- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-03-05 12:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
safranyek
tag
-
Arkennys
addikt
-
tutuhawer
őstag
eladni... a játék durván halott ügyként indult, csak szétmoddolva lehet használni... még az NFS-fanok is abbahagyták, szimulátornak meg mindenhogyan okádék, a szimesek se tudják érdemben használni, így eladni ilyet nem lehet már, cserélni... esetleg szerencsével. Ha itt nem jött össze, akkor passzolnom kell, de egy próbát megért itt is. Kösz az infót mindenesetre
jó csere-berét
Hey -
Csapoati
nagyúr
-
mepet
addikt
-
zone
őstag
-
alpihun
senior tag
Akkor viszonylag jól jártam, amikor egy Fireborn Odachi-ra cseréltem. Azt pedig egy kulcs + Strange Stormthrasher-re.
Két kulcsért már kapok utp giftet, szóval csak az utóbbi tárgyat kell egy kicsit forgatnom a piacokon. -
Csapoati
nagyúr
-
Arkennys
addikt
-
Csapoati
nagyúr
-
Alien83
senior tag
-
bijesz
aktív tag
-
attiati
veterán
-
GabN73
addikt
-
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
-
dvd_R+
őstag
-
danih
veterán
-
danih
veterán
-
ayo
veterán
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Persze, majd egyesével mindenkiét megszámolom aki valaha hozzászólt.
Ha valakinek kell, nézzen utána...20-as is van, 10-esről is tudok... azért 10-szer beírni, hogy "napi akció [link] - kuka" vagy "töröld a clientregistry.blob -ot, ha nem megy, töröld a steam könyvtárat a játékkönyvtár kivételével" szerintem nem elvárhatatlan feladat.

-
Zamery
senior tag
Nem, ami tradelhető az tradelhető. A gift az viszont lehet olyan cucc is ami mondjuk friss (1 hónapnál nem régebbi) regről érkezett, és éppen ezért nem tradelhető, csak giftelhető. Tehát giftként elküldheted, de a trade ablakban nem fog megjelenni. Karácsonykor volt egy csomó ilyen játék, mert sokan nekiálltak új regeket létrehozni, hogy megszerezzék az ingyenes achievmentekért járó ajándékokat (farmoltak).
-
danih
veterán
-
Alien83
senior tag
Jogos valóban minden a bizalmon alapul 100%-ra nem mehetek mert ismerős is gondolhat 1-et és átverhet, de egy cseppet megnehezíthetem a trader dolgát.
Azért ez nehezebb hogy 1 általam kért játékból ez miatt 2 példányt megvegyen..
De szinte megvan mindenem, nem nagyon trade-elek mostanában ezután sem hiszem hogy ez lesz a fő játékbeszerzési módszerem.

A legszomorúbb hogy a többi tisztességes trade-erekkel basznak ki és szinte tönkrevágják a csererendszert mert elbizonytalanodnak ezzel a felhasználók mert ugye steam-nek utólag nem reklamálhatnak.
Én az ilyeneket felkötném egy útba eső fára.
-
danih
veterán
Ez érthető, de itt is bukik ki a rendszer gyengéje - nem tudja bizonyítani. Ha valóban tűzzel-vassal akarná irtani a dolgot, simán betilthatná. De nem tette, sőt, létrehozta a Trade platformot, és engedte belerakni a giftet.
Én gyakran olvasom a runetet, néha azt is megnézegetem, mennyire bannolgatnak arrafele ezek miatt
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
De 3-4 nap alatt terhelik a kártyát.
Utólag mikor már levonták a lóvét akkor vonnák vissza nevicceljünk már. Ilyen nincs az oké hogy még a terhelés időpontja előtt, de utána lol.
Ilyet nem engednék a steam-nél. Ennyi erővel senki soha nem venne meg semmit, mindenki csak ezzel játszadozna én ezt nehezen akarom elhinni. -
hjanos1
senior tag
De ha ő veszi meg, akkor csak ő lehet a sáros.
Viszont ha még nem volt ilyen, akkor nagyon nagy valószínűséggel tiszta az illető.(#3398) cskamacska:
Rendben van, én ezt így nem tudtam, hogy ez hogy folyik, ezért is kérdeztem meg.
A lényeg az, hogy ebből üzlet nem lesz.
Az már egy másik kérdés, hogy a tradelgetéssel mi lehet...
Mondjuk azt nem értem, hogy a Steam adminok azt miért nem mutatják meg, hogy hol van bent ilyen a szabályzatukban...
-
Alien83
senior tag
-
NFL#13
tag
-
Alien83
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
csana
senior tag
-
TazLeacher
nagyúr
Én is jelentkeztem.

-
bijesz
aktív tag
-
bijesz
aktív tag
-
phenomHUN
senior tag
-
a178
tag
-
TazLeacher
nagyúr
-
bmatty
tag
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
salieven
aktív tag
-
Zolás
addikt
Én is inkább eltradeltem egy olcsóbb játékra az én cuccom, mert olyan dolgokat kínáltak érte, hogy sírva fakadtam. Kb mindenki MW3-at akar egy HL2-ért. Az, hogy fair ajánlat, nem létezik. hagytam a fenébe az egészet, megláttam egy engem érdeklő játékot, és elcseréltem érte. Igaz hogy buktam rajta, de ezt a részét meg le...rom.
A Dota2-vel üzletelőknek pedig üzenem, hogy ingyenes, mikrotranzakciós lesz a játék, tehát kb. akkora értéke van a cuccnak, mint a SuperMNC-nek. -
Alien83
senior tag
-
mepet
addikt
-
alpihun
senior tag
-
alpihun
senior tag
-
bijesz
aktív tag
Felajánlok én is a köz javára egy game packot.
Az jelentkezzen akinek nincs meg, játszana vele és nem tradelné.Half-Life 2: Episode One Pack: Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One
Jelentkezés a 3194-es postra válasszal
Eddigi nevezők:
shrd
tupacamaru
Kassadin
Lewzke
Pangelus
LaughingMan
alpihun
ruti -
ruti
Közösségépítő
-
alpihun
senior tag
-
LaughingMan
csendes tag
-
Pangelus
tag
-
shrd
tag
-
Lewzke
őstag
-
Kassadin
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
shrd
tag
-
cskamacska
addikt
Hogy ki miért, és miért ennyire őrül meg a a TF2 sapikért, azt nem tudom, de kiválóan lehet TF2 cuccokkal seftelni akinek olyanja van. Mint a játékos-kuponos trade világban, itt is leginkább áldozat-sefterpista oldalakra oszlanak a népek, Steam Trade beindulása óta meg összekeveredett a piac, az élelmesek már nem is vásárolnak maguknak játékot, csak cserélgetik TF2 cuccokra.
A túlfizetett nyugati birkák meg még mindig önként és dalolva dobálják a több tíz eurós játékokat a TF2 pottyanásokért cserébe.
Persze az sem segít a dolgon, hogy a MannCo boltban a megvásárolható cuccoknak igen vaskos ára van.fpeter07: Oh igen, mondjuk a játékcserebere előtt meg simán pénzért adták-vették a ritkább tárgyakat. Na ehhez képest a mostani állapot határozott javulás..

-
fpeter07
veterán
-
Riccsiz_h
aktív tag
-
Lewzke
őstag
-
Rabbitf_24
addikt
-
BloodyEddie
őstag
-
maross
nagyúr
-
Alien83
senior tag
-
BloodyEddie
őstag
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
-
BioNiCMaN
addikt
-
CocooN-z
őstag
-
maross
nagyúr
-
Lewzke
őstag
-
Lewzke
őstag
-
Chiller
őstag
-
sagem
addikt
-
Lewzke
őstag
-
Lewzke
őstag
-
Lewzke
őstag
-
maross
nagyúr
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
-
Źşë'
addikt
-
JSaN
addikt
-
morvaigaben
tag
-
morvaigaben
tag
-
Lenry
félisten
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
-
DeadBullet
tag
-
kulerr
őstag
-
maross
nagyúr
-
G@be22
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Epic Games
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fűnyíró topik
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BÚÉK!

Ha valakinek kell, nézzen utána...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)