- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Segal
veterán
-
Spet
addikt
válasz
maross
üzenetére
Massal is elofordul (bocs nem tudtam kihagyni
) -
-
Kaminii
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Marross: Értelek és látom, hogy cseréltél már ezen az oldalon. Csak a "Rosszul fog járni" mondatot magamra vettem mivel az én post-om után írtad.
Szerintem te is magadra vetted volna és rosszul esett volna, ha ugyan ezt írták volna, ezért "kaptam fel a vizet". De egyébként nem akarok vitatkozni, ha kell valakinek úgy is rám ír.FLATROWN: Neked meg azt tudom mondani az árkülönbségről, hogy:
Egyrészt engem a Rocket League érdekel, mert még nincs meg és most nincs rá pénzem. Ezért elcserélném mivel már megvan 1x a Fallout,így nekem jól jönne ki.
Másrészt senki nem venné meg teljes áron, mert akkor inkább megvennék steamről, csere nélkül, ha annyira kell nekik.
Így legalább lesz rá érdeklődő, aki elcseréli.Egyébként megértelek titeket, a helyetekben lehet én is neccesen mennék bele

-
Kaminii
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Te miért ítélkezel? Nem is ismersz és osztod itt az észt, elrontod a cserémet, és nem utolsó sorban lemondasz..
Ha annyira tudni akarod akkor már megvan a játék Steam-en és van 1 feles. Ajándékba kaptam, csak nem tudták, hogy már megvan...
Egyébként van még egy pár drágább játék kódom, de nem kell elhinned, majd meglátod, amikor elcseréltem valakivel.
Jó tudom, hogy vannak csalók,
de akkor sem kell egyből előítéleteket tenni.. -
Radion16
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Az oké, hogy nem annyi a tényleges értéke ami mellette van de én az alapján tudom beárazni. Most érted, ha ajánl valaki cserébe egy steamen 0,99 centes játékot, annak mennyi a valós értéke? Nyilván töredéke az én játékomnak . Sajnos rosszul tippelsz, nem vettem a kulcsot és mellesleg nem nézek hülyének senkit, mintegy segítség gyanánt írtam oda a steames értékét. Szerintem egy darabig el lehet vitatkozni még ezen, én tökéletesen értem a ti elvetek, remélem így már ti is az enyémet, hogy hátsószándék nélkül, segítség gyanánt írtam oda az árát. Minden esetre legközelebb már nem írom oda az értéket, ha ez iylen félreértéseket szül.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maross
üzenetére
"A Steam Áruházból vásárolt DLC a vásárlást követő tizennégy napon belül visszatéríthető, ha a hozzá tartozó alapjátékkal a vásárlás óta kevesebb mint két órát játszottak, mindaddig, míg a DLC nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra."
Nem aktiválta még, legalább is én így értettem a hsz-ből. Ha Steamen vette volna, akkor kérhetne refundot, de még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem Steamen vette a DLC-t és így nem tud kérni refundot. (kivéve ha szerkesztés előtt az állt ott, hogy Steamen vette meg.)
-
genndy
addikt
válasz
maross
üzenetére
Meg össze is tartozik az ablak és a kód, ha közben becsukja akkor fújhatja, kérheti újra a kódot.
csakdzsó: élvezetes lesz ezt eljátszani minden gépcserekor vagy új böngészős belépéskor
Azt azért ugye tudod, hogy account eladás mindenféle végfelhasználói szerződés szerint tilos, és a srác bármikor vissza tudja szerezni tőled a fiókját? (pont ezért tilos eladni) Steames fórumon olvasgass utána mielőtt teletömöd a fiókot játékkal meg kifarmolt 300 eurós CS:GO itemekkel. -
tomsolo
addikt
-
genndy
addikt
-
MgNp
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Na, akkor utoljára szemetelem a fórumot a hozzád hasonlók miatt. a dayz ára jelenleg 12-16 kulcs között mozog. (piacon megveszed kb 1.33 USD-ért ha dota, kicsit drágábban ha más játék kulcsa, természetesen ettől is függ h 12, vagy pl 16 kulcsot kérnek érte.) matekozzunk. 1.4*16=22,4, ami a legdrágább eset. a DayZ jelenlegi ára 24 Eur. (Ja EUR, nem USD, szóval megint a felém hajlik az a fránya számtan)
Ha szeretnéd linkelek legalább 3 megbízható steam approved oldalt, ahol ilyen áron mozognak az játékok.Tehát a kereslet kínálat egyensúlya alapján érdemes kulcsért, egyéb wallet-es értékért boltolni.
Ez az egyik.
A másik amin el kellene hogy gondolkozz(atok.) Ide illő Hsz-t írtam, aki akar rámír, megbeszéljük, aki nem, nem. Na bumm. De az ilyen kocka okoskodástól rosszul vagyok. Muszáj odaugatni, odaírni valami kötekedő majomságot, annak ellenére hogy igazatok sincs. Igyekszek fair üzletet csinálni, nem húzom sem a saját, sem más idejét. Nem 10USD ért akarok DayZ-t szerezni, hanem 17-21ért, ami reális.
Ha valóban építő jellegű dolog lenne elfogadnám, de ez nem más, puszta "muszáj ideírnom mert okos vagyok" dolog. Ettől kíméljetek meg a továbbiakban, nem a fórumra való, ha izgat írj üzenetet, ne ide szemetelj. Bocsi a többiektől, én nem akartam ezzel foglalkozni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5280
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Köszi, így attól tartok, én is bukni fogom azt a kulcsot, hacsak valaki nem kéri ma még privátban
Örülök h mindenki elégedett! 
1hsz előtted!
meg se néztem
pm vissza

Azt azért ugye tudod, hogy account eladás mindenféle végfelhasználói szerződés szerint tilos, és a srác bármikor vissza tudja szerezni tőled a fiókját? (pont ezért tilos eladni) Steames fórumon olvasgass utána mielőtt teletömöd a fiókot játékkal meg kifarmolt 300 eurós CS:GO itemekkel.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)