Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
men of war assault squad-ot cserélném
-
shrd
tag
Kuponok
Ezeket cserélném kuponokra vagy gift-ekre! Gift-ért akár többet is adok,vagy pótolok rá kp-ban!
Akit érdekel PM! -
Fboy
aktív tag
Cserélném az alábbiakat elsősorban játékra:
Civilization IV (csak az alapjáték)kuponok:
-50% valve
-50% demolition inc
-50% starruler
-50% shadowgrounds -
sagem
addikt
Dungeon Defenders (tradelhető) várja szerető gazdáját, csere játékra vagy kp-re, kp esetén baráti árral, PM ha valakit érdekel, ty

-
Alien83
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Azért van ez mert nem szembetűnő a fizika léte, egy játék tartalmaz sok fizikai számítást csak nem széttörhető tárgyak formájában, pl a mozgás a ruhák lebegése meg ilyenek, füst, gőz, tűz, víz, karakterek mozgása stb.
ezek amiket sokan csak észre sem vesznek sokkal több számítást igényelnek mint hogy a hl-ban 3 szeszka széttörik vagy 3-4 doboz.A HL is ha megnézed textúrákban gyenge lett, mert nem a részletességre mentek volt hely a gép számítási képességénél a fizikára, manapságy 20x részletesebbek a játékok, és a fizikára ha marad energia annyira természetesnek hat hogy észre sem veszitek...
Elsőnek nézd ezt meg 2007-es (asszem) játék.
http://www.youtube.com/watch?v=KlKI936zBMk -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Van mind2
-
cskamacska
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
Pedig a Red Faction-el fején találtad a szöget. Amikor 2004-ben a Half Life 2 megjelent, akkor mindenki azt gondolta hogy egy forradalom kezd kibontakozni, és pár év múlva a Guerilla/Armageddon szintű fizika lesz a minimum a játékoknál. A szomorú valóság pedig az, hogy messze a legtöbb játék még annyi fizikázást sem tartalmaz most 2012-ben, mint a HL2 2004-ben..

-
BloodyEddie
őstag
1 db Ubisoft 25 vagy 33 kupont keresek!
-
Alien83
senior tag
Tévedés nem értelmezted a mondatot, egy deszka nem tud másképpen eldőlni, vannak dolgok amiket nem tudnak újból feltalálni, max mennyiségre megnövelni vagy szebbé tenni látványra.
Vagyis hl-ban kitalálták hogy tudjon egy deszka eldőlni és mivel 2 oldala van nem lehet megoldani hogy az új játékokban 3 oldala legyen.Csak max azt hogy szebb részletesebb legyen láátszódjanak a szálkák benne.
Amúgy sokat újítottak azóta csak max a felhasználása nem a nagy címkben és nem jól történt.
Most már olyan technológiák vannak a fizikában mint a Cryostasis pl mégsem szarta össze magát senki.
Sőtt előtte is voltak ilyen dolgok csak most mondtam 1 pédát.
Csak akkor még egyeltalán semmi hasonló nem volt a piacon most meg annyi van hogy nem tűnik fel.Játszottál pl a Red Faction Guerilla vagy Armageddon-al? Hát az odabasz a HL-nak.
-
Alien83
senior tag
Persze vannak összecsapott játékok, nem mindenki nyomul a fizikával de jópár cím amiket írtatok pont hogy jó fizikával rendelkezik.
Csak ami 8 éve újnak hatott az manapság átlagos, nem jobb a HL a mostaniaktól hanem akkor volt újdonság.
Pl akkor újdonság volt hogy egy deszka eldől most meg a Crysis-ban átlagosnak számít hogy 20 000 deszka dől el.
-
Źşë'
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
hát ahhoz képest hogy eltelt majd 8 év ahhoz képest gyengék, én leginkább a fizikai modell-t fejlődését hiányolom, hl2ben az is ütött 2004ben! meg a valve arra megy hogy a régebbi gépeken is fusson a cucc, manapság ez hol tapasztalható? mármint az optimalizáltság, nem is beszélve a fizetős dlckről, amit régen a support nyújtott ill a modderek ingyenesen, a support manapság pecseket sem tud készíteni, bugosan hibásan jelennek meg a játékok, a moddereket meg kiszorították a játékiparból (kvázi új multi mapokat nem lehet használni mert a multis játékok megoldása sem a régi jól bevált dedikált szerveres megoldás)... manapság ami számít az a grafika, ill. az hogy hamar jussanak sok pénzhez - "szalagon történő" gyártása a minél előbb dobjuk ki termékeknek
-
edgR
őstag
van: oblivion goty, garshasp, hib3 gift url
ajanlatokat varnek

-
shrd
tag
Ezeket cserélném! Illetve eladnám!
- Poker Night at the Inventory
- Nation Red
- Hydrophobia: Prophecy
- Prototype
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Flatout Complete Pack
- Painkiller Complete PackAkit érdekel PM!
-
Niczo
senior tag
Még mindig van ingyen vihető kupon, vagy ha van felesleges kuponod ami engem érdekel azt elfogadom cserébe

Esetleg ha maradt valakinél felesleges Sega kupon, még az elkövetkező fél órában érdekelne

-
Źşë'
addikt
válasz
Alien83
üzenetére
én minőségbeli kritikának éreztem, leszarozni egy Half Life-ot
... az hogy sok embernek megvan, az is csak azt bizonyítja hogy igen népszerű és jó program (itt senki sem meggazdagodni akar a traddel... nem is az a cél, ill. lehet h egyeseknél az, én személy szerint nagyon örültem h kipörgettem haveromnak egy hl2-t + ep1et a karácsonyi event alatt!
+ ahogy (#2474) ProEvoFan kollega is említette! egy korszakalkotó játék fikázását nem lehet szó nélkül hagyni! -
Two Worlds II keresi leendő, szerető gazdiját, aki rendszeresen megeteti meg megsétáltatja... akarom mondani játszik vele.
Pályázatokat referencia (értsd: mit adsz cserébe) megjelölésével, privátban kérem.
-
BloodyEddie
őstag
Én is nagyon szeretem az összes HL-t, de ne offoljuk szét a topikot kérlek.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Érdekel vkit egy Shattered Horizon?
-
shrd
tag
[Kuponok]
Ezeket cserélném kuponokra vagy gift-ekre! Gift-ért akár többet is adok,vagy pótolok rá kp-ban!
Akit érdekel PM! -
Robokutya
senior tag
elkelt az utalvány csomagom köszi mindenkinek.
-
Robokutya
senior tag
Skacok elfogyott a türelmem
A játékaimat beváltottam !
[URL]http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory/
[/URL]
a
25%-KAL OLCSÓBB Focus Home Interactive
és a
66%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II
utalványok kivételével mindenem kiadó akár cserealap nélkül is vihetőek.
köszöntem mindenkinek. -
Zolás
addikt
Binding of Isaaac 50% /2
Trials2 Second Edition 50%
Serious Sam HD: Second Encounter 50%
id Superpack 33%
Oddbox 50%
Poker Night at the Inventory 50%
Ares Extinction Agenda 50%
Lost Horizon 50%
Valve 50% /3 25%/1
Csere-bere meg minden ilyesmi
-
BloodyEddie
őstag
Óvatosan aki tf2 itemekkel tradel, bugos a Steam Trade és van aki visszaél vele. A trade ablakban és az inventoryban feketének látszik a sapi amit cseréltem, in-game pedig piros/kék. (árkülönbség van a két szín között, és nem én jártam jól)
-
chatran
őstag
Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.
Kuponok:
-25% Valve 3x
-33% Valve 3x
-50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012 -
edgR
őstag
szerintem azert van ennyi hl a piacon, mert rengeteg a kintlevo valve kupon, es relative olcson hozzajuk lehet igy jutni. meg jo akciokban voltak.
ar / ertek aranyban viszont a mai napig az egyik legjobb vetel barmelyik. -
Crytek
nagyúr
Na pár kupont elcseréltem végre! Kaptam érte Binding of Isaac-et!
Ami ugyan fikarcnyit sem ér számomra mert warezba sem méltatnám letöltésre!
De ki tudja lesz-e megint acsis feladatoknál.Ha nem valami szarért cserélem majd! -
BioNiCMaN
addikt
Van valakinek Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad-hoz 50%-os kuponja?

-
Spet
addikt
King Arthur promo kulcsomat cserélném valami másra (kupon nem játszik
). Ajánlatok jöhetnek Pü-ben.Nah ezzel lettem fanatikus tag

-
albert8
veterán
CoD 4 kupont vagy játékot keresek!4!
-
shrd
tag
Garry's Mod cserélhető! Akit érdekel PM!
-
Spet
addikt
Bétára itt tudsz regisztrálni vagy steamgifts-en beregelsz és ott bejelentkezel egy SMNC sorsolásra.
-
shrd
tag
Hol lehet az ingyen Super Monday Night Combat-ot beszerezni?

-
phenomHUN
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Én speciel a 2. típusba sorolom magam, nem vagyok túlságosan eleresztve se pénzzel, se egyébbel, de azért általában jól kifogom, az élet minden területén, ha véletlenszerű dolgokról van szó

Nem tudom megmagyarázni, miért lehet, ebben az esetben is pl. a srác írt rám, hogy kellene neki 10€-ért, úgy hogy nem is hirdettem még meg a Super MNC-t
Egyszerűen szerencsém van/volt.MÁS:
Ha valakinek van Binding of Isaac kuponja, és nem használja fel, akkor én szívesen elfogadom!http://steamcommunity.com/id/faithlesshun
Előre is köszönöm!
-
shrd
tag
Kuponok
Akit érdekel PM! -
phenomHUN
senior tag
Már nincs meg, 2 óra után adtam el 10€ -ért

Ami van:
http://steamcommunity.com/id/faithlesshun/inventory/#753 -
BloodyEddie
őstag
Jagged Alliance 2 Goldot és 50% Rage/idSoftware kupont adnék Medal of Honorért.
Vagy JA 2 Gold kuponokért:
CoD 4 75
Rockstar 50
Ubisoft 33
Brotherhood 50
+7 random kupon megegyezes szerint. -
phenomHUN
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Ingyen, persze

-
-=Vacsek=-
senior tag
Nation Red kell vkinek?

-
Niczo
senior tag
Ha kell innen kupon(ok), ingyen viheted, vagy ha van felesleges kuponod ami engem érdekel azt elfogadom cserébe

Valve kupon gyűjtők örülhetnek
-
Crytek
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Dead Space 1-et megvettem! És már el is cseréltem!
DS2-öt meg cseréltem másik DS2-met amit amazonon kaptam (rendszerhiba miatt ingyen) meg kiraktam SG-re a cd keyt aki kapja marja alapon!
Ez az ár figyelmen kivül hagyása lehet hogy csak nálam él, nemtudom ki hogy van vele.
Ha nekem adott volna steam akcióba ingyen pl MW3-at ami 50 euró vagy fölötte simán cserélném olyan 10 eurós game-re ami érdekel! -
Crytek
nagyúr
Ha lesz nyáron is ilyen szenes vagy akármilyen akció ezeket szeretném megszerezni majd:
Assassins Creed 2 és felfelé bármelyik
Splinter Cell Conviction
Batman AC
Shogun 2 Total War
Magick Collectionfpeter07: Aki árakat nézi az ne is trade-eljen!!!!! Soha nem néztem az árát a cserélendő játéknak mivel steam-en is ingyen szereztem.Pláne ilyen VGA-hoz járt cd key.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem, csak hirdetem őket több helyen is, és azért így kapok elég sok ajánlatot, amik közül kedvemre válogathatok

Aztán tegnap felvett egy srác, aki felajánlott az AC Revelationsért egy Batman AC nvidia promo kódot, és mondtam hogy az kevés lesz. Szóba jött, hogy van neki több is, és sikerült meggyőznöm: adott még egyet és így már nyélbe is ütöttük az üzletet
-
phenomHUN
senior tag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Medal of Honor™---> Sonic GenerationsElég jól indul ez a mai nap is

Tegnapi tradem: AC Revelations -> 2x Batman Arkham City
-
shrd
tag
Medal of Honor-t keresnék! Akinek van és cserélhető az írjon PM-et!
-
phenomHUN
senior tag
Cyan Worlds Complete (Tartalma: realMYST, Riven: The Sequel to MYST, Cosmic Osmo and the Worlds Beyond the Mackerel, The Manhole: Masterpiece Edition, Spelunx and the Caves of Mr. Seudo, URU: Complete Chronicles, Myst: Masterpiece Edition)
Dead Space Pack (Tartalma: Dead Space, Dead Space™ 2)
A fent említett Steam Gifteket cserélném. Bármilyen ajánlatot meghallgatok!
-
shrd
tag
[Kuponok]
Akit érdekel PM! -
maross
nagyúr
Van nalam egy demolition kupon, aki megvenne a jatekot, szoljon.
-
Honnan vannak a kuponok? Steam fórumon olvasgattam angolul, akkor sem értek...

-
edgR
őstag
sega kupont atvennek / cserelnek!
privi pls! -
edgR
őstag
van: overlord complete pack, humble indie bundle 3 (gift url!), kuponok.
ajanlatokat privatban varok. -
-=Vacsek=-
senior tag
flat out vkinek?
-
Chiller
őstag
Valakinek nincs SEGA kedvezménye?
Sonic Generations kellene nekem. -
BioNiCMaN
addikt
Nekem van egy 50%-os, ha kell.

-
Van valakinek Demolition Inc kuponja felesleges?
-
phenomHUN
senior tag
Cyan Worlds Complete (Tartalma: realMYST, Riven: The Sequel to MYST, Cosmic Osmo and the Worlds Beyond the Mackerel, The Manhole: Masterpiece Edition, Spelunx and the Caves of Mr. Seudo, URU: Complete Chronicles, Myst: Masterpiece Edition)
A fent említett játékokat cserélném. Bármilyen ajánlatot meghallgatok!
-
Robokutya
senior tag
Focus Home Interactive 50% os utalvány nincs véletlenül?
Ajánlom érte ezeket:
Valve 2*50%
Valve 33%
Capsized 50%
Worms Reloaded 50%
Focus Home Interactive 25% -
shrd
tag
Akit érdekel PM! -
Lewzke
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kösz szépen
.
Mivel akkor már nem kellenek : Witcher , egyik Valve, Machinarium, Red Orchestra 2 kuponokat akkor énis elajándékoznám. PÜ ha valakinek kellenek. -
Lewzke
őstag
Keresek COD4 kupont, egyelőre ezeket tudom felajánlani érte: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
beraktam 7 játékot kb 2 hete, azóta sem írtam be még1x...

Egyébként cserélném vmi játékra.

.