Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Ha esetlek valakinek van egy jóképű 2K kuponja, azt szivesen átvenném. A DLC-hez kellene.

-
Angelo69
senior tag
Ha valakinek van Limbo a birtokában írjon rám privit.
Köszi.
-
Zamery
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez vajon a DLC-re is jó? A 2K-s kupon az jó a DLC-re is azért kérdem. Egyébként ha valakinek nem kell az 50%-os kupon én szívesen átveszem!

-
fpeter07
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem is van egy, ha valaki szeretné írjon egy privátot.
-
JSaN
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Engem erdekelne.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Duke Nukem Forever -50% ha valakit érdekel...
-
mr hahn
csendes tag
Keresek COD4 -75%-os cupont
-
DeFranco
nagyúr
Engem is érdekelne egy duke/2k kupon (azt hiszem az utóbbi is jó)
re:#2788: csak a DLC kellene, az meg 2 EUR alapból, úgy hogy a 10%-ost felajánlom másnak, ha kell, nekem csak 20 cent előny lenne. Persze ha senkinek nem kell, akkor nekem igen.

-
bmatty
tag
Engem is erdekelne duke nukem kupon.
-
NFL#13
tag
Keresek Duke Nukem Forever kupont!
Csere vagy bármilyen megoldás érdekel.
-
Angelo69
senior tag
ollie-nak köszönhetően, az én közreműködésemmel sorsolásra kerül itt a Ph-n nem más mint:
2 db Super Monday Night Combat!A jelentkezéseket várom itt.
Újonnan regisztráltak a játékban nem vehetnek részt!
Hogy legyen ideje mindenkinek aki szeretne jelentkezni ezért a sorsolást február 1.-én 19:00-kor tartom.
Eddigi jelentkezők :
1. Źşë'
2. cashback
3. Spet
4. -=Vacsek=-
5. Zolás
6. NFL#13
7. kulerr
8. maross
9. Zamery
10. bul07
11. bmatty -
Crytek
nagyúr
Akinek kell egy db SMNC írjon steam ID-t és adom is.
Mivel engem nem érdekel ,meg amúgy is nemsokára bárki letöltheti majd ingyen így nekem nem kell!
-
shrd
tag
Cserélném a következő játékot: Sniper Ghost Warrior Gold Edition
illetve van még kuponom is.
Akit érdekel PM! -
Crytek
nagyúr
Ezeket cserélném: Plants vs. Zombies GOTY, Edge, Serious Sam HD SE, SMNC
Ezek érdekelnének:
Risen, Drakensang, Bioshock 1 or 2, Dawn of War Platiunum Edition, Trine 2, Oil Rush, Just Cause 2
-
Angelo69
senior tag
Továbbra is keresek Orange Box-ot!
Valamint van egy eladó MoH 2010 a birtokomban.
-
csaba951
veterán
Mitől függ az, hogy egy TF2 item tradable státuszú vagy sem? A sima Steam Inventoryban lévőket tudom cserélni, a TF2 alatt lévőket meg nem.
-
Angelo69
senior tag
ollie-nak köszönhetően, az én közreműködésemmel sorsolásra kerül itt a Ph-n nem más mint:
Hogy legyen ideje mindenkinek aki szeretne jelentkezni ezért a sorsolást február 1.-én 19:00-kor tartom.
Eddigi jelentkezők :
1. Źşë'
2. cashback
3. Spet
4. -=Vacsek=-
5. Zolás
6. NFL#13
7. kulerr -
shrd
tag
Trainz Simulator 12 Cserélhető!
illetve van még pár kuponom.Akit érdekel PM!
-
Van valakinek Glow Fish vagy MumboJumbo kuponja?
-
-
Angelo69
senior tag
-
edgR
őstag
cserelnem a kovetkezoket:
- L.A. Noire Complete
- Borderlands GOTY
- FEAR 3
- AaAaAA!!!PU, vagy http://steamcommunity.com/id/76561197962606874
-
Crytek
nagyúr
Serious Sam HD: The Second Encounter + EDGE + SMNC játékokat adnám Risen vagy Drakensang -ért!
-
shrd
tag
Cserélhetőek!
Trainz Simulator 12
Super MNC
Grand Theft Auto : Vice City
Grand Theft Auto : San Andreas
Steam Mobile Accessilletve van még pár kuponom.
Akit érdekel PM!
-
Nekem van egy regisztrációs kódom a Super Night Combathoz, ami plusz 2 giftelhető példányt ad az inventoryba. Bárkinek odaadom, az egyedüli feltétel az, hogy a másik 2 példányt kisorsolja.
-
phenomHUN
senior tag
Akad 2 darab felesleges Super Monday Night Combat az Inventory-mban, így szeretném kisorsolni őket.
Létrehoztam egy csoportot, itt lehet jelentkezni. Lépjetek be és hívjátok meg ismerőseitek is. Amint megvan a 20 fős tagszám, indul is a sorsolás. A SteamGifts-en fogom lebonyolítani az egészet, és csak a csoporttagok közt.Tervezek még későbbi sorsolásokat is, így érdemes a csoportban maradni és figyelni az eseményeket.
-
shrd
tag
Cserélhetőek!
Trainz Simulator 12
Cogs
Super MNC
Grand Theft Auto : Vice City
Grand Theft Auto : San Andreas
Steam Mobile AccessINGYEN :
Guest Pass: Red Orchestra: Ostfront 41-45illetve van még pár kuponom.
Akit érdekel PM!
-
kulerr
őstag
válasz
Spa4aPaSWebr
üzenetére
kösz srácok!
Segítettetek.
-
KubanitoS
veterán
Kérdésed feltételezi, hogy van egy kialakult rangsor a játékok között. Neked kell eldöntened, hogy érdemes-e elcserélni.
Személy szerint azt tapasztalom, hogy nem szeretik a Majesty-t (elsősorban a kettőt), nekem viszont az egyik kedvenc játékom. Nem könnyű, de nekem nagyon bejött. Eddig harminc órát öltem a második részbe és még nem sikerült a második kiegészítő végére érnem.
-
Spa4aPaSWebr
csendes tag
Psychonauts - ez nagyon sok embernek tetszik, a saját műfajában jó
Majesty 2 Collection - hát, láttunk már sokkal jobbat is
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
AMajesty collection milyen game? tudja valaki?
már úgy értem, érdemes elcserélni egy Psychonauts-ra?
-
Tradelhető/Eladó
-
shrd
tag
Trainz Simulator 12 cserélhető!
-
Zolás
addikt
Cserélhető egy Torchlight játék. Kipróbáltam a demóját, és rájöttem, abszolút nem tetszik. Kuponokkal kíméljetek, csak játék mehet cserére.
-
BigBlue69
őstag
Blinding of Isaac Cserélhető!

-
-
Crytek
nagyúr
Na végre sikeresen megszabadultam az összes kuponomtól!
Amit kaptam cserében SPAZ + EDGE !
Most ezek vannak cserélni! -
kulerr
őstag
Sziasztok!
Psychonauts valakit érdekel cserére?
-
shrd
tag
Kuponok
Ezeket cserélném kuponokra vagy gift-ekre! Gift-ért akár többet is adok,vagy pótolok rá kp-ban!
Akit érdekel PM!ui: Cogs cserélhető kisebb játékra vagy jó kuponra.

és van 2db Red Orchestra: Ostfront 41-45 GUEST PASS
és 2db Super MNC -
phenomHUN
senior tag
Cserélhető játékok:
Assassin's Creed Revelations,
Dead Space Pack,
Sonic GenerationsAmi érdekel:
Saints Row 3, Witcher 2 (danih boltjából), vagy egyéb ajánlat. -
voozu
csendes tag
puzzle quest 2 -höz lenne valakinek kuponja? előre is köszi
-
Crytek
nagyúr
Az összes kuponomat cserélném bármilyen kis játékra. (Feltéve ha az adott kis game érdekel engem)
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm a lehetőséget 

). Jelentkezni lehet Pü-ben.
fail

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)