Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz -=Vacsek=- #3099 üzenetére
Nemigazan .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
edgR
őstag
cserelnem a kovetkezoket:
- The Darkness II Limited Edition
- Alice: Madness Returns
- Saints Row: The Third (x2)
- Batman: Arkham City
- RAGE
- FEAR 3
- Batman: Arkham Asylum GOTY
- The Witcher: Enhanced Edition Director's Cuterdeklodni privat uzenetben vagy itt lehet
-
ruti
Közösségépítő
de megváltoztál, rád sem ismerek
ááá, nem az új ábrázatodra gondolok, hanem h felajánlottál vmitén ugyan nem jelentkezek, de a felajánlásnak
(és mindenkinek, aki bármit felajánl a köz javára)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
válasz -=Vacsek=- #3087 üzenetére
plants vs zombies-ert egy flatout vagy hl2-ep2?
-
-=Vacsek=-
senior tag
közbe kicsit módosult a listán, jelenglek a következők cserélhetőek
Medal of Honor™
Counter-Strike: Source
Portal
Sanctum
Plants vs. Zombies GOTY
Super MNC
Guest Pass: Red Orchestra: Ostfront 41-45 -
bijesz
aktív tag
Oblivionhoz van kuponja valakinek?
-
Zolás
addikt
-
Niczo
senior tag
Az eddigi egyetlen nyereményem a Steamgiftsen 4 napja nem más volt mint a Toki Tori
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
JSaN
addikt
Van egy TOKI TORI steam cd key amit fel ajanlok.
Az jelentkezzen akinek nincs meg es kellene a jatek listaba, nem pedig tovabb tradeli.
Jelentekezesi hatarido (02.10) pentek este 8 ora, utan ki is sorsolom.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
BigBlue69
őstag
Mostmár Toki Tori és Bunch of heroes keyem van..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
8zabi
őstag
a Humble Bundle Android mellé most adták pluszba a Toki Tori-t
nekem már megvan, esetleg elcserélném valamire
-
Half Life sorsolas lista
kiszi07
kassadin
ruti
crytek
nfl#13
gtamate2
bmatty
laughingman
shrd
salieven
chatran
phenomhun
zamery
vacsek
bigblue69
balazs_
ra3
defranco
lewzkeA sorsolas a csinos hivatalos kozjegyzo elott megtortent, a mai nyertes: nfl#13, gratulalunk .
szerk: ha valaki felajanl hl2-ot es hl2 ep1-et sorsolasra, vallalom a hl2-ep2-ot .
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz cskamacska #3074 üzenetére
MiérT?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Ezeket cserélném!
Medal of Honor™
Super MNC
The ship Gift
Portal
Guest Pass: Red Orchestra: Ostfront 41-45
Sanctum
Costume Quest[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Van egy Bunch Of Heroes Kulcsom.. Tom h nem nagy szám ezért valami tf2 sapit elfogadok érte
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ha érdekel valakit , van 8x-33% valve , 1x-25% valve , 1x-50% valve kuponom.
Ingyen adom , nem kérek érte semmit.
Akinek kell , vegyen fel (1 embernek max 2 kupont adok)
[link]Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
-
törölt tag
Super MNC valakinek? Van még mindig 2db.
-
oidka
tag
ha esetleg valaki adna egy szamara felesleges skyrim/bethesda kupont en megkoszonnem!
-
-
Steam client update
- Fixed roaming game categories and favorite settings being reset
-blabla
..heureka!
-
edgR
őstag
- Saints Row: The Third (x2)
- FEAR 3
- The Witcher: Enhanced Edition Director's Cuterdeklodni privat uzenetben vagy itt lehet
-
Bmww89
csendes tag
nem hiszem , de minek nekem mondjuk olyan "felhasználói fiók" amin van egy játékom (lásd. Torchlight stb.), de nekem nincs rá szükségem, de azzal megsérteném a szabályzatot ha azt mondanám "hogy akit érdekel írjon privátot" azért ezt a hibát semmiképpen nem követem el mégegyszer
[ Szerkesztve ]
Vennék sokmindent
-
Bmww89
csendes tag
Keresek Limbot , akinek van kérem írjon egy privátot
[ Szerkesztve ]
Vennék sokmindent
-
Bmww89
csendes tag
látom törölték a hozzászólásaim , jó tudom account meg ilyenek, de mivel el akartam őket ajándékozni , így nem tudom mi volt vele a gond, ez kb olyan mintha itt egy csoki, de de ki van bontva a csomagolás ezért nem kell
mindegy akkor maradnak csak azok a játékok amik "legálisan " hírdethetőek
ha valakit érdekel néhány jó játék (Terraria , Far Cry, Portal2, Stalker... stb.), dobjon egy privátot[ Szerkesztve ]
Vennék sokmindent
-
Riccsiz_h
aktív tag
Cserélhető /Eladó
King Arthur Role Play Wargame (key)
Humble Indie Bundle #3 (key)
Humble Indie Bundle for Android (key, PC-n is működő képes, steamen keresztül )Left 4 Dead 2
Counter Strike Source
Rome Total Warprivát üzetben várom az esetleges érdeklődőket
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Zolás
addikt
válasz Rabbitf_24 #3050 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm. Elég rég kerestem rá, megmondom őszintén, ezért se lepődtem meg, hogy a Skyrim se elérhető.
Most matekozhatok, kell vagy nem kellCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Rabbitf_24 #3048 üzenetére
Érdekes, nekem múltkor nem dobta ki, pedig kerestem.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Az a baj, hogy a régiónkba nem elérhetőek ezek a játékok, így max egy külföldivel tudod elbizniszelni. Egyébként rácsapnék
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
NFL#13
tag
Van egy The Elder Scrolls: Oblivion Game of the Year 50%-os kuponom. Ajánlatokat PÜ-ben várom. Sör is érdekel érte
-
Crytek
nagyúr
50%-os Warner Bros kuponja nincs valakinek fölösbe?
Next PC Upgrade: 2022
-
tupacamaru
veterán
válasz -=Vacsek=- #3032 üzenetére
Nekem t'án 25% mintha lenne.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
csaba951
veterán
A hónap legviccesebb ajánlata. Sajnos nálunk nem érvényes!
[ Szerkesztve ]
-
Angelo69
senior tag
válasz -=Vacsek=- #3032 üzenetére
Nekem van egy 50-es de szeretném felhasználni...
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
-=Vacsek=-
senior tag
Nincs vkinek -33% os bethesda kuponja?
-
Szajo
őstag
Nincs valakinek olcsóér Two Worlds II?
-
csaba951
veterán
válasz $p@rr0w #3025 üzenetére
A Dead Island jó játék, ha nem szereted, akkor is jó cserealapnak. Perszer csak ha tradelhető. A CD kulcs nem jó semmire.
Counter-Strike Source is jó cserealapnak. Ma az USA-ban a Steam eladási lista 16., a játékos lista 3. helyén áll. Ezek szerint stabil kereslet van rá, bár én nem értem hogy miért. Azt hittem, hogy akinek teszik az már évekkel ezelőtt megvette. Ezek szerint nem.
-
$p@rr0w
őstag
Day of Defeat: Source
Risen
Thief Deadly Shadows
Ezeket cserélném.Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Van vkinek tradelhető dead space 2-je??
Akinek van pls irjon!! Fontos lenne!
-
Felajanlok egy Half Life -ot sorsolasra, erre a kommentre valo valasszal lehet ra jelentkezni, felteve ha van meg olyan, akinek nincs meg .
Nem csomag, csak az elso reszt tartalmazza, az jelentkezzen aki jatszana is vele, thx.Sorsolas csutortok este valamikor 19.00-22.00 kozott, ahogy hazaerek .
-
edgR
őstag
válasz cskamacska #3006 üzenetére
is-is
-
edgR
őstag
- Saints Row: The Third
- The Witcher 2: Assassins of Kings Digital Premium Edition
- FEAR 3
-
budo82
tag
The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY-m lenne cserére. Az ajánlatokat PÜ-ben várom (kuponra nincs szükségem).
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
BigBlue69
őstag
Pay Day the Heist-em van cserére!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Hasznos eszköz kereskedőknek: steamrep.
Gyorsan meg lehet nézni, hogy van-e valamilyen ismert probléma az illetővel. Még jobb móka, hogy meg lehet nézni, hogy az illetőnek hány scammer van a Friends listáján.Példa.
Az illető rajta van MegaRobot tiltó listáján. És tényleg, a Steam is tiltó listára tette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest