Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Maradt egy Tomb Raider (2013) kulcsom,amit Batman Arkham City GOTY-ra cserélnék.
-
ruti
Közösségépítő
Elvi kérdés:
az eljövendő Humble Focus Int. Bundle (így látatlanban) 1 dolláros részét mennyi játék kártyára lehet cserélni? -
x_o_n
veterán
cserélném nekem meg nem lévő bundle játékokra:
trine 2-the complete story
sniper ghost warrior gold edition
magicka
alan wake-american nightmare -
Keresek:
Crysis Maximum Edition steam-re (Crysis 1, Warhead, Wars) (max. 5€ értéken)amim van:
Dead Space 1 origin key,
Dead Space 3 origin key,
Crysis 2 Maximum Edition origin key
Rush Bros steam key (~200 Ft értékre tartom)
Lunar Flight steam key (~200 Ft értékre tartom)
Glowfish steam key (~200 Ft értékre tartom)
Bad Bots steam key (~200 Ft értékre tartom)"pénz" (wallet-es is, ha valakinek az jobban kell).
ezeket tetszőleges összetételben lehet variálni.
-
szami777
addikt
Jól indul a napom, steamtrade-n hitmant a-t akarok cserélni arma 2- co-ra, erre kaptam érte egy arma 3 digital delux editiont. Meg van koronázva a napom

-
Arkennys
addikt
ha valakinek van fölös bastion kulcsa, írjon rám, és megbeszéljük, hátha el tudjuk cserélni valamire
-
torik
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
Köszi, azóta sikerült beütni egy cserét.
Ezek a játékok maradtak cserére: Brütal Legend, Trine 2: Complete Story, Tiny and Big, English Country Tune, Intrusion 2, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Medal of Honor, Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising, A Virus Named Tom, Rocketbirds
Ami érdekelne cserébe: Shadowgrounds, Cave Story+, esetleg egyéb játékok (pm-ben
) -
Zamery
senior tag
Sziasztok!

Trine 2: Complete Story Steam Key
Mark of the Ninja Steam Key
Brütal Legend Steam Key
FTL: Faster Than Light Steam Key
Rocketbirds: Hardboiled Chicken Steam Key
LIMBO Steam Key
Bastion Steam Key
Serious Sam HD: The First Encounter Steam Key
Serious Sam HD: The Second Encounter Steam Key
Hard Reset Extended Edition Steam Key
System Shock 2
The Showdown Effect Steam Key
Europa Universalis 3 Complete Steam Key
Botanicula Steam Key
Thomas Was Alone Steam Key
Amnesia: Dark Descent Steam KeyDarksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor (ez 1 kulcs)
Saints Row: The Third Steam Key
Red Faction: Armageddon Path to War DLC Steam keyEzeket a HiB kulcsokat cserélném, bármi más indie bundle kulcsra, ami nekem nincs meg.
Steam acc: [link].
-
barisj
aktív tag
-
Megvettem a Humble Indie Bundle 9-et, de a Trine 2: Complete Story már megvan belőle.
Valaki cserélné valami másra? -
pr0da
csendes tag
Eladó egy Natural Selection 2 (4.34EUR ~ 1200huf) és egy Torchlight 2 (3.56EUR ~ 1000HUF) steam 4packból. Privátot írjatok légyszíves vagy e-mail is jöhet.
-
-
barisj
aktív tag
Pirosért cserébe a következő kuponok elvihetőek:
66% OFF A New Beginning - Final Cut szept29-ig érvényes
75% OFF Serious Sam 2 szept 30-ig érv.
50% OFF Garry's Mod szept 30-ig érv.
66% OFF Chivalry: Medieval Warfare szept 30-ig érv. -
cozykaa
csendes tag
Hamilton's Great Adventure giftem cserélném 1 tf2 kulcsra vagy más játékra.
-
PeL
addikt
Alien Breed Trilogy steam giftet adnék a két Indiegala bundle packért (Flashpoint + Magicka). Akár még egy TF2 kulcsot is rádobok.
-
Föcsök
aktív tag
Valaki nem szeretne kicsit csereberélni?
Ha van valami felesleges háttered vagy ha tetszik valami szólj nyugodtan. Itt privátban, vagy steam-en, ahol focsok néven megtalálható vagyok.
-
torik
senior tag
Hi, mostani humble weekly-ből keresem a Duke Nukem 3D Megaton Edition-t, cserébe már bundle kulcsokat tudok felkínálni: Brütal Legend, Trine 2: Complete Story, Tiny and Big, English Country Tune, Intrusion 2, Oil Rush, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Medal of Honor, Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising, A Virus Named Tom, Rocketbirds.
Hajlandó vagyok több kulcsot is adni cserébe
akit mozgat a dolog küldjön pm-et, köszi! -
BigBlue69
őstag
Humble Bundle 9 Bonusokból lehetne válogatni tőlem a holnapi weekly-ért.
-
H4RDC0R3
csendes tag
Payday: The Heist steam kód és Amnesia 2 kódot cserélném értelmesebb játékokra és ha lehet ne humblebundle-s legyen mert megvan az összes.CS-ok érdekelnének főleg.
-
Bundle-ökből maradt:
Dead Space 1 origin key,
Dead Space 3 origin key,
Crysis 2 Maximum Edition steam key
Rush Bros steam key (~200 Ft értékre tartom)
Lunar Flight steam key (~200 Ft értékre tartom)
Glowfish steam key (~200 Ft értékre tartom)
Bad Bots steam key (~200 Ft értékre tartom)cserélendő:
steam trading card-okra
wallet pénzre
Crysis Maximum Edition steam key/gift-re. (erre akár rá is fizetek.) -
barisj
aktív tag
Hali!
A steames -x % kedvezményes kuponokkal lehet kezdeni valamit?
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, én a lunar flight nevű játékot keresem. Ha van valakinek akkor küldjön nekem pü-t. Köszi
-
viktor82
őstag
Tomb raider Collection keresek cserébe HitmanAbsolution,Ghost Recon Future soldier-t tudok ajánlani vagy van más is ,ird meg mi érdekelne!
-
Heavyrain
őstag
Amazonos, Tomb Raidert(steam kulcs) cserélnék Hitman Absolution: Professional Edition-re.
Hátha valakinek pont az maradt meg a The Tomb of the Sleeping Hitman csomagból
-
maross
nagyúr
nazi zombira kerult ember, sonic az utolos embert varja, sanctum is van meg. Illetve an egy payday2-re is lehetoseg potom 10euro bizonyos kondiciok mellett

-
ayo
veterán
válasz
scofield1290
üzenetére
steam trade topicban minden ingyen van
-
maross
nagyúr
4pack maradvanyokra lehet jelentkezni priviben: sanctum 2, nazi zombie army, sonic all transformed.
-
WayneGace
őstag
Központozásra kellene még figyelni.

-
ZS3NI
őstag
válasz
scofield1290
üzenetére
Ahhoz képest, hogy "telóról voltál" elég durván összeraktad a hsz-t. Vastagbetű meg még egy link is a steam profilodhoz.

-
szami777
addikt
válasz
scofield1290
üzenetére
Mondat közbeni nagybetűk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
scofield1290
tag
Bocsesz csak Sokmindent kihagytam és szerettem volna egybefoglalni !

A következő 2 db Vastag betűkkel és aláhúzással kiemelt szavakat a Kötözködő emberek figyelmébe ajánlom még mielőtt valami baromság megirásának kezdenének hozzá !!
Tehát Ezeket a Key-eket "" Cserére Kinálom ""Steam Játékok
1 db Tropico Trilogy (3 games in 1) Steam Key
1 db Tropico 3 Steam Special Edition Steam Key
1 db Earth 2160 Steam Key
1 db Patrician IV - Steam Special Edition Steam Key
1 db Jagged Alliance 2 - Wildfire Steam Key
1 db Restaurant Empire 2 Steam Key
1 db AI War + 4 DLC packs & Tidalis Steam Key
1 db AI War: Vengeance Steam Key
1 db Serious Sam HD: The First Encounter Steam Key
1 db Serious Sam HD: The Second Encounter Steam Key
1 db Mini Motor Racing EVO
1 db Depths of Peril
1 db The 39 Steps
1 db The Whispered World
1 db Fortix
1 db MacGuffin's Curse
1 db Ravaged - Zombie Apocalypse
1 db Star Wolves 3: Civil War
1 db Tower Wars
1 db Alien Hallway
1 db Alien Shooter
1 db Alien Shooter 2: Conscription
1 db Alien Shooter 2: Reloaded
1 db Zombie Shooter
1 db Zombie Shooter 2
1 db Saira
1 db Musaic Box
1 db Yumsters 2: Around the WorldDesura Keys
2 db Chompy Chomp Chomp
2 db Particulars
2 db Super Panda Adventures
2 db Splatter
1 db Zombies
1 db Knytt UndergroundArcen Games Keys!
2 db AI War: Fleet Command CD Key
2 db AI War: Ancient Shadows CD Key
2 db AI War: Children of Neinzul CD kulcs
2 db AI War: Light of the Spire CD Key
2 db AI War: The Zenith Remnant CD Key
2 db A Valley Without Wind 1 and 2 CD Key
2 db Tidalis CD KeyÉrdeklődni PÜ-ben vagy Steam-en Itt : ♥™ .:*รς๏Ŧเєl๔*:.
-
pigster
senior tag
új: hosszú úúúúú

-
maross
nagyúr
válasz
scofield1290
üzenetére
az ujjab hosszu u
-
scofield1290
tag
Van 1-2 ujjab cserém :
Tropico Trilogy (3 games in 1) Steam Key
Tropico 3 Steam Special Edition | Steam Key
Earth 2160 | Steam Key
Patrician IV - Steam Special Edition | Steam Key
Jagged Alliance 2 - Wildfire | Steam Key
Restaurant Empire 2 | Steam KeyÉrdeklődni PÜ-ben vagy Steam itt: ♥™ .:*รς๏Ŧเєl๔*:.
-
cozykaa
csendes tag
Cserélném Tomb Raider Collection giftem csgo skinre vagy tf2 kulcsra(más játék is érdekelhet ,de ebből elég kevés van).
-
Blade468
csendes tag
Mégegyszer megpróbálom: Brütal Legend Steam kulcsot cserélnék gyakorlatilag bármire! (Játék)
-
finest
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
A mostani Humble Bundle heti retro shooter BTA játékai közül a két nem kártyásat, azaz a Serious Sam HD The First Encounter és a Second Encounter kulcsait cserélném néhány kártyára és/vagy háttérre, vagy akár ha van valami kártyás játékhoz valami jó kis -70 - -90%-os kuponra. Ha valakit érdekel valamelyik játék, akkor Steam-en szerintem folytathatjuk. Focsok néven megtaláltok.
-
torik
senior tag
Duke Nukem 3D: Megaton Edition-re cserélnék, amim van érte: Brütal Legend, Trine 2: Complete Story, Tiny and Big, English Country Tune, Intrusion 2, Oil Rush, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Medal of Honor, Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising. Ha valakit mozgat a dolog pm-et küldjön, köszi.
-
csaba951
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
A Steam Store-ban vásárolt változatban automatikusan benne van. A dobozos példányokra ez csak akkor igaz, ha külön jelzik az adatlapon. Nekik külön kell megvásárolniuk.
-
zone
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
[link]
Úgy olvastam, hogy alapból benne kellene lennie a Steam verzióban, de nekem nincs benne, GMG-n vettem. -
po1son
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
TF2 kulcs beszerzése nem csak tf2shop vagy marketből lehetséges. Például a legmegbízhatóbb tf2 sefter oldalon a legolcsóbb a beszerzés (~375 Ft). Persze olyantól érdemes venni, aki már 50 rep felett jár az oldalon.

-
yarsley
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Pláne hogy 1,8 euró körül(1,85€ maximummal) történelmi magasba szöktek a TF2 kulcs árak.
Hol????
Orulok ha 400-ert elviszik tollem azt a parat ami van... -
Humble Bundle-ökből maradt:
Dead Space 1 origin key,
Dead Space 3 origin key,
Crysis 2 Maximum Edition steam keycserélendő:
steam trading card-okra
wallet pénzre
Crysis Maximum Edition steam key/gift-re. (erre akár rá is fizetek.) -
finest
addikt
Nincs valakinek RAGE-hez Sewer missions dlc-je?
Adok érte 2 Rain-Slick Precipice of Darkness 3 kódot. -
cskamacska
addikt
válasz
Domaaaa
üzenetére
Nézz szét steamtrades.com-on, tf2outpost.com-on és egyéb cserebere helyeken. Direktben leárazás butaság megvenni, mikor akciósan 3 euróért dobálták már és sok felhalmozódott. 3 kulcsnál többet ne adj érte.
Pláne hogy 1,8 euró körül(1,85€ maximummal) történelmi magasba szöktek a TF2 kulcs árak.
Kereskedők árai erre meg mintha még magasabbak is lennének mint pár napja. Simán kérnek a L4D2-ért is 5-6 kulcsot.
ui: És pont erre a nagy alkalomra tisztelettel mást sem kapok mint Humbli Kulcs ajánlatokat. Legközelebbi ilyet kihívom a hóra, játsszuk le.
Sefter Bélának megadod a 100% hülyevagyok felárat, nálam még a Bad Rats-ből is alkudnál. Adok én neked Gala kulcsot vaze. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Konteó topic
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- E-roller topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mentem volna bele egy ilyen dologba vakon, de ö odaadta előbb a kulcsot is ráadásul

ingyen van ??