- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-03-05 12:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
genndy
addikt
Nem, végtelen sok szintje van.
Van amúgy külön kártyás topik.Vertigo: 1700. szint?

-
Vertigo18
addikt
-
Rudee1983
csendes tag
-
joe-ker
senior tag
-
ujlakany1993
aktív tag
-
ujlakany1993
aktív tag
-
maddionmax
senior tag
-
maddionmax
senior tag
-
ayo
veterán
-
maddionmax
senior tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
maddionmax
senior tag
-
ayo
veterán
par napja 12 db mafia 2t akartak a cod ghostsert. egyelore nem mentem bele

(#10790) dejaris: ha erdekel elcserelem es eleg csak a felet kifizetned na?
szerk.: amugy egyszer azert kaptan negativot steamtradesen mert egy hasonlo ajanlatot nem fogadtam el es ezzel felidegesitettem az arcot (4 betu volt osszesen: hi, es no)

-
scofield1290
tag
-
maddionmax
senior tag
-
cashback
őstag
-
Alien83
senior tag
-
PeL
addikt
-
ayo
veterán
-
bladegery
senior tag
-
-Sawyer-
tag
-
tupacamaru
veterán
-
Cheesus
senior tag
-
Inkv1zítoR
tag
-
Robokutya
senior tag
-
mepet
addikt
-
po1son
addikt
-
maross
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
-
zolee1988
tag
-
zolee1988
tag
-
Alien83
senior tag
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
cashback
őstag
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
-
Arkennys
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
-
Vertigo18
addikt
-
ayo
veterán
-
BigBlue69
őstag
-
.tnm
addikt
alapból igazad lenne, de:
- nem lecseszni akartam, hanem jelezni neki, hogy ilyenre ne nagyon várjon.
- a sorozat régebbi darabját akarta újabbra cserélni, ez azért alapból elég abszurd (pl. 2000-es évjáratú BMW-t cserélnék ideire)
- ha valaki mégis jelentkezik, akkor vagy nagyon nagylelkű, vagy épp csőbe akarja húzni (pl. valaki jelentkezik, hogy 1:1-be cserélné az idei BMW-jét a 2000-es évjáratúra, azért elgondolkozom nagyon erősen, hogy miért tenne ilyet)
@7845
nem tudsz veszíteni -.-
-
mepet
addikt
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
danih
veterán
-
cskamacska
addikt
"mindenki más teljesen el van szakadva a realitások talajától"
Leszámítva a régiós kijátszást, csak így tudnak a tréderek haszonra szert tenni. Így tud vacsek és shrd Bad Ratsből Skyrimot faragni, meg poison rendkívül akciós áron kopejkára cserélni az egyébként ingyen osztogatott Metro 2033-at.

Na most képzeld el, hogy nem lennének 50-500% százalékos haszonkulcsok, és mindenki csak az ajándék pulcsiját cserélgetné egymás között amire végül is készült a ST.
más
Cserélném a következőket:
Steam ajándékok:
- Sleeping Dogs
- Sleeping Dogs: Dragon Master Pack(Triad Enforcer Pack, GSP Pack, Police Protection Pack)
- Alan Wake Franchise(Alan Wake, American Nightmare, AW CE Extras)
- Dead Island GOTY
- Transformers: War for Cybertron
- Day of Defeat: Source
- Toy Soldiers
- Nuclear Dawn
- Iron Warriors: T - 72 Tank Command
- Jamestown Complete(Jamestown, Jamestown: Gunpowder, Treason, & Plot, Jamestown Soundtrack)
- Ace of Spades
- DamnationSteam kód:
- FEAR 3
- Quantum Conundrum
- Iron BrigadeUplay kód:
- Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Deluxe Edition
- elvileg a GGs PP is kvázi ilyenGamersGate ajándékok:
- Prince of Persia: The Forgotten Sands Digital Collectors Edition
- Tiny and Big: Grandpa's Leftovers
- Legendary
- Ground Control 2
- Star Prospector
- Dark Scavenger -
Siera
senior tag
-
Siera
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Konkrétan arra gondoltam, hogy nem akarok lopott bankkártyás, meg region locked dolgokat venni véletlen.Pardon, hacsak nem valami Pre-orderes cuccról beszélünk, ahol lusta volt a Valve első körben kiírni, hogy region restrikció van, akkor mindig jelölve van a giften (RU/RU CIS), hogyha zár van rajta?
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
-
La Magra
tag
-
maross
nagyúr
-
Spet
addikt
-
po1son
addikt
-
morvaigaben
tag
-
po1son
addikt
-
törölt tag
-
cashback
őstag
-
BioNiCMaN
addikt
-
maross
nagyúr
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
-
Zamery
senior tag
-
Vertigo18
addikt
-
stevve
veterán
-
stevve
veterán
-
Vertigo18
addikt
-
cskamacska
addikt
-
shrd
tag
-
po1son
addikt
-
ayo
veterán
-
csaba951
veterán
-
PoniLoW
csendes tag
-
Sawdelow
csendes tag
Nohát én szerintem azért jó ez a játék mivel olyan mint a Counter Strike meg a Far Cry 2 öszeboronálva zászlo versenyek hada vár a játékosra és komoly fegyverarzenál az egyszerü M4A1-töl az aknavetöig,mesterlövészig minden ami szem száj ingerre és a grafika semm utolso ez a játék a Ravaged

És ezt a játékot adnám egy Counter Strike Source vagy 1.6 ért!!!!
-
Sawdelow
csendes tag
-
Rent
senior tag
-
P-SZ-S
aktív tag
-
Alien83
senior tag
Amit akartam írni, az az hogy ha valamihez nem hivatalos formában jutok hozzá, az nem hivatalos, az egy dolog hogy most ebben a percben jár-e szankció.
Vagyis nem kell kérdezni, ha nem hivatalos úton megy, akkor 1 elővigyázatoságból nem csinálom, 2 most vagy később lehet belőle probléma vállalom a felelőséget.

Én is régen bo-t vettem megkérdeztem egy tagot hogy ez nem gáz, azt mondta nem neki ment.
Hát 1 hét után kaptam a tiltást.
Erről ennyit, SOHA SENKI NEM LEHET SEMMIBEN BIZTOS, A FELELŐSÉG MINDIG AZON VAN AKI CSINÁLJA.Én lehet egyszerű vagyok etéren mint a faék, de nem értem sajnos miért merül fel a kérdés.
Napról napra.
Akarok egy csokit lopni a boltból és megkérdezem hogy ez rizikós-e?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
fntastic
aktív tag
-
ayo
veterán
-
ttyborg
csendes tag
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
ZoleeHU
tag
-
Alien83
senior tag
-
po1son
addikt
-
Alien83
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
-
a178
tag
-
ayo
veterán
eleve privat profil gondolom nem sok repje volt. ilyenekkel kulcsot eleve nem szoktam en se. jol tetted
es igen adjal neki egy szep nagy minuszt esetleg egy linket a beszelgetesrol...en multkor azert kaptam minuszt mert nem fogadtam el a szuper jo ajanlatot az arctol...(THE SHIP) for Space Marine

-
cskamacska
addikt
-
Robokutya
senior tag
-
Robokutya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest