Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Na, azért annyira nem kell halálra ijeszteni a jónépet - van itt egy dolog, amiben keveredés van.
Érdemes elolvasni egy nagy giftelő történetét. 70+ gift pár nap alatt, nem semmi! Egyik levelében a Valve még ki is jelentette, hogy még nem is az a gond, hogy sokat giftelt... (olvassátok el, a Valve is hülye). A gyerek visszakapta az accját, ám a tradjeit felfüggesztették. Aki kapta a giftet, nem károsult.
A veszély nem az ipari méretekben, hanem az áru kifizetésében van! A Valve akkor ugrik nagyot, amikor a pénzéről van szó - ha fizetés utáni machinálás van, akkor kampó! És ez a fő gond. Legjobb, ha olyan módon történik a fizetés, amit nem lehet visszavonni (tehát paypal, hitelkártya kiesett). Ezeket leszarják. -
bijesz
aktív tag
válasz
hjanos1
üzenetére
Hát ha 100%-ra tudod, hogy ő veszi meg (megbízol benne) akkor nincs gáz.
De megteheti, hogy azt mondja, ő most megvette és tradel valakivel egy giftet a háttérben gyorsan amit utána odaad neked.
Ha pénzért csináljátok akkor így lesz pénz a semmiből nekik.
Mivel pénzért nem legális giftet venni, ezért még reklamálni is necces a vevőnek.De tényleg nem akarok ijesztegetni senkit, és én sem látok bele mélyen a csalási mechanizmusokba, csak érdemes gondolkodni kicsit, és mérlegelni.
-
cskamacska
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Mert még egy stikli nélküli orosz Steam barátra sem lehet alapozni egy Hardveraprós üzletet.
(ha nem is ismerős, akkor véletlenül sem!)
A Steam adminok sem teljesen hülyék, a 2. tucat ajándék után tiltani fogják a jóember Steam fiókját, rosszabb esetben azokét is akinek ajándékozott. (És ha ez véletlenül megtörténik, képzeld el hogy fogod kimagyarázni magad a vásárlóid előtt
)
Ezt azért vedd figyelembe mielőtt sefter hajlamaidat szabadjára engeded.
-
hjanos1
senior tag
De ha ő veszi meg, akkor csak ő lehet a sáros.
Viszont ha még nem volt ilyen, akkor nagyon nagy valószínűséggel tiszta az illető.(#3398) cskamacska:
Rendben van, én ezt így nem tudtam, hogy ez hogy folyik, ezért is kérdeztem meg.
A lényeg az, hogy ebből üzlet nem lesz.
Az már egy másik kérdés, hogy a tradelgetéssel mi lehet...
Mondjuk azt nem értem, hogy a Steam adminok azt miért nem mutatják meg, hogy hol van bent ilyen a szabályzatukban...
-
hjanos1
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Na akkor szerintetek?
2008 óta tag
78 megvásárolt játékkal
meg több tucat sikeres trade-del.
Akkor most megbízható az illető vagy sem? -
hjanos1
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Most erre tényleg kiváncsi vagyok: most a rubel az miért olyan nagy gáz?
-
Alien83
senior tag
válasz
Alien83
üzenetére
Ezek után cserélj gift-et.

Asszem tudjátok mi a megoldás!Ha gift-et cserébe kaptok nézzétek meg az adományozó accountot, ha van 30-40 játék rajta akkor asszem mehet, de ha 2 hete regelt account és van 300ft-nyi játék rajta akkor asszem egyértelmű.

Persze ez sem életbiztosítás de azért szebben hangzik. -
Niczo
senior tag
Valakinek esetleg Raven Software, id Software, vagy Activision kuponja lenne amit cserélne? Amit tudnék érte adni [link]
-
danih
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ingyen szórták a leakelt Dead Island kódokat bizonyos fórumokon, ebből kaptál te is sajnos

Azért giftekkel is óvatosan, ne legyenek illúzióitok - a legtöbb a keleti régióból származik. Sokan azt hiszik, megkapták a giftet, aztán hátradőlhetnek - fenéket. A gift objektum története tökéletesen visszakövethető a rendszerben...
Ennél azért jobb a trade picivel. -
bijesz
aktív tag
Így van ahogy lostprophet leírta.
Vissza lehet vonni a bakkártyás fizetést.
Namost ha egy emberrel bizniszelte akkor nincs is baj, de ha túl hosszú a trade lánc akkor már a valve is tehetetlen.ollie: nyilván aki ebben utazik annak nem nagy cucc bereggelnie agy új accot vpn-en, majd a saját accával eljátsza az ártatlant első trade partnert, bár ezek szerintem már bűnbandák, MW3 szintű drága gamekkel játszák ezt.
-
válasz
lostprophet
üzenetére
De ezt csak új accounttal tudják megtenni, mert egy ilyen után a Steam rögtön tiltja is a trade lehetőséget náluk, sőt, több ilyen után az egész accountot.
-
hjanos1
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Nézd meg légyszíves: egy szóval nem írtam vagy utaltam rá, hogy kulcs.
Én rendes giftre gondoltam, ami szerintem messze nem a ruszki kulcs kategória.
-
Alien83
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
hát ez szuper.
-
bijesz
aktív tag
Ráadásul a legújabb, hogy már giftekkel is csalnak így azok is eltűhetnek az acc-ról.
-
bijesz
aktív tag
random.org a 9-es számot dobta így a nyertes mepet
gratula vedd fel velem a kapcsolatot -
Rabbitf_24
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Okés, semmi gond, azért írtam, hogy lehet, hogy őt is átejtették, de ha bevállalja a kereskedést a haszon miatt, akkor a felelősséget is vállalja. Ez így korreket szerintem, de lehet, hogy sokat várok el...

-
cskamacska
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Erősen kétlem hogy rossz szándékkal adta volna tovább neked. Más kérdés, hogy kulcsokkal kereskedni _nagyon_ bizonytalan dolog.

Persze, ha az ember nem vállal ilyet be, akkor hogy lesz abból a Bad Rats-ből Skyrim a végén, ugye?
hjanos1: Épp most sirdogálunk a bizonytalan kulcsok miatt, erre bedobod hogy tudnál szerezni MW3 kulcsot valahonnan, ki tudja honnan.

Igazán kiváló időzítés, komolyan.
Ráadásul drágán kap.. izé adod, apróban 4k a ruszki kulcs. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S.Feri
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Most vettem tőle (3-4 napja) assassins creed revelationst.... remélem minden rendben lesz vele... áááá
-
Rabbitf_24
addikt
-
hjanos1
senior tag
Sziasztok!
Ezen a hétvégén a Call of Duty: Modern Warfare 3-at akciózzák (-33%)
Úgy tűnik, hogy most tudok szerezni belőle 6500Ft-ért.
Úgyhogy akit érdekel az jelezzen itt, vagy írjon privit. -
shrd
tag
Cserélhető / Eladó:
Medal of Honor (2010)Akit érdekel PM!
-
Bmww89
csendes tag
eladó/cserélhető steames játékok lista privátban

-
TazLeacher
nagyúr
Én is jelentkeztem.

-
bijesz
aktív tag
Half-Life 2: Episode One Pack sorsolás egy óra múlva.
Eddigi résztvevők:
shrd
tupacamaru
Kassadin
Lewzke
Pangelus
LaughingMan
alpihun
ruti
mepet
salieven
bmatty
a178 -
válasz
cskamacska
üzenetére
Akkor add nekem.

Ehh, úgy sem játszanék vele.
Amúgy úgy nézem, hogy olyan 30 USD körül van az ára.
-
cskamacska
addikt
DOTA 2-t mostanában milyen áron mérik? Ahogy hallom Playdota.com elkezdett több kulcsot is dobálni, nem feltétlen akarom hogy rámcsunyuljon nagy hirtelen csere után.
(már csak azért sem, mert maga a játék rettenetesen nem izgat
) -
Ra3
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
ha jól tudom azok csak skin-pack-ok... azért nem is vettem meg.
-
Ra3
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
sima killing floor nem jó?
-
lostprophet
aktív tag
Terrariát cserélnék Killing Floor Complete-re

-
a178
tag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
$p@rr0w: Néztem a Galaxison, de nem kapható... Kb. egy hete még 8E Ft volt.
ollie: Én is erre gondoltam, de a Steamen nem árulják a mi régiónkban. Ugyanúgy, mint a Skyrimet. De ha dobozosan veszem meg pl. a Skyrimet, akkor meg elvileg működik itt is a Steammel. Most akkor hogy van ez? Fura...
-
$p@rr0w
őstag
Érdekel valakit cserére egy Risen?
#3344) a178: Ennél a CD galaxis is olcsóbb.
-
a178
tag
Sziasztok!
Szerintetek, ha ezt megvenném, működne a mi régiónkban a Steamen? Mert itt azt írják, hogy igen. Van valakinek infoja erről? [link]
-
maross
nagyúr
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Megoldhato, dobj egy privit hogy mit szeretnel.
-
davidcsaba93
aktív tag
Nem tudom hogy ide szabad-e ilyen témában írni de azért megpróbálom:
Egy játék megvételében kellene a segítség. Pontosan az a problémám hogy nincs olyan bankkártyám amit támogat a steam ezért nem tudok így vásárolni. Ha valaki bevállalná hogy megvesz nekem így egy játékot,persze előtte elküldöm a számlájára a pénzt,és elküldi ajándékként nagyon megköszönném.
Előre is köszi a válaszokat
-
csaba951
veterán
Steam Support
Itt kell nyitni egy új hibajegyet.
Jobb oldalon:
Language: English, de lehet nyugodtan magyar is!
Your email address: e-mail címed
Subject: tárgy, mondjuk scammer
Category: Steam: Steam Trading/In-Games Items
alatta: Scam ReportsProduct: Játék címe
Steam Account Name: Steam bejelentkező neved
Bal oldalon:
Your Question: ide beírod az eset körülményeit
Add attachment: csatolod a chat képet
Nekem nem voltak hajlandóak foglalkozni az esetemmel amíg nem küldtem a View Inventory History-ról egy képet, ahol látszodott a lista tetején az adott trade.
Ez az Inventory-ban van, a képernyő jobb oldali részén egy link. Itt tudod visszanézni, hogy kivel mit cseréltél.
Csak akkor fognak foglalkozni veled, ha egy cserén belül kaptál lopott holmit. Ha csak te adtál, akkor úgy tűnik, hogy jó szívű voltál, és simán odaadtad a semmiért az adott játékot. Ha a másik kulcsot adott volna, akkor eleve nem is foglalkoznak az egésszel.
Égy türelmes a válaszadási idő 24-48 óra! De lehet 6-7 nap is.
Ja, és persze olvasd el ezt is! Itt részletesen leírtam, hogy hova érdemes még bejelenteni. Tőlük nem kapsz vissza semmit, de a többi ember legalább tudni fogja, hogy az az ember csaló.
-
Rabbitf_24
addikt
Még mindig keresem a Force unleashed 1 (vagy ultimate sith edition) és force unleashed 2 játékokat... Reális áron...
-
shrd
tag
összefutottamegy scammer-rel sajnos,és én húztam a rövidebbet...lehet valamit tenni,hogy visszakapjam a játékaimat? csináltam screenshot-ot a beszélgetésről,megvan az idje,minden..
-
maross
nagyúr
Elado/cseresorban:
Flatout
Killing Floor
Plants vs Zombies
Portal
TorchlightMindegyik steames gift vagy tradelheto item.
-
Reklámozni szeretném az előző hozzászólásomat
, Toki Tori Steam Key Private Giveaway , sok szerencsét 
-
bijesz
aktív tag
Left 4 Dead 2 -50 kupon vihető
-
albert8
veterán
Valakinek esetleg kell bunch of heroeshez -50% akkor nekem van
igy elég olcsó lesz mert most akciós
-
törölt tag
Hali!
Steam jatekokat arulok Team Fortress 2 targyakert!
Lista:
Half-Life Complete Pack - 10kulcs
Stalker Bundle (Shadow Of Chernobyl, Pripyat) - 9 kulcsElfogadok TF2 itemeket is ertuk, persze a megadott ertekben!
Promot is elfogadok.
Tudok visszaadni, ha tobbet adsz erte!Profil:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198017496731/Erdekel pm, vagy add steamen!
-
Lewzke
őstag
Vihető ingyen From Dust 50% kupon, első privát hozzászólónak adom.
-
Cserére:
Dead Space Pack (mindkét rész)
Sanctum Collection
Wasteland Angel (nem kulcs!)
Blocks That MatterKulcsok:
Call of Duty Modern Warfare 2
Serious Sam Double D
Zeno Clash
Anomaly + Edge + Osmos
Toki Tori
Humble Bundle #3
Humble Bundle #4
Fortix 2
Bunch Of Heroes
Zombie Shooter 1
Zombie Shooter 2
inMomentum
Hacker Evolution: Duality
Hacker Evolution: Untold
Your Doodles Are Bugged! -
bijesz
aktív tag
Adok egy Dead Space-t egy Killing Floor Budle-ért
-
KisTopi95
aktív tag
Érdekelne valakit Killing floor guest pass tf1 cuccokért?
-
Cooper911
senior tag
Empire Total War steam gift-et (20EU) trade-elnék a következők valamelyikére:
Trine 2
Bastion
Limbo -
shrd
tag
Cserélném / Eladnám:
-Medal of Honor™
-Call of Duty®: War Chest ( CoD , CoD2 , CoD: UO )
-Killing FloorAkit érdekel PM!
-
phenomHUN
senior tag
-
bijesz
aktív tag
van valakinek dungeon defendere?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kár ezen vitatkozni, mert lehet nem is DOTA lesz a játék neve.
-
Rabbitf_24
addikt
Force unleashed 1,2 érdekelne gift formában. PÜ jöhet.

-
Alien83
senior tag
Call of Duty Modern Warfare 2 van cserére! Ha valakinek kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ha nem is ismerős, akkor véletlenül sem!)
)

És ugye az orosz kulcsok/giftek nem egy életbiztosítás, de sokan kockáztatnak a kábé 50-75% olcsóbb játékok miatt is. Ha az embernek van orosz ismerőse, aki megveszi, majd gifteli, az a király

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)