Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
vidaila
üzenetére
Az alapjáték is elég hosszú, és komplex produktum, de érdemesebb a komplett pakkot megvenni, mert nagyon jók a kiegészítők.
Decken ugyan nem próbáltam, de a videók alapján szépen szalad a játék. Akciósan nagyon ajánlott vétel.
Cucuska2:
Ezt a 12W/1200Mhz trükköt majd kipróbálom, ha rászánom magam egy OLED vásárlásra. Végül nem cseréltem telefont, úgyhogy kéne valami erősebb handheld, "melóbangémelős" cucc. -
kobipeti
aktív tag
válasz
vidaila
üzenetére
Egyelőre nincs, egy video pont jött velem szembe, rtx 4070 és ryzen 7 5900-al sikerült stabil 60FPS-et kicsikarni, de megnézve ez is messze elmarad a switch élménytől, gyermekemnek van egy oled. A jogi dolgokról nem is beszélve. Egy switch lighttal jobban jársz
Super Mario Bros Wonder stabilize 60FPS Mod | Steam Deck | yuzu | - YouTube
-
LeventeV
őstag
válasz
vidaila
üzenetére
Szia,
En kiprobaltam.
Windows alatt 70 FPS, Steam OS alatt 40-50 és elég csúnyácskán néz ki (homályos és stutterel). Ugyanazokat a beállításokat használtam (High).Forza Horizon 5-ot is kiprobaltam, de csak Windows alatt. High beallitasok mellett 40-50 FPS-em van, de inkabb a 40 fele huz.
-
gyugyo79
addikt
válasz
vidaila
üzenetére
Days Gone -t, főleg amikor akciós és 20€ alatt van nyugodtan meg lehet venni szerintem. Jól játszható Decken is és szerintem akkoriban is amikor megjelent méltatlanul volt alul értékelve. A Death Stranding -et sose próbáltam azért arról nem tudok nyilatkozni.
Amúgy pld Sony -s címek közül én bármelyiket bátran ajánlom ami kijött PC -re -
gyugyo79
addikt
válasz
vidaila
üzenetére
Nem hivatalosan sem. Amelyik játékokban a csalás elleni védelem nem lett megcsinálva azokról ha látsz is videót azt egy felhő platformokon keresztül játsszák linuxon pld GeForce NOW.
Fortnite will not be supported on Steam Deck -
isti0308
csendes tag
válasz
vidaila
üzenetére
Szia!
Nekem van, panaszkodni nem tudok rá, teszi a dolgát, nem driftel, és minimumra le lehet venni a deadzonet, bár akkor már arra is reagál, ha csak hozzáér az ujjad! Összehasonlítási alapom nincs, mert még első bekapcsolás előtt szétszedtem a decket, kapott 1tb ssd-t, a gulikit joyokat, meg természetesen ujrapasztáztam! Eddig elégedett vagyok vele!
Hogy megéri-e, azt neked kell eldönteni!
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
chris0000
őstag
válasz
vidaila
üzenetére
thx, h írtál. féltem ettől, h nem biztos, h olyan egyszerű lesz... üdv.
ezt úgy kell érteni, h a kitömörítős mondjuk egy .zip file kitömörít-bemásol-felülír
a telepítős meg mondjuk egy eredeti steames játék, aminek a célkönyvtárába lehet csak ugye telepíteni, mert ott van a játék? thx. üdv. -
Peat;)
veterán
válasz
vidaila
üzenetére
Nekem is felhős, persze fényerő növekedésével egyre inkább. Cserébe elég fényerős a kijelző, akinek volt switch v1/v2 ese az tudja miről beszélek. Ez van, spóroltak, de nem annyira mint nintendo általában :)
Én amúgy is visszafogott fényerővel és cpu 8w max beállítással játszom, mert ilyen beállítással kézikonzol, csendes működéssel. Fogyasztás visszafogása nélkül egy visítós notebook más kivitelezésben.
-
30z.Samu
titán
válasz
vidaila
üzenetére
"Kicsit lassúnak érzem az alap 64gigás verziót, de már be van tárazva az 512gigas ssd, de majd csak pár hét múlva szerelem be mikor minden jónak tűnik. "
Furcsa, mert én néztem több videót is a töltési sebességről, de akkora különbséget nem véltem felfedezni.
A B gomb meg majd bejáratódik szerintem, legalábbis az Xbox controller-ből kiindulva. Amikor megjelent a gép, ott is az egyik ravasz be-be ragadt, de pár nap múlva nem volt jelen ez a probléma. -
Cucuska2
Topikgazda
válasz
vidaila
üzenetére
Én nem használok BT fülest hozzá, reddit alapján mindenképpen APT-X Low Latencyt érdemes venni, de mintha azok nem működnének low latency módban, így 150-200 ms késés van állandóan.
(Én Bose QC35-öt használok a telefonomhoz, amit kábellel kötök hozzá a Deckhez, és akkor van zajszűrőm is, de ez kevéssé opció, ha vezeték nélkül akarod használni mindenképpen a fülest.)
-
slima
tag
válasz
vidaila
üzenetére
Én dbrand üvegfóliát rendeltem, $32,90 volt szállítással, 2 darab.
VR tesztben volt róla szó hogy nem rontja a kijelző tapiérzékenységét, illetve más csatornákon is ezt említették. Én felültem nekik
Majd ha megérkezik (a deck és az üveg is), na akkor kiderül.Neked hogy áll a szállításod?
-
Cucuska2
Topikgazda
-
szilasz007
aktív tag
-
zellerzoggye
csendes tag
Hát igen, Redditen meg megy a duma, hogy úgyis csak az posztol akinek valami baja van vagy vissza kell küldenie és azért tűnik úgy hogy sok baj van.
Én meg már félve várom a harmadikat.Egy OLED tv-n kívül még életemben nem volt garis ügyintézésem, hát úgy látszik hogy ezen a kütyün most bepótolom az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig ez is egy epic rész volt, de mindenkinek a vizes rész marad meg valamiért.
Itt tüzes volt.
Az enyém is elég forró, de soha nem foglalkoztam vele.

De majd ha megjön megnézem milyenek pontosan

Cucuska2