Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renji00
aktív tag
EA vagy Medal Of Honor kuponja valakinek van? adnék érte : 50%-KAL OLCSÓBB E.Y.E.: Divine Cybermancy
50%-KAL OLCSÓBB LEGO Batman, 33%-KAL OLCSÓBB Valve 25%-KAL OLCSÓBB Deus Ex: Human Revolution 25%-KAL OLCSÓBB Atari kuponokat -
shrd
tag
Ezeket cserélném kuponokra vagy gift-ekre! Gift-ért akár többet is adok,vagy pótolok rá kp-ban!
Akit érdekel PM! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Robokutya
üzenetére
Kérdés:
Hogyan sikerült a 3 lehetőséget kiaknázni? (értsd: uninstall-el leszedted a TW1-et minden alkalommal?)
Amúgy ezen a fórumon írj privát üzenetet UnKnOwN-nak, aki visszaállítja az aktiválásokat 0-ra.
ui. Nem, nekem nem állította vissza, nincs is nekem TW1-em, sosem játszottam a játékkal
-
Crytek
nagyúr
Dead Space 2 met elcseréltem Medal of Honor-ra.Ekkor rájöttem nekem kell a DS2 és nagynehezen visszacseréltem

-
Robokutya
senior tag
Kérdés hátha tudtok segíteni.
Megvan a Two Worlds első része cdn viszont ezek anno kitalálták hogy hardverváltozás esetén újra kell aktiválni és erre adtak 3 lehetőséget, én ezt mind kihasználtam és valahogy inaktív lett a játék. Valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban hol sírjam ki magam?
-
Robokutya
senior tag
van
LIMBO
Ship Simulator Extremescsere
Cities XL 2012
Tom Clancy's H.A.W.X 1
Tom Clancy's H.A.W.X 2
World In Conflict
Two Worlds II
Two Worlds Epic Editionhttp://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory/#753_0
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition nem cseretárgy/eladó -
$p@rr0w
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ezzel magadat minősítetted is, részemről lezárva.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
-
BloodyEddie
őstag
Am mi ez a nagy lelkesedes, MoH akcio van? Ha igen, leirna valaki hogy mennyiert es meddig? Telorol vagyok.
-
BloodyEddie
őstag
Jagged Alliance 2 Gold
kuponokert viheto! Ami kell erte:
CoD 4 75
Rockstar 50
Ubisoft 33
Brotherhood 50
+7 random kupon megegyezes szerint.Ugyanitt Rage/idSoft 50 kupon cserelheto, mindent meghallgatok.
EA/moh kupon szerintem nem letezik sajnos, en legalabbis nem talalkoztam vele, pedig eleg sok kupont lattam. Gondolom azert mert Origint promotalnak ezerrel, karacsonykor se vittek tulzasba az akciozast.
-
HS 2142
őstag
Ha írsz mellé normális indokot is, akkor egy moderátort megkérve törlik a kérdéses hozzászólást.
-
shrd
tag
hozzászólást lehet valahogyan törölni?

-
ruti
Közösségépítő
? mi van itt, mindenki vért ivott ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Elsősorban köszönöm, hogy egyáltalán megengedted, hogy a saját szabadidőmben neked válaszoljak.

Másodsorban ha az eddigi 1 hónap alatt még nem került elő EA kupon sem itt, sem a külföldi oldalakon, akkor nagy valószínűséggel nem lett kiadva.Ne fáraszd magad, nem kell rá válaszolni, megteszem én:
A f@szom fog neked még egyszer valahol segíteni, ha ilyen stílusban válaszolsz. Remélem ez nagyjából azon a színvonalon volt, mint ahogy elképzelted, hogy mit fogok reagálni egy ilyen hozzászólásra. -
mr hahn
csendes tag
Az itt lévő összes kupont 1 Db 75%-os COD4-es kuponra cserélném
-
Zamery
senior tag
Ezek a játékok nem kellenek valakinek?
Hacker Evolution Duality
Trainz™ Simulator 12Szívesen elcserélném őket!

-
$p@rr0w
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nehogy már te minden kiadott kuponról tudjál.

-
tuser
aktív tag
-
chatran
őstag
Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.
Kuponok:
-25% Valve 3x
-33% Valve 3x
-50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012 -
shrd
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
akkor mi ha nem steam trade? -.- amúgy meg sehol NINCS írva ,hogy nem lehetne ezt csinálni..inkább foglalkozzatok a saját dolgotokkal..ne a máséval.amugy meg ha nem vennétek észre ,akkor elég hamar változik a lista... -.-1
-
$p@rr0w
őstag
Valakinek van fölös Medal of Honor 2010 kuponja?
-
Robokutya
senior tag

Nem bírtam megállni
-
Angelo69
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor látom nem vagyok egyedül...

-
shrd
tag
Gift-ek:
Poker Night at the Inventory
Nation Red
Hydrophobia: ProphecyKuponok:
-25% -os : Valve ( 2db )
-25% -os : Atari
-25% -os : THQ ( 3db )
-25% -os : Ubisoft
-25% -os : Warner Bros.
-25% -os : Activision
-33% -os : Valve ( 5db )
-50% -os : Duke Nukem Forever
-50% -os : Valve ( 5db )
-50% -os : Dirt 3
-50% -os : Grand Theft Auto: San Andreas
-50% -os : Grand Theft Auto: Vice City
-50% -os : FEAR 3
-50% -os : Disciples 3 Franchise
-50% -os : Divinity 2: Dragon Knight Saga
-50% -os : Hydrophobia: Prophecy
-50% -os : Worms Reloaded
-50% -os : Trainz Simulator 12
-50% -os : X3: Gold
-50% -os : Tom Clancy's H.A.W.X.® 2
-50% -os : Batman: Arkham Asylum
-50% -os : Rockstar Games ( 2db )
-50% -os : Fallout: New Vegas
-50% -os : Mafia II
-50% -os : Call of Duty: Black Ops
-66% -os : Prototype
-75% -os : Aliens vs. Predator
-75% -os : TorchlightEzeket cserélném kuponokra vagy gift-ekre! Gift-ért akár többet is adok,vagy pótolok rá kp-ban!
Akit érdekel PM! -
Lewzke
őstag
50% Men of War: Assault Squad kupon valakit érdekel? Cserélném valami más kuponra, kivéve Valve.
-
Robokutya
senior tag
Hihetetlen
Senkit nem érdekel az én kis LIMBOm egy ajánlat nem sok
Lehet beteszem magamnak
Jagad Alience volt az egyetlen ajánlat valaki más? -
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy most már a steam Europában is Dolláraban árul ? vagy csak nálam nem jó valami ? ennyire rossz már az Euro ? ami idáig 60 € az most 60 $ lett az pedig az jelenti hogy 18000 Ft helyett "csak" 14000 Ft egy friss játék, szóval ez a legtöbb játéknál egy kicsit olcsóbbá teszi a dolgokat

-
BloodyEddie
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Így van, a TF2es itemek jobban tartják az értéküket mint egy-egy játék, hosszabb távra jobb "befektetés" ezt venni, mint játékot, tradere. Csak ezeket az itemeket nem kapni storeban

-
Robokutya
senior tag
Senki se cserélne
Limbot
Ship Simulator Extremes-re? -
Crytek
nagyúr
Marha sok ajánlat jött már rá de egyik sem érdekelt eddig ,mert vagy megvannak a játékok vagy hidegen hagynak nem érdekelnek!
Amit elfogadnék érte: Bioshock 1-2,Magicka collection,Assassins Creed 2-,Brootherhood Revolution, Batman Arkham Asylum,Spülinter Cell Conviction,Shogun 2 Total War
De más game ajánlatot is fogadok hátha!
-
Crytek
nagyúr
Dead Space 2-met cserélném!
-
-
Fboy
aktív tag
Civilization IV érdekel valakit?
-
csana
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ráadásul a steam / TF2 tréddel akár még jól is járhat az ember (főleg amcsik):
steamen 1 Euró = 1 Dollár
TF2-ben 1 Euró = 1,2 Dollár -
cskamacska
addikt
Hogy ki miért, és miért ennyire őrül meg a a TF2 sapikért, azt nem tudom, de kiválóan lehet TF2 cuccokkal seftelni akinek olyanja van. Mint a játékos-kuponos trade világban, itt is leginkább áldozat-sefterpista oldalakra oszlanak a népek, Steam Trade beindulása óta meg összekeveredett a piac, az élelmesek már nem is vásárolnak maguknak játékot, csak cserélgetik TF2 cuccokra.
A túlfizetett nyugati birkák meg még mindig önként és dalolva dobálják a több tíz eurós játékokat a TF2 pottyanásokért cserébe.
Persze az sem segít a dolgon, hogy a MannCo boltban a megvásárolható cuccoknak igen vaskos ára van.fpeter07: Oh igen, mondjuk a játékcserebere előtt meg simán pénzért adták-vették a ritkább tárgyakat. Na ehhez képest a mostani állapot határozott javulás..

-
bijesz
aktív tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
mijez a nagy tf2 őrület?
-
BloodyEddie
őstag
Uj: TF2 itemeket vennek kp-ra!
Jelenleg KIZAROLAG az alabbiak erdekelnek:
Bills hat
BMOC
Earbud
Key
MetalIrj privatot ha erdekel.
-
NFL#13
tag
Nekem van egy Sonic Generations 50%-os kuponom, akit érdekel írjon! Cseréétől kezdve bármi érdekel

-
Robokutya
senior tag
Esetleg valaki bevállal egy
Ship Simulator Extremes
egy Limbo-ért cserébe?
kb azonos ár ha jól emlékszem. jelenleg
-
maross
nagyúr
A sonicokbol melyiket eri megvenni? Esetleg ugyanitt elado/csere sega classics collection -50% kupon

-
Spet
addikt
[Orcs Must Die] steam kulcsomat cserélném, más játékra. Ami érdekelne az dead space vagy metro 2033, de egyebeket is meghallgatok (kuponok, tf2 itemek nem érdekelnek). Lehet érdeklődni itt vagy felveszel steam-en itt.
-
Robokutya
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
ez egy jó ajánlat még valaki?
-
Robokutya
senior tag
.ha ajándék verzió az lehet nem elég.
-
shrd
tag
Egy Poker Night at the Inventory -ért ki mit adna?

-
Robokutya
senior tag
ki mit adna egy Limbo-ért ha lenne?

-
Robokutya
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
a tárgy átadót állítsd nyilvánosra
-
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Játékot? Az a Portal, amit ingyen adtak valamikor, van meg neki?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Miért van az h tesóm accjával nem tudok tradelne? Pedig fentvan neki a portal.
-
50% Nordic Games kuponom 50% Oblivion vagy Morrowind kuponra cserélném
vagy 50% Bethesda kuponom is adom hozzá, ha megvan mindkettőMás nem érdekel
-
$p@rr0w
őstag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Arra nem, már megvan.
Risen-t cserélném még el valami más játékra/kp-ra ha valaki úgy gondolja. Pü.!
-
$p@rr0w
őstag
Day of Defeat: Source-ot cserélnék más játékra.
-
sagem
addikt
Dungeon Defenders (tradelhető) továbbra is várja szerető gazdáját, csere vagy KP, kp esetében jutáááányos áron (a felénél is olcsóbban
) PM ha vkit érdekel, ty. -
Niczo
senior tag
Ha már itt vagyunk, aki ezekért [link] megdobna valami jó kis játékkal, azt hiszem nem állnék ellen

Upsz, javítom -
Niczo
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Van valami konkrét kupon ami érdekel?
Nézd meg azért: [link]
A MW2-est nem adom azt valószínűleg felhasználom
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Akár az összeset adom érte [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) PM ha vkit érdekel, ty.