol sráccal egy Dota 2 giftet Football Manager 2012 giftre. Ma eladtam az FM 2012-t, 20€-ért egy francia tagnak. Miután beaktiválta, kiderült hogy a játék orosz régiós, így nem tartalmazza a francia nyelvet (csak angolt, és oroszt). Ő elkezdett fenyegetni, hogy ha nem fizetem vissza az összeget, nagyon megjárom.
Kérdem én. Lehet-e ebből később bajom, ha nem tudtam, hogy milyen régiójú játékot adtam el neki? Várom a tanácsokat! -
Tradelhető/Eladó
Játékok
Portal 2
Counter Strike Source (x2)
Hydrophobia: Prophecy
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut
Half Life 2 PackKuponok
-50% Valve ( x10 )
-50% Shogun 2: Total War
-50% The Binding On Isaac
-50% Droplitz
-50% Dungeons Franchise
-50% Lost Horizon
-50% Grand Theft Auto: Vice City
-50% Grand Theft Auto: San Andreas
-50% Roller Coaster Tycoon 3 Platinum
-50% Max Payne 2
-50% Hacker Evolution Duality
-50% Steel Storm: Burning Retribution
-50% Alien Breed 3: Descent
-50% Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
-50% Rockstar Games
-33% Valve (x12)
-33% Warhammer 40,000: Space Marine
-33% Renegade Ops
-25% Valve (x8)+ TF2 itemek, kérésre küldök listát

-
BloodyEddie
őstag
AC Revelationst vennék kp-ra. Privi ha van.
-
bijesz
aktív tag
Ajánlatokat várok:
Left 4 Dead 2
Counter Strike: Source -
-=Vacsek=-
senior tag
Összes kuponom cserélném valamilyen játékra.
Van köztük pár értékesebb is pl:
50%-KAL OLCSÓBB Rockstar Games
50%-KAL OLCSÓBB X-SuperBox
50%-KAL OLCSÓBB Dirt 3
50%-KAL OLCSÓBB Total War: SHOGUN 2
50%-KAL OLCSÓBB L.A. Noire
50%-KAL OLCSÓBB Assassin's Creed II DeluxeMeg a többi [link]
-
csige791
tag
age of empires complete
cserélném valami hasonló árúra. Esetleg Railworks 2: Horseshoe dlc-re.
plz privátban írjon akit érdekel.
-
Angelo69
senior tag
Valakit érdekelne egy RAGE zöldhasúért?
Ha igen jelentkezz nálam priviben.
-
Ez a steamgifts.com megbízható ? érdemes regisztrálni és tényleg ingyen lehet nyerni gamet ?

-
bijesz
aktív tag
Mi a manó lehet ez a The Ship játék. A 20 eurós complete packot akarják utánam dobni fél árú vagy olcsóbb értékű játékokért. Valahol ingyen osztogatták?
-
bijesz
aktív tag
Másik lehetőség amit írtam is neki, hogy Steamgifts.com-on van lehetőség private giveaway-re ebben az esetben kapsz egy urlt, és csak az fog tudni jelentkezni aki tudja az url-t (akinek megadod) más nem.
Én tervezek majd private giveawayt az URL-t itt teszem közzé.
Stay tuned
-
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ha Steam-es játék, akkor a steamgifts-en a legjobb. Létrehozol egy privát group-ot a Steam-en, amibe csak meghívással lehet bejutni, és a group-nak csinálod a sorsolást.
-
totyak
aktív tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
The Hat Random Name Generator
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- PlayStation 5
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még a GamersGateről vettem.

PÜ ment.