Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DeFranco #2798 üzenetére
Nekem volt 25%-os, de elhasználtam az egyik DLC-hez.
(#2801) Niczo: 2 DLC-hez 2 kupon kell.
Ja igen.
TRADE:
Van egy tradelhető Duke Nukem Forever-em. Haveromnak vettem, aztán kiderült, hogy már megvan neki. Ha valakit érdekel, szóljon, elcserélem egy kisebb játékért.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
alpihun
senior tag
válasz DeFranco #2815 üzenetére
13 évesen?
(#2816) ollieTudom.Half Life orange boxért bejártam fülitől farkáig a közeli várost(attól még tf2 ben is prémi lennék).Ám nagyon alacsony a választék és kb dupla áron (vidéken élek Erdélyben).
Ám most miért olyan nagy baj, hogy jelentkeznék?Nem biztos hogy én nyerek.Ha pedig tényleg kamufiókos fukar akármi volnék, úgyse nyerném meg...Ja, ám van dobozos Burnoutaradise City tub-om, cod4 em,world of goo-m,battleforge-om,divinity 2-m,de egyiket sem lehet aktiválni...
Angelo69: Tf2 ben random találsz heti 6-12 cuccot, az cserélhető.Múlt héten volt egy tradem.5000 Battleforge pontot adtam (nonsteam ea game) pár sapkáért és fegyókért.
De ha nem hiszed.
Ja és ott pyromaniac a nevem, de ha tf2b linkre kattolsz már biohazaard jön elő.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
válasz DeFranco #3202 üzenetére
Persze, mukodik, csak tok jo lenne tudni, hogy pl h-sz-p -en este 7kor sorsolas a steam traden-en . Es aki adja, annak sem kell vegigturnia a topicot, odaadnia a tradereknek haszonlesoknek, mert ezt csak kozpontositva, vagy folyamatos flameles/beirogatassal lehet elkerulni. Atlathatobb lenne, ra lehetne keresni mindig az aktualis sorsolasra, igy elsikkadnak. En mindenesetre szivesen latnek egy ilyet, es szivesen adnek neha egy-egy jatekot.
szerk: bluerainbow: en meg csak 150-200nal jarhatok, sose nyertem . Az biztos, ha ezt az idot munkaval toltottem volna, akkor megvehettem volna mar egy-ket aprobb jatekot .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
shrd
tag
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz DeFranco #3481 üzenetére
Ha azt nézzük a 20 assist egy kellemes szám, ahhoz, hogy az meglegyen el kell töltened már egy kis időt itt a forumon aktívan (és most nem az egymás szapulására gondolok, ami itt meg a steam topikban ment ).
Felajánlani, sajna nem tudok semmit, az uccso 50%-os valve kuponomat még tartogatom hátha lesz portal 2 leértékelve egy -25-33%-a mert arra még jó is lenne.
Szerk.: bijesz, DeFranco létre szeretne hozni egy olyan szabály rendszert amivel tényleg kiszűrné azokat az embereket, akik csak azért járnak ide, hogy ingyen "húshoz" jussanak hozzá, amit lehet hogy tovább próbálnának forgatni valami másért. Ha pl valaki most elordítaná magát, hogy MW:3 vagy más AAA című játékot ingyen kisorsolja, akkor érdekes módon hirtelen megnőne a frissen regisztrált emberek száma, hogy jelentkezne rá.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #3471 üzenetére
Hölgyeim és uraim!
A sorsolás fődíja módosul, mostantól kezdve a díj a PH!umble Addikt Bundle
Emeljük a tétet, danih kolléga felajánlásából mostantól a Toki Tori mellé a nyertes megkapja a Frozen Synapse Bundle játékait is.
A szabályok változatlanok, a nyertes mindent visz!
-
-
-
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz DeFranco #3530 üzenetére
A steam-nek előnye , hogy könnyebben átlátható. Nem kell visszalapozni a fórumban ha egy napig nem voltál fenn , hogy vajon lessz-e sorsolás , eleve akinek megvan a játék nem is nevezhet be. Ez (steam csoport) nem facebook vagy twitter , nem kell orákat fent lenni (amugy sem tesszük sokan) , egyszerüen ha valaki felajánl valamit kisorsolásra , arrol minden tag értesül , ha akar benevez ha nem hát nem. Könyebb a tagokat is szürni , egyből megtudod hogy korrekt játékos , vagy haszonleső. Pl mikor regisztrált , hány játéka van stb...
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest