- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-03-05 12:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield1290
tag
-
idemitirjak
újonc
-
Assimilator
őstag
-
Alien83
senior tag
-
flanki
aktív tag
-
csonkaadam28
csendes tag
-
kristof11
csendes tag
Nem igazán értem, hogy azzal mi a bajod, hogy ilyen ingyenes giveawayekból betáraztam jópár darabot, majd megpróbálom elcserélni más olyan játékra ami szintén ingyenes volt, de én lemaradtam róla. Lehet, hogy valakinek pont ezek maradtak ki, és olyanok vannak meg amik meg nekem nincsenek.
-
tupacamaru
veterán
-
törölt tag
-
Sirpi
senior tag
-
RefeeZ
tag
-
eami
veterán
-
Potyka03
senior tag
-
maross
nagyúr
-
joe-ker
senior tag
-
BigBlue69
őstag
-
vbbb
őstag
-
szami777
addikt
-
SenorGrande
senior tag
-
Crytek
nagyúr
-
scofield1290
tag
-
scofield1290
tag
-
Prof
addikt
-
Crytek
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
-
Anonymusxx
senior tag
-
KaiotEch
nagyúr
-
zone
őstag
-
vbbb
őstag
-
morvaigaben
tag
-
morvaigaben
tag
-
bigyo108
aktív tag
-
cskamacska
addikt
-
Hun Mallior
tag
-
maross
nagyúr
-
Heavyrain
őstag
-
x_o_n
veterán
-
scofield1290
tag
-
-Sawyer-
tag
-
po1son
addikt
-
maroskah
aktív tag
-
szami777
addikt
-
RefeeZ
tag
-
BigBlue69
őstag
-
x_o_n
veterán
-
Mate
nagyúr
-
buksovac
csendes tag
-
Heavyrain
őstag
-
Mardel
őstag
Ha kulcs scammer akkor elobb utobb kitiltjak, ayo meg azt irta, hogy tobbnyire nem a foaccountjukkal scammelnek az emberek, ha meg ott szeretne aktivalni, akkor ki kell lepnie hozza.
(#8716) Vertigo: Megtudja mondani, de nemhiszem, hogy tennenek valamit, mert ok azt nemtudjak, hogy te honnan szerezted a kodot. Igy is gyatra a support, ezzel kulon meg nem akarnak foglalkozni.
Az ember meh 1-2 ilyen utan korultekintobb lesz. -
dejaris
addikt
-
Murder3
addikt
-
zone
őstag
-
csaba951
veterán
-
BigBlue69
őstag
-
Rent
senior tag
-
Zamery
senior tag
-
maross
nagyúr
-
po1son
addikt
-
Djuree
félisten
-
maross
nagyúr
-
danih
veterán
-
Wolverine
félisten
-
danih
veterán
-
Mardel
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
mepet
addikt
És mi volt a legalacsonyabb ára a Sourcenak? Mert én 10EUR-ra emlékszem. A GO pedig 7EUR-ért ment akcióban...
Mellesleg kishazánkban az 1.6 a legnépszerűbb, tehát a legkelendőbb, utána jön a Source, a sor végén pedig a GO. A legutóbbi nagy magyar LAN-on pl. nem is indult GO szekció, mert nem volt elég jelentkező... -
trance89
őstag
-
trance89
őstag
-
po1son
addikt
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
bijesz
aktív tag
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
psycroptic
őstag
-
Cooper911
senior tag
-
cashback
őstag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Gergosz2
veterán
-
BioNiCMaN
addikt
-
po1son
addikt
-
darkling
tag
-
Crytek
nagyúr
-
a178
tag
-
a178
tag
-
Pedro78
senior tag
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
5671 és 5672.
Ez mind attól függ hogy ki keres meg kit, ha téged keresnek meg akkor a megkeresett adja elsőnek, aki engem ajánllattal megkeres naná hogy nem adok előre max ha én nekem kell valami és én megyek oda az idegenhez, de ez mindig is nagy kockázat...
Ebben előre okos nem lehet az ember max nagyon elővigyázatos, a baj bármikor megtörténhet, de a legtisztább dolog az amikor trade-elsz vagyis terméket termékért, mert akkor a tárolónál látod mi van berakva mielőtt véglegesíted a cserét az nagyon okossan van kitalálva és mind2 fél be van biztosítva.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
BigBlue69
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
BioNiCMaN
addikt
-
Źşë'
addikt
-
ayo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, hanem az asszony használatra.