- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felgolos
csendes tag
-
Felgolos
csendes tag
Megjött ma az e-mail! Steam applikáción keresztül meg is vásároltam a decket, de nem látszik a tranzakció pedig az összeget is levonta a számlámról! Járt már valaki így? Mindenesetre írtam a supportnak
-
kovsol
titán
válasz
-=V3rthil=- #995 üzenetére
Aki akart rég ps5 tulaj már, deck beszerzése sokkal nehezebb.
-
-=V3rthil=-
őstag
Én is csatlakoztam a táborhoz egy 512-es deckkel. Pár hete nyüstölöm, eddig 100%-ban meg vagyok vele elégedve :). Konzolos (PS4) voltam eddig, PC-n kb 10 éve nem játszom, de felhúztam magam azon, hogy még mindig nem lehet PS5-öt kapni és mivel egy barátom első nap megrendelte a SD-et és nem kellett neki, lecsaptam rá
. Azóta be sem kapcsoltam a PS-t. Gondoltam, hogy tetszeni fog a deck, de azt nem, hogy ennyire
Van egy switch lite-om is, azon is csak youtube fut azóta a gyerkőcnek. Pedig nem váltotta ki a deck, mert azt simán előkaptam a metrón, ez egy kicsit túl nagy ahhoz, de egyszerűen annyival jobb minőségben lehet rajta játszani, hogy szegény kis switchre egyszerűen nem fanyalodom rá
.
-
eami
veterán
válasz
Felgolos #993 üzenetére
gyakorlatilag igen, mert ugyanaz csak amazonnak brandelve (EVO Select). Szokták elég gyakran akciózni is, én 23k HUFért vettem szállítási költséggel együtt.
Teljesen jó kis kártya. Gyorsan indulnak a játékok. Volt ami eredetileg az SSDn volt majd átmozgattam, de nem vettem észre lassulást a betöltésnél.
-
Felgolos
csendes tag
Sziasztok! Véleményt kérnék erről a micro sd kártyáról. Valaki használ ilyet Steam Decken? Köszönöm a válaszokat!
[link] -
RasHaN
aktív tag
válasz
kriszpontaz #990 üzenetére
Jelenleg az EU 512 teljesítése 19-én hajnali fél6 körül jár (GMT). A trend szerint nappal olyan 6óra körüli ugrások vannak, így akár bele is férhetsz
Persze ez csak becslés abból amit a korábbi adatokból láttam, de reméljük hogy te is kapsz mailt csütörtökön
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Felgolos #980 üzenetére
Redditen az utolsó jelentett időpont a tegnapi batch-hez 19-Jul-2021 09:14:18 volt.
Megnéztem hogy hány órákat ugrottunk az elmúlt hetekben batchenként, és szépen látszik, hogy mindig egy kicsit többet. Jelenleg valamivel több mint 5órás ugrások vannak az EU 256GB modellben a nappali időszakokat nézve (az éjszakai időszakok azok a nagy kiugrásoka diagramban).Eszerint a csütörtöki batch vége itteni idő szerint kb 16:30 és 17:00 körül kellene hogy alakuljon, ha a trend folytatódik.
-
kovsol
titán
Kíváncsi lennék, hogy Dell laptopomhoz adott USB-C -s dokkoló működne-e vele.
Ha még ebben az évtizedben megkapom a Decket majd kipróbálom.
-
RasHaN
aktív tag
Európában újra nagyot ugrottunk (éjszakai időszak volt, este 10 és reggel 10 GMT között).
Erdekes mód Redditen egy kolléga mindig próbál jósolni a következő ugrásokra, ami egész pontos szokott lenni. A következő batch-re egy 9.5 órás ugrást jósol au EU 2566-s modellre, amire eddig nappali időszakban nem volt sok példa.
Személy szerint rohadtul remélem, hogy igaza lesz újra, met akkor csütörtökön nekem is jön a mail-emA többi diagramom:
All region: https://imgur.com/a/68CYXPn
EU graph: https://imgur.com/khJrN3f
US graph: https://imgur.com/FIKi750
UK graph: https://imgur.com/h26B805
UK graph (without the 64GB model): https://imgur.com/8wUfcmv -
szilasz007
aktív tag
-
vidaila
senior tag
válasz
kriszpontaz #964 üzenetére
Ehhez van külön dedikált töltő fej, vagy nekem kell szermányolni még töltő?
-
válasz
kriszpontaz #964 üzenetére
Van ugyanilyenem, minden működik tökéletesen. Arra kell figyelni, hogyha kihúzod a töltőt, néha minden "ki-be dugódik", azaz a képernyő villan egyet, az USB-k egy pillanatra eltűnnek. Az ilyen dongléim fele csinálja kábé.
-
vidaila
senior tag
Sziasztok, az én deckem még nem érkezett meg (calculator szerint augusztusig nem is fog még remélhetőleg) de kiegészítők beszerzését még meg lehet oldani addig. Mit ajánlanátok megvételre powerbank téren? Láttam ajánlanak 65w-os baseus PB-ot de 30k az kicsit túlzás. Ennél jóval olcsóbb van használható?
Illetve valami dokkolót tudnátok ajánlani amiben van legalább 2 usb, microsd és hdmi kimenet plusz miközben rá van dugva a deck addig töltse is a de két, tehát valami visszatöltésre képes dokkolót tudnátok ajánlani? -
pdw_ph
tag
válasz
zellerzoggye #954 üzenetére
Kedd elott nem lesz lofasz se ebbol. 6 nap lesz mire egy mukodo cimket megkapok, vicc...
-
eami
veterán
válasz
zellerzoggye #956 üzenetére
nincs, de ha azokat gyártották először akkor lehet több volt még a defektes.
-
eami
veterán
válasz
zellerzoggye #945 üzenetére
lehet rosszul emlékszem, de eddig főleg nem az 512gb volt inkább necces? lehet azokat gyártották első körben?
-
pdw_ph
tag
válasz
zellerzoggye #952 üzenetére
Igen, ugyanez van nekem is, csak mondom a pirosban volt az o cimuk, a keretben az enyem. Valszeg benezte, csak reagalhatnanak gyorsabban a ticketre
-
-
pdw_ph
tag
válasz
zellerzoggye #950 üzenetére
Na nekem pont felcsereltek a kettot. A keretben a sajatom, felette volt a Valve Returns cim. Koszi, remelem kuld ujat es akkor jo lesz.
-
zellerzoggye
csendes tag
Legtetején saját címem igen, alatta keretben meg:
Ingram Micro CFS Benelux BV
Valve Returns
Industrieweg 98
5145PW Waalwijk
NETHERLANDSÉn a Bank Centerben található DHL-be vittem először, ahonnan elküldtek az ahhoz legközelebbi postára ami Budapest 5 posta névre hallgat. Gond nélkül beolvasták a vonalkódot és kaptam is róla papírt.
A másodiknál nem mentem be emiatt Budapestre, a saját falumban lévő postán bár először nem tudták hogy ez mi, a vonalkódot sikeresen beolvasták és szintén gond nélkül fel tudtam adni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
zellerzoggye #948 üzenetére
Lehet jobban is jár az, aki év vége fele kapja meg a gépét, hátha azok picit jobban össze lesznek rakva.
-
zellerzoggye
csendes tag
A másodikat szétszedtem és meglepően láttam, hogy az 1 centes apró gagyi gomb milyen módon van az alaplapra forrasztva. Csak a lélek tartja, el is volt törve a forrasztásnál az enyém.
Ugyanígy vannak megcsinálva az L1 R1 gombok is.A másik dolog ami még szintén idegesítő az a két fajta ventillátor.
A Delta az visítós idegesítőbb (nekem pluszban még csapágyas is lett két hét után az elsőben, feltételezem ez volt nekem az elsőben, azt nem szedtem szét).
A kék logos másik venti ami ifixit-en nem véletlenül fogyott el 5 perc alatt tényleg sokkal halkabb, nekem az volt a másodikban, amiatt nagyon sajnáltam hogy vissza kellett küldenem.
Nekem szerencsejátéknak érződik sajnos ez az egész.
-
pdw_ph
tag
válasz
zellerzoggye #940 üzenetére
A cimken neked ugye nem a sajat neved/cimed volt a kis "ablakban" a tetejen?
Mint irtam, nekem nem talalta a posta a vonalkod alapjan. Probalnam eldonteni hogy a posta a hulye vagy a Valve, de a masodik ticketemre meg nem reagaltak (Valve-ek)... -
Peat;)
veterán
Azért nem jó érzés béta teszternek lenni. Szerintem minden hibás darab után illene adni valamit a steam walletbe, 20 eurósat pl. az első évben. Az a gáz hogy nem úgy tűnik hogy gyakorta updatelnék a buildeket, mert a bekapcs gomb régi hiba asszem. De arra volt kapacitás hogy olcsóbb ssdt rakjanak a gépbe. Hmm.
-
zellerzoggye
csendes tag
Hát igen, Redditen meg megy a duma, hogy úgyis csak az posztol akinek valami baja van vagy vissza kell küldenie és azért tűnik úgy hogy sok baj van.
Én meg már félve várom a harmadikat.Egy OLED tv-n kívül még életemben nem volt garis ügyintézésem, hát úgy látszik hogy ezen a kütyün most bepótolom az összeset.
-
eami
veterán
válasz
zellerzoggye #940 üzenetére
ez melyik verzió volt?
-
vidaila
senior tag
Kicsit kiábrándító ez sok hibás darab.
-
zellerzoggye
csendes tag
Kb 14 nap a folyamat tapasztalataim alapján.
Sajnos már kettőt kellett visszaküldenem (első az borzalmas backlight bleed és "daráló" hangja volt a ventillátornak, másodiknál meg ugyanaz a bekapcs gomb probléma mint neked, csak egy nap után adta meg magát)
A másodiknál a support 1 óra alatt küldte a visszaküldős címkét.
Május 10 - feladtam a postán az első hibás Decket
Május 16 - megérkezett a Holland raktárba
Május 19 - átadták a GLS-nek az újat
Május 24 - megérkezett hozzám az új csereMájus 25 - második hibás Deck posta
Május 31 - megérkezett a raktárukba
Június 3 - átadták GLS-nek (itt tartok most) -
gyugyo79
addikt
Megjött. Ketté particionáltam 256GB -ra ment Win 11, másik felén maradt a SteamOS + ő kapja meg még az SD kártyát. Boot managert nem raktam, majd max ha lesz hivatalos megoldás. Megnézem addig, hogy mennyire szeretik majd így egymást.
Eddig nagyon pozitív minden. Mondjuk az elvárásaim nem is voltak túlzóak. -
pdw_ph
tag
Koszonom, masfel ora elbaszasa utan most mar en is tudom. Kurva jo lett volna ha ezt kozlik velem kezdesnek.
Amugymeg a label is szar. Valamiert a sajat cimem van rajta es nem az oveke, illetve a postan sem tudtak elfogadni mert nem volt benne a rendszerbe.Kurvajo hogy egy 50 filleres szar miatt basznak el orakat az eletembol, meg hetekig (vagy honapokig ezekutan) nem lesz kutyu se.
-
RasHaN
aktív tag
Nem sok változás történt a tegnapi batch-ben, a legtöbb modell esetén kisimultak a trendek.
A következő adagban az EU/UK régióban átmegyünk egy esti szakaszon, meglátjuk mekkora ugrást jelent ez.EU régió:
Összes diagram: https://imgur.com/a/K8Ozx4n
EU: https://imgur.com/OhriBKB
US: https://imgur.com/F0U5HOZ
UK: https://imgur.com/J77AFeN
UK (64GB model nélkül): https://imgur.com/MDuOtgh -
Sziasztok!
05.23-n én is beneveztem egy 256-os példányra.
Reméljük, még idén megérkezik.
-
pdw_ph
tag
válasz
Vertigo18 #920 üzenetére
Szet lehet kapni, megbaszkuralni a kis femeket amig elvileg tartjak a gombot, illetve irjak sokan h lekell kaparni egy picit a gomb tetejet (marmint belul a alaplapon), de ehhez szet kell szedni az alaplapig, erre meg kurvara nem vagyok hajlando egy 270ezres 10 napos kutyun.
-
pdw_ph
tag
Nekem úgy néz ki 10 napot bírt
Power gombra az elmúlt 1-2 napban néha néha nem reagált, ebből tegnapra már a semmit nem reagál lett.Akksival nincs gond, BIOS-ban, desktop módban sosem jártam (értsd nem állítgattam semmit).
Írtam supportnak, de redditet nézve ebből csere lesz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem is van EMMC-s tapasztaltatom, azért mondom.
Viszont amikor ilyen méretű rendszerpartícióm volt Windows alatt, akkor az előbb-utóbb kicsi lett még úgy is, hogy kb. semmit se telepítettem a C-re. Egyszerűen csak hízik, meg jönnek a "nagy" frissítések és huss.
vidalia: ez így van. -
consono
nagyúr
Sziasztok, gondoltam beköszönök, tegnap lefoglaltam egy 64 GB-s Decket
A Macbook Airem valószínűleg megy, mert héten át be sincs kapcsolva, a Decket tervezem félig desktopként is használni, ha gépre lesz néha szükségem. Azt még nem tudom, hogy Linuxal vagy Windowssal...
-
Eyesis
őstag
Lehet vajon tudni, hogy kb hány rendeles volt pl a 3., 4. napon? kellett nekem ennyit filozni tavaly, meg mindig oly tavol van a juli 22es elorendelesem :/
-
30z.Samu
félisten
válasz
szilasz007 #905 üzenetére
Köszi! Meg lehet oldani, az a lényeg.
-
szilasz007
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Apple Macbook Air M1 256 GB kiváló állapotban eladó
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest